Alegerea peretelui din sufragerie: 8 caracteristici

Peretele este o piesă de mobilier practică datorită spațiului și performanței excelente Peretele este o piesă de mobilier practică datorită spațiului său și performanțelor excelente. Amenajarea unui living, ca orice altă cameră, este întotdeauna o chestiune responsabilă. Funcționalitatea și practicitatea camerelor depind de aranjarea corectă a mobilierului. Totul este important în proiectarea unei camere. Dar o atenție specială ar trebui acordată selecției și instalării unui perete pentru depozitarea lucrurilor. De alegerea ei de succes depinde îngrijirea camerei de zi și confortul funcțional al acesteia. Zidurile moderne din sufragerie astăzi sunt oferite de multe companii de mobilă. Fiecare companie prezintă pereți cu un anumit design, realizate din materiale diferite..

Pereți ieftini în camera de zi: principalele componente

Renovarea și amenajarea unui living sunt scumpe astăzi. Prin urmare, mulți încearcă să economisească bani fără să cumpere mobilier. De multe ori alegerea se încadrează în sistemele de stocare low-cost.

Este important să ne amintim că mobilierul de dulap prea ieftin nu va avea doar un aspect neatractiv. Foarte des, astfel de ziduri se rup în cele mai imprevizibile locuri. Înainte de a alege un perete ieftin, este important să vă asigurați de calitatea materialului din care este fabricat..

Sistemele de stocare modulare au devenit foarte populare astăzi. Acestea vă permit să selectați numai acele elemente care sunt necesare pentru utilizare. Prin urmare, cumpărând doar modulele necesare, puteți economisi semnificativ.

Lemnul ieftin este folosit pentru a face pereți ieftini, dar datorită decorării exterioare și picturii, acestea par scumpe Lemnul ieftin este folosit pentru a face pereți ieftini, dar datorită decorului exterior și a picturii, acestea par scumpe

Alegerea componentelor pentru perete:

 • Bar;
 • Dulap cu usi glisante;
 • Raft articulat;
 • Dulap;
 • Curbstone;
 • Cutie pentru creioane;
 • Vitrina;
 • Rack;
 • Buffet pentru vase;
 • Oglindă.

Categoria de preț a mobilierului depinde de alegerea componentelor. De exemplu, peretele poate fi completat cu o masă, mezanin, secretaire sau o nișă suplimentară. De asemenea, prețul este influențat de materialul din care sunt fabricate modulele. Un criteriu important de selecție îl reprezintă dimensiunile peretelui: lungime, înălțime, adâncime.

Pereți frumoși din lemn în sufragerie

Astăzi nu este dificil să cumperi un perete. Alegerea acestuia printre mulți producători nu este o sarcină ușoară. Un sfat simplu vă va ajuta să faceți față acestuia – alegeți întotdeauna mobilier de înaltă calitate și natural, ținând cont de interiorul general al camerei de zi. Atunci când cumpărați un perete, este important să acordați atenție materialului din care este fabricat. Trebuie avut în vedere faptul că zidul își va servi proprietarii timp de mulți ani, astfel încât materialul trebuie să fie nu numai puternic și durabil, ci și sigur pentru sănătate..

Printre principalele avantaje ale pereților din lemn, trebuie remarcat caracterul lor ecologic, ceea ce face ca astfel de mobilier să fie sigur pentru locuitorii apartamentelor. Printre principalele avantaje ale pereților din lemn, trebuie remarcat caracterul lor ecologic, ceea ce face ca astfel de mobilier să fie sigur pentru locuitorii apartamentelor.

De exemplu, un perete cu oglindă va fi periculos dacă există copii mici în apartament, precum și vitrine din sticlă..

Pereții din lemn au fost și rămân cei mai populari. Acest lucru este influențat de mulți factori. Furnirul are multe avantaje față de alte tipuri de materiale. S-a terminat, prețul pereților din lemn este mare, totuși, depinde de nivelul de performanță și de complexitatea structurii..

Avantajele mobilierului din lemn

 • Respectarea mediului;
 • Securitate;
 • Durabilitate;
 • Fiabilitate;
 • Simplitate;
 • Decorativitate.

Fiecare producător de mobilă se distinge prin caracteristicile sale de mobilier și materiale (stejar, pin, nuc, frasin, arin). Următoarele fabrici care produc fațade de mobilier sunt reprezentate pe piață: Aurora, Horizon, Flora, Simbirsk Leader, Galina, Elna, Styling, Concept, Phoenix, Egger. Alegerea producătorilor este largă, deci atunci când cumpărați, trebuie să vă concentrați asupra preferințelor și cerințelor individuale. Cel mai bine este să cumperi un perete din lemn masiv. Matricea este puternică, fiabilă și are un aspect frumos. Atunci când alegeți pereți din lemn, este posibilă o opțiune economică.

Dimensiunile standard ale peretelui din sufragerie

Dimensiunile pereților depind de producătorul care le-a produs, precum și de numărul de piese care alcătuiesc peretele. Înainte de a alege un perete, este necesar să întocmiți un proiect al camerei, să măsurați locul în care ar trebui să fie amplasat sistemul de depozitare..

Astăzi, producătorii de mobilă pot realiza un perete personalizat de orice formă și dimensiune. Astăzi, producătorii de mobilă pot realiza un perete personalizat de orice formă și dimensiune.

Este important ca măsurătorile să fie exacte, în caz contrar, după achiziționarea și instalarea mobilierului, poate apărea o discrepanță în ceea ce privește dimensiunea și locația mobilierului. În caz de incertitudine, puteți arăta măsurătorile unui specialist dintr-o companie de mobilă.

Dimensiunea peretelui are trei caracteristici principale: înălțime, lungime și adâncime. Alegerea mărimii depinde de numărul de lucruri care ar trebui să fie stocate în ea. Confortul peretelui este dovedit de locația lor îngrijită și convenabilă. Dacă peretele este prea îngust, va fi foarte dificil să se încadreze o cantitate mare de material în el..

Dimensiuni posibile ale peretelui (lățime, adâncime, înălțime în mm):

 • 2700x520x2120;
 • 2815x560x2400;
 • 3000x450x2200;
 • 3584x520x2220;
 • 3600x520x2100.

Mulți producători oferă mobilier în dimensiuni standard. Dacă dimensiunea peretelui nu este potrivită dintr-un anumit motiv, poate fi întotdeauna comandată. Fiecare fabrică oferă acest tip de servicii.

Pereți de sufragerie modulari și încorporați

Noile ziduri încorporate oferă multe avantaje. Sunt foarte ușor de utilizat, funcționale și practice. Modulele de tipografiere vă permit să selectați numai acele piese de mobilier necesare pentru utilizare. Iar designul modern conferă peretelui un aspect deosebit, eleganță și expresivitate. Pereții sunt închise, deschise și cu rază.

Pereții încorporați sunt perfecti pentru un living de înaltă tehnologie. În plus, sunt foarte compacte și economisesc semnificativ spațiu. Pereții încorporați sunt perfecti pentru un living de înaltă tehnologie. În plus, sunt foarte compacte și economisesc semnificativ spațiu.

Sistemul modular vă permite să schimbați locația peretelui, ceea ce face posibilă schimbarea interiorului în orice mod convenabil. Asamblarea și demontarea sunt ușoare și fără probleme.

Pentru a decide asupra umplerii încorporate, trebuie să decideți ce lucruri vor fi amplasate în perete. Materialele pentru perete pot fi sticlă, mdf, ldsp. Pe baza acestei alegeri, puteți alege dimensiunea modulelor, designul lor și să vă gândiți la opțiunile de locație.

Opțiuni de amenajare a pereților:

 • Direct;
 • În formă de U;
 • Colţ.

Amplasarea peretelui depinde de pătrat. metri de cameră, dimensiunile sistemului încorporat, ideile proiectantului. De exemplu, un colț mobilat va fi convenabil într-o cameră cu o zonă mică, unde puteți echipa un loc de muncă folosind spațiul salvat. În timp ce aranjamentul în formă de U necesită spațiul liber maxim pentru a-l umple cu dimensiunile peretelui.

O alegere bună a pereților din sufragerie: sfaturi la cumpărare

Depinde de alegerea corectă a mobilierului dacă camera va fi confortabilă și funcțională. Sarcina principală a pereților este stocarea compactă a lucrurilor necesare. Dacă peretele arată frumos, dar în același timp nu își îndeplinește funcțiile directe, va ocupa doar spațiu în camera de zi.

Pentru a face alegerea corectă, înainte de a cumpăra un perete, este important să studiați modelele de perete, să vă familiarizați cu tipurile și dimensiunile acestora, precum și cu numele și descrierile producătorilor care le produc..

Înainte de a cumpăra un perete, trebuie să vă asigurați că acesta se potrivește armonios în interior în stil și formă. Înainte de a cumpăra un perete, trebuie să vă asigurați că acesta se potrivește armonios în interior în stil și formă.

Există câteva sfaturi simple pentru a vă ajuta să alegeți sistemul de stocare potrivit. De asemenea, este important să vă concentrați asupra preferințelor și cerințelor individuale..

Recomandări pentru alegerea unui perete:

 • Înainte de a cumpăra, măsurați locația peretelui;
 • Alegeți parametrii de perete corespunzători;
 • Alege material de calitate;
 • Verificați dacă sunt montate piese mici, cum ar fi mânerele etc.
 • Alegeți un design care să se potrivească cu interiorul.

Peretele nu trebuie ales doar corect, ci și instalat. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza serviciile unui maestru sau puteți instala singur peretele. Acest lucru este deosebit de ușor dacă ați achiziționat un sistem de stocare modular..

Culori variabile ale pereților din sufragerie

Alegerea culorii pereților depinde în mare măsură de designul interior. Alegerea culorii mobilierului este influențată în primul rând de modul în care proprietarii vor decora peretele și podeaua. Culoarea mobilierului tapițat are o mare importanță. Dacă mobilierul este întunecat, atunci peretele poate fi asortat cu acesta.

Proiectanții nu recomandă utilizarea a mai mult de trei culori diferite pentru designul interior. Mai mult, toate aceste culori ar trebui să fie în armonie între ele..

Este necesar să alegeți o nuanță pentru perete care să nu se îmbine cu culoarea pereților. Este necesar să alegeți o nuanță pentru perete care să nu se îmbine cu culoarea pereților.

Diferiti producatori isi prezinta gama de culori si materiale din care sunt realizati peretii. Nuanțele naturale sunt foarte populare în rândul cumpărătorilor. Pereții din lemn arată nu numai frumos, ci și sigur pentru sănătate. Sunt confortabile și elegante.

Reguli de selectare a culorilor:

 • Asigurați-vă că peretele este în armonie fie cu decorul de perete, fie cu canapeaua sau patul. Dacă finisajul este gri, peretele poate fi și gri.
 • Rezista designului peretelui si materialului din care este realizat, cu obiecte interioare comune.
 • Alegeți o culoare care nu numai că va arăta armonios în cameră, dar va avea și un efect pozitiv asupra stării psihologice a proprietarului. Un perete bej sau negru este considerat o opțiune excelentă. Culoarea lăptoasă va arăta frumos în aproape toate variantele..
 • Peretele poate fi decorat cu o oglindă sau elemente decorative curbate. Puteți face un super decor cu propriile mâini folosind imagini interesante.
 • Un perete de sticlă este potrivit pentru o cameră mică..

Designul peretelui depinde în mare măsură de preferințele personale. Dar nu uitați de mediul general. În caz contrar, dulapul de culoare greșită poate perturba imaginea generală a camerei de zi..

Detaliu perete pentru sufragerie

Un perete pentru camera de zi, dormitor sau bucătărie poate fi realizat și asamblat de unul singur. Dar pentru aceasta trebuie să urmați instrucțiunile profesioniștilor. La fabricarea și asamblarea pieselor, este foarte important să se calculeze corect dimensiunea acestora..

Pentru a asambla peretele, veți avea nevoie de un set standard de instrumente: o șurubelniță, un nivel, o șurubelniță Pentru a asambla peretele, veți avea nevoie de un set standard de instrumente: o șurubelniță, un nivel, o șurubelniță

Detalierea peretelui pentru camera de zi trebuie efectuată în strictă conformitate cu regulile stabilite. Detalii și machete pot fi găsite pe Internet.

Când calculați grosimea pieselor, este important să luați în considerare grosimea marginii. Acest lucru se aplică numai în cazurile în care succesul întregului ansamblu depinde de grosimea muchiei. Apoi, această grosime trebuie scăzută din grosimea reală a piesei, astfel încât piesele mari să nu interfereze cu ansamblul. Înainte de a efectua munca, este mai bine să întocmiți un desen.

Dimensiuni în detaliu perete:

 • Dimensiunea transversală a piesei;
 • Dimensiunea piesei după textură.

Pentru a asambla peretele, veți avea nevoie de multe instrumente specializate. O listă detaliată a acestora poate fi găsită pe Internet. Dacă lipsesc piese, le puteți cumpăra sau închiria oricând.

Cei mai buni pereți pentru camera de zi: recenzii

Pereții camerei de zi sunt de mai multe tipuri. Acestea pot fi dulapuri modulare sau încorporate, iluminate din spate, care sunt foarte populare astăzi. Mulți utilizatori lasă recenzii despre producătorii de pereți, materiale, design și mobilier.

Atunci când alegeți un perete, trebuie să vă concentrați exclusiv pe preferințele individuale. Recenziile pot fi vizualizate cu scopul de a afla mai multe despre calitatea materialelor și durata de viață a sistemelor de stocare.

În majoritatea cazurilor, recenziile pereților sunt pozitive, deoarece au calități estetice bune și servesc o perioadă lungă de timp, îndeplinind sarcinile care le-au fost atribuite. În majoritatea cazurilor, recenziile pereților sunt pozitive, deoarece au calități estetice bune și servesc o perioadă lungă de timp, îndeplinind sarcinile care le-au fost atribuite.

Majoritatea utilizatorilor lasă recenzii extraordinare pentru pereții modulari. Au cucerit consumatorii cu ergonomia lor. Costul unor astfel de sisteme poate fi ajustat alegând mai multe sau mai puține module..

Recenzii ale pereților modulari pentru camera de zi:

 • Ergonomice;
 • Calitate superioară;
 • Spaţios;
 • Funcţional;
 • Cu design original;
 • Variabil.

Recenziile de perete pot fi găsite online. De asemenea, puteți citi recenzii despre firmele care le produc. Majoritatea utilizatorilor aleg acest tip de pereți, deoarece modulele necesare pot fi selectate element cu element pentru stilul general din interior. Sunt ușor de instalat și elegante. Uneori, prețurile mici sunt stabilite pe astfel de pereți în perioada promoțiilor..

Idei pentru pereții din sufragerie (video)

Dacă vechiul perete din sufragerie a supraviețuit propriului său, trebuie înlocuit. Alegerea unui perete într-un living sau dormitor este o sarcină importantă. Interiorul camerei de zi depinde în mare măsură de nivelul de execuție al acesteia. Peretele nu trebuie să se deosebească prea mult de alte obiecte. Ar trebui să fie în armonie cu ei. Atunci când alegeți un perete, este important să acordați atenție tipului, dimensiunii, materialului, producătorului, culorii și designului acestuia. Principiul principal al alegerii și instalării peretelui este combinația sa armonioasă cu interiorul camerei de zi. Pereții pot fi cumpărați deja gata sau pot fi realizați la comandă.

Designul pereților din camera de zi (fotografie în interior)