Voile -ilmaverhot: helppo sisustaa

Jokaisella kotiäidillä on oma käsityksensä ihanteellisista verhoista: verhon verhot täyttävät suurimman osan vaativimpienkin remonttien ystävien vaatimuksista Jokaisella kotiäidillä on oma käsityksensä ihanteellisista verhoista: verhon verhot täyttävät suurimman osan jopa kaikkein nirsoimpien remonttien ystävien vaatimuksista. Jotta huone olisi valoisa ja viihtyisä, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota ikkunoiden sisustamiseen. Oikea lähestymistapa niiden suunnitteluun luo taloon ainutlaatuisen ilmapiirin, joka on täynnä lämpöä ja mukavuutta. Erilaisista kankaista ja nykyaikaisten verhojen tyyleistä jokainen emäntä valitsee vaihtoehdon, joka täyttää täysin hänen toiveensa.

Hienostunut sisustus voile verhoilla

Voile -verhot ovat suosittuja ja kysyttyjä kuluttajien keskuudessa nykyään. Miksi? Koska tämä materiaali ansaitsee oikeutetusti rakkautta läpikuultavasta ja sileästä kankaastaan, joka on miellyttävä koskettaa ja on kevyt. Verhon verhot valmistetaan kutomalla ja yhdistämällä eri koostumusten lankoja. On yhdistelmä keinotekoisia komponentteja luonnon kanssa (silkki tai villa).

Voile -verhot tarjoavat hyvän valaistuksen, mikä vaikuttaa positiivisesti huoneen kokoon Voile -verhot tarjoavat hyvän valaistuksen, mikä vaikuttaa positiivisesti huoneen kokoon

Näillä verhoilla on etuja:

  1. Kankaan läpinäkyvyys ja pehmeä rakenne mahdollistavat materiaalin peittämisen.
  2. Voile -verhoissa on melko laaja valikoima värejä, joten jokainen voi valita parhaan vaihtoehdon.
  3. Tällaisten verhojen koristeluun voit käyttää kirjontaa, etsausta ja applikointia.
  4. Kyky luoda ainutlaatuinen muotoilu käyttämällä verhon monikerroksisia koostumuksia.
  5. Tällainen materiaali on helposti useimpien kuluttajien saatavilla..

Jos verraamme verhon verhoja organzaan, huntu on tiheä kudos, mutta sen pehmeä ja pehmeä rakenne. Siksi tällaisiin verhoihin käytetään erilaisia ​​kiinnitysmenetelmiä. Se voi olla erityinen verhoteippi, jolla voit kerätä verhon tasaisesti pehmeiksi taitoksiksi. Jotkut ihmiset pitävät parempana kiristysnauhaa (kun huntua ei usein siirretä räystää pitkin) tai leikkeitä (leikkeitä). Jotkut ihmiset pitävät parempana magneetteja (suosittuja kiinnikkeitä kevyille kankaille) tai silmukoita.

Voile -verhot ovat loistava ratkaisu makuuhuoneen ikkunoiden tai keittiöiden sisustamiseen. Ne auttavat suojaamaan huonetta kirkkaalta auringonvalolta ja luomaan taloon ainutlaatuisen ja hienostuneen sisustuksen..

Voile -verhot keittiön sisätiloissa (video)

Lambrequinin suunnittelu ja ompelu hunnusta

Nykyään lambrequinia ei enää pidetä ylellisenä ikkunakoristeena, johon vain harvoilla oli varaa, mutta siitä tuli yleinen asunnoissa. Tämän koristeellisen viimeistelyn avulla voit muuttaa koko huoneen ulkoasua. Siksi monet käyttävät sitä eteiseen tai koristavat makuuhuoneen vastaavalla sisustuksella..

On tapana käyttää lambrequinia lattialta eri tasoilla, tämä lisää tai pienentää visuaalisesti ikkunan aukkoa.

Kova lambrequin on melko massiivinen: joten sinun pitäisi valita karniisi, joka kestää sen Kova lambrequin on melko massiivinen: joten sinun pitäisi valita karniisi, joka kestää sen

Lambrequinsia on useita tyyppejä:

  1. Kevyt lambrequin. Tuote on kokoelma useita materiaaleja, jotka on yhdistetty yhdeksi kauniiksi koostumukseksi. Jotkut käyttävät erilaisia ​​elementtejä moniväristen voile-kankaiden sisustamiseen ja yhdistämiseen. Yksinkertaisin vaihtoehto on materiaalin käyttö, jonka läpi punos on läpäistävä. Tämän vaihtoehdon avulla voit sisustaa tyylikkäästi minkä tahansa huoneen..
  2. Kova lambrequin. Tämä vaihtoehto on koriste, joka on valmistettu kiinteällä alustalla, joka on kiinnitetty ikkunatilaan. Käyttämällä erityistä bando -vuorausta monet ihmiset luovat samankaltaisen koristeen itse. Tällä lähestymistavalla valmistukseen käytetään paljon vähemmän materiaaleja, koska taitoksia ei ole paljon. Tämä lambrequin on kuitenkin kiinnitettävä vahvaan karniisiin..
  3. Verhon pelletti. Kevyt ja ilmava materiaali mahdollistaa tehokkaiden koriste -elementtien luomisen. Tällainen materiaali voidaan koristaa hapsuilla tai lisätä muita sävyjä..

Suosituimmat lambrequins -värit ovat kermanvärinen, valkoinen ja vaaleat harmaan sävyt. Suosituimmat lambrequins -värit ovat kerma, valkoinen ja vaaleat harmaan sävyt.

Lambrequin koostuu useista osista, jotka voit valmistaa itse. Aluksi luodaan swag, joka sijaitsee keskellä (roikkuva osa, jossa kaikki taitokset ovat symmetrisiä). Sitten sinun on tehtävä de-jabot (siinä on viisto leikkaus, joka täydentää swagia). Ja viimeinen yksityiskohta on kylmämuotti. Tässä verhottu kangas leikataan vinosti ja lähentyy alkuperäisellä tavalla pohjassa..

Lambrequinin räätälöimiseen verhosta aloittelijoiden on suositeltavaa käyttää yksinkertaisimpia kuvioita, vain kokemuksella on mahdollista luoda monimutkaisempia vaihtoehtoja.

Kuinka ompele verhot verholta omilla käsilläsi

Mutta miten ommella tällaiset verhot itse? Ennen kuin harkitset verhojen ompelemista itse, sinun on valittava oikea muotoilu. On suositeltavaa tehdä verhoja, jotka on ommeltu lastenhuoneesta, värikkäiksi ja iloisiksi. Makuuhuoneessa tai olohuoneessa sinun on valittava muotoilu, joka sopii huoneen yleiseen sisustukseen. Yksinkertainen leikkaus, jolle on ominaista minimalismi, sopii parhaiten keittiöön..

Ensinnäkin sinun pitäisi luoda luonnos tulevasta verhosta. Jos aiot käyttää useita kangasvärejä, muista merkitä ne luonnokseen. Jotta valmis verho koskettaa lattiaa, lisää 25-30 cm materiaalin mitattuun pituuteen.

Kun käytät verhoja, älä käytä jauhetta: on parempi käyttää erityisiä pesuaineita Kun käytät verhoja, älä käytä jauhetta: on parempi käyttää erityisiä pesuaineita

Tylli on asetettava oikea puoli ylöspäin. Sitten kaikki reunat kohdistetaan ja verhon pohja on helmassa. Yläosaan on kiinnitettävä erityinen koukkuilla varustettu teippi. Tärkeä edellytys laadukkaalle ompelulle on tarvittavan paksun langan ja neulan käyttö. Sitten voile -verhot eivät ole silmiinpistäviä ompeleillaan, jotka voivat joskus vetää kankaan yhteen..

Kun koristelet verhojen yläreunaa, on suositeltavaa päästää kangas 4 tai 5 cm nauhan yläpuolelle. Tämä sallii nauhoja vedettäessä saada röyhelön yläosaan, mikä auttaa sulkemaan paikat, joissa verho on kiinnitetty karniisiin..

Verhosta ommellut verhot on ripustettava ja levitettävä taitokset tasaisesti koko karniisin pituudelle, jolloin huoneesta tulee kaunis ja kevyt kuva. Jotkut käyttävät mieluummin lambrequineja koristeluun, tämä luo ainutlaatuisen armon ja mukavuuden ilmapiirin korostaen ikkunan avautumista suotuisasti.

Kun valitset sileän, mattapintaisen ja yksivärisen kankaan, voile -verhoihin voidaan käyttää erilaisia ​​koristeita. Siksi käytetään usein nauhoja, mielenkiintoisia kirjailtuja fragmentteja, erilaisia ​​koukkuja tai lurex -lankoja. Erikoispinnoitteella varustetut voile -verhot näyttävät hyvältä. Tällaisten vaihtoehtojen käyttäminen ikkunoiden sisustamiseen tekee huoneesta mukavamman ja tuo kodikkaan ilmapiirin taloon..

Kuinka verhoverhot verhoillaan

Ennen kuin aloitat verhojen alareunan, sinun on tasoitettava tylli hyvin ja varmistettava myös, että sen reuna ei ole juuttunut ja kiertynyt. On tarpeen astua taaksepäin verhon alareunasta 14 cm ja vetää se yhden langan neulalla vetämällä tyllin pohjaa pitkin. Tämä luo suoran viivan koko verhojen alareunaan..

Verhon leikkaamisen jälkeen se on silitettävä raudalla. Verhon leikkaamisen jälkeen se on silitettävä raudalla.

Seuraava vaihe on taittaa kangas kahdesti, minkä jälkeen verho on silitettävä hyvin silitysraudalla. Viimeinen vaihe tyllin käsittelyssä on verhon pohjan saumaaminen ompelukoneella..

Sivureunojen käsittelyyn käytetään samanlaista mestariluokkaa kuin edellä. Riittää vetäytyä reunasta 3-4 cm ja venyttää lankaa koko verhon korkeudelle. Tässä kangas myös kaksinkertaistetaan ja silitetään, minkä jälkeen on tarpeen ommella tyllin koko sivureuna.

Kuinka ompele tylli verhosta (video)

Joten voileista valmistetut verhot ovat loistava koriste mihin tahansa kotiin. Ne tekevät huoneesta valoisan, tilavan ja tuovat huoneeseen eleganssia ja mukavuutta. Jokainen emäntä voi itsenäisesti luoda ainutlaatuisen kuvan, joka täyttää kaikki hänen toiveensa, eikä tätä varten tarvitse olla ammattimainen mestari.

Esimerkkejä verhon verhoista (kuva)