Vi broderer et ur til køkkenet med et kryds: instruktioner, mønstre og diagrammer

Håndværk er en af ​​de bedste måder at omdanne dit køkken på Håndværk er en af ​​de bedste måder at transformere dit køkken på. Tekstiler er i spidsen for køkkenindretning. Og hvis håndarbejde, især korssting og syning, er en af ​​dine styrker, vil det ikke kun være svært, men også sjovt at omdanne køkkenet med egne hænder..

Broderi som designelement

Korssting har dekoreret køkkentekstiler siden umindelige tider. Når det havde en praktisk og rituel betydning – tråden forstærkede stoffet, og mønsteret af mønsteret blev betragtet som en talisman. I dag er der sammen med folkelige ornamenter kommet mere moderne motiver til køkkenet..

I dag, i krydssting, indtager folkelige ornamenter ikke en ledende position, men denne type håndarbejde mister ikke sin popularitet. I dag indtager folkelige ornamenter i krydssting ikke en ledende position, men denne type håndarbejde mister ikke sin popularitet.

Det er nok at overføre de broderimønstre, der dekorerer dugen, til mønstre af stolebetræk – og køkkenindretningen vil blive transformeret til ukendelighed..

Skemaer med hele malerier overføres til stenciler-og ikke kun gør-det-selv-broderede håndklæder og servietter flagrer på køkkenvæggene, men også maleriske paneler med stilleben, originale ure og andet kunsthåndværk.

Korssting teknik

Hvis håndarbejde er nyt for dig, vil det være nyttigt for dig at lære nogle af finesser ved korssting:

 • korssting udføres med to sømme: den første sys fra nederste venstre hjørne til øverste højre, den anden – fra nederste højre til modsatte venstre;
 • det er bedre for en nybegynder at vælge et lærred som lærred – det er lettere at overføre mønsterstenciler til sådanne tekstiler;
 • for ikke at plette syningen under arbejdet, er ikke kun tekstiler gemt i rammen, men også et ark papir, hvor et vindue til broderi er skåret;
 • mønsterets kontur er fremhævet med en linjesøm for at gøre mønsteret mere udtryksfuldt;

Oprethold den samme sømfølge for et renere look.

Korssting kits anmeldelse (video)

Broderet ur

Et ur med en selvbroderet urskive bliver et originalt element i køkkendesignet. Denne usædvanlige syning kombinerer en særlig charme og funktionalitet..

For at arbejde skal du bruge:

 • Broderi ordning;
 • Tekstil;
 • Broderiramme;
 • Holde øje;
 • Saks;
 • Tyk papir eller pap;
 • Bygningsniveau;
 • Dobbeltsidet tape;
 • Blyant;
 • Papirkniv eller syl;
 • Nål;
 • Skruetrækker;
 • Tråde.

Inden arbejdet påbegyndes, skal alt, hvad du har brug for, være forberedt på forhånd Inden arbejdet påbegyndes, skal alt, hvad du har brug for, være forberedt på forhånd Hvis du har stor erfaring med broderi, kan du bruge ethvert stof Hvis du har stor erfaring med broderi, kan du bruge ethvert stof

Vi vælger mønstre til fremtidig broderi i henhold til urets størrelse. De motiver, der bruges til køkkenet, kan være meget forskellige. Det ville være passende at brodere et stilleben, landskab, tesæt, bestik eller endda dekorere det i form af en tallerken med et tilberedt fad. Elskere af den italienske menu vil sætte pris på kunsthåndværket, hvor urskiven er lavet i form af en pizza skåret i tolv skiver.

Hvis du allerede har et passende design, som du gerne vil brodere, kan du manuelt overføre det til lærredet med dine egne hænder. Stencils hjælper dig med dette. Stenciler kan også bruges til at anvende et skivenmønster, som vi syr efter et færdigt mønster..

For erfarne broderere er ethvert stof velegnet til arbejde. Men hvis du er nybegynder, syr vi vores tegning på lærred. Når mønsteret er færdigt, skal broderiet vaskes, tørres og stryges..

Korsstingsproces for begyndere (video)

Se monteringsordre

Når dit broderi er klar, begynder vi at arbejde med designet af sit ur:

 1. Vi adskiller urkassen, fjerner hænderne og urskiven.
 2. Vi lægger urskiven på tykt papir og sporer dens form langs konturen.
 3. Skær den resulterende del ud, lav et hul i midten til pilene.
 4. Vi limer dobbeltsidet tape til midten, hvorpå stoffet vil blive fastgjort.
 5. Nu skal pap kombineres med broderiet. Vi lægger delen på bordet, sætter en nål i hullet, hvormed vi gennemborer midten af ​​mønsteret og lægger stoffet på papirdelen.
 6. Vi retter broderiet på pap og fastgør det på bagsiden af ​​delen. For at gøre dette skal du klippe det overskydende stof af og sy kanterne med blinde sømme..
 7. Vi placerer den broderede urskive på basen i uret og forsigtigt træder stiften til pilene gennem lærredet.
 8. Hvis uret er rundt, er det vigtigt at placere skiven lodret korrekt. Dette er let at gøre med et bygningsniveau..
 9. Sæt hænderne på plads i den korrekte rækkefølge: time, minut og sekund.
 10. Vi forbinder rammen og lukker sagen.

Hvis broderisættet ikke indeholder en urmekanisme, kan det fjernes fra et vægur, der ikke har været brugt i lang tid. Hvis broderisættet ikke indeholder en urmekanisme, kan det fjernes fra et vægur, der ikke har været brugt i lang tid. I tykt pap er det nødvendigt at lave et jævnt hul til pilene, inden du begynder at indsætte det. I tykt pap er det nødvendigt at lave et jævnt hul til pilene, inden du begynder at indsætte det. Vi fører forsigtigt pilen gennem stoffet uden at lave huller i det. Vi fører forsigtigt pilen gennem stoffet uden at lave huller i det.

Hvis der ikke var glas i uret, er det bedre at bestille det på et værksted. Sollys vil gøre stoffet gult, og trådene kan falde. Derudover kan stænk af fedt og sod fra komfuret plette lærredet i køkkenet..

Montering af broderede ure (video)

Konklusion

Selvfølgelig vil det tage lidt tid og tålmodighed at forvandle et gammelt kedeligt ur til en interessant indretning. Dog vil dit arbejde ikke gå ubemærket hen og blive højdepunktet i køkkendesignet samt beundring af dine gæster og kære..

Mønstre til broderi til køkkenuret (foto)