Faliment tavan Armstrong: 8 criterii de selecție

Plafonul Armstrong este potrivit pentru diferite tipuri de spații, dar cel mai adesea poate fi găsit în birourile administrative Tavanul Armstrong este potrivit pentru diferite tipuri de spații, dar cel mai adesea poate fi găsit în instituții administrative. Piața construcțiilor din Rusia prezintă astăzi o mare varietate de tipuri de structuri de tavan realizate pe bază de fibre minerale. Plafonul Armstrong este un nume bine cunoscut pentru structurile de tavan ale acestui tip de produs. Astfel de modele sunt folosite pentru a decora diferite tipuri de spații. Practic, acestea sunt instituții administrative.

Plafon de tip Armstrong: avantaje și dezavantaje

Armstrong a fost prima organizație care și-a introdus produsul pe piața internă. Acest nume a rămas pentru toate tipurile de structuri de tavan din fibră minerală în versiunea sa clasică. Tavanul suspendat este prezentat pe piața modernă în număr mare și a depășit popularitatea plafonului tivit.

Este important să înțelegem că compoziția minerală constă dintr-un material de tavan independent. Poate fi realizat în funcție de tipul structurilor suspendate Armstrong sau poate avea alte caracteristici și caracteristici..

Tavanele suspendate variază în funcție de tip. Costul plăcilor depinde de calitatea și sarcina funcțională a acestora. Pentru a înțelege necesitatea instalării unei structuri, ar trebui să vă familiarizați cu calitățile acesteia.

Tavanul de tip Armstrong are o serie de avantaje, dar și unele dezavantaje, așa că înainte de cumpărare merită să vă familiarizați cu caracteristicile sale. Tavanul de tip Armstrong are o serie de avantaje, dar și unele dezavantaje, așa că înainte de cumpărare merită să vă familiarizați cu caracteristicile sale.

Caracteristicile tavanului tip Armstrong:

 • Tavanele modulare sunt convenabile de utilizat pentru a ascunde liniile utilitare de la vedere.
 • Designul vă permite să pregătiți și să schimbați tavanul astfel încât să se potrivească unui anumit stil în interior. Panourile oglinzilor arată foarte frumos. Plăcile pot avea un aspect transparent sau sticlă mată. Uneori aspectul decorativ este foarte important, mai ales pentru decorarea în spațiile de locuit..
 • Tavanele suspendate permit iluminarea adecvată.
 • Au proprietăți ridicate de izolare fonică.

Plăcile de acest tip sunt foarte ușor de întreținut. Există plăci speciale lavabile, care sunt excelente pentru baie. Pentru băi, experții recomandă alegerea plăcilor igienice sau rezistente la umiditate. Cu toate acestea, astfel de modele au unele dezavantaje..

Dezavantaje ale plafonului de tip Armstrong:

 • Structurile de tavan Armstrong trebuie să fie adecvate tipului de cameră. Sunt rezistente la umiditate, dar nu rezistente la umiditate. Dacă camera este inundată, tavanul va deveni inutilizabil.
 • Plăcile își pot pierde calitatea în timpul schimbărilor bruște și frecvente ale condițiilor de temperatură și în încăperile umede..
 • Structurile sunt destul de fragile și sunt ușor supuse deteriorării mecanice..

Înainte de a face cumpărarea și instalarea unei structuri de acest tip, ar trebui să cântăriți avantajele și dezavantajele. Dacă există riscuri de deteriorare a tavanului, este mai bine să instalați un tip mai sigur de plăci de tavan. Plafonul Armstrong necesită o manipulare atentă.

Dispozitiv de tavan Armstrong

Designul tavanului suspendat Armstrong include plăci pătrate și un cadru metalic, care este atașat la tavanele speciale folosind o suspensie. Modulul de tavan poate fi din aluminiu, rack, raster, casetă, plasă, plastic, lemn. Plăcile de tavan pot fi de diferite dimensiuni, astfel încât alegerea opțiunii corecte nu este dificilă..

Trebuie remarcat faptul că dimensiunile standard ale plăcilor sunt egale cu următoarele valori: 60 cu 60 și 20 cu 120.

Tavanele au, de asemenea, diferite greutăți și grosimi ale plăcii. Înainte de a cumpăra, ar trebui să determinați ce tip de construcție se potrivește cel mai bine plafonului din casă. Cunoașterea principalelor caracteristici va ajuta la determinarea alegerii designului.

Plăcile de tavan Armstrong vin în diferite dimensiuni, greutăți și grosimi. Plăcile de tavan Armstrong vin în diferite dimensiuni, greutăți și grosimi.

Caracteristicile tavanului:

 • Grosime. Alegerea grosimii plăcilor este influențată de tipul lucrărilor de reparații. Sistemul de plăci poate fi selectat independent în intervalul: 8-25 mm.
 • Greutatea. Plăcile Armstrong sunt ușoare, deci nu ar trebui să existe probleme cu fixarea. Desigur, dimensiunea este influențată de material și de sistemul ales. Poate varia de la 2,7 la 8 kg pe metru pătrat.

Producătorii realizează plăcile în așa fel încât plăcile să poată fi așezate de-a lungul marginii în moduri diferite. Plăcile pot avea trei tipuri de margini. Este important să alegeți numai materiale dovedite, originale și de înaltă calitate..

Diferite tipuri de tavan Armstrong

Tavanele Armstrong sunt disponibile în diferite tipuri. Principalul lucru este să determinați corect sarcina funcțională pe care ar trebui să o suporte structura. Structurile de sticlă sunt foarte fragile și necesită o abordare specială în timpul instalării. Tavanul izolat fonic trebuie de asemenea instalat corect.

În funcție de tipul de construcție, plăcile sunt instalate în diferite tipuri de spații. Acest lucru trebuie luat în considerare la alegerea lor..

Unele plăci sunt extrem de rezistente la umiditate și la temperaturi ridicate. Dar nu trebuie să fie utilizate în camere cu performanțe stabile. Unele plăci sunt special concepute pentru decorarea camerei.

Există mai multe tipuri de plafoane, prin urmare, ținând cont de caracteristicile și caracteristicile camerei, puteți alege designul ideal Există mai multe tipuri de plafoane, prin urmare, ținând cont de caracteristicile și caracteristicile camerei, puteți alege designul ideal

Tipuri de tavan:

 • Universal;
 • Rezistent la umiditate;
 • Acustic;
 • Igienic;
 • Proiectant;
 • Economic.

Această varietate face ca plafoanele să fie moderne și populare. În funcție de caracteristicile și caracteristicile camerei, puteți alege o structură ideală care își va îndeplini în mod regulat funcțiile. Costul unor astfel de structuri variază în funcție de tipul de acoperire a tavanului..

Ce sunt panourile de tavan Armstrong

Structurile de tavan sunt de obicei instalate pentru sistemul de suspensie T-24 – T-25. Mult mai rar, astfel de panouri sunt utilizate pentru sistemele de tavan suspendat ascunse. De obicei, aceste plăci sunt de dimensiuni standard..

Dimensiunea plăcii de tavan poate fi divizibilă cu 300 mm. Dimensiunea populară este de 600 x 600 mm. Este posibil să se fabrice panouri 600 x 1200 sau 1200 x 1200.

Plăcile de tavan Armstrong pot fi, de asemenea, comandate, ținând cont de caracteristicile tavanului și de tipul camerei. Pentru aceasta, au fost dezvoltate serii speciale de plafoane, fiecare dintre ele având propriul grup. În diferite tipuri de spații, se folosește un grup diferit, a cărui categorie de preț diferă una de cealaltă..

Panourile de tavan Armstrong sunt de trei tipuri: clasa economică, clasa medie și panouri acustice Panourile de tavan Armstrong sunt de trei tipuri: clasa economică, clasa medie și panouri acustice

Descrierea panourilor:

 • Clasa economica. De obicei, astfel de panouri reprezintă o opțiune de birou..
 • Categorie de pret mediu. Potrivit pentru finisarea birourilor, spațiilor publice, sălilor de recepție, sălilor de ședințe.
 • Panourile acustice „Baikal” au un perete mai înalt. Potrivit pentru instalarea în camere specializate, săli cu cerințe acustice deosebite, cinematografe.

Seria de panouri trebuie selectată în funcție de scopul pentru care sunt instalate și de cât este alocat pentru achiziționarea lor. Fiecare clasă de panouri diferă prin calitate. Clasele mai ieftine nu au calitățile prezente în panourile mai scumpe..

Textura variată a tavanului Armstrong

Textura tavanului este creată în scopuri decorative. Datorită aspectului divers, panourile pot fi adaptate la orice stil din interior. Alegerea texturii afectează categoria de preț a panourilor.

Astăzi, cea mai populară culoare pentru structuri este considerată a fi alb-negru pentru panourile care conțin module perforate..

Alegerea texturii panoului este influențată de designul camerei, de decorarea și iluminarea acesteia. Dimensiunea camerei nu este atât de importantă. Panourile cu texturi diferite sunt potrivite pentru instalare atât în ​​zone mari, cât și în zone mici. Plăcile de design arată bine în interiorul și în interiorul unei clădiri rezidențiale sau a unui apartament.

Textura variată a tavanului face posibilă încadrarea în orice stil de interior Textura variată a tavanului face posibilă încadrarea în orice stil de interior

Tipuri de textură:

 • Înghesuit;
 • Perforat;
 • Cu un model geometric general;
 • Cu elemente decorative suplimentare.

Foarte des, tipul de panouri perforate este instalat de instituțiile medicale. Au un aspect simplu. Mai mult, costul lor este destul de economic. Plafoanele cu plasă sunt potrivite și pentru aceste tipuri de instituții..

Cum să pictezi tavanul lui Armstrong

După instalare, mulți pun întrebarea: “Este posibil să pictezi structuri de tavan?” Practic, această întrebare apare pentru cei ale căror plafoane au fost expuse la umiditate sau temperatură. Mulți oameni se confruntă cu problema inundării tavanului, după care își pierde aspectul.

Este important să ne amintim că tavanul Armstrong este format din plăci individuale care pot fi ușor înlocuite..

Dacă înlocuirea nu este posibilă din orice motiv, tavanul poate fi vopsit. Dar acest lucru ar trebui făcut corect. Nerespectarea regulilor și utilizarea unei compoziții nepotrivite pot distruge întreaga structură.

Tavanul Armstrong poate fi vopsit cu vopsea pe bază de apă, dar trebuie să fie de înaltă calitate Tavanul Armstrong poate fi vopsit cu vopsea pe bază de apă, dar trebuie să fie de înaltă calitate

Regulile de vopsire a tavanului:

 • Folosiți vopsea pe bază de apă.
 • Folosiți un grund.
 • Înainte de vopsire, panourile trebuie îndepărtate și așezate pe o suprafață plană..

Vopsirea structurilor de tavan nu va dura mult. Desigur, dacă panourile sunt grav deteriorate, este mai bine să le înlocuiți cu altele noi. Dacă dorința de a picta nu este legată de deteriorarea plăcilor, atunci ar trebui aleasă vopseaua de cea mai bună calitate. Tavanul poate fi simplu sau colorat.

Plafon Armstrong: specificații, gost

Caracteristicile tehnice pentru fiecare tip de produs au indicatori diferiți. În funcție de acestea, prețul crește sau scade. Toate piesele pentru acoperire sunt realizate din diferite materiale..

Pentru fabricarea cadrului se folosește plastic sau metal. Acest lucru afectează rezistența și durabilitatea structurii..

Este important să înțelegem că specificațiile tehnice trebuie respectate cu strictețe, altfel calitatea plafoanelor va fi scăzută. De asemenea, trebuie să respectați tehnicile de siguranță la incendiu, deși plafoanele aparțin unui tip cu un grad scăzut de inflamabilitate. La cumpărare, asigurați-vă că verificați certificatul de conformitate cu caracteristicile declarate. Nu ar trebui să cumpărați un analog în loc de original. Există caracteristici care rămân neschimbate. De exemplu, greutatea structurilor de tavan rămâne întotdeauna redusă..

Principalele caracteristici ale tavanului Armstrong sunt: ​​izolarea fonică, rezistența la umiditate, conductivitatea termică și reflexia luminii Principalele caracteristici ale tavanului Armstrong sunt: ​​izolarea fonică, rezistența la umiditate, conductivitatea termică și reflexia luminii

Soiuri de caracteristici tehnice:

 • Izolare fonică;
 • Absorbție fonică;
 • Rezistență la umiditate;
 • Reflectarea luminii;
 • Conductivitate termică.

Atunci când alegeți plăci, trebuie să acordați atenție elementelor precum dimensiunea, culoarea, metoda de întreținere a suprafeței, tratarea suprafeței și protecția împotriva microorganismelor. Când instalați structura, ar trebui să acordați atenție greutății sale. Devine mai mare, deoarece toate tipurile de iluminat și alte echipamente sunt atașate la plăci.

Dispunerea secvențială a tavanului Armstrong

Dispunerea structurilor de tavan este foarte simplă. Acesta este motivul pentru care au devenit atât de populare. Instalarea plăcilor se poate face independent.

Pentru a instala structura, veți avea nevoie de un set de instrumente: o șurubelniță, un ciocan, o șurubelniță, clește, creioane de construcție, un nivel.

Înainte de instalare, este necesar să întocmiți o diagramă de instalare. Acesta va ajuta la determinarea progresului lucrărilor pentru un anumit tip de cameră. După ce schema este gata, vă puteți ocupa de disponibilitatea tuturor materialelor.

Instalarea tavanului Armstrong se poate face independent, dar acest lucru va necesita un anumit set de instrumente Instalarea tavanului Armstrong se poate face independent, dar acest lucru va necesita un anumit set de instrumente

Instructiuni de instalare:

 • Munca pregatitoare;
 • Conducerea de comunicații;
 • Asamblare;
 • Markup;
 • Instalarea șinelor;
 • Ansamblu cadru;
 • Asamblarea profilelor;
 • Dispunerea plăcilor.

Pentru a seta profilurile sunt folosite instrumente simple. Umplerea suprafeței trebuie făcută secvențial. Un maestru experimentat poate efectua întotdeauna instalarea..

Instalarea tavanului suspendat Armstrong (video)

Tehnologia de construcție a tavanului Armstrong i-a popularizat. Ușurința de instalare a panourilor vă permite să instalați singuri panourile. În funcție de funcționalitate, plafoanele sunt împărțite în tipuri. Fiecare tip are propriile caracteristici și caracteristici, ceea ce afectează calitatea și categoria de preț. Există un panou ideal pentru fiecare tip de cameră.

Tipuri de plafoane Armstrong (fotografie în interes)