Topiar elegant cu mărgele: un cadou pentru a crea confort

Topiarul cu mărgele arată foarte frumos și original. La prima vedere, poate părea că este foarte dificil să o faci singur, dar nu este. Topiarul cu mărgele arată foarte frumos și original. La prima vedere, poate părea că este foarte dificil să-l faci singur, dar nu este. Astăzi, cadourile și suvenirurile lucrate manual sunt foarte populare. Acest lucru conferă cadoului un farmec și o valoare deosebite. Unul dintre cele mai comune obiecte de decor din zilele noastre este un topiar – un copac care aduce fericire și noroc. În mod interesant, chiar cuvântul „topiar” denotă arta antică a proiectării peisajului pentru tunderea copacilor în tot felul de moduri. Citiți mai multe despre tipurile de design și tipurile de copaci ai fericirii..

O chestiune de tehnică: topiar cu mărgele de tip bricolaj, master class

Nu va fi dificil să faci un topiar din mărgele. Principalele calități pe care trebuie să le aveți sunt perseverența și răbdarea..

Realizarea unui topiar din mărgele nu este o sarcină ușoară, dar realizabilă. Tot ce ți se cere este perseverență, răbdare și atenție. Realizarea unui topiar din mărgele nu este o sarcină ușoară, dar realizabilă. Tot ce ți se cere este perseverență, răbdare și atenție.

Pentru a face un copac de mărgele cu propriile mâini, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Minge de polistiren, al cărei diametru ar trebui să fie de 8-10 cm;
 • Bat din lemn lung de 50 cm;
 • Două panglici din satin de diferite culori, 7 mm și 3 mm lățime;
 • Ghirlanda de margele de 6 m lungime;
 • Bandă cu două fețe;
 • Pistol de lipit;
 • Cache-pot;
 • Burete;
 • Organza solidă în orice culoare strălucitoare;
 • Hârtie de țesut de aceeași culoare ca organza.

Când toate materialele sunt colectate, puteți începe procesul de realizare a topiarului.

Domeniul de aplicare pentru creativitate în crearea topiarului este nelimitat, acestea pot fi realizate pentru orice schemă de culori, care îi va încânta pe iubitorii de flori strălucitoare și colorate Domeniul de aplicare pentru creativitate în crearea topiarului este nelimitat, acestea pot fi realizate pentru orice schemă de culori, ceea ce îi va încânta pe iubitorii de flori strălucitoare și colorate

Master class pas cu pas:

 1. Mai întâi trebuie să înfășurați un băț de lemn cu bandă. Apoi înfășurați pe rând panglicile de satin de diferite culori pe banda scotch. La final, trebuie să fixați banda cu o picătură de lipici..
 2. Introduceți panglica deja decorată în burete, care mai întâi trebuie așezată în oală. În cazul în care buretele este mai mic decât oala, acesta poate fi înfășurat cu hârtie de papirus pentru o potrivire mai bună..
 3. Este necesar să faceți o gaură în minge în care trebuie să aruncați o picătură de adeziv. Acum ar trebui să puneți mingea pe capătul superior al bățului decorat..
 4. Următorul pas este înfășurarea ghirlandei în jurul mingii. Aici aveți nevoie de lipici și mărgele în sine, care ar trebui lipite unul câte unul. Densitatea și frecvența mărgelelor pot fi variate independent.

Ultimul pas este să decorezi oala cu organza cu câteva picături de lipici și apoi să drapezi țesătura..

Topiary cu mărgele (video)

Cum se face un topiar delicat din jumătăți de margele

Pentru a crea un astfel de topiar, trebuie să urmați instrucțiunile anterioare. Dar, pentru o schimbare, puteți face unele ajustări..

Topiarul cu jumătate de mărgele este o ocupație fascinantă și în același timp nu ușoară. Rareori se face, dar frumusețea acestui produs finit nu poate surprinde și încânta. Topiarul cu jumătate de mărgele este o ocupație fascinantă și în același timp nu ușoară. Rareori se face, dar frumusețea acestui produs finit nu poate surprinde și încânta.

De exemplu, decorați bățul într-un mod diferit, alegând panglici de diferite culori, umpleți vaza cu nisip decorativ și decorați vaza însăși cu hârtie decorativă și arcuri din panglică de satin.

Topiar elegant și aromat de cafea

Topiarul din cafea va crea confort acasă, va oferi o aromă și o dispoziție minunate. O mare varietate de materiale și tehnici sunt folosite pentru a crea topiar de cafea..

Baza coroanei unui copac poate fi diverse tipuri de materiale, nu neapărat de formă rotundă. Poate fi ziare, spumă, spumă poliuretanică etc..

Recipientele pentru topiar pot fi diferite: de la ghivece la pahare de plastic.

Topiarul din boabe de cafea poate fi plasat în bucătărie și se bucură de aroma cafelei nu numai dimineața Topiarul din boabe de cafea poate fi plasat în bucătărie și se bucură de aroma cafelei nu numai dimineața

 Iată unul dintre cei mai optimi MK pentru crearea unui arbore de cafea:

 • Pregătiți boabe de cafea. Acestea trebuie să fie de înaltă calitate și nu cele mai ieftine – aroma și forma lor depind de aceasta..
 • O minge cu un diametru de 8-10 cm. Mingea poate fi făcută de dvs. sau cumpărată în magazine specializate.
 • Ghiveci de flori, dar puteți lua un alt recipient potrivit.
 • Bat din lemn sau tub din plastic lung de aproximativ 25 cm.
 • Panglică decorativă.
 • Pistol de lipit cu lipici.
 • Alabastru.
 • Bandă cu două fețe.
 • Foarfece.

Când totul este gata, puteți începe procesul de preparare a cafelei.

Din păcate, mirosul topiarului de cafea devine mai slab, dar acest lucru poate fi corectat cu un mic truc: o picătură de ulei aromat Din păcate, mirosul topiarului de cafea devine mai slab, dar acest lucru poate fi corectat cu un mic truc: o picătură de ulei aromat

Această activitate va necesita perseverență și precizie:

 1. În primul rând, trebuie să faceți o gaură în bilă corespunzătoare diametrului trunchiului de copac. Apoi lipiți boabele de cafea cât mai aproape unele de altele. Asigurați-vă cu atenție că fiecare bob este lipit cu o bandă în jos. Apoi faceți aceeași procedură, abia acum lipiți boabele în benzi. Acest lucru va da cel mai frumos efect..
 2. Următorul pas este decorarea unei țevi sau a unui băț de lemn. Acesta trebuie învelit cu bandă, apoi decorat cu bandă decorativă..
 3. Ultimul pas va fi să înființi copacul și să decorezi oala. Pentru a face acest lucru, este necesar să diluați alibasterul cu apă până la consistența smântânii. Se toarnă amestecul rezultat într-o oală și se introduce cât mai repede posibil trunchiul copacului în soluția pregătită.
 4. După întărire, boabele de cafea trebuie atașate la suprafața alibasterului conform algoritmului deja cunoscut: mai întâi, lipiți boabele de cafea cu o bandă în jos, apoi cu o bandă în sus.

Când coroana este instalată pe trunchiul copacului, poate fi decorată cu un arc frumos din organza.

Topiar pentru toate ocaziile: din mărgele și nu numai

Cei care nu doresc să fie limitați de metodele destul de comune de fabricare a topiarelor cu mărgele pot fi imaginați și pot face un lemn unic folosind cele mai neașteptate materiale..

Puteți crea un topiar atunci când aveți mult timp liber sau doriți să scăpați de agitația vieții. Puteți crea un topiar atunci când aveți mult timp liber sau doriți să scăpați de agitația vieții.

Poate fi:

 • Nuiele de buș;
 • Panglici decorative;
 • Hârtie ondulată;
 • Trandafiri de hârtie;
 • Elemente cu margele;
 • Bomboane;
 • Baloane, etc.

Crearea topiarului a devenit populară recent, dar acest tip de lucru cu ac merită pe bună dreptate atenție și respect. Crearea topiarului a devenit populară recent, dar acest tip de lucru cu ac merită pe bună dreptate atenție și respect.

Topiarul cu bile și chupa-chup poate fi un cadou minunat la nașterea unui copil sau la o petrecere pentru copii. Și topiarul, care se bazează pe o inimă, va fi o minunată declarație de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiților.

Topiar DIY (video)

Topiarul este un copac care aduce noroc, fericire și bunăstare financiară în casă. Această artă europeană din vremea noastră s-a răspândit în toată lumea și este din ce în ce mai inclusă în casă ca piesă de mobilier. Un topiar de bricolaj poate servi ca un cadou excelent pentru orice sărbători, precum și o amuletă puternică de acasă, deoarece fiecare maestru își pune sufletul și o încărcătură pozitivă de energie în el.

Topiary cu mărgele (foto)