Topiar delicat din panglici de satin: frumusețe DIY

Cum să decorați un topiar din panglici - fiecare alege pentru el însuși: aici zborul imaginației și prezența elementelor decorative sunt importante Cum să decorați un topiar din panglici – fiecare alege pentru el însuși: aici zborul imaginației și prezența elementelor decorative sunt de obicei.De obicei, panglicile din satin nu sunt suficiente, arborele este decorat cu margele, nasturi, margele și alte elemente decorative. . Mulți copaci sunt împodobiți cu organza și tul. Fiecare clasă magistrală pictează propria versiune a decorului, dar vă puteți crea propriul design adăugând propriul poftă la un astfel de topiar cu panglică.

Cum se face topiar din panglici de satin: master class

Puteți începe cu MK, care nu este cel mai dificil de realizat. Pentru a crea un astfel de copac elegant cu propriile mâini, trebuie să pregătiți toate materialele necesare.

Pentru ca tija să se țină ferm în oală, veți avea nevoie de orice amestec solidifiant: alibaster, ciment, gips, chit etc. Pentru ca tija să se țină ferm în oală, aveți nevoie de orice amestec solidifiant: alibaster, ciment, gips, chit etc..

Materiale și instrumente:

 • Panglici de satin. De obicei se iau panglici de trei culori. Dar puteți face și multicolor dacă doriți un copac pestriț. Dar dacă, de exemplu, faci copaci de nuntă, atunci nu trebuie să iei mai mult de trei flori.
 • Ghiveci decorativ. Din nou, scopul suvenirului este important. Topiarul de nuntă poate fi plasat în ghivece cu simboluri de nuntă. Este mai convenabil să luați vase de plastic pentru decorare..
 • Stick, tija – orice pentru trunchiul unui copac. Acestea pot fi bețișoare de sushi, sârmă, bețe de prosop de hârtie etc. O altă clasă de masterat sfătuiește să luați tobe, în timp ce altul insistă doar pe un fir care poate fi îndoit după cum este necesar.
 • Ziar, fir, foarfece, ace, lipici.
 • Decor de oală (textile, hârtie mototolită, mărgele, panglici, paiete – tot ce este disponibil și pentru ce îți este de ajuns imaginația).
 • Spray cutie cu aur sau vopsea argintie (depinde de culoarea panglicilor și de decorul oalei).

O ceașcă frumoasă sau chiar un borcan obișnuit de sticlă poate servi drept bază pentru topiar. O ceașcă frumoasă sau chiar un borcan obișnuit de sticlă poate servi drept bază pentru topiar.

Toate materialele listate sunt variabile. Dacă nu doriți să realizați baza pentru coroană cu propriile mâini, puteți lua un spumă goală. Poate fi fie o minge, fie o inimă. Favorurile de nuntă și inima sunt lucruri mai compatibile. Dar a face aceeași inimă cu propriile mâini este mai greu.

Trebuie să faceți un copac de suvenir în câțiva pași:

 • Primul lucru pe care trebuie să-l faci cu propriile mâini este baza coroanei. Luați un ziar, loviți-l într-o minge îngrijită. Pe toate părțile, mingea trebuie înfășurată cu fire, astfel încât să fie suficient de densă. Asigurați-vă că ungeți bine baza cu lipici și puneți-o deoparte, lăsați-o să se usuce.
 • Acum trebuie să faceți trandafirii singuri din panglici. Este bine dacă ai gata preparate, dar cel mai adesea trebuie să faci trandafiri cu propriile mâini. Luați o panglică roz lungă de 35cm. Faceți o pliere, răsuciți banda într-un mic flagel. Asigurați-vă că fixați flagelul cu cusături mici. Apoi un alt pli, care este fixat din nou la bază. Și apoi pe același principiu, și câte astfel de îndoiri – decideți pentru dvs., în funcție de ce splendoare aveți nevoie.
 • Pentru a fixa florile, trebuie să faceți o gaură cu un punte pentru fiecare trandafir. La fixare, amintiți-vă că florile trebuie să alterneze corect. De exemplu, roz, alb, fistic.
 • Acum puteți face frunze. Fiecare master class oferă propria sa versiune de a face frunze. Acest MK pas cu pas a ales următoarea metodă: decupați cercuri dintr-un atlas verde, pliați-le în două, fixați-le cu fire. Pentru ca cercurile frunzelor să-și păstreze forma, trebuie călcate. După aceea, marginile țesăturii sunt topite peste lumânare, unse cu o cantitate mică de adeziv.
 • Trunchiul viitorului copac poate fi înfășurat cu sfoară sau panglică decorativă.
 • După ce frunzele sunt gata, trebuie instalate în coroana dintre flori. Veți obține o bilă luxuriantă plină cu flori și frunze, fixată cu lipici.
 • Trebuie să turnați gips în oala pregătită, în care introduceți trunchiul copacului cu coroana.

După ce arborele este ferm înghețat în oală, îl puteți decora După ce arborele este ferm înghețat în oală, îl puteți decora

După ce structura a înghețat, fie iarba artificială, fie bucăți din același atlas sunt așezate deasupra tencuielii..

Topiar din panglici de satin (video master class)

Topiar din panglici și organza din satin: metode de fabricație

Un topiar frumos poate fi făcut din flori nu numai din panglici de satin, ci și din organza. Dacă totul este clar cu panglici, atunci cum se fac trandafiri de organza?

Decorativ Decorativ "copac al fericirii" din panglici de satin și organza pot fi realizate într-o formă neconvențională

Această clasă de master este simplă:

 • Prima metodă. O panglică lungă de organza poate fi arsă pe o lumânare și înfășurată pentru a forma o formă de floare. Vârful inferior este fixat cu un ac și fir. Obțineți muguri simpli frumoși.
 • Metoda a doua. Mai întâi, decupați șabloanele, din ele sunt deja făcute goluri de organza. Marginile sunt, de asemenea, topite peste lumânare, astfel încât să nu se sfărâme, iar petalele devin convexe.
 • Metoda trei. Din organza, trebuie să construiți pătrate care se pliază în diagonală, se pliază ca un acordeon sau un ventilator. Acestea pot fi conectate cu un capsator, rezultând o floare de organza luxuriantă..

MK: topiar de organza și panglică (video)

Flori din panglici de satin pentru topiar: floarea-soarelui

De asemenea, puteți face floare de soare frumoase din panglici pentru un copac de suveniruri. Veți avea nevoie de aproximativ 16 bucăți de bandă galbenă, fiecare de 9 cm lungime. Îndoiți segmentul în centru într-un unghi și îndoiți capătul inferior în partea superioară, astfel încât capetele celor două capete să se conecteze.

Pentru mijlocul floarea-soarelui, puteți folosi boabe de cafea, mărgele, paiete sau textile Pentru mijlocul floarea-soarelui, puteți folosi boabe de cafea, mărgele, paiete sau textile Cartonul gros sau un blank vechi este potrivit ca bază pentru viitoarea floarea soarelui. Cartonul gros sau un blank vechi este potrivit ca bază pentru viitoarea floarea soarelui.

Apoi colțurile capetelor aliniate sunt îndoite spre centru și topite peste lumânare. Și așa – toate cele 16 segmente pentru a obține floarea-soarelui frumoasă.

Cerc maro simțit – mijlocul florii. Petalele sunt lipite de el. Puteți așeza două rânduri de câte 8 bucăți. Pentru a decora floarea-soarelui cu propriile mâini, puteți planta o mică buburuză pe flori.

Floarea-soarelui din panglici de satin (video master class)

Puteți crea un topiar de aproape orice complexitate cu propriile mâini. Fie că este vorba de trandafiri deliciți sau de floarea-soarelui strălucitoare, martorul este decorat cu panglici din satin, iar rezultatul este o coroană frumoasă. Ei bine, alegeți singur locul pentru un astfel de suvenir și, dacă vreți să-l oferiți, eroul ocaziei va fi cu siguranță încântat de un astfel de cadou..

Topiar din panglici de satin (foto)