HDMI -kabel: interface til nuværende forbrugerudstyr

Udviklingen af ​​digital teknologi er umulig uden signaloverførselsteknologi af høj kvalitet Udviklingen af ​​digital teknologi er umulig uden signaloverførselsteknologi af høj kvalitet Forsøg på at transmittere et signal i digitalt format begyndte i 1928 af en amerikansk telefoningeniør Harry Nyquist. Med udviklingen af ​​nye kapaciteter er signalomdannelsesteknologien forbedret hvert år. Da fjernsynspaneler dukkede op, blev det klart, at den analoge metode til signaloverførsel havde opbrugt sig selv. Som et resultat af nye udviklinger blev DVI -grænsefladen opfundet og implementeret. På det tidspunkt var det praktisk og fuldt ud opfyldt opgaven med at overføre videobilleder, men det har en række ulemper. En af dem var, at den ikke kan overføre god lyd..

Moderne HDMI -kabel til computer til tv: kvalitet af informationsoverførsel

I øjeblikket står alle, der har købt et moderne tv eller skærm, over for problemet med at overføre data fra en enhed til en anden med fuld synkronisering af lyd- og videostreams. Denne mulighed får vi via HDMI -kabel.

HDMI -kabel har flere muligheder for stik til digitalt udstyr HDMI -kabel har flere muligheder for stik til digitalt udstyr

HDMI -kabel til computer til tv – i øjeblikket den eneste mulighed for dataoverførsel i høj kvalitet.

Digitalt signal er bedre end analogt signal på grund af dets stabilitet og sikkerhed. Men til transmission af et sådant højfrekvent signal er nødvendige regler, metoder og midler nødvendige, og det samme for alt udstyr. HDMI er en type digital forbindelse, der er i stand til at overføre lyd af høj kvalitet og klare videobilleder over et enkelt kabel, i stedet for ni som med analog transmission..

Fordele HDMI -kabel:

 • Bekvemmelighed;
 • Let;
 • Enkelhed;
 • Effektivitet;
 • Funktionalitet;
 • Kvalitet;
 • Ingen indblanding.

Alle nyeste generations fjernsyn er udstyret med HDMI -porte. Multimediegrænseflade er en moderne standard for tilslutning af en computer til et tv. Dette er den mest populære type forbindelse, og den indtager med rette en førende position inden for levering af digital videodatatransmission i høj kvalitet..

HDMI -kabel: maksimal længde

Det blev antaget, at brug af et HDMI -kabel længere end 10 meter var uønsket, da billed- og lydforvrængning, nogle gange endda signalfading, kunne forekomme. Dette var virkelig sådan, indtil der blev opfundet en særlig enhed, der var i stand til at forstærke signalet..

Hvis afstanden mellem parringsudstyret overstiger 10 meter, skal du bruge et specielt kabel med en forstærker Hvis afstanden mellem parringsudstyret overstiger 10 meter, skal du bruge et specielt kabel med en forstærker

Et HDMI -kabel med en maksimal længde på 100 meter kan levere fremragende signaloverførselskvalitet. I dag, takket være moderne teknologi, er HDMI -kabellængden ikke strengt begrænset..

Diameteren på et HDMI -kabel afhænger af dets længde. Jo længere ledningen er, jo større skal dens diameter være. For at angive kablets diameter er det sædvanligt at bruge den amerikanske trådmåler..

Forholdet mellem parametre og længde kabel HDMI:

 • 5m – 7mm (28AWG);
 • 10m – 8mm (26AWG);
 • 15m – 9mm (24AWG);
 • 20m – 10mm (22AWG).

Når du køber et kabel, skal du kigge efter forkortelsen AWG og tallet foran det. Dette er betegnelsen for ledningernes tværsnit. Jo lavere tallet er, jo tykkere er kablet. Hvor lang ledningen skal bruge er dit valg og beslutning. Det vigtigste er, at det skal vælges for at sikre kvaliteten af ​​signaloverførsel og naturligvis bekvemmelighed og komfort til arbejde og hvile..

Sådan vælges et HDMI -kabel: ekspertrådgivning

Det eksisterende udvalg af HDMI -kabelversioner, der er tilgængelige for kunderne, er stort og varieret. I forslagens verden går tiden hurtigt fremad, flere og flere versioner af HDMI -kabel vises. Multimediegrænsefladen har bestået alle eksperimentelle tests, herunder 3D -understøttelse.

Alle former for adaptere hjælper dig med at forbinde forskelligt udstyr uden problemer Alle former for adaptere hjælper dig med at forbinde forskelligt udstyr uden problemer

Eksperter fortæller dig, hvordan du vælger et HDMI -kabel. Til test tog de HDMI -kabler, der kostede fra $ 5 til $ 120. Det er blevet fastslået, at ethvert HDMI -kabel garanterer dig et klart billede.

I sammenkoblingsindustrien til husholdningsapparater er æraen med dyre HDMI-kabler begyndt. Tvister om dette spørgsmål er livlige mellem brugerne. Du kan argumentere så meget som du vil, men som praksis viser, overfører et almindeligt HDMI -kabel til en overkommelig pris digitale oplysninger af samme kvalitet som et dyrt. Det transmitterede signal vil ikke være anderledes.

Varianter kabel HDMI:

 • Standard – standardkabel;
 • Standard med Ethernet – standardkabel med Ethernet -kanal;
 • Hastighed med Ethernet – højhastighedskabel med Ethernet -kanal;
 • Automotive – standard bilkabel;
 • Høj hastighed – højhastighedskabel.

Når du køber et fjernsyn, en computer eller en anden enhed, kan et HDMI -kabel være inkluderet, men det er ikke altid tilfældet. I dette tilfælde skal brugeren selv vælge kablet. Generelt er digitalt signal ikke kræsen ved HDMI -kabel. Du skal begynde at vælge det med egenskaberne ved hver type HDMI -kabel og vælge det, der passer til din enhed..

Tilsvarende HDMI -kabel til en computer: forbindelsesregler

Det er tid til at gøre dig bekendt med reglerne for tilslutning af et HDMI -kabel til vores computer. I dag bruger næsten hver bruger ashdiemai i deres daglige liv..

Kablet sender ikke kun video i høj kvalitet, men også flerkanalslyd Kablet sender ikke kun video i høj kvalitet, men også flerkanalslyd

Grundreglen for tilslutning af et HDMI -kabel til en computer er overensstemmelse. Du bør altid vælge et kabel baseret på klassificeringen af ​​den enhed, der er tilsluttet det..

HDMI -kabel til computer og tv har de samme stik i begge ender. For kompakte enheder som en tablet, netbook, kamera, kamera, der har et lille stik, kræves et mini HDMI -kabel.

Anbefalinger ved køb af kabel:

 • Vælg længden af ​​ledningen;
 • Vælg tykkelsen på kablet;
 • Kontroller dimensionerne og konformiteten af ​​stikene;
 • Vær opmærksom på omkostningerne;
 • Hvis det er muligt, kan du vurdere billedkvaliteten ved købet;
 • Overvej vurderingen af ​​producenten og sælgeren af ​​produktet.

For at dit køb kan give dig en højkvalitetsoverførsel af lyd- og videobilleder og tjene dig i lang tid, skal du nærme dig spørgsmålet om valg af et forberedt kabel. Det vil ikke være overflødigt at bruge disse anbefalinger..

Hvor får man et HDMI -kabel: komponenter i et komplet sæt moderne udstyr

I netværket af onlinebutikker præsenteres HDMI -kabel med en bred vifte og til gode priser. Den uoverkommelige pris er desværre ikke altid en garanti for god kvalitet. Mærket kabel er det mest almindelige marketing -trick.

Adaptere giver dig mulighed for at tilslutte HDMI -kabel til din smartphone Adaptere giver dig mulighed for at tilslutte HDMI -kabel til din smartphone

Hvor får man et HDMI -kabel, hvordan kan man forsikre sig mod alle slags problemer? Prøv at købe HDMI -kabel fra pålidelige forhandlere, der arbejder på direkte forsyninger med producenten.

Du kan vælge HDMI -kablet fra en af ​​onlinebutikkerne. For at gøre dette skal du gå ind på siden med det produkt, du er interesseret i, se tilbud, gøre dig bekendt med egenskaberne ved den tilgængelige ashdiemay og anmeldelser, både om produktet og om salgsrepræsentanten..

Købe HDMI -kabel kan være:

 • I detailhandelen;
 • På markedet;
 • Køb fra online butikker;
 • Bestil i virksomhedens butikker.

Det er værd at bemærke, at der på markedet, der sælger HDMI-kabler, er mange produkter af lav kvalitet, det vil sige forfalskninger. Produktet skal være certificeret og velbevist i brug.

Typer af HDMI -kabel, der forbinder alle komponenter i højttalersystemet

HDMI -kabel er førende inden for digital teknologi. Det tilhører ham med rette, da det i dag er den højeste kvalitetsstandard for højhastighedsmodtagelse og transmission af video og lyd fra en enhed til en anden..

HDMI -kabel har 3 grundstørrelser HDMI -kabel har 3 grundstørrelser

Typer af HDMI -kabel er grundlaget for grænseflader til tilslutning af skærme og fjernsyn. Det er ideelt til brug i næsten enhver moderne teknologi.

Du skal også være opmærksom på, at HDMI -kabler falder i to kategorier. Den første kategori understøtter opløsninger op til 1080. Den anden kategoris muligheder er meget højere og gør det muligt at understøtte HD -opløsning.

Typer af HDMI -kabel, funktioner og fordele ved hver model:

 1. Standard automotive – automotive til brug i køretøjets interiør er udstyret med indbyggede HD -videosystemer. Testet til at arbejde under særlige forhold – vibrationer fra motordrift, forskellige temperaturforhold.
 2. Standard – et standardkabel designet til at levere transmission med en opløsning på op til 1080, ikke højhastighed, men det er ganske velegnet til transmission over et kabel op til to meter langt.
 3. Standard med Ethernet – dette kabel fungerer ligesom et standardkabel med en opløsning på op til 1080p, plus det gør det muligt at overføre og modtage information fra Internettet.
 4. Høj hastighed – høj hastighed, designet til at levere transmission med en opløsning på 1080p og højere og understøtter også moderne billedteknologier 4K, 3D og Deer Color.
 5. Høj hastighed med Ethernet – høj hastighed med Ethernet opretholder den samme grundlæggende effektivitet som høj hastighed plus en ekstra datatransmissionskanal, der forbinder enheder på netværket og kaldes HDMI Ethernet Channel.

For at forstå hvilke typer HDMI -kabel der er egnede til at synkronisere dit elektroniske udstyr, skal du gøre dig bekendt med alle de tilgængelige typer. Vælg derfor den bedste løsning, der passer dig i alle henseender.

Find ud af, hvordan et HDMI -kabel ser ud og dets komponenter

I dag er HDMI-kablet den mest almindelige og hyppigst anvendte enhed til signaloverførsel i høj kvalitet..

Kablet har et multi-core design med obligatorisk afskærmning Kablet har et multi-core design med obligatorisk afskærmning

Hvordan ser HDMI -kablet ud, opfindelsen, som alle brugere af moderne elektronisk teknologi har ventet på? I udseende er HDMI -kablet et almindeligt kabel med to stik i enderne, som udadtil ligner USB med skrå hjørner.

Takket være en højteknologisk opfindelse har de nu et mirakelkabel til rådighed med høje tekniske muligheder..

Snitbillede af kablet består af:

 • Ydre skal;
 • Afskærmning fletning;
 • Aluminiumsfolie skærm;
 • Polypropylen skal;
 • Afskærmet snoet par;
 • Uafskærmet snoet par;
 • Ledere til strømforsyning og styresignaler.

Brug af HDMI -interfacet gør processen med at forbinde dine enheder meget let. For at lette tilslutningen af ​​bundkablet skal du om nødvendigt bruge HDMI -adaptere.

HDMI -kabelfunktioner (video)

I dagens digitale verden ønsker enhver bruger at bruge deres tv eller skærm med den bedst mulige kvalitet af det transmitterede videosignal og flerkanalslyd. HDMI er en grænseflade til moderne multimedieudstyr, uden hvilket det er svært at forestille sig vores liv. Da de indså alt dette, begyndte producenter af elektronisk udstyr at tilføje denne grænseflade til deres enheder..

Eksempler på HDMI -kabel (foto)