Flydende tapetdesign: tegninger på væggene i interiøret

Flydende tapet vil gøre dit hjem særligt attraktivt Flydende tapet vil gøre dit hjem særligt attraktivt Flydende tapet er blevet meget populært i de seneste år. Mange frygter, at sådant materiale er en flydende masse, men det er ikke helt sandt. De sælges tørre og bliver kun flydende under påføring. Proceduren ligner opløsning af lim, og derfor blev materialet navngivet.

Funktioner af tegninger med flydende tapet på væggen

Tegninger med flydende tapet på væggene er meget bedre end papirtapeter. De fylder perfekt huller og skjuler revner, der er til stede på overfladen, krymper ikke og har fremragende elasticitet..

Fordele ved flydende tapet:

 • Let at anvende og reparere;
 • De har en støvafvisende effekt;
 • Modstandsdygtig over for fading;
 • Har ikke forbindelsessømme;
 • De har fremragende varme- og lydisolering;
 • Absorber ikke lugt.

Flydende tapet er giftfrit og brandsikkert, det absorberer ikke lugt, falmer ikke under solen og revner ikke, når huset krymper Flydende tapet er giftfrit og brandsikkert, det absorberer ikke lugt, falmer ikke under solen og revner ikke, når huset krymper

Flydende tapet har også en ulempe, nemlig at det let kan fjernes med vand. I daglig brug er dette et vildt problem i hjemmet..

Farveskemaet til sådanne tapeter er ret forskelligt, der er et valg fra snehvide til rige nuancer, og du kan også vælge strenge toner. Ved at anvende forskellige tilsætningsstoffer kan du omdanne dit rums indre til uigenkendelighed..

Hvad er stencilerne til flydende tapet

Stencils til flydende tapet hjælper med at løse problemet med selvpåføring af disse belægninger. Takket være dem får rummet sin egen unikke stil og personlighed..

Du kan selv lave et stencilmønster og spare dig for mange penge. Du kan selv lave et stencilmønster og spare dig for mange penge.

Varianter af stenciler:

 1. Ensfarvet udsigt. Det enkleste og mest almindelige mønster. Kun én maling er involveret i processen. Resultatet er hurtigt, præcist, men smukt..
 2. Flerfarvet stencil. Det bruges til at skabe et fuldgyldigt billede, hvor flere farver er til stede på én gang. Til processen skal du bruge flere stykker stencilemner, og belægningen udføres i flere trin, så den ene farve dækker den anden..
 3. 3D stencil. Til denne sort er der behov for en spartel, som vil skille sig ud to til tre mm over overfladen. En sådan struktur vil ikke fungere for tapet..
 4. Anti-stencil. Brugen af ​​en sådan stencil kræver ikke farvning inde i figuren, men uden for den. Resultatet er en lyseffekt, der er perfekt til dæmpning af farver og farver..

Korrekt valgte tapetmønstre vil understrege rummets stil og fremhæve det rigtige sted Korrekt valgte tapetmønstre vil understrege rummets stil og fremhæve det rigtige sted

En stencil til at male på tapet giver dig mulighed for at fremhæve en zone med et ornament og på samme tid uden at overbelaste andre vægge.

Flydende tapet: egenskaber og sammensætning

Flydende tapet er en vægbeklædning bestående af dekorativt gips baseret på tekstilfibre, forskellige dekorative detaljer og en klæbende komponent.. 

Flydende tapet består af:

 • Tekstilfibre. Dette materiale er sikkert og har en høj forbrugerkvalitet. Den vigtigste er kunstig silke.
 • CMC. Denne komponent er et klæbemiddel. Anvendes inden for fødevarer og kosmetiske områder.

Det skal bemærkes, at flydende tapet ikke lugter når det er gennemblødt og påført yderligere. Det skal bemærkes, at flydende tapet ikke lugter når det er gennemblødt og påført yderligere.

Funktioner af flydende tapet:

 1. Miljøvenlighed og sikkerhed. Komponenterne i disse tapeter er absolut sikre og miljøvenlige. Hvis den desuden kommer i kontakt med menneskelig hud i en våd form, vil den ikke forårsage allergiske reaktioner og irritation..
 2. Brandsikkerhed. Ifølge indikatorerne for brandbeskyttelsesundersøgelsen blev vores materialer tildelt byggeklassen for brandsikkerhed KM3. Det betyder, at tapet af denne type kan bruges til at dekorere værelser med en høj tæthed af tilstedeværelse af mennesker..
 3. Æstetik. En række dekorative elementer på den anvendte overflade danner et spil af toner og teksturer. Det er takket være dens kvaliteter, at tapetet giver et koldt udseende, men samtidig en tekstur, der er blød og varm at røre ved, som du hele tiden vil røre ved..

Flydende tapet har fremragende elasticitet og kan bruges til ethvert overfladeareal Flydende tapet har fremragende elasticitet og kan bruges til ethvert overfladeareal

Enhver af os kan dekorere huset med flydende tapet. De opfylder alle behov hos enhver person i komfort og hygge. Og sorten af ​​farvepaletter vil helt sikkert tilfredsstille smagen hos de mest krævende kendere..

Tegning med flydende tapet (video)

Flydende tapet med et mønster i det indre af lejligheden og stuen

Med flydende tapet med et mønster i interiøret er det muligt at skabe ethvert design i stil og retning. Dette vil være den bedste måde at vise din personlighed på. Du kan bestille et unikt projekt eller lave alt arbejdet selv.

Flydende tapet i interiøret:

 • Værelser. Denne designmulighed med flydende tapet vil se godt ud, hvis du tilføjer tynde tråde af guld- og sølvfarver til dem. Således vil vi give rummet en vis raffinement og raffinement. Men sådanne tapeter er ikke egnede til enhver stil, for eksempel i klassikerne vil ikke-standardiserede ornamenter være upassende.
 • Stue. Nogle af lærredene er lavet af naturlig silke, hvilket giver indtryk af, at væggene er dekoreret med tekstil tapet. Billedet af et sådant billede er meget effektivt – alt er fyldt med rigdom og luksus som i orientalske paladser.
 • Lejligheder. Det bliver smukt indrettet i en tematisk stil. For eksempel i et børneværelse, hvor du kan skildre et havbillede med skibe eller omvendt dekorere væggene med søde blomster, solen og et lille hus. Indretning med mere seriøs udsigt er også mulig og vil være passende i soveværelset i form af et solnedgangsbillede eller et blidt beroligende farveskema, hvor det vil være dejligt at slappe af efter en hård dag.

Flydende tapet kan bruges som rumzonering Flydende tapet kan bruges som rumzonering

Eksklusive designs i dit interiør med mønstret flydende tapet giver unikt indhold, der vil glæde og inspirere dig dag efter dag..

Sådan påføres flydende tapet korrekt med et mønster på væggene

Hvordan laver eller anvender jeg flydende tapet korrekt med et mønster og ikke ødelægger hele udseendet? Bare rolig forgæves, da denne proces kan udføres uafhængigt uden hjælp fra specialister..

Flydende tapet fås i tør eller flydende form. Den første type er den mest anvendte i reparationen. Flydende tapet i en tør version er en blanding af små flager, der skal røres i vand i henhold til instruktionerne fra pakken. Den resulterende homogene sammensætning skal stå og derefter bruges til det tilsigtede formål..

Brug altid beskyttelseshandsker ved håndtering af flydende materiale. Brug altid beskyttelseshandsker ved håndtering af flydende materiale.

Før du påfører dem på væggen, skal du forberede overfladen: du skal fjerne belægningen og tørre væggen. Hvis du har en gipsvæg, skal du behandle den med en primer..

Når du anvender et mønster med flydende tapet, skal du for nemheds skyld lukke de ydre grænser med malertape.

Det er bedre at anvende flydende tapet med en spatel, hvorefter du går over dem med en rulle og opnår en tykkelse på to til tre mm Det er bedre at anvende flydende tapet med en spatel, hvorefter du går over dem med en rulle og opnår en tykkelse på to til tre mm

Hærdning af flydende tapet opnås på 13-72 timer. Meget afhænger af fugtighed, temperatur og lagtykkelse. Når hærdningen er færdig, kan du påføre et lag speciel lak på dem, dette vil beskytte dem mod eksterne faktorer..

Sådan påføres tegninger med flydende tapet (video)

Gør dit hjem unikt med det nuværende efterbehandlingsmateriale i dag – påfør billeder med flydende tapet. Og uafhængig vægdekoration vil bringe dig stor glæde og stille misundelse af dine gæster.

Flydende tapet: tegninger i interiøret (foto)