Maagisia liilaverhoja sisätiloissa

Kauniisti valitut verhot koristavat ikkunan lisäksi myös näkemyksen Kauniisti valitut verhot koristavat paitsi ikkunaa myös näkemystä “lasin takana” Oikein valituilla liilaverhoilla on monia koristeellisia etuja. Ne luovat luonnollisesti ystävällisen ilmapiirin olohuoneeseen, keventävät tunnelmaa lastentarhassa ja tarjoavat halutun rentoutumisen makuuhuoneessa. Nämä lila -sävyt saavat sinut ajattelemaan ja haaveilemaan. Tällaiset värit valitsevat yleensä luovat ihmiset sekä määrätietoiset ja vahvat ihmiset..

Liilaverhot

Lila väri yhdistää tietyn arvoituksen ja mysteerin, jonka haluat jatkuvasti ratkaista. Tämä väri symboloi vaurautta ja ihanaa tulevaisuutta, joka herättää hellyyden ja mukavuuden tunteen..

Lila -tekstiilit sopivassa yhdistelmässä sopivat mihin tahansa sisustukseen Lila -tekstiilit sopivassa yhdistelmässä sopivat mihin tahansa sisustukseen

Oikein valittu värimaailma vaikuttaa merkittävästi tämän värin valintaan:

 • Makuuhuoneessa kannattaa valita tiheästä, fleece -kankaasta valmistetut tuotteet. Tämä tekee huoneen ilmapiiristä ylellisemmän ja viihtyisämmän samanaikaisesti..
 • Lastentarhassa – sen suunnittelun vuoksi on parempi valita pehmeämmän sävyn ja kevyen rakenteen verhot.
 • Ruokasalissa käytetään usein kirkkaimpia lilan sävyjä, jotka parantavat täydellisesti mielialaa..

Epätavallisia makuuhuoneen ideoita

Makuuhuone on viihtyisä paikka, jossa haluat rentoutua ja vain nukkua. Rauhoittavilla väreillä sisustettuun makuuhuoneeseen sopivat runsaan lila -väriset tuotteet. Paksut samettiverhot, jotka laskeutuvat pehmeissä taitoksissa, saavat aikaan terveen unen ja suojaavat auringolta.

Muutamia vinkkejä lilan käyttämisestä makuuhuoneessa:

 • Verhojen värin on vastattava samanlaisen sävyn tyynyjä tai päiväpeitteitä..
 • Tummat ja rikkaat värit ovat voittoisa vaihtoehto tilavissa huoneissa..
 • Pienen makuuhuoneen pääväri voi olla liila, joka lisää visuaalisesti tilaa. On parempi, jos väri havaitaan useimmissa sisustuselementteissä..
 • Yksinkertainen vaihtoehto, jossa on suorat sileät verhot kaikista lila -sävyistä, ei näytä huonommalta kuin monimutkaiset rakenteet, joissa on vahvistuksia ja tarttuja.
 • Huoneessa on uusia sävyjä, jos lila yhdistetään kirkkaan sinisiin ja vaaleanpunaisiin sävyihin.

Niille, jotka rakastavat kirkkaita ideoita, on win-win-yhdistelmä laventeli, violetti tai mustikka kirkkaan keltaisilla sävyillä. Niille, jotka rakastavat kirkkaita ideoita, on win-win-yhdistelmä laventeli, violetti tai mustikka kirkkaan keltaisilla sävyillä..

Vaaleanpunaisen ja laventelin sävyt sopivat täydellisesti nuorille naisille, lila -värit ovat jo lähellä nuoria ja lempeät tummat liilaverhot vanhuksille.

33 violettia tunnelmaa keittiön sisätiloissa (video)

Verhot lila keittiöön

Keittiö on hämmästyttävä tila, jossa on yhdistettävä mukavuus, käytännöllisyys ja kauneus. Huoneen ilmapiiri riippuu suurelta osin sisätiloista. Keittiössä viileät lila -sävyt ovat paras valinta. Ne luovat sopivan tunnelman, eivät lisää ruokahalua ja täyttävät huoneen auringonvalolla..

Vaihtoehdot liiallisten kylmien sävyjen yhdistämiseen valkoiseen:

 • Lumivalkoiset julkisivut, vaaleat seinät ja maksimi pituiset lila-sävyiset verhot täyttävät ainutlaatuisen raikkaan tunnelman.
 • Pienet, violetin väriset verhot näyttävät edullisemmilta vaalealla taustalla. Lila kukkakuvio seinille tai huonekaluihin näyttää myös mielenkiintoiselta..
 • Ikkunan keskelle ulottuva kevyt verho näyttää yksinkertaiselta ja sopivalta.
 • Liian yksinkertaisen keittiön sisustus on valkoiset verhot, joissa on kirkas lila -kuvio ja suuret jouset..

Mitä rikkaampi sisustus, sitä vähemmän tekstiilien pitäisi olla havaittavissa. Mitä rikkaampi sisustus, sitä vähemmän tekstiilien pitäisi olla havaittavissa. Vaaleanväriset lilaverhot sopivat täydellisesti moderniin keittiöön, mikä muuttaa keittiön ilmapiirin helposti ja edullisesti. Vaaleanväriset lilaverhot sopivat täydellisesti moderniin keittiöön, mikä muuttaa keittiön ilmapiirin helposti ja edullisesti.

Pääroolissa ovat lila -sävyiset verhot, jotka ovat yhtä pitkiä kuin ikkunalauta, jossa kasvit ja erilaiset keittiövälineet yleensä sijaitsevat. Lilaverhot keittiössä sopivat hyvin vaaleanpunaisiin taustakuviin ja vaalean violetin ja keltaisen paletin kalusteisiin.

Kielletyt yhdistelmät

Lila väri on hämmästyttävä ystävällisyydestään kaikesta mehukkaudestaan ​​ja kirkkaudestaan. Lila väri on hämmästyttävä ystävällisyydestään kaikesta mehukkaudestaan ​​ja kirkkaudestaan.

Samaan aikaan on olemassa useita sävyjä, joiden yhdistelmiä on vältettävä:

 • Oranssi;
 • Viininpunainen;
 • Suonvihreä;
 • Klassinen punainen;
 • Tiilenruskea.

Tämä ristiriita on melko helppo välttää. Ennen verhojen ostamista sinun on vertailtava leikkauksia keskenään tai huonekaluilla, ja kiistanalaiset puolet näkyvät heti.

Lilaverhot organzalla (video)

Monet ihmiset ajattelevat, että lilan väri on yksitoikkoinen ja vaalea. Itse asiassa siinä on rikas sävypaletti, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Lila rentouttaa ja sävyttää unenomaisessa tunnelmassa, joten sitä tulisi käyttää siellä, missä sitä todella tarvitaan. Älä pelkää kokeilla, minkä sävyn valitset, tämä väri antaa sinulle iloa ja kaunistaa sisustustasi.!

Onnea!

Lilaverhot (kuva)