Trendiga nyheter om sovrumsdesign 2018

Det är lätt att skapa ett vackert sovrum, det viktigaste är att visa din fantasi och intressera dig för designnyheter Det är lätt att skapa ett vackert sovrum, det viktigaste är att visa fantasi och intressera sig för designnyheter Alla människor är olika och människors smak är också olika, men på en sak är vi alla lika: sovrummet är en plats att koppla av , vilket innebär att den ska ha sin egen tysta och otroligt mysiga atmosfär. som gör att du inte bara får tillräckligt med sömn, utan att få styrka och energi så att alla nya prestationer är inom räckhåll. Funktioner för att skapa en sådan atmosfär, med hänsyn till modetrenderna 2018 – nedan.

Sovrumsdesign 2018

Utvecklingen av modern arkitektur och design gör det möjligt att uppdatera designen av sovrummet i enlighet med de viktigaste modetrenderna. Så, huvuddesignen fynd för sovrummet 2018 var:

  • Interiörsplanering i kontrasterande svartvita eller gråtoner;
  • Användning av multifunktionella möbler i inredningen som kärnan i designlösningen;
  • Avslag från detaljerad inredning och onödig inredning – strävan efter minimalism;
  • Ingår i designlösningen för texturerad finish.

De mest populära är minimalistiska sovrum. De mest populära är minimalistiska sovrum.

Allt är alltid vackert på fotot, men kommer det att bli så vackert i verkligheten? När du inreder ett sovrum och reparerar, ta hänsyn till rummets yta, tekniska egenskaper samt styrkan på golvet och golven.. 

Sovrumsinredning 2018

Höjdpunkten 2018 är skapandet av ett loft i sovrummet: oavsett hur mysigt eller till och med lyxigt ditt sovrum är, är en av väggarna intakt, till exempel bara putsad eller till och med tegel. En sådan blandning av trender kommer märkbart att uppdatera varje interiör i rummet och höja det till toppen av modetrenden..

Inredningen i sovrummen 2018 kännetecknas av en uttalad önskan om:

  • Minimalism;
  • Miljövänlighet;
  • Användningen av element av etniska stilar.

Modern sovrumsdesign bör endast innehålla naturliga och hållbara material. Modern sovrumsdesign bör endast innehålla naturliga och hållbara material.

Kom ihåg: ett loft är omöjligt utan utrymme! Bli därför skoningslöst av med skiljeväggar eller onödiga möbler, visuellt ska rummet verka fyllt med ljus och luft. Av tillbehören är stora målningar i pastellfärger acceptabla, helst i stil med impressionism, ekotextila inredningsartiklar och stora vanliga mattor med en lång hög. Utrymmet måste bokstavligen vara mättat med ljus, så det behövs ett belysningssystem på flera nivåer. För vissa kommer detta att verka oekonomiskt, men moderna belysningssystem innebär användning av LED -lampor, så ett sådant belysningssystem kommer inte att träffa din plånbok..

Sovrummet, som kommer att utrustas enligt dessa principer, kommer verkligen att fylla sin huvudfunktion: återhämtning av styrka och hälsosam sömn.. 

Miljövänlighet hos designlösningar är en nyhet 2018. Därför föreslår formgivarna att man använder trä i utformningen av sovrummet: trämöbler, träväggbeklädnader, träfönster. Dessutom är det lämpligt att harmoniskt passa växter (särskilt succulenter) och opretentiösa trägolvvaser i trä i sovrumsinteriören..

Inredning design sovrum 2018 trender

Kärnan i lösningar för sovrumsinredning 2018 är rymden. Men för att bli av med artificiellt skapade nischer och partitioner måste du komma ihåg om ergonomiska och rationella lagringssystem. Anathema ägnas också åt undertak i flera nivåer, eftersom de visuellt (och ibland ganska realistiskt) minskar luftens luftighet. Trots kampen för varje centimeter ledigt utrymme är trenden mot efterbehandling golvlister, som har de mest imponerande dimensionerna – upp till 20 centimeter (förresten, de kan vara snidade och lockiga).

Den största skillnaden mellan moderna sovrum är tillgången på ledigt utrymme och ett minimum av saker. Den största skillnaden mellan moderna sovrum är tillgången på ledigt utrymme och ett minimum av saker.

Komplexa dekorelement, förgyllning och överdriven volym av takbelysning har redan blivit omodern kitsch. Kom ihåg: aristokratisk återhållsamhet och skandinavisk minimalism är huvudtrenderna i sovrumsinredning 2018.

Materialens struktur spelar också roll. Färgschemat på finishen ska vara pastell och ljus (möbler och inredningsdetaljer lägger till kontrast), tapeter används med en subtil enkel konsistens, samma gäller för färg. Gardiner ersätts med flygande gardiner eller rullgardiner, sovrummet ska vara inrett i samma stil med resten av rummet.

Vackra sovrum 2018

För att hitta de bästa designlösningarna för att skapa ett vackert sovrum är det nödvändigt att uppnå en harmonisk kombination av färger för väggar, golv och tak..

Det finns dock för närvarande inga speciella nyheter om kön. Det kan vara laminat, parkett och till och med speciella efterbehandlingskakel för interiörer, det viktigaste är att försöka följa sovrumets färgschema.

Väggar ger ett grönt ljus för designers att improvisera. Det enda – överbelasta inte sovrummet med mörka färger, tät tapet, väggfärger – rosa, vitt, grädde, pistage … Glöm inte det ultramoderna loftet! Så dekorationen på en av väggarna med dekorativa tegelstenar kommer att vara mycket original i kombination med utformningen av det återstående rummet med ljus textil tapet (nästan som en lädercykeljacka med en chiffongklänning – djärv, men fräsch!).

För att skapa ett vackert sovrum bör du inte överbelasta rummet och väggarna med inredning. För att skapa ett vackert sovrum bör du inte överbelasta rummet och väggarna med inredning.

Taket ger designers total valfrihet. Förutom det diskreta vita eller gräddtaket kan du nu installera antingen ett tyg eller spegeltak. Och faktiskt, och i en annan version, kommer ett intressant drag att vara LED -belysning runt omkretsen. Men om sovrummet är litet i storlek, bör du inte installera ett spegeltak, det vore att föredra att dekorera det krämfärgade taket med graciöst stuckatur.

När du inreder sovrummet, ta hänsyn till att du kommer att spendera mycket tid här, och inte bara spendera, utan vila och få styrka, så jaga inte ivrigt efter mode, ta hand om din hälsa och bekvämlighet.

Trendigt sovrum 2018 

Riktiga designers vet: mode finns i detaljerna; för sovrumsdesign i år ägnas särskild uppmärksamhet åt rummets färgschema och detaljer. Naturligtvis är det svarta och vita utbudet av sovrumsinredningen på topp. För att skapa en elegant, trendig sovrumsinredning, fylld med luft och ljus, är vitt den bästa färgen..

Men sovrummet, som är gjort i svartvita eller gråtoner, kan visa sig vara luddigt, det är nödvändigt att lägga till “smak”, och inre vaser, överkast eller mattor i ljusa färger kommer att lägga till det. Så en av de mest fashionabla färgerna som användes vid utformningen av sovrum 2018 var Marsala. Rödbrun, verkligen djup i färgen, inredningselement i sovrummet kommer att lägga till aristokrati och elegans till den graciösa interiören. Lägg till ljusstakar i smides koppar i en sådan inredning, så blir ditt sovrum ett verkligt konstverk.!

Vackra blommor i originalvaser hjälper till att öka ljusstyrkan i det svartvita sovrummet. Vackra blommor i originalvaser hjälper till att öka ljusstyrkan i det svartvita sovrummet.

Marmorstruktur och marmorfärg blev trendig sovrumsinredning 2018.

Så när du dekorerar ett sovrum kan du göra en dekorativ öppen spis av konstgjord marmor, detta kommer att ge ditt sovrum inte bara lyx, utan också berika inredningen med romantik. Kom ihåg: minimalism har också en plats för romantik.!

Sovrumsmöbler 2018

Det är omöjligt att föreställa sig ett sovrum utan en säng, det moderna utbudet av olika sovplatser kan göra även den mest nivåhöga köparen nervös. Trä, metall, till och med marmorsängar, hängande sängar, rundade, triangulära … Det går inte att lista allt här. Följ därför med dina egna smakpreferenser och våra små tips när du väljer säng. Om ditt sovrum är inrett i svartvita färger, kommer en ljus säng att vara dess stilistiska kärna, formen kan vara vilken som helst: från rund till klassisk, viktigast av allt, håll ett öga på färgerna på filtar, överkast och kuddar så att de inte dissonant med huvudbegreppet.

 En annan trendig möbeltrend är ramlösa sängar, de låter dig skapa ett autentiskt orientaliskt utrymme, nästan ett rike av sömn. Men kom ihåg att en sådan säng endast är lämplig för en ung person som inte har problem med ryggraden eller lederna; äldre människor bör välja ramsängar med ortopediska madrasser. En metallbädd med ett smidesjärnhuvud kommer förmodligen aldrig att gå ur trend. Det passar perfekt in i minimalismen i det trendiga sovrummet för det aktuella 2018, vilket ger det en lekfullhet, bara den smidda delen är bättre att täcka med guld- eller bronsfärg. Ett trendigt drag är en hängande säng, sådana sängar är gjorda av byggpallar, men för ett så djärvt beslut måste du vara säker på att dina tak är tillräckligt starka och kommer du att vilja ständigt svaja medan du sover? Om svaret är ja, är en sådan säng ditt val, särskilt om sovrumsstilen är ett loft.

Ett utmärkt alternativ för ett sovrum skulle vara en ramlös säng med en ovanlig design. Ett utmärkt alternativ för ett sovrum skulle vara en ramlös säng med en ovanlig design.

När du uppdaterar det inre av ett sovrum, överbelasta det inte med onödiga möbler; huvudartiklarna bör vara en säng, sängbord och förvaringssystem. Modern design är dock rik på alternativ för att skapa ett modernt och funktionellt sovrum, tänk på detta när du inreder ditt sovrum.. 

Sängbord bör vara en organisk fortsättning av stilen och i inget fall överbelasta den med onödig besvärlighet eller till och med olämplighet. Du kan bo på de vanliga klassiska sängborden och installera mysiga golvlampor på dem, ett sådant drag passar in i vilken som helst, även den mest fashionabla interiören. Om du letar efter djärva lösningar kan du välja original golvlampa bord eller bordsställ i smidesjärn. Trots den imponerande storleken kommer sådana möbler att bli ett slags inredningsfynd i sovrummet..

Förvaringssystem är en viktig del av sovrumsinredningen; skåp med dolda beslag är särskilt populära nu (det finns inga handtag på ytan). Som regel är lagringssystem tillverkade i pastellfärgade, gräddfärger. En djärvare lösning är en garderob med dörrar av matt eller tonat glas. Sådana skåp utförs vanligtvis med en svart eller rödbrun ram..

Vilka sovrum är på modet

Så den största modetrenden vid inredningen av sovrummet 2018 är rymden. Nu, bli av med onödiga partitioner, kan du kombinera ett omklädningsrum och ett sovrum.

Du kan skapa ett modernt och snyggt sovrum själv Du kan skapa ett modernt och snyggt sovrum själv

Ett sovrum där omklädningsrummet inte ens är separerat från sovrummet är på modet i år. Visuellt utökar detta utrymmet och ger också en viss bohemisk touch till rummet. Se till att guiderna och hängarna i omklädningsrummet matchar stilen med den allmänna designlösningen, du kan också placera en stor oval spegel på ett stabilt ben i sovrummet, den här snygga nyansen kommer bara att ge ditt sovrum friskhet, och du gör det behöver inte belasta rummets utseende genom att placera speglar på väggarna.

Den hetaste trenden inom sovrumsmöbler 2018 är konceptet att kombinera ett bad och ett sovrum..

Du kan separera badrummet från sovrummet med en elegant transparent glaspartition, eller så kan du inte separera utrymmet alls. Vi får dock inte glömma att ett sådant alternativ endast är möjligt med en tillräcklig yta av lokalerna och de tekniska möjligheterna att skapa ett sådant enda utrymme..

Vacker sovrumsdesign (video)

Genom att sammanfatta allt ovan kan vi dra slutsatsen att ett modernt sovrum 2018 inte bara är ett sovrum, det är ett fullfjädrat rekreationsområde fullt av ljus, luft och ledigt utrymme, men när du väljer en eller annan stil, försök att bedöma om det passar ditt rum, men först och främst, lyssna på ditt hjärta, det kommer säkert att berätta om den eller den designlösningen är bra för dig.

Snygga sovrum (foto)