Κομψό topiary: φωτογραφίες, συμβουλές, σχέδιο, ιδέες

Το Topiary είναι ένα αρκετά διαδεδομένο ντεκόρ στην ευρωπαϊκή ανθοκομία. Σε εμάς, αυτά τα υπέροχα δέντρα κερδίζουν μόνο δημοτικότητα. Το Topiary είναι ένα αρκετά διαδεδομένο ντεκόρ στην ευρωπαϊκή ανθοκομία. Εδώ, αυτά τα υπέροχα δέντρα κερδίζουν μόνο δημοτικότητα. Δεν είναι για τίποτα που το τοπικό ή ευρωπαϊκό δέντρο ονομάζεται δέντρο της ευτυχίας. Αυτό το αναμνηστικό φέρνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο σπίτι και λένε ότι τείνει να βοηθήσει την ενσάρκωση των αγαπημένων επιθυμιών. Ως εκ τούτου, τέτοια δέντρα παρουσιάζονται συχνά για γενέθλια, γάμο, επέτειο γάμου. Και για να προσελκύσει το δέντρο οικονομική ευημερία στο σπίτι, είναι ακόμη δυνατό (και απαραίτητο) να τοποθετήσετε νομίσματα στο δοχείο. Στα κλαδιά του δέντρου, ορισμένες φορές διπλωμένοι διάφοροι λογαριασμοί αναμνηστικών είναι ορισμένοι.

Ενδιαφέρον topiary

Η συλλογή φωτογραφιών είναι γεμάτη με παραδείγματα τέτοιων αναμνηστικών: υπάρχουν πιο απλά δείγματα που θα κάνει ένας αρχάριος γρήγορα, υπάρχουν δέντρα που θα πρέπει να δουλέψουν για περισσότερες από μία ημέρες. Or μπορείτε να επιλέξετε ένα παράδειγμα για έμπνευση και να το ακολουθήσετε..

Το Topiary από τα τραπεζογραμμάτια συμβάλλει στην οικονομική ευημερία στο σπίτι. Όσο υψηλότερη είναι η ονομαστική αξία των τραπεζογραμματίων με σουβενίρ, τόσο πιο συμπαγές φαίνεται το δέντρο Το Topiary από τα τραπεζογραμμάτια συμβάλλει στην οικονομική ευημερία στο σπίτι. Όσο υψηλότερη είναι η ονομαστική αξία των τραπεζογραμματίων με σουβενίρ, τόσο πιο συμπαγές φαίνεται το δέντρο

Μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπο topiary με τα χέρια σας.

Κυματοειδή λουλούδια από χαρτί

Τέτοια εξωπραγματικά όμορφα λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν το στέμμα ενός δέντρου. Η εργασία με κυματοειδές χαρτί είναι απλή – κόβεται σε μικρά κομμάτια, από τα οποία στη συνέχεια γίνονται πέταλα. Το χαρτί τεντώνει καλά, γεγονός που δίνει όγκο στα πέταλα. Συνδέονται με νήματα ή κόλλα σε ένα μπουμπούκι. Έτσι, το στέμμα ενός δέντρου μπορεί να διακοσμηθεί με πλούσια κατακόκκινα τριαντάφυλλα, λεπτές παιώνιες γάλακτος, λιλά αστέρια και φλογερές παπαρούνες. Μια έμπνευση, όχι δουλειά.

Συμπληρώνοντας τα κυματοειδή λουλούδια με διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να πάρετε ένα topiary για τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς Συμπληρώνοντας τα κυματοειδή λουλούδια με διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να πάρετε ένα topiary για τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς

Τριαντάφυλλα από χαρτί μουσικής

Ένας άλλος τύπος πρωτότυπου αναμνηστικού – τα λουλούδια από χαρτί μπορεί να είναι ασυνήθιστα, εύθραυστα, ευαίσθητα και πολύ όμορφα. Ομοίως, τα τριαντάφυλλα από χαρτί μουσικής φαίνονται λίγο vintage, αυστηρά, αλλά πολύ κομψά. Ένα δέντρο με τέτοια τριαντάφυλλα σε μαύρους τόνους μπορεί να γίνει με τα χέρια σας σε λίγες ώρες. Οι σκηνικές φωτογραφίες με ένα τέτοιο αναμνηστικό φαίνονται απίστευτα κομψές..

Ένα απίστευτα κομψό topiary από μουσικά φύλλα. Ένα υπέροχο δώρο για έναν δάσκαλο σε μια σχολή τέχνης Ένα απίστευτα κομψό topiary από μουσικά φύλλα. Ένα υπέροχο δώρο για έναν δάσκαλο σε μια σχολή τέχνης

Στέμμα κώνων

Ένα επίκαιρο αναμνηστικό την παραμονή των Χριστουγέννων. Σε αυτή την περίπτωση, οι κώνοι μπορούν να διακοσμηθούν. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι: μπορείτε να βάψετε τους κώνους με λευκό και γαλάζιο γκουάς, στη συνέχεια να τους περάσετε με κόλλα PVA σε ένα μαλακό σφουγγάρι και αμέσως να τους πασπαλίσετε με χοντρό θαλασσινό αλάτι. Or μπορείτε απλά να μεταμορφώσετε τα χτυπήματα με σπρέι – χρυσό ή ασημί.

Στέμμα γλειφιτζούρι

Φυσικά, δεν μπορείτε να φάτε αυτές τις καραμέλες αργότερα, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο και το άρωμα θα είναι κατάλληλο. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς μοιάζει ένα τέτοιο δέντρο. Τα στρογγυλά, επίπεδα γλειφιτζούρια είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι στερεωμένα στη σφαίρα βάσης με ένα πιστόλι κόλλας.

Ένα topiary με ένα στέμμα κώνων είναι ένα ενεργοποιημένο αναμνηστικό κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς και ένα δέντρο με ένα στέμμα από γλειφιτζούρια είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτό. Ένα topiary με ένα στέμμα κώνων είναι ένα ενεργοποιημένο αναμνηστικό κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς και ένα δέντρο με ένα στέμμα από γλειφιτζούρια είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτό.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όσο περισσότερα δείγματα αναμνηστικών δέντρων βλέπετε, τόσο περισσότερες φωτογραφίες κοιτάζετε, οι ιδέες έρχονται από μόνες τους. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση για νέα έργα DIY..

Marine topiary (video master class)

Το πιο απλό topiary που φτιάχνετε μόνοι σας

Το topiary του καφέ θεωρείται ένα από τα πιο απλά. Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε: κρίνετε μόνοι σας, χρειάζεστε μόνο μια κατσαρόλα, μια ράβδο για τον κορμό (χοντρό μολύβι), μια μπάλα-μπάλα, κόκκους καφέ και διάφορα διακοσμητικά πράγματα εκεί.

Ένα τέτοιο δέντρο καφέ είναι πολύ αρωματικό, αυτό είναι ένα επιπλέον μπόνους αυτού του αναμνηστικού Ένα τέτοιο δέντρο καφέ είναι πολύ αρωματικό, αυτό είναι ένα επιπλέον μπόνους αυτού του αναμνηστικού

Ιδέες για ένα δέντρο καφέ:

  • Συνήθως οι κόκκοι αφήνονται άθικτοι., χωρίς να κάνετε επιπλέον χειρισμούς μαζί τους. Μπορείτε όμως να τα βάψετε! Ακόμα και το χρυσό σπρέι θα μεταμορφώσει το δέντρο.
  • Χρησιμοποιείται με τη μορφή δοχείου κανονικό φλιτζάνι καφέ. Or όχι συνηθισμένο, αλλά κάποιου είδους ασύμμετρο, ή με αστεία επιγραφή, ή ίσως με τη συνταγή σας για την παρασκευή καφέ.
  • Αν ένα τέτοιο δέντρο πρόκειται να δώσετε σε κάποιον, διακοσμήστε το πάνω στρώμα σε μια κατσαρόλα (φλιτζάνι) με τεχνητό γρασίδι ή λάμψεις.

Ένα φλιτζάνι στον ατμό δεν περιέχει καφέ: όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας Ένα φλιτζάνι στον ατμό δεν περιέχει καφέ: όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας

Μια ειδική περίπτωση είναι το λεγόμενο πλωτό κύπελλο. Δείτε τη φωτογραφία, πόσο εντυπωσιακή φαίνεται. Ένα ρεύμα αρωματικού ποτού, αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο στηρίζεται το κύπελλο.

Δημιουργική τοπογραφία: νέες ιδέες

Μπορείτε να φτιάξετε ένα πολύ όμορφο topiary της Πρωτοχρονιάς από χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα χέρια σας. Αγοράστε μερικά σετ μικρές μπάλες Χριστουγεννιάτικου δέντρου, κατά προτίμηση το ίδιο χρώμα. Υπάρχουν πολλές μπάλες που πωλούνται από πυκνά υλικά που δεν θα σπάσουν με την πρώτη σταγόνα..

Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια γιρλάντα και αποκτήστε ένα πρωτότυπο νυχτερινό φως Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια γιρλάντα και αποκτήστε ένα πρωτότυπο νυχτερινό φως

Η τεχνική είναι σαφής – θα συνδέσετε τις μπάλες μία προς μία στην κενή μπάλα με ένα πιστόλι κόλλας. Ιδιαίτερα δημιουργικοί τεχνίτες μπορούν να τοποθετήσουν τακτοποιημένα επίπεδα νιφάδες χιονιού, χάντρες, ζουζούνια στους χώρους μεταξύ των σφαιρών. Λοιπόν, ο κορμός ενός τέτοιου δέντρου της Πρωτοχρονιάς πρέπει να ταιριάζει με τις μπάλες. Εάν οι μπάλες, για παράδειγμα, είναι μπλε, τότε το βαρέλι δεν πρέπει να βγαίνει από αυτό το εύρος χρωμάτων..

DIY καραμέλα (video master class)

Ασυνήθιστο topiary do-it-yourself

Τι παραδείγματα αναμνηστικών δέντρων δεν μπορείτε να βρείτε – χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά, χνούδι, λουλούδια και γλυκά.

καραμέλα topiary - μια φωτεινή και πολύχρωμη διακόσμηση για ένα παιδικό πάρτι, το οποίο, επιπλέον, είναι ένα γλυκό επιδόρπιο καραμέλα topiary – μια φωτεινή και πολύχρωμη διακόσμηση για ένα παιδικό πάρτι, το οποίο, επιπλέον, είναι ένα γλυκό επιδόρπιο

Perhapsσως οι ακόλουθες ιδέες θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα πολύ δημιουργικό topiary με τα χέρια σας:

  • Βαμμένα ζυμαρικά. Τι δεν είναι ιδέα; Βάψτε τα σγουρά αμυγδαλωτά στο αγαπημένο σας χρώμα και τώρα το στέμμα του δέντρου θα πάρει μια πολύ πρωτότυπη εμφάνιση.
  • Κοχύλια της θάλασσας. Στη μνήμη διακοπών στη θάλασσα – μια εξαιρετική επιλογή. Διακοσμήστε μόνο τον κορμό και την κατσαρόλα στο ίδιο στυλ..
  • Βελανίδια και καρύδια. Φθινοπωρινή έκδοση ενός δέντρου, κοντά στο οποίο μπορεί να καθίσει ένας μικροσκοπικός σκίουρος αναμνηστικών.
  • Λινάτσα και χάντρες. Απαιτεί πολύπλοκες ύφανση, σχεδόν κοσμήματα. Συχνά χρησιμοποιείται για θεματικές λήψεις φωτογραφιών, οι ιδέες συμπληρώνονται με πλεξούδα, δαντέλα. Η φωτογραφία αποδεικνύεται εντυπωσιακή.
  • Πλεκτή καρδιά. Δεν είναι ένα ασυνήθιστο στέμμα; Και θα βρείτε μόνο ένα αξιόλογο πλαίσιο για τα κεντήματα σας.

Και επίσης χρησιμοποιούνται γρανάζια, τοποθετητές παλιών χαντρών, πομπόν, κορδέλες κοπής κ.λπ..

Τοπικός λαμπτήρας (βίντεο)

Ένα αναμνηστικό δέντρο είναι ένα αντικείμενο χειρωνακτικής εργασίας, έμπνευσης, στο οποίο μπορείτε να βάλετε τις δημιουργικές σας ιδέες, τις πλοκές φαντασίας και λίγο χιούμορ. Για απλή δουλειά, μπορείτε να επιλέξετε μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση και σε μια κατσαρόλα με ένα δέντρο μπορεί να υπάρχει ένας κύλινδρος με όμορφες ευχές.

Topiary (φωτογραφία)