Λεπτή τοπία από σατέν κορδέλες: DIY ομορφιά

Πώς να διακοσμήσετε ένα topiary από κορδέλες - ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του: εδώ η πτήση της φαντασίας και η παρουσία διακοσμητικών στοιχείων είναι σημαντικές Πώς να διακοσμήσετε ένα topiary από κορδέλες – ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του: εδώ η πτήση της φαντασίας και η παρουσία διακοσμητικών στοιχείων είναι σημαντικές. Συνήθως, οι σατέν κορδέλες δεν αρκούν μόνο, το δέντρο είναι διακοσμημένο με χάντρες, κουμπιά, χάντρες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία Το Πολλά δέντρα είναι διακοσμημένα με οργάντζα και τούλι. Κάθε master class ζωγραφίζει τη δική του εκδοχή για τη διακόσμηση, αλλά μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο προσθέτοντας το δικό σας κέφι σε ένα τέτοιο topiary κορδέλας.

Πώς να φτιάξετε τοπία από σατέν κορδέλες: master class

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το MK, το οποίο δεν είναι το πιο δύσκολο να εκτελεστεί. Για να φτιάξετε ένα τόσο κομψό δέντρο με τα χέρια σας, πρέπει να προετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα υλικά.

Προκειμένου η ράβδος να συγκρατηθεί σταθερά στο δοχείο, θα χρειαστείτε οποιοδήποτε μείγμα στερεοποίησης: αλίβαστερ, τσιμέντο, γύψος, στόκος κ.λπ. Για να συγκρατηθεί καλά η ράβδος στο δοχείο, χρειάζεστε οποιοδήποτε στερεοποιητικό μείγμα: αλίβαστερ, τσιμέντο, γύψος, στόκος κ.λπ..

Υλικά και εργαλεία:

 • Σατέν κορδέλες. Συνήθως λαμβάνονται κορδέλες τριών χρωμάτων. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε πολύχρωμα αν θέλετε ένα πολύχρωμο δέντρο. Αλλά αν, για παράδειγμα, φτιάξετε γαμήλια δέντρα, τότε δεν χρειάζεται να πάρετε περισσότερα από τρία λουλούδια.
 • Διακοσμητικό δοχείο. Και πάλι, ο σκοπός του αναμνηστικού είναι σημαντικός. Το topiary του γάμου μπορεί να τοποθετηθεί σε γλάστρες με σύμβολα γάμου. Είναι πιο βολικό να παίρνετε πλαστικά δοχεία για διακόσμηση..
 • Ραβδί, ράβδος – οτιδήποτε για τον κορμό ενός δέντρου. Αυτά μπορεί να είναι μπαστούνια σούσι, σύρμα, χαρτοπετσέτες κλπ. Μια άλλη κύρια τάξη συμβουλεύει τη λήψη ραβδιών τυμπάνου, ενώ μια άλλη επιμένει μόνο σε ένα σύρμα που μπορεί να λυγίσει όπως απαιτείται.
 • Εφημερίδα, νήμα, ψαλίδι, βελόνες, κόλλα.
 • Διακόσμηση κατσαρόλας (κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τσαλακωμένο χαρτί, χάντρες, κορδέλες, παγιέτες – όλα όσα είναι διαθέσιμα και για όσα αρκεί η φαντασία σας).
 • Δοχείο ψεκασμού με χρυσό ή ασημί χρώμα (εξαρτάται από το χρώμα των κορδελών και τη διακόσμηση της κατσαρόλας).

Ένα όμορφο φλιτζάνι ή ακόμα και ένα συνηθισμένο γυάλινο βάζο μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για τοπιαριο. Ένα όμορφο φλιτζάνι ή ακόμα και ένα συνηθισμένο γυάλινο βάζο μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για τοπιαριο.

Όλα τα υλικά που αναφέρονται είναι μεταβλητά. Εάν δεν θέλετε να φτιάξετε τη βάση για το στέμμα με τα χέρια σας, μπορείτε να πάρετε ένα κενό αφρού. Μπορεί να είναι είτε μπάλα είτε καρδιά. Οι μπομπονιέρες και η καρδιά είναι πιο συμβατά πράγματα. Είναι όμως πιο δύσκολο να φτιάξεις την ίδια καρδιά με τα χέρια σου.

Πρέπει να φτιάξετε ένα αναμνηστικό δέντρο σε μερικά βήματα:

 • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε με τα χέρια σας είναι η βάση για το στέμμα. Πάρτε μια εφημερίδα, τσαλακώστε την σε μια τακτοποιημένη μπάλα. Σε όλες τις πλευρές, η μπάλα πρέπει να τυλιχτεί με νήματα έτσι ώστε να είναι αρκετά πυκνή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λαδώσει καλά τη βάση με κόλλα και αφήστε την στην άκρη, αφήστε την να στεγνώσει.
 • Τώρα πρέπει να φτιάξετε τα τριαντάφυλλα από κορδέλες. Είναι καλό αν έχετε έτοιμα, αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να φτιάξετε τριαντάφυλλα με τα χέρια σας. Πάρτε μια ροζ κορδέλα μήκους 35 εκατοστών. Κάντε μια πτυχή, στρίψτε την ταινία σε ένα μικρό μαστίγιο. Φροντίστε να ασφαλίσετε το μαστίγιο με μικρές βελονιές. Στη συνέχεια, μια άλλη πτυχή, η οποία στερεώνεται ξανά στη βάση. Και στη συνέχεια με την ίδια αρχή και πόσες τέτοιες στροφές – αποφασίζετε μόνοι σας, ανάλογα με τη λαμπρότητα που χρειάζεστε.
 • Για να στερεώσετε τα λουλούδια, πρέπει να κάνετε μια τρύπα με ένα σουβλί για κάθε τριαντάφυλλο. Κατά τη στερέωση, θυμηθείτε ότι τα λουλούδια πρέπει να εναλλάσσονται σωστά. Για παράδειγμα, ροζ, λευκό, φιστίκι.
 • Τώρα μπορείτε να φτιάξετε φύλλα. Κάθε master class προσφέρει τη δική του έκδοση κατασκευής φύλλων. Αυτό το βήμα προς βήμα MK επέλεξε την ακόλουθη μέθοδο: κόψτε κύκλους από έναν πράσινο άτλαντα, διπλώστε τους στα δύο, στερεώστε με νήματα. Για να διατηρήσουν το σχήμα τους οι κύκλοι των φύλλων, πρέπει να σιδερωθούν. Μετά από αυτό, οι άκρες του υφάσματος λιώνουν πάνω από το κερί, αλείφονται με μια μικρή ποσότητα κόλλας.
 • Ο κορμός του μελλοντικού δέντρου μπορεί να τυλιχτεί με σπάγκο ή διακοσμητική πλεξούδα.
 • Αφού τα φύλλα είναι έτοιμα, πρέπει να εγκατασταθούν στο στέμμα μεταξύ των λουλουδιών. Θα πάρετε μια πλούσια μπάλα γεμάτη λουλούδια και φύλλα, στερεωμένη με κόλλα.
 • Πρέπει να ρίξετε γύψο στην προετοιμασμένη κατσαρόλα, στην οποία εισάγετε τον κορμό του δέντρου με το στέμμα.

Αφού το δέντρο παγώσει σταθερά στην κατσαρόλα, μπορείτε να το διακοσμήσετε Αφού το δέντρο παγώσει σταθερά στην κατσαρόλα, μπορείτε να το διακοσμήσετε

Αφού παγώσει η δομή, πάνω από το γύψο τοποθετείται είτε τεχνητό γρασίδι είτε κομμάτια του ίδιου άτλαντα..

Topiary από σατέν κορδέλες (master class βίντεο)

Topiary από σατέν κορδέλες και οργάντζα: μέθοδοι κατασκευής

Ένα όμορφο topiary μπορεί να γίνει από λουλούδια όχι μόνο από σατέν κορδέλες, αλλά και από οργάντζα. Αν όλα είναι ξεκάθαρα με κορδέλες, τότε πώς φτιάχνονται τα τριαντάφυλλα οργάντζα?

Διακοσμητικός Διακοσμητικός "δέντρο της ευτυχίας" από σατέν κορδέλες και οργάντζα μπορούν να γίνουν σε μη συμβατική μορφή

Αυτή η κύρια τάξη είναι απλή:

 • Μέθοδος ένα. Μια μακριά κορδέλα οργάντζα μπορεί να καεί σε ένα κερί και να τυλιχτεί για να σχηματίσει ένα σχήμα λουλουδιού. Το κάτω άκρο στερεώνεται με βελόνα και κλωστή. Αποκτήστε όμορφα απλά μπουμπούκια.
 • Μέθοδος δύο. Πρώτον, κόψτε τα πρότυπα, τα κενά οργάντζας γίνονται ήδη από αυτά. Οι άκρες λιώνουν επίσης πάνω από το κερί έτσι ώστε να μην θρυμματίζονται και τα πέταλα γίνονται κυρτά.
 • Μέθοδος τρίτη. Από την οργάντζα, πρέπει να χτίσετε τετράγωνα που διπλώνουν διαγώνια, διπλώνουν σαν ακορντεόν ή ανεμιστήρας. Μπορούν να συνδεθούν με συρραπτικό, με αποτέλεσμα ένα πλούσιο λουλούδι οργάντζα..

MK: οργάντζα και κορδέλα topiary (βίντεο)

Λουλούδια από σατέν κορδέλες για τοπία: ηλιοτρόπια

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε όμορφα ηλιοτρόπια από κορδέλες για αναμνηστικό δέντρο. Θα χρειαστείτε περίπου 16 κομμάτια κίτρινης ταινίας, το καθένα μήκους 9 εκατοστών. Λυγίζετε το τμήμα στο κέντρο υπό γωνία και λυγίζετε το κάτω άκρο στο πάνω, έτσι ώστε να συνδέονται τα άκρα των δύο άκρων.

Για τη μέση του ηλίανθου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκους καφέ, χάντρες, πούλιες ή υφάσματα Για τη μέση του ηλίανθου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκους καφέ, χάντρες, πούλιες ή υφάσματα Το παχύ χαρτόνι ή ένα παλιό λευκό είναι κατάλληλο ως βάση για το μελλοντικό ηλιοτρόπιο. Το παχύ χαρτόνι ή ένα παλιό λευκό είναι κατάλληλο ως βάση για το μελλοντικό ηλιοτρόπιο.

Στη συνέχεια, οι γωνίες των ευθυγραμμισμένων άκρων λυγίζουν στο κέντρο και λιώνονται πάνω από το κερί. Και έτσι – και τα 16 τμήματα για να αποκτήσετε όμορφα ηλιοτρόπια.

Ένιωσε καφέ κύκλο – το μέσο του λουλουδιού. Τα πέταλα είναι κολλημένα σε αυτό. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο σειρές των 8 τεμαχίων η κάθε μία. Για να διακοσμήσετε τα ηλιοτρόπια με τα χέρια σας, μπορείτε να φυτέψετε μια μικρή πασχαλίτσα σε λουλούδια.

Ηλιοτρόπια από σατέν κορδέλες (master class βίντεο)

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα topiary σχεδόν οποιασδήποτε πολυπλοκότητας με τα χέρια σας. Είτε πρόκειται για ευαίσθητα τριαντάφυλλα είτε για φωτεινά ηλιοτρόπια, το κενό είναι διακοσμημένο με σατέν κορδέλες και το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο στέμμα. Λοιπόν, επιλέξτε μόνοι σας το μέρος για ένα τέτοιο αναμνηστικό και αν θέλετε να το δώσετε, ο ήρωας της περίστασης σίγουρα θα χαρεί με ένα τέτοιο δώρο..

Topiary από σατέν κορδέλες (φωτογραφία)