Rahasta tehty topiary: vaurauden ja onnea symboli

Rahasta tehty topiary on upea lahja ja tyylikäs sisustus Rahasta tehty topiary on ihana lahja ja tyylikäs sisustus sisustukseen Sanalla sanoen rahan topiary voi olla hyödyllinen useammassa kuin yhdessä tilanteessa. Jos haluat, aseta se työpaikallesi taloudellisen hyvinvoinnin symbolina. Kuvagalleriasta löydät tarpeeksi esimerkkejä sellaisista rahapuista, jotka on helppo tehdä omin käsin..

Käteinen topiary lahjaksi

Tällainen taide -esine ei tietenkään tarkoita oikeiden setelien käyttöä, ellet päätä käyttää kolikoita. Vääriä laskuja ostetaan lahjatavarakaupasta, ja niitä voi usein löytää lasten leikkihuoneesta. Voit itse päättää, mitä laskuja käytät, mutta valuutta, jossa on kolme nollaa, näyttää tietysti vakaammalta..

Ja myös rahan topiary on:

 • Vaihtoehto muuntimelle, jossa on tapana tuoda rahallinen lahja. Tällaisessa topiaryssä voidaan kiinnittää pari todellista laskua, vihje tästä läpinäkymättömästi tilaisuuden sankarille.
 • Onnellisuuden puu – jos jollakulla vain ei ole rahaa tähän onnellisuuteen. Yritä herättää heidät elämään niin luovalla tavalla..
 • Sisustus. No, jos tavoittelet uraa ja kiipeät sen tikkaita, tällainen sisustus on vain sopiva..

Tietäen vaihtoehdoista tuote -elementtien vaihtamiseksi ja eri tavoista koristaa ruukku ja kruunu, voit luoda oman ainutlaatuisen onnen puun Tietäen vaihtoehdoista tuote -elementtien vaihtamiseksi ja eri tavoista koristaa ruukku ja kruunu, voit luoda oman ainutlaatuisen onnen puun

Ja luodaksesi tällaisen topiaarin omin käsin, käytä seuraavaa kohdetta – MK (mestarikurssi).

Topiary -rahapuu: mestarikurssi

Itse asiassa tämä on mestarikurssi siitä, miten ansaita rahaa kukkia yksinkertaisella suunnittelulla, eli potilla. Muuten, tällainen MK on hyödyllinen sulhaselle, joka odottaa lunnaita. Kun oikea raha loppuu, voit aina ostaa ovelan puun. Samaan aikaan sulhanen osoittaa nerokkuutensa.

Mestarikurssi sisältää seuraavan materiaalin käytön:

 • Paperilaskut (fake) – 33-36 kpl;
 • Aihio kruunulle (joko valmis vaahto tai sanomalehtipaperin muodossa, joka on kietoutunut lankoihin);
 • Kuuma liimapistooli;
 • Kuparilanka;
 • Floristinen nauha;
 • Potti;
 • Kipsi;
 • Koristeelliset elementit.

Jos olet jo tehnyt topiaryä aiemmin, toimintatapa on sinulle selvä. Vaikka käytännössä edes käsityöläiset eivät aina pysty saavuttamaan paperilaskujen kruunua. Tätä varten MK kirjautuu yksityiskohtiin Jos olet jo tehnyt topiaryä aiemmin, toimintatapa on sinulle selvä. Vaikka käytännössä edes käsityöläiset eivät aina pysty saavuttamaan paperilaskujen kruunua. Tätä varten MK kirjautuu yksityiskohtiin

Mestarikurssi alkaa pyöreän pohjan valmistuksella. On hyvä, jos sinulla on jo vaahto -aihioita, jos ei, kaikki pyöreät, riittävän tiheät esineet tekevät. Pahimmassa tapauksessa toimi vanhanaikaisesti – tee joukko sanomalehtiä, rypistä ne hyvin tehdäksesi pyöreä yksityiskohta. Vedä vanua langoilla niin, että muoto muuttuu lopulta pyöreäksi..

Kuinka muuten voit luoda pohjan topiaarille – katso video.

Tee-se-itse-perusta topiaarille: kuinka tehdä vaahtopallo (video)

Tuloksena oleva paakku on tehtävä vihreäksi, yksiväriseksi. Tätä varten vihreä aaltopaperi on sopiva..

Jatka sitten näin:

 • Sinun on luotava kukkia seteleistä. Vaihtoehtoja voi olla monia, jotkut käyttävät origami -tekniikkaa, jotkut menevät omalla tavallaan. Seitsemän terälehden kukat, jotka on liimattu yhteen keskeltä, näyttävät kaikkein esteettisiltä. Lasku on taitettu kulmista ja keskeltä molemmilta puolilta, terälehdet pyrkivät keskelle. Katso kuvaa, mikä vaihtoehto on sinulle mielenkiintoisempi, tällainen kukka osoittautuu.

Kukka voidaan valmistaa puhtaasti origami -tekniikalla tai muulla tavalla. Kukka voidaan tehdä puhtaasti origami -tekniikalla tai muulla tavalla.

Kun olet valinnut itsellesi sopivan kukkavaihtoehdon, sinun on tehtävä riittävä määrä niitä. Yleensä jos koristat keskikokoisen kruunun kokonaan seteleiden kukilla, tarvitset niitä vähintään viisi tusinaa..

Mitä suurempi setelin nimellisarvo, josta kukka valmistetaan, sitä kalliimpi ja houkuttelevampi rahapuu näyttää Mitä suurempi setelin nimellisarvo, josta kukka valmistetaan, sitä kalliimpi ja houkuttelevampi rahapuu näyttää

 • Kukkien kiinnittämiseen tarvitaan kuumaa liimaa. Tee väliaikainen varsi ennen liimaamista. Kiinnitä kaikki sen kaltaiset esineet työkappaleeseen, älä deformoi niitä. Liimaa ensimmäinen kukka hännästä kuumalla liimalla varren pohjaan (väliaikainen).
 • Tämä kukka ja pidä loput muutaman sekunnin ajan, jotta liima kovettuu. Työllä ei ole kiire.
 • Liimaa toinen ja seuraavat kukat ei kaoottisesti, vaan liikkeiden logiikan mukaisesti – ensin varren ympärille ja mene sitten yläkertaan rivi kerrallaan. Kukkien välissä ei saa olla vapaata tilaa, katso valokuva – kaikilla puilla on yhtenäinen, tiheä kruunu ilman ns..
 • Varren valmistamiseksi tämä mestarikurssi ehdottaa kuparilangan ottamista. Sille on helppo antaa haluttu taivutus, taittaa useisiin kerroksiin jne. Jos menet yksinkertaisella tavalla, voit yksinkertaisesti koristella langan kukkanauhalla. Itse asiassa, ja siitä tulee hyvä. Älä unohda hankkia väliaikaista varsia, kaada kuumaa liimaa muodostettuun reikään, aseta koristeltu lanka sinne, pidä sitä, kunnes varsi kovettuu hyvin.
 • Nyt puu on istutettava ruukkuun; kipsi vaaditaan sen kiinnittämiseksi säiliöön. Kipsistä potin reunaan on jätettävä kirjaimellisesti kaksi senttimetriä. Älä tasoita yläkerrosta liikaa, se ei näy joka tapauksessa. Kipsin on annettava kovettua ja kosteus tietysti haihtua.
 • Yläkerros on koristeltu vehreydellä – jotkut käsityöläiset ovat mukauttaneet pesulappun tähän liiketoimintaan. Kyllä, tavallinen pyöreä vihreä pesulappu tekee tempun. Mutta myös muut koristeelliset materiaalit, oljet, langat, kasa voivat muuttua vihreiksi.
 • Koristele varsi myös omin käsin. Tai voit sitoa jousen aspidistran smaragdinauhasta.
 • Helmet, napit, koriste punos – kaikkea tätä käytetään tietysti myös haluttaessa. Itse ruukkuun voit kirjoittaa toiveen akryylimaaleilla.

Raha -topiaryn potti voidaan koristaa kokonaan eri nimellisarvoisilla seteleillä tai koristella kolikoilla Raha -topiaryn potti voidaan koristaa kokonaan eri nimellisarvoisilla seteleillä tai koristella kolikoilla

Tämä mestarikurssi tarjoaa rakentaa juuri tällaisen puun, melko yksinkertainen vaihtoehto.

Rahapuut: topiary, koristelu

Rahan topiary itsessään olettaa luovaa improvisaatiota. Työn aikana voit poiketa MK: stä, korvata jotain omilla käsilläsi, parantaa jotain.

Topiary -suunnitteluvaihtoehdot:

 • Kuulajalka voi olla valmistettu polyuretaanivaahdosta;
 • Seteleiden lehtiä voidaan muodostaa tavallisen pussin periaatteen mukaisesti – juuri näin tehdään lukuisissa topiary -valokuvissa;
 • Huopalehdet voivat myös täydentää kruunua, saat puun seteleistä ja tekstiilien sulkeutumisista;
 • Varren juurella voit koristaa ruukun yläkerroksen seesalilla – monissa MK -tuotteissa tätä materiaalia käytetään koristeluun;
 • Puulla voi olla toinen runko – voit tehdä sen myös omilla käsilläsi vartaista, sushi -tikuista, kukkasalonin muovipuusta;
 • Ja kattila voi olla myös erilainen – esimerkiksi edullinen kaunis kylvökone, kahvikuppi, muovikuppi, pieni kaunis laatikko.

Kun olet katsonut valtavan määrän valokuvia, voit luoda alkuperäisen taideteoksen luovalla suunnittelulla Kun olet katsonut valtavan määrän valokuvia, voit luoda alkuperäisen taideteoksen luovalla suunnittelulla

Ja voit myös taittaa setelin omin käsin, rullata sen putkeen, lentokoneeseen, sitoa kaksoisputken koristeellisella langalla. Voit saada inspiraatiota kuvagallerian esimerkeistä.

DIY Cash Topiary: vaiheittaiset ohjeet (videomestariluokka)

Seuraava mestarikurssi sisältää kruunun muodostamisen matkamuistolaskuilla ja oikeilla kolikoilla.

Osa 1: Aihiot topiary -laskuista (video)

Osa 2: Kruunun koristelu paperilaskuilla (video)

Osa 3: Kruunun sisustus kolikoilla (video)

Osa 4: Puun kokoaminen, koristelu (video)

Itse tehty topiary on täynnä hyvien toiveiden energiaa, ponnistelujasi, halua miellyttää sitä, jolle se on tarkoitettu. Älä unohda ottaa kuvaa topiaarista, jotta kuva jää ideoiden ja onnistuneiden luovien töiden säästöpossuun.

Rahasta tehty topiary (kuva)