Topiar de iarnă: un suvenir original de făcut-o

Topiarul de iarnă va fi un decor minunat pentru camera dvs. Frumusețea și originalitatea sa vă vor încânta întotdeauna Topiarul de iarnă va fi un decor minunat pentru camera dvs. Frumusețea și originalitatea sa vă vor încânta întotdeauna.Topiary este un decor interior comun care a câștigat o mare popularitate în țara noastră. Topiarul poate fi realizat independent, acest lucru va face posibilă conferirea unicității arborelui miracol și chiar dotarea acestuia cu proprietăți magice. Și topiarul va fi un cadou frumos pentru familie și prieteni. Topiarul decorativ poate fi realizat dintr-o mare varietate de materiale, fantezează și întruchipează cele mai îndrăznețe idei de design.

Topiary este un cadou unic și exclusiv

Arta tăierii buclate a unui copac a existat în Roma antică. Maeștrii speciali ai toposului au lucrat la crearea grădinilor originale. Gardurile vii au fost populare în Evul Mediu și Renaștere. Meșterii calificați ar putea crea sculpturi de grădină uimitoare de designer.

Designerii moderni nu se limitează la lucrul cu plante. Acestea creează piese de artă unice sub formă de copaci decorativi folosind o varietate de tehnici și materiale..

Oricine va fi încântat să primească cadou un topiar frumos și original. Oricine va fi încântat să primească cadou un topiar frumos și original.

Topiary este un model decorativ care poate lua diferite forme, în funcție de ideea și imaginația creatorului. O mare varietate de elemente de origine naturală și artificială pot fi utilizate ca materii prime. Pentru fabricarea coroanei, se folosesc diverse pene, pietre, boabe de cafea, baloane, vată, diferite tipuri de țesături, mușchi, nuci și flori uscate. Ca trunchi de copac, se folosesc de obicei tuburi din plastic sau bețe din lemn. Copacii sunt plantați în ghivece și decorați.

Topiar de iarnă (video)

Topiar de iarnă DIY

În funcție de anotimp și de dispoziție, puteți face topiar tematic. Există multe opțiuni pentru topiar pentru iarnă, fiecare dintre acestea având un design original. Nu va fi dificil să creați singur un topiar festiv numit „Cireș de iarnă”. Principalul lucru este să ne aprovizionăm cu instrumentele, materialele și inspirația necesare..

Materiale de care aveți nevoie:

 • O oală mică din lut sau plastic;
 • Gips;
 • Apă;
 • Sârmă groasă, aproximativ 15 cm;
 • Conuri;
 • Ghinde;
 • Mărgele, dantele, împletituri, panglici, paiete;
 • Fire;
 • Foarfece;
 • Lipici universal;

Topiarul de iarnă DIY va deveni mica ta mândrie, care te va încânta cu frumusețea sa Topiarul de iarnă DIY va deveni mica ta mândrie, care te va încânta cu frumusețea sa

 • Vopsele acrilice;
 • Hârtie de ziar;
 • Perii.

Realizarea unui copac minune nu necesită mult timp, ai nevoie doar de mâini iscusite și de bună dispoziție.

Etapele realizării topiarului:

 1. Diluați tencuiala Parisului cu apă și turnați amestecul într-o oală. Introduceți sârmă groasă și așteptați să se întărească tencuiala.
 2. Îndoiți firul sub forma unui trunchi de copac, ungeți-l cu clei și înfășurați o panglică albă din dantelă în jurul firului, deplasându-vă de jos în sus. Dantela albă va crea un efect de îngheț pe trunchiul copacului.
 3. Acoperiți vasul cu lac craquelure și lăsați-l un minut. Acoperiți oala cu vopsea acrilică deasupra. Ar trebui să crape imediat, ceea ce va crea un efect de iarnă frumos. Oala poate fi pur și simplu acoperită cu vopsea, care va arăta și ea ca iarna.
 4. Zdrobește hârtia de ziar în așa fel încât să faci o minge densă de 10 cm în diametru. Înfășurați bila cu fire pentru a da forma dorită.
 5. Așezați bila pe sârmă și fixați-o cu lipici.
 6. Conuri colorate și ghinde cu vopsele acrilice.
 7. Lipiți bila cu elemente decorative: conuri, mărgele, ghinde.
 8. Decorați spațiile goale cu arcuri mici, ploaie, scântei.
 9. Tencuiala de la poalele copacului poate fi decorată cu ploaie sau paiete.

Un topiar fabulos și delicat de iarnă va fi decorul perfect pentru Anul Nou și Crăciun Un topiar fabulos și delicat de iarnă va fi decorul perfect pentru Anul Nou și Crăciun

Cel mai important lucru atunci când finalizați lucrarea este să vă asigurați că mingea de ziar nu pătrunde prin coroana copacului..

Când pictați elemente decorative, este important să urmați combinația armonioasă de culori. Poate fi albastru-albastru, maro-verde, gri-argintiu.

Un astfel de topiar se va potrivi armonios în orice interior, va oferi o dispoziție festivă sau va deveni un cadou minunat pentru familie și prieteni..

Topiary “Trandafiri albi” din tampoane de bumbac

Topiary “Trandafiri albi” este potrivit pentru decorarea unei case în timpul iernii, dar va rămâne relevantă și la schimbarea anotimpurilor și a interioarelor. Va fi ușor să-l faceți singur, iar materialele din care va fi făcut arborele minune vă vor surprinde prin simplitatea și frumusețea lor..

Materiale necesare:

 • Găleată din plastic (puteți folosi o găleată de maioneză);
 • Bat din lemn;
 • Scobitori;
 • Mingea din polistiren;
 • Tampoane de bumbac;
 • Hârtie transparentă cu un model (puteți utiliza ambalaje de flori);
 • Film autoadeziv albastru;

Utilizarea tampoanelor de bumbac la crearea topiarului Utilizarea tampoanelor de bumbac la crearea topiarului "Trandafiri albi", puteți face un cadou pentru orice ocazie

 • Lipici universal;
 • Mărgele albe;
 • Paiete (acestea pot fi fulgi de zăpadă și flori);
 • Tinsel alb;
 • Împletitură îngustă albă (15 cm pentru fiecare floare);
 • Foarfece;
 • Ac si ata.

După pregătirea tuturor materialelor de lucru necesare, puteți începe crearea topiarului.

Master class pentru topiarul “Trandafiri albi”

Realizarea unui topiar original din tampoane de bumbac nu necesită mult timp, dar rezultatul vă va încânta cu aspectul său frumos și sofisticat.

Acțiuni pas cu pas:

Topiar Topiar "Trandafiri albi" este destul de ușor de realizat, în plus, producția sa nu vă va lua mult timp

 1. Acoperiți borcanul de plastic cu folie autoadezivă albastră, tăiați cu grijă excesul.
 2. Lipiți hârtie florală cu modele deasupra foliei albastre. Decorează uniform cu paiete și mărgele.
 3. Faceți flori dintr-o împletitură îngustă folosind un ac și un fir, împăturind împletitura în opt. Puteți fixa floarea cu mărgele și paiete..
 4. Lipiți florile uniform pe ghiveci.
 5. Ia o minge de spumă. Faceți o adâncitură de centimetru în ea, aruncați o picătură de lipici acolo și introduceți un băț de lemn.
 6. Puneți lipici pe fundul oalei, introduceți un trunchi de lemn. Umpleți oala strâns cu hârtie pentru a menține butoiul drept. Partea superioară a oalei poate fi decorată cu beteală albă.
 7. Luați tampoane de bumbac (cel puțin 30 de bucăți). Taie-le într-o spirală.
 8. Aplicați lipici pe vârful unei scobitori. Înfășurați o minge de bumbac pe o scobitoare. Astfel, se formează un trandafir frumos. Pentru a face trandafirul mai luxuriant, puteți înșira unul sau două tampoane de bumbac îndoite pe jumătate pe fundul unei scobitori.
 9. Decoreaza trandafirii finisati la mijloc cu paiete si margele.
 10. Introduceți trandafirii finisați în bila de spumă, formând astfel coroana copacului. Pentru a întări coroana, înainte de a introduce o scobitoare în minge, este necesar să aplicați o picătură de adeziv pe vârful acesteia.
 11. Trandafirii pot fi decorați cu beteală trecându-l printr-un spațiu gol.
 12. Strângeți mărgele pe un șir și decorați trunchiul copacului cu el.

Topiarul cu flori albe de iarnă arată foarte festiv și delicat. Combinația dintre alb și albastru îi conferă o dispoziție geroasă. Un astfel de cadou va fi un decor interior minunat..

 Topiar din bumbac discuri (video)

Topiary este o soluție proaspătă la problema decorului neobișnuit al camerei pentru orice vacanță. De asemenea, va fi un cadou plăcut pentru familie și prieteni. Mai ales dacă se face manual. Realizarea unui copac decorativ va necesita o cantitate minimă de timp și efort. Tot ce aveți nevoie este să decideți asupra elementelor decorative pentru topiar, să vă gândiți la forma și designul său.

Topiar de iarnă (foto)