Κομψό topiary από τραπεζογραμμάτια: ένα δέντρο της ευτυχίας με τα χέρια σας

Το topiary από τραπεζογραμμάτια είναι ένα πολύ δημοφιλές αντικείμενο στη διακόσμηση των δωματίων. Το topiary από τραπεζογραμμάτια είναι ένα πολύ δημοφιλές στοιχείο στη διακόσμηση των δωματίων Σήμερα το topiary από τραπεζογραμμάτια είναι ένα αρκετά κοινό στοιχείο στη διακόσμηση δωματίου. Και για να διακοσμήσετε το δωμάτιο με topiary, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο. Όλα μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα χρειαστεί να δείτε το master class μόνο μία φορά για αυτό..

Τι είναι το topiary: highlights

Το δέντρο της ευτυχίας ονομάζεται topiary. Το topiary μετρητών είναι αρκετά κοινό στην ευρωπαϊκή ανθοκομία. Η μεγάλη δημοτικότητα του προϊόντος εξηγείται από το γεγονός ότι είναι μια εναλλακτική λύση στα φυτά εσωτερικού χώρου. Αλλά σε σύγκριση με τα φρέσκα λουλούδια, δεν χρειάζεται να φροντίζετε το δέντρο χρήματος, ανησυχείτε ότι η σύνθεση θα πεθάνει από έλλειψη ποτίσματος ή ηλιακού φωτός..

Πιστεύεται ότι το topiary είναι μια εναλλακτική λύση στα ζωντανά φυτά. Πιστεύεται ότι το topiary είναι μια εναλλακτική λύση στα ζωντανά φυτά.

Το δέντρο χρήματος είναι μια πολύ πρωτότυπη σύνθεση που προσελκύει πάντα τα βλέμματα των επισκεπτών και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φτιάξετε με τα χέρια σας, αφού παρακολουθήσατε το master class μία φορά.

Topiary “Money tree” από τραπεζογραμμάτια: το κάνουμε βήμα βήμα

Το δέντρο χρήματος φαίνεται πρωτότυπο, το οποίο είναι φτιαγμένο με τα χέρια σας από σιζάλ και τραπεζογραμμάτια.

Για να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα θα χρειαστείτε:

 • Διακοσμητικό βάζο?
 • Αντίγραφα τραπεζογραμματίων ·
 • Fiberνα σιζάλ σε έντονα χρώματα σε κουβάρι.
 • Ένα κομμάτι σατέν κορδέλα?
 • Όπλο κόλλας?
 • 300 γραμμάρια αλάβαστρο.
 • Ψαλίδι;
 • Ισχυρό σύρμα.
 • Ένα κομμάτι καλωδίου (για να δημιουργήσετε τον κορμό ενός δέντρου χρήματος).
 • Μπάλα αφρού με διάμετρο 70 mm (μπορεί να αντικατασταθεί με μπάλα εφημερίδας τυλιγμένη σε νήματα).
 • Στοιχεία διακόσμησης – πουλιά, μούρα που κοσμούν το topiary των χρημάτων.

Τα λουλούδια για το δέντρο φτιάχνονται από τραπεζογραμμάτια. Αρχικά, πρέπει να τα διπλώσετε διαγώνια, έτσι ώστε να έχετε ένα τετράγωνο. Η περίσσεια κόβεται. Στο μέλλον, κάθε τετράγωνο κάμπτεται επίσης διαγώνια. Το αποτέλεσμα είναι μικρά τρίγωνα. Κάθε γωνία της βάσης των τριγώνων που προκύπτουν ανεβαίνει στην κορυφή και λυγίζει. Στη συνέχεια, οι γωνίες των τριγώνων κάμπτονται.

Το τοπίο από χαρτονομίσματα θα προσθέσει όρεξη στο εσωτερικό κάθε σπιτιού Το τοπίο από χαρτονομίσματα θα προσθέσει όρεξη στο εσωτερικό κάθε σπιτιού

Αφού τα κενά είναι έτοιμα, πρέπει να κολληθούν με ένα πιστόλι κόλλας. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη κόλλα επειδή το PVA στεγνώνει πολύ περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος για να δημιουργήσετε ένα δέντρο χρήματος. Τα λουλούδια σχηματίζονται από 5 έτοιμα μοντέλα.

Για μια μπάλα με διάμετρο 70 mm, αρκούν 24 λουλούδια. Πριν φτιάξετε ένα topiary, είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε ένα master class.

Το βάζο πρέπει να είναι διακοσμημένο με ίνες σιζάλ. Η σκιά εξαρτάται μόνο από τη φαντασία του συγγραφέα της έκθεσης. Αλλά, είναι καλύτερο να επιλέξετε την ίδια ίνα και σατέν κορδέλα. Οι ίνες τοποθετούνται σε ένα βάζο, στο οποίο τοποθετείται μια κανονική τσάντα “T-shirt”.

Ο γύψος θα κρατήσει τον «κορμό» του δέντρου του χρήματος. Προηγουμένως, ο γύψος ή ο αλάβαστρο αραιώνεται με νερό σε αναλογία 1: 1 προς τη συνοχή της παχιάς ξινή κρέμα. Η σύνθεση χύνεται σε μια πλαστική σακούλα, ένα καλώδιο και 4 κομμάτια λεπτού σύρματος εισάγονται στο κέντρο της παχιάς μάζας. Θα γίνουν κλαδιά του δέντρου του χρήματος. Ο γύψος παγώνει πολύ γρήγορα, οπότε μετά από 10-15 λεπτά, μπορεί να συνεχιστεί ένα master class για τη δημιουργία topiary από τραπεζογραμμάτια.

Τα λουλούδια για το δέντρο χρήματος φτιάχνονται από λογαριασμούς αναμνηστικών που μοιάζουν πολύ με πραγματικά χρήματα Τα λουλούδια για το δέντρο χρήματος φτιάχνονται από λογαριασμούς αναμνηστικών που μοιάζουν πολύ με πραγματικά χρήματα

Μετά τη σκλήρυνση, η πλαστική σακούλα αφαιρείται, ο γύψος τοποθετείται σε ένα διακοσμητικό βάζο στην ίνα και επίσης διακοσμείται με σιζάλ στην κορυφή. Μια σατέν κορδέλα χρειάζεται για να την τυλίξετε γύρω από τον κορμό και τα κλαδιά ενός δέντρου. Ούτε καν στελέχη, αλλά τα στριμμένα θα φαίνονται πολύ όμορφα.

Η μπάλα χρησιμεύει ως το στέμμα του δέντρου χρήματος. Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε μια μπάλα αφρού. Εάν δεν υπάρχουν τέτοια αυτοσχέδια μέσα, τότε μια συνηθισμένη εφημερίδα είναι αρκετά κατάλληλη..

Από αυτό σχηματίζεται μια μπάλα, στην κορυφή της οποίας εφαρμόζονται νήματα για τη δύναμη της δομής και του σιζάλ. Η μπάλα είναι κολλημένη με κόλλα στο καλώδιο – ο κορμός του δέντρου. Έτοιμα λουλούδια από τραπεζογραμμάτια είναι κολλημένα στη μπάλα. Για να κάνουν τα topiary χρήματα να φαίνονται πιο υπέροχα, χωρίζονται ξεχωριστές “κεραίες” της ίνας μεταξύ των λουλουδιών.

Πώς να φτιάξετε topiary από τραπεζογραμμάτια (βίντεο)

Topiary από τραπεζογραμμάτια με πράσινα φύλλα: το κάνετε σωστά

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο προϊόν με τα χέρια σας, θα χρειαστείτε όλα τα ίδια υλικά που περιγράφηκαν παραπάνω. Μόνο αυτή η κύρια τάξη προβλέπει τη διακόσμηση του τοπίου με πέντε διακοσμητικά φύλλα και πασχαλίτσες.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να φτιάξετε “funiki” για το στέμμα. Για να γίνει αυτό, κάθε λογαριασμός κόβεται στη μέση και σχηματίζονται “σακουλάκια” από αυτά και στερεώνονται με κόλλα. 50 σακούλες είναι αρκετές. Στη συνέχεια, όλες οι χοάνες είναι κολλημένες μαζί με τις πλευρές τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα μόνο λουλούδι από τους λογαριασμούς. Αυτή είναι η βάση του στέμματος του δέντρου χρήματος. Αλλά δεν θα αποτελείται από ένα, αλλά από πολλά στρώματα και ο αριθμός των “μικρών σακουλών” μειώνεται με κάθε στρώμα. Για να γίνει πιο ξεκάθαρο, θα κάνει μια εμφάνιση master class.

Διακοσμητικά κλαδιά είναι προσαρτημένα στο καλώδιο, το οποίο είναι προ-τυλιγμένο με σατέν κορδέλα, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό σύρμα. Το καλώδιο δεν χρειάζεται να είναι ευθεία, μπορεί να περιστραφεί σε σπείρα.

Το διακοσμητικό βάζο, που θα περιέχει το δέντρο χρήματος, είναι γεμάτο με κύβους φελιζόλ, οι οποίοι είναι γεμάτοι με γύψο. Στη συνέχεια, το καλώδιο και τα κλαδιά εγκαθίστανται. Χρόνος στεγνώματος – 20 λεπτά.

Οι κύβοι φελιζόλ γεμίζονται σε ένα βάζο τοπιού για να αποφευχθεί η πτώση του ραβδιού στο οποίο είναι προσαρτημένη η βάση Οι κύβοι φελιζόλ γεμίζονται σε ένα βάζο τοπιού για να αποφευχθεί η πτώση του ραβδιού στο οποίο είναι προσαρτημένη η βάση

Ένας κύκλος με διάμετρο 110-140 mm κόβεται από το χαρτόνι. Μια τρύπα κόβεται στο κέντρο του κύκλου. Μέσα από αυτό, θα είναι εύκολο να διακοσμήσετε τη βάση για το στέμμα με σατέν κορδέλα. Τα διακοσμητικά φύλλα είναι κολλημένα στη βάση. Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας, προσαρτάται μια πολυστρωματική κορώνα τραπεζογραμματίων.

Ο γύψος κλείνει από πάνω με σιζάλ, τα κλαδιά ισιώνουν ή στρέφονται. Το στέμμα και το καλώδιο συνδέονται μεταξύ τους με ένα πιστόλι κόλλας. Στο τέλος, πασχαλίτσες κάθονται στο δέντρο του χρήματος. Αφού παρακολουθήσετε την κύρια τάξη, μπορείτε να δείτε καθαρά όλες τις περιγραφόμενες μεθόδους.

Τοποθεσία μετρητών Diy από τραπεζογραμμάτια: κύρια τάξη

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι οι χώροι διαμονής είναι διακοσμημένοι με κατάλληλα αντικείμενα. Και όχι μόνο ένα δέντρο θα φαίνεται πρωτότυπο, μοναδικό, αλλά ένα δέντρο φτιαγμένο από χαρτονομίσματα.

Για να φτιάξετε ένα δέντρο με τα χέρια σας θα χρειαστείτε:

 • Διακοσμητική γλάστρα?
 • Κώνος αφρού?
 • Ξύλινα μπαστούνια (για σούσι ή σπίρτο για το τζάκι).
 • Αντίγραφα τραπεζογραμματίων ·
 • Οδοντογλυφίδες?
 • Χαρτί;
 • Ψαλίδι;
 • Συγκολλητική σύνθεση.

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τραπεζογραμμάτια θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση σπιτιού για τις διακοπές του νέου έτους. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τραπεζογραμμάτια θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση σπιτιού για τις διακοπές του νέου έτους.

Ένα μέρος του κώνου κόβεται και τοποθετείται σε ένα βάζο. Ο ίδιος ο κώνος είναι τοποθετημένος σε ξύλινα ραβδιά και τοποθετείται σε ένα βάζο. Δεν χρειάζεται να κόψετε τους λογαριασμούς, διπλώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα δίπλωμα. Χρήματα συνδέονται με τον κώνο αφρού με μικρές καρφίτσες. Θα πρέπει να αρχίσετε να σχηματίζετε σειρές από το κάτω μέρος. Μετά από αυτό, το δέντρο πρέπει να εξεταστεί από όλες τις πλευρές και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει κενά. Το τελευταίο στάδιο είναι ένας αστερίσκος, ο οποίος κόβεται από χαρτί και στερεώνεται στην κορυφή του δέντρου χρήματος με μια οδοντογλυφίδα. Μια τέτοια διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου φαίνεται καλή σε συνδυασμό με πολύχρωμες κορδέλες ή ετικέτες..

Για να δημιουργήσετε ένα topiary χρημάτων από δολάρια χρειάζεστε:

 • Χαρτόνι;
 • Γύψος;
 • Τραπεζογραμμάτια
 • Σουβλάκι κεμπάπ:
 • Όμορφη χαρτοπετσέτα της Πρωτοχρονιάς.

Συνδυάστε το χαρτόνι σε ένα σωλήνα, αραιώστε το γύψο με νερό και ρίξτε το στο καλούπι, έχοντας προηγουμένως εγκαταστήσει ένα σουβλάκι στο κέντρο της γύψινης βάσης – το τραπέζι του μελλοντικού δέντρου χρήματος.

Φτιάξτε 40-50 «σακούλες» από τα χαρτονομίσματα, από τα οποία σχηματίζονται στη συνέχεια 3 στρώσεις του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για παράδειγμα, το κάτω μέρος θα αποτελείται από 13 θήκες, το μεσαίο από 10, το επάνω από 7. Οι χάρτινοι κώνοι είναι κολλημένοι με κόλλα μεταξύ τους. Με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να στερεώσετε τις βαθμίδες στο σουβλάκι. Η γύψινη βάση είναι τυλιγμένη σε μια πετσέτα. Paintσως απλώς να ζωγραφίσετε κάποιο σχέδιο με ακουαρέλες..

Topiary από τραπεζογραμμάτια: κύρια τάξη (βίντεο)

Topiary των δολαρίων και των χαντρών: η αρχή της δημιουργίας

Ένα χειροποίητο δέντρο φτιαγμένο από δολάρια και χάντρες φαίνεται πολύ όμορφο. Η αρχή της δημιουργίας ενός προϊόντος είναι η ίδια όπως περιγράφεται παραπάνω. Μόνο σε ένα τέτοιο δέντρο προστίθενται διακοσμητικά κλαδιά με φυτεμένες χάντρες, από τα οποία στη συνέχεια σχηματίζονται σχέδια. Οι χάντρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν “τσάντες” χρημάτων.

Οι χειροτεχνίες DIY από χρήματα δεν θα χάσουν ποτέ τη συνάφεια τους Οι χειροτεχνίες DIY από χρήματα δεν θα χάσουν ποτέ τη συνάφεια τους

Ένα δέντρο που περιέχει λογαριασμούς, νομίσματα και χάντρες δεν θα φαίνεται λιγότερο αποτελεσματικό. Απλώς μην ξεχνάτε ότι η σύνθεση δεν φαίνεται “ογκώδης”.

DIY money tree (βίντεο)

Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα δέντρο χρήματος από τραπεζογραμμάτια με τα χέρια σας, είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε ένα master class από ειδικούς διακόσμησης.

Topiary από τραπεζογραμμάτια (φωτογραφία)