Hieno toparia satiininauhoista: DIY -kauneutta

Kuinka koristella topiary nauhoista - jokainen valitsee itse: tässä mielikuvituksen lento ja koriste -elementtien läsnäolo ovat tärkeitä Kuinka koristella topiary nauhoista – jokainen valitsee itse: tässä mielikuvituksen lento ja koriste -elementtien läsnäolo ovat tärkeitä. Yleensä satiininauhat eivät yksin riitä, puu on koristeltu helmillä, painikkeilla, helmillä ja muilla koriste -elementeillä . Monet puut on koristeltu organzalla ja tyllillä. Jokainen mestarikurssi maalaa oman versionsa sisustuksesta, mutta voit tehdä oman suunnittelusi lisäämällä kuoriasi tällaiseen nauha -topiaariin.

Kuinka tehdä topiary satiininauhoista: mestarikurssi

Voit aloittaa MK: lla, joka ei ole vaikein suorittaa. Jotta voit tehdä niin tyylikkään puun omin käsin, sinun on valmisteltava kaikki tarvittavat materiaalit.

Jotta sauva pysyy lujasti kattilassa, tarvitset mitä tahansa kiinteytysseosta: alibasteria, sementtiä, kipsiä, kittiä jne. Jotta sauva pysyisi tiukasti kattilassa, tarvitset mitä tahansa kiinteytysseosta: alibasteria, sementtiä, kipsiä, kittiä jne..

Materiaalit ja työkalut:

 • Satiininauhat. Yleensä otetaan kolmen värin nauhat. Mutta voit myös tehdä monivärisiä, jos haluat kirjavan puun. Mutta jos esimerkiksi teet hääpuita, sinun ei tarvitse ottaa enempää kuin kolme kukkaa.
 • Koristeellinen kattila. Jälleen matkamuiston tarkoitus on tärkeä. Häät topiary voidaan sijoittaa ruukkuihin, joissa on häät symbolit. On helpompaa ottaa muovisia ruukkuja koristeluun..
 • Sauva, sauva – mitä tahansa puun runkoon. Nämä voivat olla sushi -tikkuja, lankaa, paperipyyhetikkuja jne. Toinen mestariluokka neuvoo ottamaan rumputikkuja, kun taas toinen vaatii vain lankaa, joka voidaan taivuttaa tarpeen mukaan.
 • Sanomalehti, lanka, sakset, neulat, liima.
 • Kattilan sisustus (tekstiilit, rypistynyt paperi, helmet, nauhat, paljetit – kaikki mitä on saatavilla ja mihin mielikuvitus riittää).
 • Suihkuta tölkki kullalla tai hopeamaali (riippuu nauhojen väristä ja kattilan sisustuksesta).

Kaunis kuppi tai jopa tavallinen lasipurkki voi toimia topiaryn perustana. Kaunis kuppi tai jopa tavallinen lasipurkki voi toimia topiaryn perustana.

Kaikki luetellut materiaalit ovat vaihtelevia. Jos et halua tehdä pohjaa kruunulle omin käsin, voit ottaa vaahtomuovin. Se voi olla joko pallo tai sydän. Hääsuositukset ja sydän ovat yhteensopivampia asioita. Mutta saman sydämen tekeminen omin käsin on vaikeampaa.

Sinun on tehtävä matkamuisto muutamassa vaiheessa:

 • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä omin käsin, on kruunun pohja. Ota sanomalehti ja rypistä se siistiksi palloksi. Pallo on käärittävä joka puolelta kierteillä niin, että se on riittävän tiheä. Muista voidella pohja hyvin liimalla ja laittaa se sivuun, anna sen kuivua.
 • Nyt sinun on tehtävä ruusut itse nauhoista. On hyvä, jos sinulla on valmiita, mutta useimmiten sinun on tehtävä ruusuja omin käsin. Ota 35 cm pitkä vaaleanpunainen nauha. Tee taitto, kierrä teippi pieneksi flagellumiksi. Varmista, että kiinnität flagellumin pienillä ompeleilla. Sitten toinen taitto, joka on jälleen kiinnitetty pohjaan. Ja sitten samalla periaatteella ja kuinka monta tällaista mutkaa – päätät itse riippuen siitä, mitä loistoa tarvitset.
 • Kukkien kiinnittämiseksi sinun on tehtävä reikä kullakin ruusulla. Kun kiinnität, muista, että kukkien on oltava vuorotellen oikein. Esimerkiksi vaaleanpunainen, valkoinen, pistaasipähkinä.
 • Nyt voit tehdä lehtiä. Jokainen mestarikurssi tarjoaa oman versionsa lehtien tekemisestä. Tämä vaihe vaiheelta MK valitsi seuraavan menetelmän: leikkaa ympyrät vihreästä atlasista, taita ne kahtia, kiinnitä langoilla. Jotta lehtiympyrät säilyttäisivät muotonsa, ne on silitettävä. Tämän jälkeen kankaan reunat sulatetaan kynttilän päälle ja levitetään pienellä määrällä liimaa.
 • Tulevan puun runko voidaan kääriä langalla tai koristeellisella punoksella.
 • Kun lehdet ovat valmiita, ne on asennettava kruunuun kukkien väliin. Saat rehevän pallon, joka on täynnä kukkia ja lehtiä, kiinnitetty liimalla.
 • Sinun on kaadettava kipsi valmistettuun ruukkuun, johon asetat puun rungon kruunun kanssa.

Kun puu on jäädytetty tiukasti potissa, voit koristella sen Kun puu on jäädytetty tiukasti potissa, voit koristella sen

Kun rakenne on jäätynyt, laastin päälle asetetaan joko keinotekoinen ruoho tai saman atlasin palaset..

Topiary satiininauhoista (video master class)

Topiary satiininauhoista ja organzasta: valmistusmenetelmät

Kaunis topiaari voidaan tehdä kukista paitsi satiininauhoista myös organzasta. Jos kaikki on selvää nauhoilla, miten organza -ruusut tehdään?

Koriste Koriste "onnen puu" satiininauhoista ja organzasta voidaan valmistaa epätavallisessa muodossa

Tämä mestarikurssi on yksinkertainen:

 • Menetelmä yksi. Pitkä organza -nauha voidaan polttaa kynttilälle ja rullata kukan muotoon. Alakärki kiinnitetään neulalla ja langalla. Hanki kauniita yksinkertaisia ​​silmuja.
 • Menetelmä kaksi. Leikkaa ensin mallit pois, niistä on jo tehty organza -aihioita. Reunat myös sulatetaan kynttilän päälle, jotta ne eivät murene ja terälehdet muuttuvat kuperaksi.
 • Menetelmä kolme. Organzasta sinun on rakennettava neliöitä, jotka taittuvat vinosti, taittuvat kuin harmonikka tai tuuletin. Ne voidaan yhdistää nitojalla, jolloin saadaan rehevä organzakukka..

MK: organza ja nauha topiary (video)

Kukat satiininauhoista topiary: auringonkukkia

Voit myös tehdä kauniita auringonkukkia nauhoista matkamuistoksi. Tarvitset noin 16 kpl keltaista teippiä, joista jokainen on 9 cm pitkä. Taivutat segmentin keskellä kulmassa ja taivutat alapäätä yläosaan siten, että molempien päiden päät yhdistyvät.

Auringonkukan keskelle voit käyttää kahvipapuja, helmiä, paljetteja tai tekstiilejä Auringonkukan keskelle voit käyttää kahvipapuja, helmiä, paljetteja tai tekstiilejä Paksu pahvi tai vanha aihio sopii tulevan auringonkukan perustana. Paksu pahvi tai vanha aihio sopii tulevan auringonkukan perustana.

Sitten linjattujen päiden kulmat taivutetaan keskelle ja sulatetaan kynttilän päälle. Ja niin – kaikki 16 segmenttiä saadaksesi kauniita auringonkukkia.

Huopa ruskea ympyrä – kukan keskellä. Terälehdet liimataan siihen. Voit asettaa kaksi riviä, joissa on 8 kappaletta. Auringonkukkien koristamiseksi omilla käsilläsi voit istuttaa pienen leppäkertun kukille.

Auringonkukat satiininauhoista (videomestarikurssi)

Voit luoda lähes minkä tahansa monimutkaisuuden topiaarin omin käsin. Olipa kyseessä herkät ruusut tai kirkkaat auringonkukat, aihio on koristeltu satiininauhoilla ja tuloksena on kaunis kruunu. Valitse itse paikka tällaiselle matkamuistolle, ja jos haluat antaa sen, tilaisuuden sankari on varmasti iloinen tällaisesta lahjasta..

Topiary satiininauhoista (kuva)