Faktisk tapet til et børneværelse: kombineret design

For barnets udvikling er det meget vigtigt at vælge det rigtige interiør: inklusive tapet For barnets udvikling er det meget vigtigt at vælge det rigtige interiør: inklusive tapet Brug af kombineret tapet til vuggestuen hjælper med at dekorere væggene og skabe et hyggeligt og alderssvarende miljø for barnet. For de mindste er tapet med et stort print egnet; efterhånden som de bliver ældre, kan mønsteret blive mindre og mere detaljeret. Børn er opmærksomme på levende billeder og husker dem resten af ​​deres liv. En rigtig gave til et barn er et smukt tapet med billeder af dine yndlings tegneseriefigurer eller sjove dyr, fisk, fugle.

Sådan kombineres tapet i et børneværelse: harmoniske løsninger

Interiøret er skabt efter kompositionsreglerne. Det er nødvendigt at tænke over ikke kun farven på væggene, men også det bekvemme arrangement af møbler. Ved at kombinere 2 typer tapet kan du opdele rummet i zoner. Vaskbart kombinationsbaggrund vil i høj grad forenkle rengøringen, og det malbare tapet, som du kan slette markøren med, vil give dit barn en masse kreativitet..

Grundlæggende muligheder for ruminddeling:

 1. Vandret;
 2. Lodret;
 3. Zonal;
 4. Opret en accentvæg.

Zoning er en nyskabende løsning inden for indretning: denne stil blev tidligere brugt i store virksomheder. Nu bruges det også ofte i børneværelser. Zoning er en nyskabende løsning inden for indretning: denne stil blev tidligere brugt i store virksomheder. Nu bruges det også ofte i børneværelser.

Hver af disse muligheder har sine egne fordele, du skal vælge baseret på personlige præferencer og rummets størrelse. Kombineret tapet hjælper dig visuelt med at justere længden, bredden og højden af ​​rummet, hvis du ved, hvordan man anvender optiske illusioner.

Opdeling vandret: Forøgelse af rummets areal

Med denne variant af kombinationen er den øverste del dekoreret med tapet i en lys farve, og den nederste – mere mættet. Det er ikke nødvendigt at bruge snehvidt tapet til toppen, enhver smuk pastelfarve vil gøre: lyserød, fersken, lysegul, himmelsk. Den nederste del kan laves i samme farve som en anden nuance: saftig pink, rig fersken, lysegul, dyb blå. Skillelinjen er ofte dækket med støbning. Dette er en særlig smal strimmel, der dekorerer sømme og samlinger på tapetet. Støbning er oftest lys, hvid, creme eller elfenben.

Rummets vandrette opdeling kan visuelt øge rummet: hvis det også kombineres med billedet af striber på tapetet, kan du opnå den maksimale effekt Rummets vandrette opdeling kan visuelt øge rummet: hvis det også kombineres med billedet af striber på tapetet, kan du opnå den maksimale effekt

Det særlige ved vandret adskillelse er, at du på denne måde kan:

 • Forøg rummet i rummet ved at bruge lyse farver;
 • Gør planteskolen praktisk, påfør vaskbart tapet til efterbehandling fra bunden.

En vandret opdeling kan kun gå langs en væg eller alle fire. For de børn, der kan lide at male, er det praktisk at dekorere den nederste del af væggen med et specielt tegningstapet. Denne gave kommer med tuscher, der let kan fjernes fra væggen..

Dette sparer reparationer fra børns karakul i hele huset og giver barnet mulighed for at øve maleri så meget som han vil..

Vertikal adskillelse: forøgelse af rummets højde

Hvis loftet er lavt i børneværelset, kan denne defekt rettes ved lodret adskillelse. På denne måde kan du dekorere nicher, vinduesåbninger, dørhældninger..

Når du deler tapet lodret, bør du tage højde for, at forskellige typer tapet skal limes på forskellige måder: du bør rådføre dig med en specialist vedrørende din individuelle sag Når du deler tapet lodret, skal du tage højde for, at forskellige typer tapet skal limes på forskellige måder: du bør rådføre dig med en specialist vedrørende din individuelle sag

Vertikal adskillelse muliggør:

 1. Vælg en del af væggen;
 2. Lav en ramme til fototapet;
 3. Gør væggen smallere eller bredere efter behov;
 4. Opret en ramme til en krybbe, bord eller garderobe.

Når du kombinerer tapet lodret, er det vigtigt ikke at glemme, at mørke farver visuelt reducerer vægområdet, og lyse øger det. Hvis der bruges kontrastfarver (f.eks. Brun og gul), kan du på denne måde indstille accenter i interiøret. Ofte kombineres lodret adskillelse med et fototapetindsats..

Zoneinddeling: sove- og legeområder

I vuggestuen leger barnet ikke kun, men hviler også om natten. Rolige toner nær krybben hjælper dig med at stille ind på søvn, og mere dynamiske farver i legerummet vil gøre atmosfæren afslappet. For at få indretningen til at se stilfuld og harmonisk ud, kan du bruge opdelingen i zoner ved hjælp af nuancer tæt på mætning, men forskellig i farven. For eksempel frisk grøn og behagelig blå. Kombineret tapet til vuggestuen kan være mat eller blank.

Et ungt barns liv består af to faser: leg og afslapning. Den del af rummet, hvor barnet leger, skal gøres så lyst som muligt med en masse flotte tegninger. Et ungt barns liv består af to faser: leg og afslapning. Den del af rummet, hvor barnet leger, skal gøres så lyst som muligt med en masse flotte tegninger.

Med zondeling er det værd at vælge enten mat eller blank, kombiner ikke teksturer af forskellig glans.

Opret en accentvæg

Lyse farver tiltrækker opmærksomhed, så hvis du målrettet vil fremhæve en væg, skal du bruge det mest farvemættede tapet i rummet til det. De tre andre vægge skal have mere neutrale farver, lysere eller mørkere end de vigtigste. For en lille planteskole er en mere fordelagtig mulighed pastelbaggrundsbaggrunde, de tilføjer visuelt volumen til rummet..

Accentvæggen kan indsættes med tapet med en lodret stribe: dette vil gøre rummet visuelt højere Accentvæggen kan indsættes med tapet med en lodret stribe: dette vil gøre rummet visuelt højere

Hvis du vil give en gave til et barn, skal du finde ud af, hvad hans yndlingsfigurer er, hvad han nøjagtigt vil se i sit værelse.

Hvis accenten ikke behøver hele vægens plan, men kun en del, kan kanterne dekoreres med støbning. Planken vil beskytte det kombinerede tapet mod at skrælle af, skabe et dekorativt højdepunkt. Baggrundsbaggrunden til vuggestuen kan vaskes, det vil gøre det lettere at rengøre rummet.

Sådan vælges tapet til et børneværelse: kombineret til drenge

Traditionelt bruges et koldt farveskema til drenge: blå, lyseblå, indigo, akvamarin. Men alle børn leger godt og glædeligt i varme og solrige værelser med gule, hvide, orange, grønne vægge. Det er ikke nødvendigt at være begrænset til en blå palet, et drengeværelse kan have en hvilken som helst farve. Det er bedst at kombinere tapet i to farver, så farverne er ens i mætning. Hvis den ene farve er meget lys, og den anden er meget bleg, vil al opmærksomhed gå til det lysere farvepunkt, når du kommer ind i rummet..

Tapet til et børneværelse kan laves af forskellige materialer.:

 1. Holdbar vinyl;
 2. Billigt papir;
 3. Smuk interlining;
 4. Farverige fotomalerier på fiberdug, papir eller vinylbagside;
 5. Glitrende glas tapet;
 6. Frodigt flydende tapet;
 7. Flydende silkeagtigt tapet, der giver væggene en behagelig tekstur.

For tapet i en vuggestue er det vigtigste evnen til at vaske eller rengøre tapetet. Der er en særlig markering på tapetet, takket være det kan du se, om det er muligt at vaske et bestemt tapet For tapet i en vuggestue er det vigtigste evnen til at vaske eller rengøre tapetet. Der er en særlig markering på tapetet, takket være det kan du se, om det er muligt at vaske et bestemt tapet

Miljøsikkerhed er en nødvendig kvalitet af alle materialer i vuggestuen. Inden du køber, skal du sørge for, at lærredets sammensætning er angivet på tapetet, der er instruktioner til limning.

Anbefalinger til kombinationen af ​​tapet i rummet til drenge:

 • Vælg tapet fra det samme materiale (f.eks. 2 typer vinyl);
 • Sørg for, at lærredene matcher i tykkelse;
 • Brug enten blanke eller matte lærreder.

Drenge elsker tapetet med en metallisk glans som væggene i et rumskib. Du kan dekorere børnehaven i en tematisk stil, der fremhæver en eller to vægge til metal tapet.

Vi kombinerer tapet i et pigeværelse: nuancer

Nogle piger kan godt lide pink baggrunde med feer, mens andre kan lide skibe og pirater. For at få din datter til at føle sig godt, er det bedst at tale med hende om, hvad hun gerne vil se på væggene i hendes værelse hver dag..

Hvis du prøver, kan du oprette en separat verden for pigen, hvor barnet selv er hovedpersonen og kunstneren. Hvis du prøver, kan du oprette en separat verden for pigen, hvor barnet selv er hovedpersonen og kunstneren.

Sådan løses de mest almindelige tapetproblemer:

 1. Hvis de valgte lærreder er forskellige i tykkelse, skal du lukke leddet med en formning. I dette tilfælde vil overgangen se pæn ud..
 2. Hvis der kommer lim på forsiden, skal du straks tørre det af med en fugtig svamp, lad det ikke stå, før det tørrer. Limpletter vaskes ikke af, ødelægger vægens udseende og fører til udskiftning af hele tapeter.
 3. Hvis du ofte har brug for at restaurere tapet, for eksempel at der er en kat i huset, der river væggene i stykker, bør du vælge flydende tapet. Den mest bekvemme løsning til reparation er dekorativt flydende gips..

I pigeværelset kan du interessant dekorere væggene med silkepuds af 2 typer, malet i forskellige farver. Glitter og delikat farvepalet vil skabe en fabelagtig og magisk atmosfære.

Tapet i interiøret til en pige (video)

Kombination af tapet til børn af forskellige køn

Der er mange børns udskrifter, som børn af begge køn elsker. Hvis der er to ejere i vuggestuen på samme tid, skal du finde ud af om deres præferencer. Nogle gange vælger forældre pink til piger, blå til drenge og tænker ikke engang over, at børn kan lide helt andre farver..

For at børnene skal føle rummet virkelig deres eget, personlige og sikre, skal de have valgfrihed..

For børn af forskellige køn ville en god løsning være at klistermærke tapet på væggen med billeder af dyr eller abstrakte mønstre. For børn af forskellige køn ville en god løsning være at klistermærke tapet på væggen med billeder af dyr eller abstrakte mønstre.

Valget af børn kan styres i henhold til familiebudgettet og mulighederne. Der findes billige tapeter i dobbeltlag af papir, der er stærke nok og kan vare mere end 5 år..

Klassiske eller usædvanlige farver:

 • Plaid, ærter, lodrette eller vandrette striber, zigzags, cirkler;
 • Grøntsags- eller blomsterpynt;
 • Frisk frugt, træer;
 • Dyr, fugle, sommerfugle og næsehorn, der bekæmper biller.

Hvis accentvægge skal være i vuggestuen, kan du give hvert barn 1 væg ved siden af ​​krybben. Og dekorér de to andre vægge på en neutral måde. På accentvægge kan du placere vægmalerier med dine yndlingsfigurer, landskaber eller klistermærker.

Tapet til vuggestuen: tips fra professionelle (video)

Blandede tapetklistermærker kan være små, pæne eller store og optage meget vægplads. Børn er meget glade for klistermærker, de kan endda lide processen med at vælge, købe, anvende på væggen. For at klistermærkerne kan se smukke ud, skal baggrundsvæggene ikke være for brogede, bedst af alt lys.

Eksempler på tapet til et kombineret børneværelse (foto)