Tyylikkäät laskostetut verhot: sisustusratkaisu

Jos olet kyllästynyt tavallisiin verhoihin, haluat jotain uutta ja luovaa, laskostetut verhot sopivat sinulle Jos olet kyllästynyt tavallisiin verhoihin, haluat jotain uutta ja luovaa, laskostetut verhot sopivat sinulle. Joskus vain vähän on jäljellä sisustuksen täydellisyydestä, ei ole tarpeeksi yksityiskohtia, jotka “sovittavat”, ” ystävystyä ”sisätiloissa olisi ihana ykseys. Ja usein verhoista tulee tämä hengenpelastaja, mutta jos et, riippumatta siitä, miten valitset, et käytä tavallisia verhoja ja jos on vaikea päättää joistakin ylellisistä vaihtoehdoista, ota laskostetut verhot.

 Laskostetut verhot: mikä se on?

Tämä on sama kaihtimien muunnelma, jossa on perustavanlaatuisia eroja..

Laskostetut verhot toimivat pääsääntöisesti automaattisesti: on jopa järjestelmiä, jotka voivat itse seurata huoneen valaistuksen tasoa. Laskostetut verhot toimivat pääsääntöisesti automaattisesti: on jopa järjestelmiä, jotka voivat itse seurata huoneen valaistuksen tasoa.

Laskostetut kaihtimet:

 1. Tällaisten verhojen muotoilu on valmistettu erittäin kevyestä alumiiniseoksesta valmistetuista ohjaimista, ja niiden välissä on kangas tai paperi, joka on erityisesti käsitelty.
 2. Käsittelyn tuloksena kankaalle saadaan taitoksia, ne ovat niin kiinteitä, että kun verhot itse nousevat, kangas taittuu sellaisessa harmonikassa.
 3. Kun verhot lasketaan alas, kangas on jo suoristumassa, mutta taitokset ovat kuitenkin näkyvissä. Tällaisia ​​verhoja kutsutaan muuten aallotetuiksi.
 4. Laskostettuja kaihtimia ohjataan narulla, ketjulla tai automaattisella järjestelmällä. Jos se on automaattinen, paina vain kaukosäätimen painiketta.
 5. Verho voidaan nostaa tai laskea haluamallesi korkeudelle, ja sen alaosa on painettu erityisellä tangolla, koska verhossa on aina pystysuora luoti.

Miksi laskostetut kaihtimet ovat joskus parempia kuin rullakaihtimet tai perinteiset kaihtimet? Ehkä avautuvien sisätilojen ansiosta.

Laskostetut verhot ja niiden mahdollisuudet sisätiloissa

Useimmiten tällaiset verhot ostetaan huoneistoista, joissa on moderni kaupunkityyli ja erityyppiset.

Tällaiset verhot sopivat parhaiten korkean teknologian ja minimalistisiin tyyleihin. Tällaiset verhot sopivat parhaiten korkean teknologian ja minimalistisiin tyyleihin.

Laskostetut verhot sisätiloissa voivat olla:

 • Odottamattomimmat mallit, sekä neliöt että suorakulmaiset ja puolisuunnikkaan muotoiset ja katkaistun pyramidin muodossa. Jos sinulla on esimerkiksi ei-standardi muovi-ikkunat, tällaiset verhot ovat juuri oikea tapa.
 • Koska tällaisten verhojen kiinnitys on universaali, ne sopivat jälleen hyvin muovi -ikkunoille. Ne voidaan kiinnittää ikkunan runkoon tai puitteeseen, ne voidaan kiinnittää myös ikkunan yläpuolelle.
 • Tällaisilla verhoilla on erilaiset liikesuunnat, mikä on kätevää sekä alhaalta ylöspäin että esimerkiksi oikealta vasemmalle. Pysty- tai vaakasuuntainen liike – löydät minkä tahansa vaihtoehdon.

Helppo kiinnittää, kevyt – kaikki tämä sopii epätyypillisten ikkunoiden järjestämiseen tällaisilla verhoilla. Loppujen lopuksi on kolmion muotoisia ikkunoita, viistettyjä puolisuunnikkaan muodossa. Omistajat usein kamppailevat, miten sisustaa ne, ja tässä on tie ulos – laskostetut verhot.

Laskostetut verhot muovi -ikkunoille: tyypit

Ja nyt erityisistä vaihtoehdoista. Laskostetuille verhoille on useita standardeja, joita käytetään useimmiten. Nämä ovat perusvaihtoehtoja.

Verhot, joiden taitto on 20 mm, sopivat pieniin huoneisiin: esimerkiksi keittiöön Verhot, joiden taitto on 20 mm, sopivat pieniin huoneisiin: esimerkiksi keittiöön

Laskostettujen verhojen tyypit (perusvaihtoehdot):

 1. Verhot 20 mm laskostuksella. Pienet tai keskikokoiset ikkunat valmistetaan tällaisilla verhoilla. Verhot näyttävät kauniilta, tietenkin, ne ovat varsin käteviä käyttää. Verhoilla on tuki portaiden askelmien muodossa, niiden ansiosta käy ilmi, että taitoksilla on kaunis vieritys toistensa yli.
 2. Verhot 50 mm laskostuksella. 50 mm taitto, kuten arvata saattaa, on tarkoitettu suurelle ikkunalle, leveälle aukolle. Tällaisten ikkunoiden pienet taitokset ovat erittäin kapeita, ja suuret korostavat koko aukon tilaa, ja samalla ne eivät aiheuta tarpeetonta koristeellista ylikuormitusta. Tällaisten verhojen korkeus voi olla jopa 4,5 m.
 3. Kaksinkertaiset laskostetut kaihtimet. Tai muuten suositun päivä-yön tyypin verhot, joissa kahden tyyppiset kankaat vuorottelevat raidoilla, aluksi läpikuultavia, sitten paksuja. Rumpua tai ketjua käytetään valon virtauksen säätämiseen. Jos yhdistät läpikuultavat raidat molemmille kankaille, valoa tulee enemmän. Ja jos läpinäkyvä kangas suljetaan tiheällä, huoneeseen muodostuu puolipimeyttä..
 4. Kiinnitysjärjestelmän mukaan on erilaisia ​​verhoja. On verhoja, joissa on sivukiinnitys, ja on verhoja, jotka riippuvat vapaasti, niiden alapuolella on vain painotanko.

Herää kysymys, onko tällaisia ​​verhoja mahdollista tehdä itse?

Tee-se-itse-laskostetut paperiverhot: onko realistista tehdä ne

Voit tehdä verhot itse kankaasta tai paperista. Laskostetut paperiverhot – osuma käsintehty.

Kotitekoiset laskostetut verhot voidaan kiinnittää erityiseen puukaistaan ​​tai kaksipuolisella teipillä Kotitekoiset laskostetut verhot voidaan kiinnittää erityiseen puukaistaan ​​tai kaksipuolisella teipillä

Laskostettujen paperiverhojen tekemiseen tarvitset:

 • Paperi, jonka leveys on sama kuin aukon leveys kahdella aukon pituudella;
 • Kaksi puulevyä, joilla on sama leveys;
 • Liima;
 • Naskali;
 • Silkki- tai nylonlangat.

Eli mitä teet. Paperi on taitettava ja silitettävä pieninä taittoina täsmälleen otetun kappaleen leveydelle. Tuloksena olevan paperirainan yläreuna liimataan tankoon liimalla, puristetaan, minkä jälkeen annat kaiken kuivua.

Voit myös käyttää kaksipuolista teippiä paremman kiinnityksen saavuttamiseksi.

Tee seuraavaksi paperin reunaa pitkin reikiä tasaisesti ja vedä lankojen läpi ja kiinnitä yläpalkkiin. Jos verho on erittäin leveä, langat voidaan vetää 40-50 cm kankaan läpi. Jotta voit korjata kaiken tehokkaasti, sinun on tehtävä reikä puulevyihin ja kiinnitettävä langat päälle solmuilla, liimaamalla ne.

Laske ikkunan korkeus ja jo suoristetut laskokset. Leikkaa kangas vaadittujen parametrien mukaan. Liimaa paperi alareunassa olevaan nauhaan, kiinnitä langat samaan paikkaan. Vielä on aikaa antaa rakenteen kuivua, ja voimme sanoa, että laskostetut paperiverhot ovat valmiita..

Verhojen monista vaihtoehdoista laskostetut näyttävät aina edullisilta – ne ovat sekä tavallisia, perinteisiä eivätkä tylsiä. He leikkivät sisätilojen kanssa, järjestävät tilaa, joka sopii vain sinulle. No, kotitekoiset verhot ovat myös kohteliaisuus sinulle neulanaisena..

Hyvä valikoima vaatteita ikkunaan!

Esimerkkejä laskostetuista verhoista (kuva)