Muodikkaat verhot olohuoneessa: valokuvauutuuksia 2018

Verhot silmukoissa ovat edelleen muodikas ilo ensi vuodelle Verhot silmukoissa ovat muodikas ilo ensi vuodelle. Olohuone on kaikin tavoin talon paljastavin huone. Kaikki perheenjäsenet kokoontuvat tänne, juhlia järjestetään täällä, ja jos muut huoneet voivat joskus “antaa löysää” sekä häiriöiden että ei-ohjeellisten elementtien suhteen, olohuoneella ei ole tällaista oikeutta. Ja verhojen on vastattava tätä täydellistä ulkoasua.

Verhot olohuoneessa modernilla tyylillä

Nykyaikaisten olohuoneiden suosituimpia tyylejä ovat klassinen, uusbarokki, hi-tech. Olohuoneen klassista muotoilua täydentää jotenkin suunnittelutulokset, jotka kuvaavat aikaa ja muotia, toisin sanoen se, että huone vuonna 2018 eroaa aiemmista kuvista.

Jos haluat koristella ikkunan klassiseen tyyliin, verhomateriaali voi olla seuraava:

 • Puuvilla;
 • Sametti;
 • Veluuri;
 • Pehmo.

Myös klassisen tyyliset verhot viittaavat oikeisiin geometrisiin kuvioihin ja melko yhtenäiseen koristeelliseen viimeistelyyn..

Klassikot ovat aina pysyneet ja ovat edelleen ajankohtaisia Klassikot ovat aina pysyneet ja ovat edelleen ajankohtaisia

Jos puhumme korkean teknologian verhoista, niin vuonna 2018 läpinäkymätön pimennyskangas on muodikas aksentti. Se ei päästä valoa ollenkaan. Tällaiset uudet tuotteet ovat käteviä kaupungin keskustan asukkaille, joilla on vaikea päästä eroon mainosbannerien neonhehusta. Ja tällaisten verhojen suunnittelu on erittäin moderni..

Uusbarokkityyli tuo koristeellisuuden eturintamaan. Jos katsot tämän tyylisen olohuoneen kuvaa, näet kuinka paljon epätavallinen huonekalusuunnittelu on sille ominaista. Ja verhojen tehtävä on korostaa tätä sisustuksen hallitsevaa. Mutta voit myös mennä liian pitkälle, upea verho ylittää jo tyylin rajat..

Nykyaikaiset verhot olohuoneeseen (videoesitys)

Olohuoneen verhot 2018: trendit tulevalle vuodelle

Jos puhumme siitä, mitä uutuuksia suunnittelijat tuovat esiin, on syytä mainita tyylien sekoittaminen olohuoneessa. Muotiluetteloiden valokuvagalleria todistaa tämän: nykyinen sisustustyyli on sekoitus eri tyylejä. Hi-tech, minimalismi ja hienostunut eklektisyys voidaan yhdistää yhdeksi muotoiluksi. Tässä tyylissä havaitsemisen yksinkertaisuus, keveys, valo on erityisen tärkeää..

Todelliset verhot vuonna 2018:

 • Suoraan;
 • Saranoilla tai silmukoilla;
 • Ilman kiinnikkeitä;
 • Värimaailma on sopusoinnussa sisätilojen värimaailman kanssa, valo;
 • Luonnollinen kangas uusien tekniikoiden avulla – laserleikkaus, metalloidut langat.

Geometrinen lambrequin - tyylikäs uutuus 2018 Geometrinen lambrequin – tyylikäs uutuus 2018 Rypyt ja tupsut lambrequinsissa ovat menneisyyttä Rypyt ja tupsut lambrequinsissa ovat menneisyyttä

Verhojen kangas voi olla tavallinen tai geometrinen..

No, jos tällainen sekoitustyyli olohuoneessa ei ole sinua varten ja täysin erilaiset valokuvat inspiroivat sinua, esimerkiksi itämaiseen tyyliin suunniteltu sisustus?

Moderni verhojen suunnittelu olohuoneessa: itämainen tyyli

Japanilainen minimalismi on erityisen tärkeää nykyään. Se on sopiva missä tahansa huoneessa, ja olohuone ei tietenkään ole poikkeus. Älä pelkää, ettet pysty tekemään huoneesta vakuuttavaa japanilaista estetiikkaa – tämän tyylin sisustustuotteita myydään aktiivisesti tänään, ja jotkut elementit voidaan tehdä omin käsin..

Tämä tyyli olettaa verhot, jotka eivät ole kiinteää kangasta. Tämä on paljon suorakulmaisia ​​kankaita. Ne voidaan siirtää ja muuttaa eri tavoin, ja myös huoneen ulkonäkö muuttuu. Tällaisten verhojen kangas ja kuvio riippuu mieltymyksistäsi, olohuoneen värimaailmasta. Japanilaisten verhojen uusia kohteita voidaan tarkastella yksityiskohtaisemmin kuvassa..

Yleensä nämä ovat ulospäin vaaleita verhoja, joissa on hieno kukkapainatus. Ne voivat laajentaa tilaa visuaalisesti erittäin hyvin..

Olohuoneen verhojen suunnitteluideoita (video)

Vintage -verhot: kuinka olohuone muuttuu

Jos olet hieman kyllästynyt siihen, että modernista tyylistäsi hallissa puuttuu lämpöä, kodikasta tunnelmaa, vintage -verhot tekevät työn..

Mitä tulee vuoteen 2018, tavarat isoäidin rinnasta on haettava uudelleen. Aiempien aikakausien ilmapiiri ei voi vain elvyttää nykyistä muotoilua, vaan myös muuttaa vanhat asiat erittäin muodikkaisiksi uutuuksiksi..

Vintage -verhoihin tarvitaan seuraava kangas:

 • Atlas;
 • Sametti;
 • Brokadi;
 • Paksu silkki;
 • Tylli erittäin tiheällä kullanvärisellä kirjonnalla.

Vintage -verhokankaan päätarkoitus on olla painava ja juokseva. On hienoa, jos kankaan kuvio on painettu, kuvakudos tai jacquard. Ja punos ja hapsut eivät ole tarpeeton elementti koristuksessa. Verhot paitsi viime vuodelta, myös viime vuosisadalta, monikerroksiset, omavaraiset, voit muuttaa minkä tahansa sisustuksen.

Ensi vuonna verhojen muodon muodostavat mikit ovat merkityksellisiä. Tulevana vuonna verhojen muotoiset mikit ovat merkityksellisiä.

Tekstiilien värit 2018

Vuonna 2018 klassisen tyylin värit ovat muodissa – rauhallinen beige, sanaluut, kahvi maidon kanssa. Korkean teknologian sisätiloissa metallin väri on suosittu, ja Provence kirkastaa mehukkaita sävyjä ja kevyttä kangasta söpöllä kukkapainatuksella.

Erityisen mielenkiintoisia ovat värit okra ja terrakotta, ota huomioon niiden loisto kuvassa. Nämä ovat luonnollisia sävyjä, jotka sopivat hyvin erikokoisiin huoneisiin..

No, jos sinun on laajennettava tilaa visuaalisesti etkä voi tehdä tätä vain yhdellä värillä, yritä järjestää verhot seinästä seinään.

Verhot olohuoneeseen (video -uutuudet)

Tutustu useampaan valokuvagalleriaan, katso lähemmin itsellesi uusia sisustustyylejä, kiinnitä huomiota verhoihin, jotka ovat kaukana klassikoista – hyvä ratkaisu voi tulla milloin tahansa. Loistava valinta!

Verhot olohuoneessa: uudet kohteet 2018 (kuva)