Yhdistetyt verhot: yksinkertainen ja samalla alkuperäinen versio

Erilaisten tekstuurien ja värien kankaiden avulla voit luoda alkuperäisen ja modernin suunnittelun mihin tahansa huoneeseen Erilaisten tekstuurien ja värien kankaiden avulla voit luoda alkuperäisen ja modernin suunnittelun mihin tahansa huoneeseen Ne koostuvat erilaisista tekstuureista ja / tai väreistä. Ne voidaan ripustaa mihin tahansa huoneeseen ja muuttaa kirjaimellisesti huoneen. Muuten, sinun ei tarvitse juosta kauppaan valitaksesi kankaita, jotka sitten ystävystyvät ikkunassa, voit tehdä jotain tähteistä, vanhoista verhoista.

Yhdistelmäverhot: kuinka löytää paras yhdistelmä

Tärkein tapa on yhdistää kaksi väriä. Tekstuurien kanssa kaikki on hieman monimutkaisempaa, joskus on yksinkertaisesti mahdotonta heti ymmärtää, yhdistetäänkö ne ikkunaan. Mutta väri on hyvä työkalu sisätilojen muuttamiseen..

Voit yhdistää verhot kahdella tavalla:

  • Harmonisesti. Kun vierekkäiset värit otetaan, todennäköisesti samasta väriasteikosta. Pääväri on otettu, ja sen vieressä on se, joka soittaa sen kanssa. Tai ne – kukkia voi olla enemmän kuin kaksi.
  • Kontrastia. Tässä tapauksessa yksittäiset värit ovat kontrastissa muiden kanssa, ja samalla luodaan erilaisia ​​mielenkiintoisia kirkkaita väritehosteita..

Jos haluat tehdä huoneestasi ainutlaatuisen suunnittelun, yhdistetyt verhot ovat loistava vaihtoehto sinulle, sisältäen kaikki suunnittelukykysi ja mielikuvituksesi Jos haluat tehdä huoneestasi ainutlaatuisen suunnittelun, yhdistetyt verhot ovat loistava vaihtoehto sinulle, sisältäen kaikki suunnittelukykysi ja mielikuvituksesi

Millä perusteella, millä kriteereillä valita värit? No, esimerkiksi jos vaihdat taustakuvan ja sitten verhot, vastaus on yksinkertainen. Verhot ja taustakuva liittyvät läheisesti toisiinsa. Katso niiden yhdistelmää. Mutta tämä vaihtoehto olettaa, että huonekaluilla on toisen viulun rooli, ja se on aina melko konservatiivinen kanssasi..

Jos tiedät, että taustakuva on suunnilleen aina sama, tausta, neutraali, rauhallinen, verhot voidaan jo yhdistää, rakenna väritarinoita huonekalujen kanssa.

Kuinka yhdistää eri verhot (video)

Kahden värin verhojen yhdistäminen: vinkit

Kaksiväriset yhdistelmäverhot ovat klassinen tekniikka. Muuten, suunnittelijat neuvovat käyttämään sitä matalissa huoneissa saavuttaen halutut visuaaliset tehosteet..

Ja tämä on helppo selittää – teet raidallisen kuvion kahdella värillä ja pystysuorat raidat nostavat kattoa visuaalisesti hieman..

Jokainen henkilö, joka kulkee ajan kanssa, voi olla mukana verhojen yhdistämisessä: houkutus kokeilla ja saada moderni ja muodikas sisustus ei jätä ketään välinpitämättömäksi Jokainen henkilö, joka kulkee ajan kanssa, voi olla mukana verhojen yhdistämisessä: houkutus kokeilla ja saada moderni ja muodikas sisustus ei jätä ketään välinpitämättömäksi

Ja nyt nimenomaan siitä, miten värit yhdistetään:

  1. Punainen ja viininpunainen. Näiden värien yhdistäminen on vaarallista, heidän duetonsa on jo erittäin aggressiivinen. Voit laimentaa nämä sävyt harmaalla, harmaa metallilla. Mutta tällaisten värien tulisi silloin olla vähintään muissa sisätiloissa. Ja vakiovaihtoehto on punainen (viininpunainen) + valkoinen tai hieman savuinen.
  2. Beige valikoima. Se on rauhallinen väri, joka luo rauhallisen ilmapiirin kotiin. Beige väri sopii hyvin kultaisen sekä haalistuneen sinisen tai vihreän kanssa.
  3. ruskea väri. Ja tämä on melkein täydellinen väri, koska hän onnistuu ystävystymään melkein kaikkien värien kanssa eikä vain hänen värimaailmansa kanssa..
  4. Violetti väri. Hyvä vaihtoehto makuuhuoneelle, mihin yhdistää se – vihreän, punaisen, keltaisen sävyihin. Tuloksena on melko salaperäinen, jopa upea ilmapiiri, johon on niin miellyttävää sukeltaa raskaan työpäivän jälkeen..
  5. Sininen. Ei ole parempaa duettia kuin sininen + valkoinen, muuten hyvä vaihtoehto keittiölle, josta puuttuu tuoreus.
  6. Oranssi, keltainen. Ne ovat iloisia ja erittäin energisiä värejä. Niitä on hyvä käyttää huoneessa, jossa ei ole luonnollista lämpöä. Sekä oranssi että keltainen voidaan yhdistää vihreään, siniseen, punaiseen ja valkoiseen.

Yhdistämällä erilaisia ​​kankaita ja värejä, kokeilemalla ja kuvittelemalla voit luoda upean sisustuselementin, joka tekee huoneestasi hienostuneen ja ylellisen. Yhdistämällä erilaisia ​​kankaita ja värejä, kokeilemalla ja kuvittelemalla voit luoda upean sisustuselementin, joka tekee huoneestasi hienostuneen ja ylellisen.

Yleensä kaksiväriset verhot ovat aina hieman kokeilu. Loppujen lopuksi lämmin lila ja kylmä violetti voivat olla ulkonäöltään niin lähellä kuin miltä se näyttää, mutta itse asiassa ne yhdessä muiden värien kanssa antavat erilaisia ​​vaikutuksia. Siksi kannattaa yrittää, kokeilla, etsiä vastauksia itsestäsi ja luottaa intuitiiviseen valintaan.

Yhdistetyt verhot keittiöön: mitkä näyttävät täydellisiltä

Valinta kaksivärisiin verhoihin on erityisen tärkeä, jos keittiösi on suuri ja sen ikkuna on melko suuri. Tai esimerkiksi ikkuna, jossa on parvekeovi.

Voit harkita yhtä erityistä vaihtoehtoa. Tilavassa keittiössä on suuri ikkuna, joka näyttää melko haalistuneelta, ehkä ei vielä täysin kalustetulta. Jos haluat tasoittaa tämän tyhjyyden vaikutusta, sinun on otettava kaksi kangasta – yksi tiheä, esimerkiksi maitokahvin väri. Otetaan toinen kangas tummemmaksi, esimerkiksi viininpunainen. Mutta ei tiheä, mutta läpikuultava. Verhot ovat lattialla, ripustat ne ja otat saman värin, paremman kahvin maidon kanssa, yhdistä toisiinsa. Ja ikkunassa pitäisi olla kolme tällaista yhdistettyä paria – kaksi sivuilla, yksi keskellä.

Yhdistetyt verhot auttavat sinua luomaan keittiön rauhallisuuden ja hiljaisuuden tunteen, ja lisäksi tämä huone on yksi tärkeimmistä paikoista, joissa sinä ja perheesi viettävät aikaa. Yhdistetyt verhot auttavat sinua luomaan keittiön rauhallisuuden ja hiljaisuuden tunteen, ja lisäksi tämä huone on yksi tärkeimmistä paikoista, joissa sinä ja perheesi viettävät aikaa.

Tällaiset kaksiväriset verhot ovat hyvä vaihtoehto olohuoneeseen..

Yhdistetyt verhot: ideoita jäännöksistä

Verhoyhdistelmien monien ideoiden joukossa ajatus luoda verhoja chintz -kankaasta erottuu erityisellä tavalla, söpö, vaatimaton ja kaunis.

Voit tehdä yhdistettyjä verhoja omin käsin, jos sinulla on näihin tarkoituksiin sopivia kangaskappaleita, mutta niiden leveys tai pituus eivät riitä ikkunaan. Voit tehdä yhdistettyjä verhoja omin käsin, jos sinulla on näihin tarkoituksiin sopivia kangaskappaleita, mutta niiden leveys tai pituus ei riitä ikkunaan.

Mitä tarvitset: Chintzin jäänteitä, hyvin erilaisia, mutta ei kovin pieniä. Ja sitten teet järkevän luonnoksen, jossa näet kuinka monta chintz -tyyppiä käytät.

Pääväri on yksi, ja koristat pohjan erivärisillä raidoilla. Esimerkiksi beige pääväri, jossa pieni haalistunut kuvio, ja alareunassa on vaaleanpunainen ja viininpunainen raita. Yläosassa voi olla myös vaaleanpunainen raita. Tällaiset verhot voidaan koristaa pitsillä tai punoksella, mikä tekee niistä erittäin söpöjä, kodikkaita. Maalaistyylinen tai Provence hyväksyy lämpimästi tällaiset jäännöksistä valmistetut verhot, koska ne on juuri tehty sen säännöissä..

Yhdistettyjen verhojen eri värejä (video)

Verhojen yhdistäminen ei ole vain suunnittelun kannalta tehokasta, vaan myös mielenkiintoista. Mikä tahansa kokeilu voi päättyä odottamattomaan löytöön, joka muuttaa huoneen ulkonäön kokonaan. Yritä löytää ihanteellinen vaihtoehto, joka auttaa kotiasi tulemaan vielä lämpimämmäksi ja mukavammaksi..

Yhdistetyt verhot (kuva)