Ranskalainen verho tee se itse – ohjeet ja neuvot

Ranskalainen verho soveltuu paitsi olohuoneen sisätiloihin. Ranskalainen verho voi löytää sovelluksensa paitsi olohuoneen sisätiloissa.Klassiseen tyyliin rakennetun makuuhuoneen tai olohuoneen osalta on parempi olla löytämättä ranskalaista verhoa – tämä on vaihtoehto, joka sopii aina konservatiiviseen tyylikkääseen sisustukseen. Ja jos verhot valmistetaan käsin, voit ottaa huomioon joitakin huoneen suunnitteluominaisuuksia, joissa ne sijaitsevat, mikä on erityisen arvokasta.

Kangasvalinta ranskalaisille verhoille

Täällä käsityöläisellä on laaja valikoima – sekä melko tiheä kangas mahtuu että kevyt ilmava tylli. Tärkeä vaatimus on, että kankaan on oltava taipuisa verhoon. Taitokset näyttävät siltä kuin kankaan tiheys ja rakenne sallivat.

Ranskan verhojen ompeluun keittiössä on parempi valita kestävä kangas. Ranskan verhojen ompeluun keittiössä on parempi valita kestävä kangas.

Valinta voi perustua seuraaviin ominaisuuksiin:

 • tiheä pehmytkudos – putoavat aallot;
 • kevyt ja jäykkä kangas – pörröiset taitokset;
 • Ranskalainen verho keittiöön – läpikuultava kangas, mieluiten organza;
 • kuvioitu kangas on valittu huolellisesti, jotta se ei “rypisty” paljon eikä eksy taitoksiin;
 • yksivärinen versio on aina hyvä, mutta tylsä ​​kukkakuvio tai koriste näyttää sopivalta;
 • värillinen kangas tekee ympäristöstä romanttisen.

Klassisessa muodossa tee-se-itse-ranskalaiset verhot on ommeltu kankaista, kuten sifonki, satiini, organza, tylli ja silkki..

Ranskalainen verho, joka peittää ikkunan keittiön työskentelyalueella, on paras suunnitteluvaihtoehto Ranskalainen verho, joka peittää ikkunan keittiön työskentelyalueella, on paras suunnitteluvaihtoehto Lambrequin on varsin sopiva lisä ranskalaiselle verholle keittiön ikkunan suunnittelussa Lambrequin on varsin sopiva lisä ranskalaiseen verhoon keittiön ikkunan suunnittelussa

Lasku verhojen ompeluun

Kangasta tarvitaan enemmän kuin miltä se ensi silmäyksellä näyttää, koska aallot ja verhot syntyvät juuri suuresta määrästä materiaalia. Tavallinen verho lasketaan ottaen huomioon karniisin pituus ja ikkunan leveys.

Ranskalaisen verhon keräyskerroin sen sijaan on vähintään 1,8 kertaa kankaan leveys..

Vinkkejä kankaan laskemiseen:

 • Verhotangon pituus, viiden sentin saumavarat otetaan huomioon, kokoonpanot muodostetaan jäljellä olevasta materiaalista.
 • Valmiiden verhojen pituus on kerrottava kahdella ja lisättävä saumavarat, jotka ovat 3 cm ylä- ja 5 cm alareunassa.

Itävaltalaiset verhot ovat tyyliltään hyvin samankaltaisia ​​kuin ranskalaiset verhot, mutta vaativat vähemmän kangasta Itävaltalaiset verhot ovat tyyliltään hyvin samankaltaisia ​​kuin ranskalaiset verhot, mutta vaativat vähemmän kangasta

Verhojen juhlat lasketaan seuraavasti:

 • kankaan leveydellä 290 cm on 5 kampasimpukkaa ja niiden välinen etäisyys on 58 cm;
 • kankaan leveys on 390 cm, kampasimpukoita on 6, niiden välinen etäisyys on 65 cm;
 • rainan leveys 440 cm, kampasimpukat – 8, etäisyys – 55 cm;
 • rainan leveys 540 cm, kampasimpukat – 9, etäisyys – 60 cm;
 • rainan leveys 590 cm, kampasimpukat – 11, etäisyys – 53,6;
 • rainan leveys 640 cm, kampasimpukat – 11, etäisyys – 58,2;
 • rainan leveys 690 cm, kampasimpukat – 11, etäisyys – 67,3;
 • rainan leveys 740 cm, kampasimpukat – 12, etäisyys – 57,5.

Nämä tiedot ovat tietysti likimääräisiä. Voit säätää laskelmia omin käsin, mutta näitä parametreja käytetään useammin..

Ranskalainen verho Lift-Electro-järjestelmässä

Ranskalaiset verhokuviot

Verhokuviot auttavat ymmärtämään ompelutekniikkaa. Mutta koko ompeluprosessi ei koostu pelkästään piirustuksen seuraamisesta, vaan tietystä toimintojen järjestyksestä. Jotta voit tehdä hyvän verhon omilla käsilläsi eikä tuotteella, jossa on jälkiä amatöörin suorituksesta, dekoodaus tehdään ensin.

Decatting on kankaan käsittely myöhemmän kutistumisen estämiseksi. Tämä tehdään yksinkertaisesti: kangasta liotetaan lämpimässä vedessä 15 minuuttia, minkä jälkeen se kierretään perusteellisesti ja kuivataan. Voit lähettää ja lähettää kankaan silitysraudalla.

Vaiheittainen verhojen ompelu omin käsin näyttää tältä:

 • Verhon reunat on käsiteltävä (pohja ja sivu). On helpompaa levittää kangas lattialle, tehdä 1,5 cm taitokset verhon sivuille, helma.
 • Alareunassa verho on taitettava 2 cm ja helma.
 • Nyt on aika merkitä laatikot. Merkintä tehdään viivaimella, intervallien tulee olla samat (katso aukkojen tai juhlien koko yllä).
 • Kiristysnauhat muodostetaan kangasleikkauksilla, 3 cm leveä kangas ommellaan merkintäviivoja pitkin, se taitetaan sisäänpäin sivuilta.
 • Ranskalaisen verhon korkeuden tulisi olla säädettävissä narulla, joka on kierretty kiristysnauhaan.

Ranskalaisten verhojen kuvio on tehty aiemmin laaditun luonnoksen mukaan Ranskalaisten verhojen kuvio on tehty aiemmin laaditun luonnoksen mukaan Ranskalainen verho on rakenne, joka koostuu useista elementeistä. Ranskalainen verho on rakenne, joka koostuu useista elementeistä. Luonnos tulevaa mallia varten laaditaan haluamasi verhomallin mukaan Luonnos tulevaa mallia varten laaditaan haluamasi verhomallin mukaan

Verho on joskus renkaiden muotoinen. Kiristysnauhoissa ne ommellaan 20 senttimetrin välein. Jotta verho kiinnittyy hyvin kankaan yläosassa olevaan karniisiin, on ommeltava riittävän vahva teippi.

Ranskalaisten verhojen on säilytettävä täydellinen pystysuunta; tätä tarkoitusta varten painotukset on ommeltu verhon alareunaan.

Yksinkertaistettu ompelukuvio ranskalaisille verhoille

Jos päätät tehdä tämän tyyppisen verhon omin käsin, toimintojen algoritmi on kaavamaisesti viisi pistettä.

Joten ranskalaiset verhot ommellaan viidessä vaiheessa:

 • kankaan laskenta,
 • kampasimpukoiden merkintä,
 • urat,
 • verhoteippiä kampasimpukkamerkinnän kohdalla,
 • vetää nauhoja, jopa verhoilla.

Ilman erityistaitoja on parempi valita ompelun yksinkertaisin ranskalaisten verhojen malli Ilman erityistaitoja on parempi valita ompelun yksinkertaisin ranskalaisten verhojen malli

Ennen työn suorittamista sinun on päätettävä, minkä tyyppiset verhot teet – staattiset tai nostettavat. Molemmat vaihtoehdot voidaan ommella käsin. Staattinen, kuten arvata saattaa, ei voi nousta ja laskea, ja roottoriketjun mekanismin nosto.

Paikka verhoille sisätiloissa

Klassinen tyyli, empire -tyyli, barokki, klassismi – kaikki nämä suunnat yhdistetään tällaisiin verhoihin. Täällä ne näyttävät vakuuttavilta.

Olohuoneessa näiden verhojen on luotava sisustuksen lakonismi, tasapainottamaan sen elementtejä. Näin voit luoda omilla käsilläsi juuri tämän tyylin yhtenäisyyden..

Makuuhuoneessa tällaiset verhot symboloivat romantiikkaa, tutkimuksessa – huoneen tilaa, ja keittiössä nämä verhot voivat olla myös paikka (varsinkin jos keittiöstäsi puuttuu ylellisyyttä, eleganssia).

Ranskalaiset verhot sisätiloissa (video)

Voit omin käsin ommella ranskalaisen verhon mihin tahansa talon nurkkaan ja koristella sen klassisella suunnittelulla ja kuvalla, joka ei ole koskaan poistunut muodista. Ja vaikka ensi silmäyksellä prosessi on monimutkainen, tämän verhon ompelu vie aikaa ja sitkeyttä, ja taidoilla ja kokemuksella on toissijainen rooli..

Luova tunnelma!

Ranskalaiset verhot (kuva)