Hjørne glashylder på væggen – moderne og stilfuld

Du kan lave hjørneglashylder med dine egne hænder. Du kan lave hjørneglashylder med dine egne hænder Optimer rummet i huset og brug det maksimalt, samtidig med at det æstetiske udseende bevares og øges, hjælper hylder. Det er ikke kun praktisk at gemme ting på dem, de kan også blive en ægte dekoration af interiøret, dets højdepunkt og dominerende. Særligt interessant fra dette synspunkt er hjørneglashylderne, som har mange fordele og de bredeste muligheder..

Hvorfor glas er godt

Glasreoler fås i forskellige tykkelser, hvilket bestemmer deres styrke Glasreoler fås i forskellige tykkelser, hvilket bestemmer deres styrke

Mange mennesker nægter at bruge glasstrukturer i interiøret og frygter, at det er et meget skrøbeligt materiale. Ikke desto mindre er ingen overrasket over, at butiksvinduer er lavet af glas og kan tåle en meget tung last. Faktisk kan moderne glas slet ikke sammenlignes med glas fra det sidste århundrede, hvor alle dets typer var vinduesglas, hvilket ikke var svært at bryde..

I dag er møbler, vitriner og andre inventar fremstillet af en særlig glasart med øget styrke. Hærdet og hærdet glas er også slagfast. Derfor er moderne glasmøbler stærke, stødsikre, holdbare og æstetiske. Sådanne møbler, herunder hylder, ser stilfulde og moderne ud. Det er ved hjælp af glasstrukturer, at du kan skabe interiører i en ultramoderne og futuristisk stil. Sådanne hylder er også passende i højteknologisk interiør, minimalisme. Buede hylder ser godt ud i ethvert interiør.

Fordele ved glas

Glashylder, der produceres i dag, har en lang levetid Glashylder, der produceres i dag, har en lang levetid Glashylden bevarer sit attraktive udseende selv efter lang tid Glashylden bevarer sit attraktive udseende selv efter lang tid

Så hvad er materialets fordele:

 • ikke bange for fugt og vand;
 • resistent over for kemikalier og husholdningsrengøringsmidler;
 • hygiejnisk – absorberer ikke snavs og støv og er let at rengøre;
 • absorberer ikke lugt;
 • holdbar – i årenes løb ændrer den ikke sin præsentation og deformeres ikke;
 • modstandsdygtig over for ultraviolet lys og ændrer ikke sit udseende under langvarig udsættelse for solen;
 • æstetisk.

Glashylder kan tage en del stress, hvis de er lavet af tykt glas eller lamineret glas. De kan godt spille rollen som en tv -hylde og andre tunge husholdningsapparater..

Det største plus ved glashylder er, at de kan bruges til at skabe yndefulde designs, der virker vægtløse, lette og hængende i luften.

Glas i interiøret

Glasreoler vil dekorere dit køkkendesign og supplere interiøret Glasreoler vil dekorere dit køkkendesign og supplere interiøret Takket være gennemsigtigheden af ​​glashylderne i køkkenet forhindrer intet dagtimerne i at oplyse rummet og fylde det med lys. Takket være gennemsigtigheden af ​​glashylderne i køkkenet forhindrer intet dagtimerne i at oplyse rummet og fylde det med lys.

Glashylder i interiøret giver dig mulighed for at skabe meget originale og usædvanlige løsninger. Hvis du fokuserer på brugen af ​​sådanne hylder, kan du opnå en følelse af ryddeligt rum. Sådanne hylder er passende især i små rum. De giver dem volumen, lethed.

Det giver mening at lave glashylder, hvis du vil skabe en illusion om, at alle ting i huset flyder i tyngdekraften. I dette tilfælde skal hylderne umærkeligt fastgøres til væggen – så er de praktisk talt usynlige.

Glas giver miljøet en glans og glans. Og hvis hylderne er udstyret med belysning, kan du fuldstændig forvandle huset og tilføje et strejf af futurisme og fest til atmosfæren..

Hyldetyper

Loftshylder i loftet giver dig mulighed for at installere dem, uanset væggenes placering, hvilket i høj grad vil lette valget af deres placering Loftshylder i loftet giver dig mulighed for at installere dem, uanset væggenes placering, hvilket i høj grad vil lette valget af deres placering Vægmonterede glashylder kan bruges ikke kun til placering af forskellige husholdningsartikler, men også til blomster Vægmonterede glashylder kan bruges ikke kun til placering af forskellige husholdningsartikler, men også til blomster Ved hjælp af hjørneglashylder optager du den del af køkkenet, der ofte er tom. Ved hjælp af hjørneglashylder optager du den del af køkkenet, der ofte er tom.

Glasreoler kan være af forskellige typer:

 • vægmonteret;
 • suspenderet;
 • hjørne.

Vægmonterede hylder er meget æstetiske og kan laves i forskellige designs. Ophængte er ophængt fra loftet ved hjælp af kabler og andre enheder. Deres ulempe er behovet for fastgørelse til loftet. I dag findes der typer af fastgørelseselementer, der giver dig mulighed for at reparere hængende hylden helt usynligt. Dette krænker ikke den overordnede løsning af interiøret og ødelægger det ikke..

Hjørnehylder giver dig mulighed for at få mest muligt ud af hele rummet i rummet, inklusive det, der som regel forbliver ubrugt. Ved hjælp af hjørnehylder kan du gøre alle hjørner af rummet ikke bare et sted til opbevaring af ting, men også en ægte dekoration af interiøret, dets højdepunkt. Du kan lave gør-det-selv hjørnehylder i næsten ethvert rum..

Hvor er hjørneglashylder passende?

Hjørne glashylder vil pænt supplere køkkendesignet Hjørne glashylder vil pænt supplere køkkendesignet Du kan også placere et ur eller et andet ønsket emne på dem. Således vil du skabe et hyggeligt hjørne. Du kan også placere et ur eller et andet ønsket emne på dem. Således vil du skabe et hyggeligt hjørne.

Traditionelt ser hjørnehylder godt ud på badeværelset. Det er her, glas kommer til nytte – det er absolut ikke bange for vand og forringes ikke af varme stænk på det; let at rengøre. Du kan lave et hjørneskab og hylder af glas til små ting eller til opbevaring af håndklæder.

I stuen og køkkenet bliver hjørnehylder en original løsning.. De kan udføre forskellige funktioner:

 • tjene som ornament;
 • bruges til placering af udstyr;
 • bruges til at gemme ting.

Glas hjørnehylder i soveværelser og andre rum kan spille nøjagtig den samme rolle..

Vigtig: Det eneste sted, hvor glasreoler ikke anbefales, er til børn. I vuggestuen er ting, der har den mindste fare for deres sikkerhed, upassende. Glas derimod kan teoretisk gå i stykker, især med en stærk påvirkning..

Anvendelse af hylder

Glashylder har en lang række anvendelser, der vil glæde enhver husmor Glashylder har en lang række anvendelser, der vil glæde enhver husmor

Hjørnehylder i køkkenet kan bruges til at opbevare fade, krydderier, interiørartikler, der pynter rummet. De baggrundsbelyste glashylder ser særligt smukke ud.

I stuen kan hjørnehylden bruges til at placere bøger eller interiørartikler. Du kan lave en hylde med dine egne hænder, så det ser ud til, at objekterne på den hænger i luften. Denne løsning er især interessant til placering af bøger..

I et soveværelse hjælper en hjørnehylde dig med at gøre brug af hjørnet af rummet, som normalt altid er dødt. Du kan placere kosmetik, bøger, blade på den.

Vigtig: du kan lave en hylde til placering af blomster. Dette vil skabe et rigtigt grønt hjørne i lejligheden, samtidig med at der spares plads. Denne løsning er ideel til huse, hvor vindueskarmen er smal, og du vil have indendørs blomster.

Hylder i flere lag er mere praktiske og funktionelle, da de rummer flere ting.

Baggrundsbelysning

Belysning af glashylderne kan bruges som natlys. Dette vil især appellere til folk, der kan lide at besøge køkkenet om natten. Belysning af glashylderne kan bruges som natlys. Dette vil især appellere til folk, der kan lide at besøge køkkenet om natten. Fremhævede glashylder tilføjer lyse farver til dit køkkeninteriør Fremhævede glashylder tilføjer lyse farver til dit køkkeninteriør

Baggrundsbelysning giver dig mulighed for at gøre hylden til et kunstværk og det vigtigste dominerende i interiøret. I dette tilfælde spiller baggrundslyset flere funktioner på én gang:

 • Lyser op i hylden;
 • Er et element i ekstra rumbelysning og bliver en del af den indvendige belysningsløsning.

Den mest interessante løsning er LED -baggrundsbelysningen, som kan ændre farver. LED -belysning indbygget i hylderne.

Gør det selv

Inden du begynder at lave glashylder, skal du tegne en skabelon - dette vil i høj grad lette dit arbejde. Inden du begynder at lave glashylder, skal du tegne en skabelon – dette vil i høj grad lette dit arbejde.

For at lave en glashylde med egne hænder har du brug for:

 • skruetrækker eller boremaskine;
 • glas;
 • selvskærende skruer;
 • reolholdere;
 • blyant.

Først og fremmest skal du tegne hyldeskabelonerne. For at gøre dette er det nødvendigt ikke kun at bestemme størrelsen på hylderne, men også omhyggeligt at fjerne dimensionerne på det hjørne, hvor det skal lave produktet med egne hænder. Derefter bliver hylden lavet præcis i størrelsen og vil ideelt støde op til væggen. Mønsteret ligner en femkantet form. Forskellen mellem hylderne kan kun være i længden af ​​siderne..

Skær glasreoler efter skabelonen. Herhjemme er det ret svært. Hvis du ikke har evnerne til at skære glas, er det bedre at bestille dette arbejde i glasværksteder. I dette tilfælde bliver hyldernes kanter færdigt professionelt og æstetisk. Hyldernes hjørner skal være afrundede. Det er bedre at vælge en glastykkelse på mindst 5 mm..

Endvidere begynder fastgørelsen af ​​de fremstillede glashylder til en bestemt væg. Igen er det ikke nødvendigt at genopfinde hjulet i dette område – det er bedre bare at købe fastgørelseselementer til glashylder i en butik med efterbehandlings- og byggematerialer og derefter fastgøre dem til væggen med egne hænder..

Den nederste hylde fastgøres først. Marker stedet på hylden på væggen, ved at fastgøre selve hylden og holderen til den. Brug en blyant til at markere placeringen af ​​hullet til fastgørelseselementerne i holderen. Dernæst bores der huller i væggen, og dyvler indsættes.

Gør-det-selv-glashylde er installeret i holderen og fastspændt med en skrue. Hylden er planeret og fastgjort til væggen.

Sådan installeres en glashylde på en væg (video)

Den anden hylde er også let at lave med egne hænder. Afstanden mellem hylderne måles baseret på højden på de varer, der skal vises på den nederste hylde..

Således kan du vedhæfte antallet af hylder med dine egne hænder, der er nødvendigt hurtigt nok..

Endelig

Du kan selv lave glashylder. At fastgøre dem til væggen er ikke svært selv for begyndere i denne branche. Men selve glasdelene er bedst udført på værkstedet – så ser de meget æstetisk tiltalende ud..

Eksempler på glashylder i køkkenet (foto)