Topical delicat de organza: idei frumoase, un master class interesant

Arborii de organza decorativi arată foarte elegant, păstrându-și forma mult timp Arborii de organza decorativi arată foarte elegant, păstrându-și forma mult timp Topiary – un copac al fericirii, un accesoriu frumos sau un cadou simbolic? Ca oricine altcineva, principalul lucru este că există o mulțime de variații în scopul unui astfel de copac. Puteți face topiar frumos cu propriile mâini din ciuperci. Dar ceea ce este, merită explicat mai detaliat..

Topiar cu bucle de organza

Funtiki sunt mici detalii de organza care pot fi asamblate într-o singură compoziție. În fotografie puteți vedea care sunt acestea. Numele este amuzant și nu va fi dificil să le faci..

Fiecare copac al fericirii este unic, chiar dacă este făcut din aceleași materiale. Fiecare copac al fericirii este unic, chiar dacă este făcut din aceleași materiale.

Funtiki sunt realizate astfel:

 • Tăiați în pătrate mici. Nu este de dorit ca latura să depășească 7 cm. Într-o organza obișnuită, marginile se pot stropi, dar organza floristică nu va cauza astfel de probleme. Prin urmare, aproape fiecare clasă de masterat vă recomandă să o luați..
 • Îndoiți piesa de prelucrat în diagonală cu propriile mâini, schimbând ușor colțurile.
 • Și apoi țesătura trebuie să fie îndoită, astfel încât să se obțină treptat un acordeon. Pentru a face acest lucru, împărțiți mental pătratul în patru părți..
 • O astfel de lire este fixată cu un știft obișnuit..
 • Puteți fixa două semifabricate cu o capsator sau doar cu un fir.

Ciupercile gata preparate pot fi fixate pe scobitori: va fi foarte convenabil să le atașați mai târziu la minge Ciupercile gata preparate pot fi fixate pe scobitori: va fi foarte convenabil să le atașați ulterior la minge

Acestea sunt funiculele care pot decora topiarul cu tăiere. Va trebui să le faci multe dacă vrei un copac luxuriant. O clasă de master video sau foto, se întâmplă, explică cât de repede puteți face multe astfel de goluri-funik-uri simultan.

Cum să faci organza curl (video master class)

Topza organza: materiale și instrumente pentru MK

Pe exemplul unui copac frumos, puteți arăta o clasă masterală universală de topiară de organza.

Deci, din materialele de care veți avea nevoie:

 • Organza în sine este de 2,5 metri (lățimea țesăturii este de 70 cm);
 • Spumă cu minge cu un diametru de 7 cm;
 • Adeziv fierbinte și pistol de lipit;
 • Micul ghiveci;
 • Capsator;
 • Spuma poliuretanica;
 • Foarfece;
 • Lemn decorativ, sârmă sau karanaș;
 • Panglică de satin;
 • Detalii decorative (de exemplu, sisal, lagurus, carton ondulat etc.).

Puteți alege orice ramură care vă place ca picior pentru viitorul copac. Înainte de utilizare, va trebui procesat astfel încât să-și păstreze aspectul original mult timp. Puteți alege orice ramură care vă place ca picior pentru viitorul copac. Înainte de utilizare, va trebui procesat astfel încât să-și păstreze aspectul original mult timp.

Unele detalii decorative pot fi realizate cu propriile mâini, iar ca altele le puteți lua pe cele gata făcute – aceleași fluturi, buburuze, flori artificiale, broșe de nuntă etc…

Topiary “Heart” din organza (video master class)

Master class de topza Organza

În acest caz, clasa magistrală începe cu fabricarea butoiului. De ce este mai bine să te înghesuie? Deoarece forma portbagajului nu trebuie realizată cu propriile mâini, veți avea o componentă naturală gata făcută, care are nevoie de puțin decor..

Cum să decorați o prindere cu propriile mâini – mini MK:

 • Lemnul în derivă este înfășurat cu o panglică de satin, capătul acestuia este fixat cu lipici fierbinte;
 • Puteți înfășura un cârlig și puteți lua o sfoară albă;
 • Împletitura ajurată poate deveni și un decor pentru un trunchi topiar cu bucle de organza.

Căutați exemple de lucru în fotografie și video, care decor al portbagajului vi se va părea mai convingător, repetați asta.

Trunchiul pentru topiar poate fi lăsat în forma sa originală, deschis cu lac, poate fi acoperit cu sclipici, vopsit sau decorat cu bandă Trunchiul pentru topiar poate fi lăsat în forma sa originală, deschis cu lac, poate fi acoperit cu sclipici, vopsit sau decorat cu bandă

Mai mult, clasa magistrală se dezvoltă după cum urmează:

 • Trebuie să introduceți un snag în bila de spumă, strâns și uniform, fixați-l pe lipici fierbinte;
 • Acum începeți decorul ghivecelui, introduceți-l cu un snag și umpleți-l cu spumă poliuretanică, doar nu până la marginile gazonului (spuma crește de obicei în dimensiune);
 • Micul ghiveci poate rezista noaptea și dimineața veți vedea că spuma a crescut și ați tăiat excesul uniform;
 • Apoi, clasa magistrală se transformă treptat pentru a lucra cu țesături, organza trebuie tăiată în pătrate mici;
 • Din fiecare pătrat trebuie să obțineți o lire deja familiară pentru dvs., puneți spațiile goale într-un singur loc;
 • Fiecare kilogram este lipit la rândul său de adezivul fierbinte de pe bila de spumă.

Veți obține o coroană de flori mici. Topiarul din organza este deja la sfârșitul fabricării sale – dar există încă o etapă importantă în care va trebui să decorați copacul cu propriile mâini.

Pentru ca butoiul să se țină ferm în oală, liantul trebuie lăsat să se întărească bine. Pentru ca butoiul să se țină ferm în oală, liantul trebuie lăsat să se întărească bine.

Din nou, cum să faceți acest lucru, uitați-vă la exemplele de fotografii, o clasă de master video va ajuta, de asemenea. Dar există și sfaturi special pentru acest topiar cu bucle de organza.

Topiary cu organza balerină (master class)

Cum se face topiară din organza: decorul copacilor

Topiarul Organza poate fi decorat cu aceleași elemente delicate, aerisite în structura lor. Acesta, de exemplu, sisal, tul. Sau puteți echilibra ambarcațiunile cu un decor mai greu: de exemplu, poate fi vorba de flori din lut polimeric sau o împrăștiere de flori din porțelanul lor rece..

Idei pentru decorarea topiarului cu bucle de organza:

 • Cu propriile mâini, faceți un șir de perle pe trunchiul unui copac sau ghiveci. Pentru a face acest lucru, luați mărgele asemănătoare unei perle și faceți din ele un șarpe, lipit de lipici fierbinți..
 • Stratul superior de spumă poliuretanică poate fi acoperit cu sisal. Aproape fiecare MK oferă doar o astfel de soluție, deși puteți, desigur, să faceți o împrăștiere de sare colorată în jurul trunchiului într-un ghiveci și să întindeți o inimă din margele etc..
 • Oala topiară în sine cu bucle de organza poate fi legată cu o panglică de satin în culoarea coroanei. Puteți lega un ghiveci cu o panglică de dantelă.
 • De asemenea, topiarul din organza poate deveni un copac al confesiunilor foto. Faceți un șervețel de soare bricolaj din zece fotografii, pe care va exista o oală topiară cu bucle de organza.
 • Cu propriile mâini, puteți lipi strasuri pe coroană, care vor străluci frumos la soare.

Decizia cu privire la designul pe care să îl alegeți pentru un copac vă va veni de la sine când vă familiarizați cu mai multe clase de master și vizualizați fotografii cu diferite produse Decizia cu privire la designul pe care să îl alegeți pentru un copac vă va veni de la sine când vă familiarizați cu mai multe clase de master și vizualizați fotografii cu diferite produse

O clasă de master standard sugerează utilizarea nu spumei poliuretanice, ci a gipsului sau a alabastrului. Întrebarea de a alege cu ce este mai convenabil pentru dvs. să lucrați, apoi luați-o. De asemenea, organza topiară poate fi utilizată ca obiect pentru o fotografie, de exemplu, dacă faceți o ședință foto de iarnă. Un topiar de culoare albă ca zăpada va fi foarte relevant.

Topiar din panglici largi de organza (video master class)

Este imposibil să se distingă o singură clasă magistrală care să acopere mai multe tehnologii pentru a crea simultan un copac al fericirii. Luați creativitate de la fiecare și creați-vă propriul topiar norocos care vă va aduce noroc.

Topiar organza (foto)