Tyylikkäät japanilaiset verhot: tiivis sisustus

Japanilaiset paneelit tai verhot voivat olla aksentti mihin tahansa sisustustyyliin. Japanilaisista paneeleista tai verhoista voi tulla aksentti missä tahansa sisustustyylissä Kun Aasiasta saapui Neuvostoliiton jälkeisen tilan sisätiloihin, japanilaiset verhot nousivat nopeasti paikalleen siirtäen monia muita suosittuja malleja. He rakastuivat hillitsemykseensä, minimalismiinsa, jopa askeettisuuteensa, ja samalla japanilaiset paneelit (kuten verhoja kutsutaan myös toisin) ovat argumentti hyvän maun puolesta.

Japanilaiset verhot-paneelit: yksinkertaisuus ja toimivuus

Japanilaiset verhot näyttävät yksinkertaisilta ja tyylikkäiltä, ​​eivät ota muotoilua aksentiksi itsestään, mutta ovat usein juuri ahdin, jota ilman kaikki sisätiloissa putoaisi palasiksi..

Japanilaiset verhot ovat liukujärjestelmän verhoja, kangasverhoja, kankaita, jotka liikkuvat tiettyä ohjainta pitkin. Kankaan koristelu tapahtuu yleensä luonnollisten motiivien, yksinkertaisten luonnonaiheiden tai itämaisten teemojen tasolla..

Japanilaiset paneelit eivät hyväksy värejä ja tarinoita. Tämä ei ole ollenkaan japanilaisen kulttuurin estetiikassa, joten näytöillä ei voi olla paljon piirustuksia, kukkia ja muita elementtejä..

Japanilaistyyliset verhot hyväksyvät minimalistisen sisustuksen, korkean teknologian ja art deco -tyylin Japanilaistyyliset verhot hyväksyvät minimalistisen sisustuksen, korkean teknologian ja art deco -tyylin

Joskus tällaiset verhot näyttävät näytön, muotoilu on sopiva. Siksi kannattaa tarkastella lähemmin tätä vaihtoehtoa huoneen kaavoittimena..

Japanilaiset paneelit sisätiloissa (video)

Japanilaistyyliset verhot: harmoninen fuusio koko sisustukseen

Japanilaistyyliset verhot sovitetaan sopivaan sisustukseen – jos rakastat japanilaista kulttuuria ja haluat jotenkin näyttää sen kotona.

Japanilaistyylisen verhon ominaisuudet:

 • Laajakaistamuotoilu. Kangaskankaat on kiinnitetty karniisin päälle. Ulkoisesti ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin kangaskaihtimet, joissa on erittäin leveät säleet. Ohjaus suoritetaan narulla tai ketjulla. Paneelit eivät taitu, eivät romahda, vaan liikkuvat kuin näyttö.
 • Luonnollinen kangas. Paras vaihtoehto on puuvilla ja pellava. Olkia käytetään usein samoin kuin bambuliuskoja. Nykyään seka -aineista valmistetut verhot ovat aktiivisesti kysyttyjä..
 • Väri. Yksi suosituimmista väreistä on melkein koko pastellivalikoima. Mutta kirkkaat verhot, joissa on melko mehukas, mutta huomaamaton kuvio, ovat melko japanilaista estetiikkaa..
 • Kiinnitys. Tällaiset verhot kiinnitetään räystään juoksijoilla. Juoksijoiden ei pitäisi olla erityinen sisustus, niiden pitäisi yleensä olla huomaamattomia, koska japanilainen tyyli on yksinkertaisuus ja ytimekkyys.

Toinen japanilaisten verhojen piirre on, että niitä ei ole niin vaikea tehdä itse. Silitä kangas hyvin ja ompele ohjeiden mukaan, ja saat tyylikkäitä japanilaisia ​​verhoja omin käsin Toinen japanilaisten verhojen piirre on, että niitä ei ole niin vaikea tehdä itse. Silitä kangas hyvin ja ompele ohjeiden mukaan, ja saat tyylikkäitä japanilaisia ​​verhoja omin käsin

Japanilaiset verhot: tee se itse

Japanilaisten verhojen ompelu alkaa leikkaamalla paneelit. Sinun on laskettava pituus, leikattava kangas laskelmien mukaan. Tämän jälkeen paneelien pohjan ja sivuosien käsittely. Vasta sen jälkeen paneelit on silitettävä kunnolla ja yläosa on käsiteltävä..

Japanilaisten verhojen ripustamiseen tarvitset erikoisverhotangot. Japanilaisten verhojen ripustamiseen tarvitset erikoisverhotangot.

Ohjeita verhojen ompeluun:

 • Rauta tarranauha hyvin kutistuaksesi.
 • Aseta seuraavaksi kangas kuvapuoli ylöspäin. Yläleikkauksen pitäisi katsoa sinua.
 • Aseta tarranauha kankaan päälle myös kuvapuoli ylöspäin. Kiinnitä tarranauha ja ompele kirjoituskone.
 • Aseta nyt verho takaisin pöydälle, taita tarranauha nurinpäin, kiinnitä se nastoilla, ompele paneelin edestä.
 • Silityspaneeli sen jälkeen hyvin.
 • Vie painomateriaali verhon alaosassa oleviin kiristysnauhoihin, jotta kankaat eivät käpristy.
 • Paneelien yläosa on kiinnitetty erityiseen pidikkeeseen.

Jotta tarranauha ei liukuisi ulos verhojen ompelun aikana, on parempi lakaista se. Kokemattomille käsityöläisille nauloilla kiinnitetyt palaset voivat liikkua tasoa pitkin ompelun aikana Jotta tarranauha ei liukuisi ulos verhojen ompelun aikana, on parempi lakaista se. Kokemattomille käsityöläisille nauloilla kiinnitetyt palaset voivat liikkua tasoa pitkin ompelun aikana

Kuten näette, japanilaiset verhot itse eivät ole kovin monimutkainen tapahtuma. Mutta karniisi on tietysti ostettava. Lisäksi erityinen, joka on luotu erityisesti tällaisille verhoille..

Mestarikurssi: ompelemme japanilaiset verhot (video)

Japanin verhojen räystät: mitä siellä on

Räystät eroavat itse asiassa vain oppaiden lukumäärästä.

Japanilaisten verhojen räystät:

 • Kaksirivinen. Raidat liikkuvat kahta rataa pitkin. Yksinkertainen versio karniisista, eikä vain ikkunalle, vaan myös näytölle.
 • Kolmen rivin. Voit kiinnittää kankaat kolmeen riviin kerrallaan, joskus käytetään eri materiaaleista valmistettuja japanilaisia ​​verhoja. Esimerkiksi yksi kangas on puuvillaa ja toinen ja kolmas riisipaperia..
 • Nelirivinen. Sisältää neljä kappaletta kerralla.
 • Viisi riviä. Sopii suurten, epätyypillisten ikkuna- ja oviaukkojen koristeluun.

Nelirivistä karniisia käytetään tiloissa, joissa henkilökohtainen tila on suljettava huolellisesti uteliailta katseilta Nelirivistä karniisia käytetään tiloissa, joissa henkilökohtainen tila on suljettava huolellisesti uteliailta katseilta

On vain muistettava, että japanilainen tyyli rakastaa pidättyvyyttä ja yksinkertaisuutta, joten monimutkaiset reunukset ja japanilaiset verhot eivät itse asiassa aina ole yhteensopivia käsitteitä..

Sähkökäyttöiset verhotangot (video -katsaus)

Lisävarusteet japanilaisiin verhoihin: onko se tarpeen?

Jo ilmoitetun säännön perusteella on helppo arvata, että jonkinlaiset japanilaisten verhojen erikoistarvikkeet eivät ole vain tarpeettomia, vaan ne eivät ole tervetulleita. Mitä huomaamattomammat, huomaamattomammat liukusäätimet, sitä parempi..

Japanilaisten verhojen lisävarusteisiin kuuluvat samat reunalistat, kiinnityselementit ja ohjausmekanismi Japanilaisten verhojen lisävarusteisiin kuuluvat samat reunalistat, kiinnityselementit ja ohjausmekanismi

Karniisi sulautuu kirjaimellisesti joko seinään, kattoon tai verhoon, ja varusteet eivät näy ollenkaan. Ketju tai johto on myös näkymätön, ja tämä on tärkeä kohta. Kaikki koristeet tässä tapauksessa ovat liioittelua. Kaikki huomio on kankailla, ja loput vain häiritsevät niitä.

Japanilaiset verhot keittiössä: miten valita

Näitä verhoja voidaan käyttää missä tahansa huoneessa – olohuoneessa, makuuhuoneessa, lastentarhassa, parvekkeella. Ne valitaan usein keittiöön..

Jos haluat korostaa ikkunaa, lisätä huoneeseen valoa ja avaruuden tunnetta, nämä verhot tekevät tempun. Lisäksi voi tuntua erilliseltä seinältä. Jos haluat korostaa ikkunaa, lisätä huoneeseen valoa ja avaruuden tunnetta, nämä verhot tekevät tempun. Lisäksi voi tuntua erilliseltä seinältä.

Ikkunoiden sisustus keittiössä japanilaisilla verhoilla:

 • Pituus. Tilavassa keittiössä lattiapituiset verhot näyttävät sopivilta, ja pienessä keittiössä optimaalinen pituus on ikkunalaudalle asti.
 • Väri. Kaikki luonnolliset sävyt syksyn lehdistä mykistettyyn sammaliin.
 • Ornamentti. Kaikki, mikä voi olla vanhoissa japanilaisissa käsikirjoituksissa, sopii verhoihin, älä vain menetä kokoa, älä jahtaa suurta.
 • Tekstiili. Paksut, sekoitetut kankaat toimivat hyvin.

Keittiön verhot ovat hyviä monipuolisuutensa, käytännöllisyytensä, vakavuutensa ja pidättyvyytensä vuoksi. Jos keittiön ikkunat ovat suuria, keittiö itse on melko suuri ja sisustustyyli on tiukka ja liittyy minimalismiin, tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista..

Tyylikkäät japanilaiset verhot (video)

Japanilaisten verhojen fanien joukot vain kasvavat, koska niiden yksinkertaisuus ja täydellisyys kiehtovat. Ja kun olet löytänyt sopivan kankaan, voit tehdä tällaiset verhot itse ja tuoda pala japanilaista filosofiaa sisustukseesi..

Ole hyvä valinta!

Japanilaisten verhojen suunnittelu (kuva)