Makea karkkia topiary: herkullinen juhlakimppu

Makeisista valmistettu topiary on loistava lahja jokaiselle lomalle Makeisten topiary on loistava lahja mihin tahansa juhlaan Jos käytät vähän mielikuvitusta, voit esittää jopa kaikkein banaalin lahjan, kuten makeiset, alkuperäisellä tavalla. Makeisista valmistettu topiary ei ole vain maukas, vaan myös kaunis lahja, joka koristaa pöydän mihin tahansa juhlaan. Mestarikurssi auttaa sinua tekemään topiaarin marmeladista, makeisista, kahvipavuista tai chupa-chupista omin käsin.

Mikä on topiary: onnen puun tunteminen

Topiary on koristeltu puu, jonka kruunu on valmistettu makeisista tai muusta sisustuksesta. Alun perin sanaa topiary käytettiin viittaamaan puutarhanhoidon taiteeseen. Puusta, joka puutarhurin kevyellä kädellä sai minkä tahansa muodon, esimerkiksi pallon tai kolmion, on tullut kauneuden ja onnen symboli. Ajan myötä puutarhureista tuli yhä taitavampia käsityöläisiä, ja maisemasuunnittelu saavutti uuden tason..

Monien ihmisten uskomusten mukaan tällainen puu voi tuoda onnea. Monien ihmisten uskomusten mukaan tällainen puu voi tuoda onnea.

Nykyään puupuutarhoja eläinten ja geometristen muotojen muodossa voidaan nähdä kaikkialla maailmassa..

Epätavallisten puiden muoti levisi makeisteollisuuteen, ja makeiset ilmestyivät: tikkukaramellista, marmeladista ja makeisista. Voit tehdä kauniin koristepuun improvisoiduilla keinoilla, esimerkiksi kahvipavuilla, karkkeilla, Rafaellolla, chupa-chupilla. Topiaaria kutsutaan onnen puuksi tai onnenkimpuksi. Monet ihmiset uskovat, että tällainen lahja lisää onnea ja älykkyyttä omistajalleen, joten he asettavat kolikoita pohjaan ja lasku kiinnitetään kruunuun. Maagisen makeiskimpun tekeminen on erittäin helppoa, et tarvitse mitään erityistä miellyttääksesi rakkaitasi kauniilla lahjalla.

Kuinka tehdä topiary makeisista omin käsin: mestarikurssi

Kaikissa luovissa pyrkimyksissä sinun on ensin saatava inspiraatiota. Tätä varten voit selata topiary -valokuvia, katsella mestarikurssia, selvittää, mitä tällä alueella on jo luotu.

Sinun tulisi valita makeiset mahdollisimman kirkkaalla kääreellä: silloin tuotteesi näyttää epätavallisemmalta ja kirkkaammalta. Sinun tulisi valita makeiset mahdollisimman kirkkaalla kääreellä: silloin tuotteesi näyttää epätavallisemmalta ja kirkkaammalta.

Kuvassa näet pääelementit, jotka muodostavat kimppun.:

 • Kirkas ja epätavallinen kruunu;
 • Kestävä jalka vastaavaa halkaisijaa;
 • Kattila, amme tai purkki karkkia pohjassa.

Pohjan on oltava tarpeeksi painava, jotta pintakerros ei kaadu. Valokuvaa katsoessasi saatat ajatella, että joku taikuri on luonut kimpun makeisia. Mutta itse asiassa kaikki nämä mestariteokset makeisista, nauhoista ja koruista ovat tavallisten ihmisten tekemiä. Mestarikurssi, jossa on selkeät ohjeet, auttaa sinua tekemään karkkia topiary omin käsin, jopa paremmin kuin kuvassa.

Mitä koostumukseen on sisällytettävä:

 1. Vaahtopallo tai papier-mâché kruunun pohjana;
 2. Puinen sauva, lusikka tai sauva – jalalle;
 3. Mikä tahansa säiliö, joka toimii onnenpuun ruukuna.

Voit mennä vain makeisten ulkopuolelle ja koristella topiarysi nauhoilla tai helmillä. Voit mennä vain makeisten ulkopuolelle ja koristella topiarysi nauhoilla tai helmillä.

Mitä voidaan valinnaisesti käyttää puun koristamiseen:

 • Kruunun vuoksi; makeiset, paljon chupa-chuppeja, Rafaello, Marshmallows-vaahtokarkkeja, pyöreitä karkkeja, nauhoja, jousia, seteleitä, tekojalokiviä, kimalluksia, keinotekoisia ja luonnollisia kukkia, vain kirjoittajan mielikuvitus rajoittaa lajiketta;
 • Jalkaa varten – nauhat, paljetit, jouset, kiiltävä pöly, strassit;
 • Potin täyttämiseksi – elävä sammal, pikkukivet, kolikot, karkit, suuret helmet.

Makeiskimppu valmistetaan monenlaisissa vaihtoehdoissa, kuvassa näet kuinka ainutlaatuisia ja jäljittelemättömiä kaikki mallit ovat. Mestarikurssi auttaa sinua toteuttamaan oman alkuperäisen ideasi..

Kuinka tehdä karkkia topiary: vaiheittaiset ohjeet

Ennen työn aloittamista sinun on valmisteltava liima, joka auttaa kiinnittämään tiukasti topiaryn osat, sekä polyuretaanivaahtoa tai kipsiä. Kuinka tehdä kestävä ja kaunis karkkikimppu?

Vaiheittainen opas:

 • Lävistä peruspallo jalalla keskelle;
 • Tuhma liima tuloksena olevaan reikään;
 • Asenna jalka palloon, anna liiman kuivua;
 • Täytä kattila polyuretaanivaahdolla tai -laastilla;
 • Aseta jalka tiukasti kattilaan, anna sen kuivua;
 • Koristele kruunu, koristele ruukku – topiary on valmis.

Optimaalisin ratkaisu on kiinnittää karkit hammastikkuun, jotta voit myöhemmin ottaa ne pois. Optimaalisin ratkaisu on kiinnittää karkit hammastikkuun, jotta voit myöhemmin ottaa ne pois.

Kuinka koristella kruunu huolellisesti omin käsin? Kaikki riippuu siitä, haluatko syödä makeisia. Jos kyllä, voit yksinkertaisesti korjata ne hammastikulla tekojalokivillä tai liimata ne kevyelle liimalle, esimerkiksi PVA: lle. Jos karkkia ei poisteta ja se toimii vain koristeena, voit käyttää vahvempaa liimaa tai kipsiä Pariisista. Jotta kimppu näyttäisi kauniilta, vaikka jotkut karkit poistettaisiin siitä, peruspallon tulisi olla miellyttävän värinen ja sopusoinnussa muun koostumuksen kanssa..

Neutraalin ja suosituin vaihtoehto on korkkipallo. Ei vaadi maalausta, näyttää hyvältä missä tahansa topiaarissa.

Topiaarin pohja voi kestää pitkään: siksi on tärkeää tehdä siitä mahdollisimman vahva Topiaarin pohja voi kestää pitkään: siksi on tärkeää tehdä siitä mahdollisimman vahva

Karkkia voi käyttää monta kertaa esimerkiksi toimistokoristeena. Topiaarin perusta (pallo, jalka, potti) voi olla sama, mutta koristeet muuttuvat lomasta riippuen.

Topiary marmeladista tai chupa-chupsista

Mestarikurssi koristeen tekemisestä lastenjuhliin, matiin tai syntymäpäivään.

Marmeladista tai chupa-chupsista tehty topiary tehdään omilla käsilläsi alkeelliseksi:

 • Chupa Chups tartu jatkuviin riveihin base-palloon, koristele potti;
 • Marmeladi kiinnitä pitkät puiset vartaat läpinäkyvän muovikalvon avulla, tartu pohjapalloon.

Nukkeista valmistettu topiary on kaunis ja maukas lahja jokaiselle lapselle Nukkeista valmistettu topiary on kaunis ja maukas lahja jokaiselle lapselle

Kuvassa näkyy, kuinka makeiset korjataan oikein. Lapsille on tärkeää, että potti on erittäin vakaa, koska lapset vetävät makeisia pallosta eri suuntiin. Siksi on parasta kiinnittää puun runko kattilaan kipsillä. Peruspalloa myydään missä tahansa taidekaupassa, ja jos sitä ei ole mahdollista ostaa, voit rullata paperin tiukasti, liimata sen yhteen PVA -liimalla ja käyttää tällaista aihiota.

Yksinkertaisimmat vaihtoehdot potin koristamiseksi omin käsin:

 1. Peitä miellyttävän värisellä maalilla;
 2. Kuvaile loman symboleja, esimerkiksi “Hyvää syntymäpäivää”, “Hyvää joulua”;
 3. Peitä liinalla;
 4. Koristele nauhalla pörröisellä jousella;
 5. Kääri lahjapaperiin;
 6. Liitä päälle kahvipavuilla, kuorilla, tekojalokivillä, nappeilla tai muilla esineillä tekijän tarkoituksen mukaisesti.

Mestarikurssi paljastaa topiaarin tekemisen tärkeimmät salaisuudet, mutta todellinen luovuus on aina oma tapa luoda kauneutta. Voit toteuttaa omilla käsilläsi kuvassa näkyvät ideat tai toteuttaa oman suunnitelmasi.

Mestarikurssi: kimppu makeisia (videotunti)

 

Makea topiary: kimppu makeisia jokaiseen juhlaan

Lomilla on perinteiset symbolit. Uusi vuosi on joulukuusi, jossa on leluja, ystävänpäivä on sydämiä, 8. maaliskuuta on kukkia ja nauhoja. Topiary voidaan helposti sovittaa mihin tahansa päivämäärään.

Jotta topiary voidaan mukauttaa tulevaa lomaa varten, riittää, että levitä tarvittavat koristeet vanhaan pohjaan. Jotta topiary voidaan mukauttaa tulevaa lomaa varten, riittää, että levitä tarvittavat koristeet vanhaan pohjaan.

Kruunu voidaan koristaa tekokukilla ja karkkeilla, joulukuusenkoristeilla, värillisillä jousilla ja nauhoilla.

Karkit, jotka voidaan sitten syödä, kiinnitetään samalla tavalla kuin marmeladi, käyttämällä vartaita. Karkit, joita ei ole tarkoitus poistaa, voidaan liimata tiukasti suoraan palloon. Jos haluat koristella kukilla, sinun on leikattava kukat samaan pituuteen ja kiinnitettävä kukka varsi pohjapallon sisään.

Ystävänpäivä Candy Topiary (video)

Uskotaan, että topiary tuo onnea ja symboloi onnea ja vaurautta. Jotta tämä merkki todella toteutuisi, voit piilottaa setelin tai kolikot pottiin.. 

Topiary makeisista (kuva)