Cum să creați un living confortabil: 8 sfaturi importante

Când creați interiorul unei camere de zi moderne, este necesar să renunțați la stereotipurile obișnuite, să învățați cum să puneți accente elegante în designul camerei Atunci când creați interiorul unei camere de zi moderne, este necesar să renunțați la stereotipurile obișnuite, să învățați cum să puneți accente elegante în designul camerei Astăzi, designerii au un număr mare de tehnici pentru decorarea interiorului într-un anumit stil. Acest lucru deschide posibilități infinite pentru decorarea interioară în orice stil. Interiorul camerei ar trebui să fie proiectat ținând seama de aria acesteia, geometria acesteia, numărul de deschideri ale ferestrelor și ușilor, numărul de membri ai familiei vii și preferințele lor de gust. Este important ca interiorul să fie nu numai modern, ci și să aducă armonie familiei, vă permite să vă odihniți, să vă relaxați și să primiți oaspeți.

Decorarea unui living modern: tendințe 2018

Tehnologiile moderne deschid ample oportunități pentru proiectarea suprafețelor. Tapetul nu se demodează, deși a parcurs un drum lung de transformare. Acum, materialele pentru tapet pot fi cele mai inovatoare, care afectează textura, culoarea și, în consecință, aspectul din interior..

Finisajul pentru pictură rămâne popular. Astăzi, cele mai comune materiale pentru pictură sunt vopselele pe bază de apă și acrilice..

Atunci când alegeți materiale, este important să acordați atenție calității acestora. Multe materiale sunt realizate din materiale moderne care sunt sigure pentru sănătatea umană. Cu toate acestea, un preț prea mic poate indica o calitate scăzută. În orice caz, înainte de a cumpăra materiale, este important să vă familiarizați cu certificatele de calitate ale produsului..

Pereții luminoși aduc o atmosferă pozitivă și veselă și oferă, de asemenea, iluminare suplimentară Pereții luminoși aduc o atmosferă pozitivă și veselă și oferă, de asemenea, iluminare suplimentară

Opțiuni moderne de finisare:

 • Tavan. Tavanele suspendate și întinse sunt la modă. Tavanul poate fi, de asemenea, decorat cu clapă. Cu ajutorul lor, puteți zonifica cu succes camera, puteți instala iluminat de înaltă calitate. Spoturile sunt foarte populare.
 • Pereți. În 2018, decorarea peretelui alb ca zăpada este la modă. Acești pereți sunt un fundal excelent pentru obiecte de mobilier și decor. De asemenea, culoarea albă extinde vizual spațiul..
 • Podea. Decorarea cu materiale naturale este la modă. Poate fi doar așezat scânduri de lemn sau parchet, creând eventual un anumit model..

Este important să combinați cu pricepere toate tipurile de finisaje. De exemplu, pentru un finisaj de perete alb ca zăpada, este adecvat un finisaj de podea întunecat. Jocul pe contraste poate arăta elegant dacă culoarea contrastantă se combină armonios cu finisajul general..

Interiorul modern al camerei de zi din apartament: soluții de culoare

Astăzi, designerii sunt sfătuiți să decoreze camera în nuanțe deschise. Dar nu ar trebui să fie plictisitori și monotoni. Este permisă o combinație de nuanțe diferite între ele.

Pentru ca interiorul luminos să nu pară plictisitor, designerii folosesc tehnica de concentrare a atenției asupra unuia dintre pereți. Pentru a face acest lucru, este decorat într-o culoare care contrastează cu finisajul general..

Este important să vă asigurați că tonul deschis sau cremos al finisajului este diluat armonios cu nuanțe închise. Atunci interiorul nu va fi plictisitor, va dobândi caracteristici unice. Structurile din lemn, care pot fi utilizate pentru echiparea podelei și a tavanului, vor ajuta la diluarea nuanțelor deschise „reci” ale suprafețelor. Ca copac, puteți folosi stejar, frasin etc..

Printre cele mai recente tendințe de design se numără și designul contrastant al unuia dintre pereți folosind două culori active. Printre cele mai noi tendințe de design se numără și designul contrastant al unuia dintre pereți care utilizează două culori active.

Exemple de scheme de culori:

 • Bordură albă cu accente întunecate;
 • Finisaj gri;
 • Fuchsia poate fi folosită ca culoare contrastantă;
 • Fundal alb și pete întunecate;
 • Mobilierul ar trebui să fie un ton mai întunecat decât finisajul general;
 • Perdelele pot fi combinate cu pereți sau pot contrasta armonios cu acestea.

Alegerea culorii va depinde în mare măsură de stilul ales al camerei. Este important să se ia în considerare faptul că culoarea are un efect special asupra stării psihologice. În sufragerie, nu utilizați culori prea luminoase și saturate, în special cele care pot „pune presiune” pe psihic.

Interior confortabil din living în casă

Astăzi, mulți sunt foarte responsabili de proiectarea caselor de țară. Desigur, acesta este un loc care necesită o atenție specială. La urma urmei, servește pentru odihnă și relaxare după viața de zi cu zi a orașului..

Cea mai importantă piesă de mobilier dintr-o casă de țară este un șemineu. Proiectarea sa trebuie luată cu mare atenție..

Decorarea șemineului ar trebui să fie în armonie cu stilul general al interiorului. De obicei, șemineul este împodobit cu piatră care se potrivește cu culoarea pereților sau a podelei. De obicei, lângă șemineu sunt instalate o măsuță de cafea și fotolii. Covoare confortabile sunt așezate pe podea.

Utilizarea unui șemineu în designul interior permite designerilor să ofere camerei un aspect luxos sau, în unele cazuri, să simplifice oarecum spațiul. Utilizarea unui șemineu în designul interior permite designerilor să ofere camerei un aspect luxos sau, în unele cazuri, să simplifice oarecum spațiul.

Sfaturi pentru amenajarea casei:

 • Decorarea pereților ar trebui să fie confortabilă. De obicei pereții sunt decorați în culori pastelate. În același timp, pardoseala din lemn este folosită pentru podea, iar grinzile din lemn pentru tavan..
 • Cel mai bine este să zonați camera de zi în mai multe zone funcționale: de lucru, pentru relaxare și primirea oaspeților.
 • Zonarea camerei se poate face folosind mobilier tapițat, pereți despărțitori, turnare stuc, pereți, podele și decorațiuni. Folosiți bine podiumul.
 • Dacă dimensiunea camerei permite, puteți folosi mobilier tapițat masiv..
 • Pentru a ilumina camera de zi din casă, puteți folosi lămpi, aplice și veioze..

O casă de țară presupune crearea unei atmosfere deosebit de confortabile. Acest lucru se poate realiza folosind materiale naturale pentru finisarea suprafeței, precum și atunci când alegeți articole de mobilier și decor. Foarte des, camerele de zi de la țară sunt bogat decorate cu textile. Interiorul casei trebuie să fie cât mai natural și confortabil..

Interioare elegante de living

Astăzi, mulți nu sunt mulțumiți de interioare standard care nu strălucesc cu originalitate și eleganță. Pentru a alege un stil care să distingă camera de zi de spațiile mici sau mari decorate standard, trebuie să solicitați ajutorul unui designer profesionist. Camerele de zi elegante implică adesea un amestec de stiluri diferite..

Astăzi, stilul francez a câștigat o popularitate largă, implicând un design luxos, dar în același timp reținut și elegant al camerei..

Stilul francez implică o combinație de mai multe stiluri. De exemplu, stilurile provensale și moderne. Este important ca un astfel de interior să fie proiectat de un profesionist, altfel, în loc de un amestec elegant de stiluri, se poate dovedi un eclecticism inestetic.

Stilul francez al interiorului dă un sentiment de spațiu, creează o atmosferă de liniște și seninătate Stilul francez al interiorului dă un sentiment de spațiu, creează o atmosferă de liniște și seninătate

Caracteristicile stilului francez:

 • Luxos;
 • Originalitate;
 • Graţie;
 • Eleganţă;
 • Dinamism;
 • Armonia culorii și formei;
 • Improvizaţie.

Pentru a proiecta un interior elegant sau plin de farmec, este necesar să vă gândiți la stilul de finisare a suprafeței în avans, să alegeți materialele potrivite. Un pas important în designul interior este alegerea mobilierului. Astăzi este posibil să achiziționați mobilier de lux la un preț accesibil..

Interiorul livingului auster: stil clasic

Stilul clasic din interiorul sufrageriei nu își va pierde niciodată popularitatea. Este important să fii foarte atent la designul camerei de zi în acest stil. Stilul implică urmărirea unor tehnici stricte de proiectare.

Stilul clasic se caracterizează prin armonie, simetrie, rigoare și laconicism.

Este important să se țină cont de faptul că designul unei camere de zi în stil clasic este posibil cu condiția ca camera să fie suficient de mare. O condiție prealabilă este utilizarea materialelor de calitate. De aceea acest stil implică costuri materiale ridicate..

Stilul clasic vă permite să decorați interiorul camerei de zi în culori care captivează cu culori delicate și creează o atmosferă relaxată Stilul clasic vă permite să decorați interiorul camerei de zi în culori care captivează cu culori delicate și creează o atmosferă relaxată

Caracteristicile interiorului clasic:

 • Utilizarea de materiale de finisare scumpe;
 • Achiziționarea de mobilier de înaltă calitate, de lux;
 • Bogăție de decor;
 • Utilizarea culorilor pastelate;
 • Atenție la detalii.

Un living în stil clasic este un interior de lux. Își asumă atât grația, cât și pompa în același timp. Acest stil necesită o decodificare bogată a camerei și implică costuri materiale ridicate..

Cele mai bune soluții interioare pentru camera de zi

Livingul este un loc de odihnă și relaxare. Mulți oameni au dificultăți în alegerea unui interior în care să decoreze un living. Cu toate acestea, în acest caz, ar trebui să vă concentrați asupra preferințelor dvs. de gust..

Este important să ții cont de dorințele tuturor membrilor familiei. De aceea, puteți folosi tehnica amestecării stilurilor pentru a decora camera de zi..

Zona camerei are o mare importanță pentru alegerea stilului în interior. O cameră mică nu trebuie supraîncărcată cu obiecte de interior. Astăzi, o astfel de zonă poate fi mobilată frumos și elegant cu structuri de mobilier modulare, de exemplu, sistemul Besto.

La alegerea mobilierului pentru camera de zi, este necesar să se țină seama de culoarea și modelul tapițeriei, să se acorde atenție funcționalității și caracterului său practic. La alegerea mobilierului pentru camera de zi, este necesar să se țină seama de culoarea și modelul tapițeriei, să se acorde atenție funcționalității și caracterului său practic. Exemple de soluții interioare:

 • Zonarea livingului către zona de recreere și recepție. Puteți decora camera în nuanțe de gri, ceea ce va crea o atmosferă confortabilă și relaxantă..
 • Un interior în alb va extinde vizual spațiul, va aduce prospețime și stil.
 • Mobilierul trebuie să fie funcțional și practic. Acesta va ajuta la economisirea spațiului, va face camera spațioasă. Elementele modulare sunt la modă astăzi.
 • Utilizarea culorilor calde va ajuta la relaxarea și confortul atmosferei din sufragerie..

Este important să înțelegem că camera de zi, în primul rând, ar trebui să fie comodă și confortabilă. Niciun stil nu poate înlocui o atmosferă relaxantă. De aceea, designerii sfătuiesc să nu supraîncărce spațiul..

Accesorii moderne în interiorul sufrageriei

Apartamentele moderne nu sunt doar interioare elegante. Acestea sunt opere de artă complete și complete. Accesoriile joacă un rol important în proiectarea camerelor de zi..

Proiectanții sunt sfătuiți să acorde o atenție specială decorării pereților din camerele de zi. Acest lucru vă va permite să umpleți spațiul discret, dar elegant..

Puteți decora interiorul cu o mare varietate de articole de interior. Este important să nu se deosebească de stilul general al camerei. Puteți decide alegerea lor înainte și după reparația principală..

Picturile modulare sunt capabile să transforme orice interior al camerei de zi, ceea ce va face casa mai elegantă și confortabilă în același timp. Picturile modulare sunt capabile să transforme orice interior al camerei de zi, ceea ce va face casa mai elegantă și confortabilă în același timp.

Opțiuni creative de accesorii pentru sufragerie:

 • Imagini modulare;
 • Poze;
 • Molduri;
 • Fotografie;
 • Pilaștri;
 • Cutie;
 • Ceasuri de perete și de bunic;
 • Covoare;
 • Textile;
 • Lucruri mici decorative.

Articolele de decor trebuie alese cu drag. Atunci vor crea o atmosferă de dragoste și liniște. Poate că ar trebui să citiți recomandările pentru alegerea accesoriilor conform științei Feng Shui. Acesta este un mod real de armonizare a spațiului. Puteți vedea exemple de decorare a camerelor de zi și a dormitoarelor pe Internet.

Interior modern de living cu aragaz

Astăzi, noile sobe de șemineu continuă să se bucure de o popularitate largă. Acestea sunt structuri metalice care poartă o sarcină funcțională și decorativă. Datorită aragazului, camera va fi caldă, iar un foc sigur va aduce confort și liniște..

Este important să cunoașteți regulile de instalare a cuptorului și să le respectați cu strictețe. Măsurile de siguranță trebuie respectate la un nivel ridicat.

Soba de șemineu este un element decorativ original al interiorului, care nu numai că încălzește camera, ci îi conferă și confort și rafinament unic. Soba de șemineu este un element decorativ original al interiorului, care nu numai că încălzește camera, ci îi conferă și confort și rafinament unic.

Sobe de șemineu pot fi realizate în diferite stiluri. Prin urmare, atunci când cumpărați un aragaz, ar trebui să acordați atenție acestui lucru. Poate fi simplu sau bogat decorat..

Tipuri de sobe sugerate după stil:

 • Estic;
 • Engleză;
 • Minimalist;
 • Forma neregulată.

Folosirea unui aragaz în camera de zi nu numai că va încălzi, ci va afecta și percepția estetică. Este important ca aragazul să fie realizat din materiale de calitate și să fie sigur pentru sănătate. Atunci când cumpărați, este important să vă uitați la descrierea produsului. Dacă achiziția se face online, galeria foto va fi salvată. După instalare, ar trebui să învățați cum să încălziți corect un astfel de aragaz..

Interioare cameră de zi (video)

Opțiunile moderne de design ale sufrageriei sunt pline de varietate. Pentru a determina stilul din interior, trebuie să vă familiarizați cu regulile pentru decorarea spațiului. Este important să se țină seama de astfel de factori: zona camerei, iluminarea acesteia, geometria, numărul de deschideri ale ușilor și ferestrelor, numărul de persoane care locuiesc în apartament. Înainte de a crea un interior, este important să întocmiți un proiect de proiectare care să vă ajute să arătați situația în perspectivă..

Interior camera de zi (exemple foto)