Keittiöt yhdistettynä loggiaan: ratkaisu moniin ongelmiin

Keittiö yhdistettynä loggiaan säästää paljon vapaata tilaa, mikä on erittäin tärkeää pienissä huoneissa Keittiö yhdistettynä loggiaan säästää paljon vapaata tilaa, mikä on erittäin tärkeää pienille huoneille. On harkittava loggian yhdistämistä keittiöön suunnitteluvaiheessa. Loggian tai parvekkeen liittäminen keittiöön avaa monia mahdollisuuksia erilaisten keittiöiden luomiseen: keittiö-olohuone, keittiö-ruokailutila, keittiö-baari. Parvekkeen käyttö lisää pienen keittiön tilaa. Suuressa keittiössä voit leikkiä tilan kanssa. Jotta uusi keittiö olisi mukava ja käyttökelpoinen, sinun on kiinnitettävä huomiota sen eristykseen. Jos noudatat kaikkia sääntöjä ja suosituksia, keittiö on valoisa ja tilava. On tärkeää olla pelkäämättä näyttää mielikuvitusta ja kokeilla..

Keittiö ja loggia: yhdistäminen kaikkien sääntöjen mukaisesti

Keittiön liittäminen loggiaan näyttää yksinkertaiselta vaihtoehdolta asuintilan lisäämiseksi. Jos loggia ja keittiö ovat riittävän pieniä, järkevä ratkaisu olisi poistaa huoneiden välinen ikkuna -aukko, eristää lattia ja lasittaa loggia korkealaatuisesti. Seuraava askel on tilan suunnittelu ja järjestely..

Paras ratkaisu olisi sijoittaa keittoalue loggian päälle: kaikki muut varusteet voidaan sijoittaa toiseen viereiseen huoneeseen Paras ratkaisu olisi sijoittaa keittoalue loggian päälle: kaikki muut varusteet voidaan sijoittaa toiseen viereiseen huoneeseen

Mitä ei voida tehdä yhdistettäessä keittiö ja loggia:

 • Lämmityspattereita ei voi sijoittaa parvekkeelle. Kuitenkin, jos parveke ja keittiö ovat pieniä, se riittää eristämään, tiivistämään ja asentamaan korkealaatuiset ikkunat uuteen huoneeseen.
 • Et voi viedä liesiä parvekkeelle. Tämä on turvatoimenpiteiden vastaista ja kieltäytyy kehittämästä..
 • Et voi viedä kodinkoneita loggialle. Tämän vuoksi uudelleensuunnittelussa ja sen laillistamisessa voi esiintyä ongelmia..

Keittiön varustamiseen ja sen tilan laajentamiseen on monia vaihtoehtoja, esimerkiksi pehmeän kulman asentaminen loggialle mukavuuden vuoksi, peilipaneelien asettaminen ikkuna -aukkoon tilan laajentamiseksi visuaalisesti.

Loggian yhdistäminen keittiöön (video)

Parveke yhdistettynä keittiöön: ongelman oikeudellinen ratkaisu

Keittiön uudistamiseen on suhtauduttava vastuullisesti, koska kyse on laillisesta luvasta. Ennen osion purkutöiden aloittamista sinun on varmistettava, että kaikki asiakirjat on tarkistettu ja että niillä on oikea vahvistus tehtyjen toimien laillisuudesta.

Kun olet ottanut yhteyttä STT: hen, sinulle laaditaan uusi asuntosuunnitelma, joka vastaa toiveitasi Kun olet ottanut yhteyttä STT: hen, sinulle laaditaan uusi asuntosuunnitelma, joka vastaa toiveitasi

Laillistamiseen tähtäävien toimien vaiheet:

 1. On tarpeen ottaa yhteyttä STT: hen. Sieltä lähetetään erityinen tekninen työntekijä, joka korjaa muutokset uuden teknisen passin myöntämiseksi. Hänen on myös annettava kuitti, joka vahvistaa työn yhdenmukaisuuden asiakirjojen laatimispäivän kanssa..
 2. Hetken kuluttua julkaistaan ​​uusi asuntosuunnitelma.
 3. Jotta erityisorganisaatio voisi tehdä johtopäätöksen, että uudisrakentaminen ei aiheuttanut kielteisiä seurauksia, sinun on otettava yhteyttä vanhaan ja uuteen asuntosuunnitelmaan. Asiantuntija menee sivustolle tarkistamaan. Asiakirjat ovat valmiina parissa viikossa.
 4. Uusi ulkoasu on sovitettava yhteen SES: n kanssa. On tarpeen laatia suunnitelma uudelle ulkoasulle ja vastata kysymyksiin. Jos vastaus on myönteinen, suunnitelma allekirjoitetaan ja leimataan.

Uudistamisluvan saaminen voi kestää kauan ja kuluttaa myös paljon hermoja. Mutta sinun on kerättävä kaikki kärsivällisyytesi, koska ilman näitä menettelyjä et voi odottaa asian menestyvää tulosta..

Lisäasiakirjojen keräämiseen kuuluu:

 • Todistuksen antaminen perheen koko kokoonpanosta;
 • Todistuksen antaminen siitä, että talo ei ole arkkitehtoninen muistomerkki;
 • Henkilökohtaisen tilin tarjoaminen, jonka talon johto myöntää;
 • Allekirjoitukset suostumuksesta kaikkien asuntoon rekisteröityjen perheenjäsenten kunnostamiseen.

Tarvittavien asiakirjojen kerääminen on melko pitkä prosessi: mutta jos haluat todella yhdistää loggian keittiöön, joudut käyttämään paljon aikaa ja vaivaa Tarvittavien asiakirjojen kerääminen on melko pitkä prosessi: mutta jos haluat todella yhdistää loggian keittiöön, joudut käyttämään paljon aikaa ja vaivaa

Kaikki kerätyt asiakirjat on toimitettava tuomioistuimelle, joka tekee päätöksen suunnitellun uudistuksen laillisuudesta.

Mahdolliset tekniikat ja vaihtoehdot keittiön ja loggian yhdistämiseksi

Kun keittiö yhdistetään loggiaan, käytetään useimmiten kahta vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto sisältää osion poistamisen kokonaan. Tässä tapauksessa avaruus yhdistyy ehdottomasti. Toinen vaihtoehto – seinä poistetaan osittain, jolloin keittiön ja loggian kaavoitus tapahtuu.

Jos liitämme loggian ja keittiön tiukasti ohjeiden mukaisesti, korjaus tehdään tehokkaasti ja vaivattomasti..

Keittiön ja loggian välinen kulku voidaan järjestää kaaren muotoon Keittiön ja loggian välinen kulku voidaan järjestää kaaren muotoon

Tekniikka keittiön ja loggian yhdistämiseksi:

 • Ikkunat ja ovet on purettava. Koska esto tuhoutuu, ainoa suoja kylmän tunkeutumiselta on loggian lasitus. Siksi kaksoisikkunoita tulisi käyttää kahden tai kolmen kammion kanssa..
 • Aita on purettava kokonaan: oviaukko, kynnys, ikkunakehys ja jalusta ikkunalaudan alla.
 • Lattialämmitys on suositeltavaa asentaa uuteen huoneeseen, koska uusi tila vaatii lisälämmitystä. On parempi laittaa lattia koko pinnan päälle, täyttää se tasoituksella ja laatoituksella.
 • Seinäeristystä tulee jatkaa parvekkeen ja kaiteen puolelta. Polyuretaanivaahdon avulla on välttämätöntä eristää kaikki loggian halkeamat ja reiät. Eristykseen käytetään useita kerroksia vaahtoa ja vaahtoa.
 • Eristyksen jälkeen on tarpeen pystyttää sorvi puupalkista tai alumiiniprofiilista. Aseta kipsilevy päälle. Tätä seuraa lopullinen viimeistely..

Kun yhdistät keittiön ja loggian, voit seurata hyödyllisiä vinkkejä.

Paras lattialämmitys olisi vesipohjainen lattialämmitys. Se voidaan kytkeä suoraan keskuslämmitysjärjestelmään. Vaikka sähköinen lattialämmitys on melko kallis käyttää.

Vesilattia on laadultaan samanlainen kuin sähkölattia, mutta se on huomattavasti halvempi kuin kalliimpi vastine. Vesilattia on laadultaan samanlainen kuin sähkölattia, mutta se on huomattavasti halvempi kuin kalliimpi vastine.

Kaikkiin teknisiin kysymyksiin on suhtauduttava erittäin vastuullisesti, koko tilan laatu ja kestävyys riippuu niiden suorituskyvystä..

Kuinka eristää parveke yhdistettynä keittiöön

Kun yhdistetty parveke ja keittiö muodostavat yhden tilan, koko alue altistuu kylmälle parvekkeen ikkunoiden läpi. Siksi sinun on tehtävä korkealaatuinen eristys asunnon ulkopuolella ja sisällä. Jos lämpöeristystyön suorittaminen on jostain syystä mahdotonta, on tärkeää tehdä kaikkensa sisäisen eristyksen hyväksi.

Lämmöneristysmateriaalien valintaan on suhtauduttava erittäin vakavasti..

Ihanteellinen vaihtoehto loggian eristämiseen olisi korkkipuu: se ei pala eikä altistu mekaaniselle rasitukselle Ihanteellinen vaihtoehto loggian eristämiseen olisi korkkipuu: se ei pala eikä altistu mekaaniselle rasitukselle

Parvekkeen eristämiseksi on suositeltavaa valita tulenkestävät, vahvat materiaalit. On parempi luopua vaahdon käytöstä, se on helposti syttyvää ja vapauttaa tulelle altistettaessa myrkyllisiä aineita.

Korkealaatuisen eristyksen saavuttamiseksi koko tilassa lämmöneristysmateriaalit on asennettava kaikille lattian, katon ja seinien pinnoille. Ensin höyrysulku, eristävä kerros ja sitten vedeneristyskalvo levitetään valmiiksi rakennettuun runkoon. Seinät ja kaikki halkeamat on tiivistettävä erityisellä tiivistysaineella tai polyuretaanivaahdolla..

Mineraalivillalevyjä ja suulakepuristettua polystyreenivaahtoa pidetään korkealaatuisina ja helppokäyttöisinä lämmöneristysmateriaaleina. Niiden käyttö säästää huomattavasti tilaa..

Tällaiseen työhön on kiinnitettävä erityistä huomiota, muuten viihtyisän ja varustetun huoneen huone voi muuttua kylmäksi ja elämään sopimattomaksi.

Kaikkien teknisten töiden päätyttyä edessä on miellyttävä ja mielenkiintoinen työ uuden työ- ja lepotilan järjestämisessä. Viimeistelymateriaalien valintaa, sisustussuunnittelua ja suunnitteluvalintoja ei ole rajoitettu..

Tekniikka keittiön ja loggian yhdistämiseksi (video)

Nykymaailmassa on joskus vaikeaa pysyä ajan tasalla asuntojen sisustamisen trendeistä. Loggian ja huoneen yhdistäminen yhteiseksi tilaksi on kuitenkin yleistynyt. Näihin vyöhykkeisiin liittyminen voi olla hankalaa ja kyseenalaista. Kuitenkin tutkimalla ongelmaa yksityiskohtaisesti voit varmistaa, että kaikki on todellista, mutta pienellä vaivalla. Siksi, ennen kuin jatkat päätyyppityötä, sinun on laadittava tarkka suunnitelma tulevaa uudistamista varten, hankittava lupa sen toteuttamiseen ja aloitettava unelmiesi keittiön tekeminen.

Keittiö yhdistettynä loggiaan (kuva)