Moderigtigt lilla tapet i interiøret: 5 vellykkede kombinationer

Lilla farve vil bringe noter af friskhed til interiøret Den lilla farve vil bringe noter af friskhed til interiøret Lilla farve er ufortjent blevet glemt i meget lang tid. På trods af at det er en af ​​de farver, der i væsentlig grad ændrer atmosfæren, skaber en helt anden stemning, bringer friskhed – i mange årtier af det sidste århundrede var denne farve lidt brugt. Og rødderne til denne farve, dens popularitet går langt tilbage i baroktiden, da de begyndte at bruge den i indretning..

Lilla tapet til vægge i interiøret: funktioner 

Den første tilknytning til lilla er forår, opvågnen, begyndelsen på blomstring, primulaer. Og selv pragmatiske designere med deres “match / not match” siger, at tingene skal vælges i overensstemmelse med deres humør, livsstil.

Ved hjælp af lilla toner kan du skabe en romantisk atmosfære. Ved hjælp af lilla toner kan du skabe en romantisk atmosfære.

Det viser sig, at dem, der lever med en forårsstart, bør se nærmere på den lilla farve. Sig, det er psykologisk deres farve, og sådanne mennesker vil føle sig godt tilpas i de lilla vægge..

Hvis vi taler og ikke går så dybt ind i psykologi, farver, kan vi diskutere andre egenskaber ved lilla nuancer.

For eksempel lilla tapet i interiøret:

 1. De formidler ro og ømhed;
 2. Ser godt ud i varme, solrige værelser, der visuelt tilføjer lidt friskhed og kølighed til dem;
 3. Velegnet til at sove og slappe af, så vægge i lilla toner er ofte dekoreret i soveværelset;
 4. De befri rummet fra monotoniens atmosfære, fortynder det kedelige interiør.

Lilla tapet vil være passende i ethvert rum Lilla tapet vil være passende i ethvert rum

Fokuser også på skyggen. For eksempel er en saftig syren for nogen en irriterende farve, og falmet syren er meget ømhed, subtilitet og romantik.  

 Stue i lilla farve (video)

 

Hvilken farve er lilla tapet kombineret med

Det skal med det samme bemærkes, at dette ikke er den mest “venlige” farve. Og denne situation er let at forklare – den lilla farve er for dominerende, det er ikke let at finde et firma til det..

Lilla farve i interiøret vil være i perfekt harmoni med creme Lilla farve i interiøret vil være i perfekt harmoni med creme

Selv psykologisk er den lilla farve en egen absorber. Det er ikke overraskende, hvis det samme lækre grå sengetæppe, for eksempel uden for det lilla interiør og ser helt anderledes ud i det. Og lyst, interessant i det indre af rolige farver, vil det gå helt tabt i et rum, hvor der er lilla tapet.

Her bliver du nødt til at indgå kompromiser, for eksempel i stedet for saftig syren skal du tage en bleg lilla farve..

Generelt går lilla godt med:

 • Grå;
 • Sort;
 • Mejeri;
 • Fløde;.

Kombinationer af lilla med forskellige lyse nuancer er velegnede til et børneværelse Kombinationer af lilla med forskellige lyse nuancer er velegnede til et børneværelse

Selvfølgelig er dette ikke hele sortimentet, men lad os sige, klassiske kombinationer. Det er også vigtigt at se på, hvordan interiøret med lilla tapet bliver lavet lige nu. For eksempel for fem år siden så lilla + grønne ganske ekstravagante ud, i dag er grønne accenter i et lilla interiør blevet næsten et skabelonskema..

Soveværelsesdesign i lilla og hvide farver (video)

Hvilken farve på sofaen matcher det lilla tapet

Og her er det svært at svare entydigt. Det ser ud til, at du kan fokusere på farvekompatibilitet, men det er vigtigt at se hele situationen som en helhed. Det er lettere at overveje dette med specifikke eksempler..

Eksempler på møbler og tapetkombinationer:

 1. Lilla tapet og lys beige sofa. Lys beige er en rolig, jævn neutral farve. Det vil balancere, hvad der er lyst og saftigt. Derfor kan væggenes farve tage al den “velsmagende” mætning af lilla nuancer. I dette tilfælde skal gulvet også være lyst..
 2. Mælkesofa til lilla tapet. Hvid, lidt mørkere end snehvid, ser godt ud på mørke lilla vægge. Hvis sofaen er stor, skal du på en eller anden måde skygge den med lilla igen – for eksempel ved hjælp af puder.
 3. Mørk lilla sofa og lilla tapet. Og denne mulighed er ikke udelukket: når et farveskema afspilles i interiøret. Selvfølgelig er fyrtårne ​​også placeret i form af indvendige genstande med neutraliserende farver. Men de lilla vægge er tættere på kolde nuancer, og en mere mættet, med en overgang til en rødbede, er lilla sofa med polstring i fløjlstil en god løsning. Og lysegrå vil skygge for denne skala og vil ikke lade dig gå i dysterhed.

Milky sofa passer godt til lilla tapet Milky sofa passer godt til lilla tapet

Og der er mange sådanne løsninger. Jo flere ting i rummet, jo tættere skal du se på kombinationerne. Mere end tre farver og deres nuancer bør ikke kombineres i ét rum. Dette er selvfølgelig muligt, men kun fagfolk og mennesker med naturligt god smag kan gøre det fejlfrit..

Vellykkede kombinationer med lilla tapet

Igen er farvekombinationer værd at se på gennem eksempler. Og fem sådanne udtryksfulde eksempler vil sandsynligvis være et godt tip til dig..

For et interiør i Empire -stil vil lilla tapet være meget relevant For et interiør i Empire -stil vil lilla tapet være meget relevant

Kombinationer med lilla tapet:

 • Empire -stil med en kombination af lilla tapet og centrale mælkemøbler. Denne tandem udvider i øvrigt rummet visuelt. Mælkesofa, modulære headset, borde og hylder ser virkelig godt ud på baggrund af udtryksfuld lilla tapet.
 • Lilla vægge plus alle hvide nuancer i skandisk stil. Et sådant tema udnyttes faktisk ofte i det skandinaviske interiør..
 • Lilla vægge plus gulgrønne. Kun den anden komponent bør ikke være særlig meget. Denne mulighed er mulig i soveværelset. I stedet for almindeligt tapet kan du bruge tapet med lilla blomster.
 • Lilla tapet plus lilla farve. Der spilles ét farveskema, som er så rigt på nuancer, at resultatet altid er interessant. Nå, grå, grå-hvid og falmet beige kan fortynde dette firma..
 • Lilla vægge plus pink. For et romantisk, luftigt, lidt useriøst interiør, en af ​​de bedste muligheder.

Nå, hvis du vil have mere elegance og nogle luksuspåstande, skal du kombinere tapets lilla farve med den kongelige gyldne.

Lilla tapet i interiøret (video)

Lilla tapet har endnu ikke været på mode i lang tid, fordi de har tilbragt så mange år i glemsel, og folk har endnu ikke nydt deres saftighed og nærende rige farve. Se nøje på variationerne af professionelle interiører på billedet, prøv disse billeder til dit interiør, og måske finder du det bedste og mest rettidige udseende til dit værelse..

Har et godt valg!

Indretning med lilla tapet (foto)