Højkvalitets og stilfuldt italiensk soveværelse: 5 tips til valg af møbler

Sovesæt fra Italien skaber en atmosfære af fred i huset og visuelt udvider rummet, giver dig mulighed for at slappe helt af og slappe af og glemme alt i verden Soveværelsessæt fra Italien skaber en atmosfære af fred i huset og visuelt udvider rummet, giver dig mulighed for helt at slappe af og slappe af og glemme alt i verden. Italienske møbler er berømt for sine uovertrufne kvaliteter over hele verden. Italien er fødestedet for polstrede møbler. Ved at vælge mellem italienske møbler får du et pålideligt soveværelsessæt af højeste kvalitet, hvis perfektion ikke kan gå ubemærket hen! Derudover er det moderne italienske soveværelse en række forskellige stilarter og tendenser. Derfor kan alle i kataloget over italienske møbler finde, hvad de kan lide..

Soveværelse: Italien i dit hjem

Hvert soveværelsessæt fra Italien er et sandt kunstværk. I dag udvikler italienske designere med succes kits både i klassisk stil og i mange moderne retninger..

Hvorfor soveværelsessæt fra Italien er blevet standarden for stil og skønhed:

 1. Høj kvalitet. Kun de fineste materialer bruges til fremstilling af autentiske italienske møbler. Massivt træ, beslag og belægninger af høj kvalitet.
 2. Stil. Italienske møbler tilpasser sig let den valgte stil og bevarer samtidig sit eget unikke look. Luksus og elegance er de vigtigste kendetegn ved italienske møbler.
 3. Miljøvenlighed. Den europæiske kvalitetsstandard omfatter miljøvenlighed i produktionen af ​​møbler. Rationelle og fornuftige italienere producerer kun møbler af miljøvenlige materialer.
 4. Pris-kvalitet forhold. Mange russiske producenter, der beskæftiger sig med produktion af high-end møbler, har en ublu prisliste uden passende grunde til dette. Rusland er bestemt godt, men den italienske kvalitet får hjertet til alle, der drømmer om at se møbler af højeste klasse i deres hjem, gyse. På samme tid vil prisen, som du køber og leverer møbler, forbløffe med dens acceptabilitet..

Italienske møbler dekorerer ethvert interiør, udvider husets boligareal, og et upåklageligt sæt af høj kvalitet ser spektakulært ud i et førsteklasses design Italienske møbler dekorerer ethvert interiør, udvider husets boligareal, og et upåklageligt sæt af høj kvalitet ser spektakulært ud i et førsteklasses design

Hvis du vil se dit soveværelse fremragende, skal du vælge en italiensk suite!

Moderne italienske soveværelsesmøbler

Traditionelt anses Italien for at være fødestedet for den klassiske stil. Men tiden står ikke stille, og italienske designere har udviklet mange retninger, hvor soveværelsesmøbler samt andre sæt og headsets udføres. Soveværelse i moderne stil kombinerer klassikernes elegance, minimalismens enkelhed, kontrasten og geometrien i den højteknologiske stil.

Hvad gør moderne italienske møbler i jugendstil anderledes:

 • Enestående funktionalitet. Hvert møbel i moderne stil har et udvidet opbevaringssystem. Hver centimeter er yderst funktionel.
 • Trend. Vil du have, at dit soveværelse skal tjene dig i lang tid uden at gå af mode? Vælg moderne italienske skrifttyper! Det italienske soveværelse i art nouveau -stil er jo legemliggørelsen af ​​de mest trendy tendenser, der har været på toppen af ​​popularitet i årtier..
 • Kompakthed. Minimalisme, inspireret af italienske møbler, fremmer kompakthed i alt. Et soveværelse i en moderne stil er velegnet selv til beskedne områder..
 • Kontrast og geometrisk. En unik stil, der bringer moderne italienske soveværelser tættere på minimalisme, er kontrasten mellem farveskemaet og linjernes klarhed.

Moderne italienske jugendmøbler kan genkendes ved den vellykkede kombination af praktisk og stil, lakoniske former og rige farver. Moderne italienske jugendmøbler kan genkendes ved den vellykkede kombination af praktisk og stil, lakoniske former og rige farver.

Moderne italienske soveværelsesmøbler inkorporerer funktionerne i de mest trendy trends inden for interiørdesign.

Børns soveværelser i Italien

Italien producerer møbler i forskellige retninger, herunder møbler til børns soveværelser. Som du ved, er et børns soveværelse et multifunktionelt sted, hvor fritid, afslapning, kreativitet og læring mødes. Til et sådant virvar af funktioner har du brug for møbler af høj kvalitet og samtidig stilfulde, som et barn gerne vil have.

Børns italienske soveværelser er af følgende typer:

 1. Soveværelser til nyfødte. Soveværelser til nyfødte er oftest lavet i en klassisk stil i dæmpede blide farver.
 2. Moderne soveværelser til børn 3-6 år. I denne alder elsker børn alt lyst og muntert. Møblerne, der er nødvendige for et barn i denne alder, ligner allerede i en funktionalitet møbler til en voksen. Italienske designere har gennemtænkt alle aspekter af babyens liv og gjort møbler behagelige, smukke og sjove..
 3. Soveværelser til skolebørn. Her skal barnet have de samme møbler som den voksne. 1 børns soveværelse kombinerer et kontor, et klædeskab og et sted at sove. Designerne præsenterede et sådant værelse i forskellige variationer. Piger vil elske soveværelset i venetiansk stil, mens drenge vil elske den moderne stil..
 4. Designere har også udviklet modulære møbler og konvertible sofaer. Derudover kan du købe køjesenge fra italienske producenter eller senge med en ekstra udtræksseng..

Der er ikke plads til forfalskninger i børns soveværelse fra italienske producenter - alt er ægte, ikke stiliseret, men originalt, lavet i varme, solrige farver fra miljøvenlige materialer Der er ikke plads til forfalskninger i børns soveværelse fra italienske producenter – alt er ægte, ikke stiliseret, men originalt, lavet i varme, solrige farver af miljøvenlige materialer

Udvalget af børneværelser fra italienske producenter er stort og enormt. Du kan finde, hvad dit barn har brug for, og være sikker på, at barnet vil blive opdraget i et økologisk rent miljø omgivet af stilfulde og pålidelige møbler.

Soveværelser fra Italien: klassisk

Classic er en stil, hvor italienske møbler afsløres i al sin pragt. Den klassiske stil ændrer sig langsomt over tid og bevarer den pragt, der gennemsyrer hvert element i headsettet. Vælg klassikerne, hvis du vil skabe en utrolig atmosfære af luksus og velstand i dit soveværelse.

Hvad er funktionerne i klassiske italienske soveværelsesmøbler:

 • Nuance farvekombinationer. I modsætning til den moderne stil, der er præget af kontraster, finder du i klassikerne blødere farvekombinationer tæt på tonen..
 • Overflod af indretning. Ofte finder du mange dekorative elementer som en del af et soveværelse i klassisk stil. Møblerne i sig selv er ikke kun fulde af dekorationer, rammer, malerier, spejle, pyntepuder, puf og figurer er tilpasset den. Storslåede lysekroner og sengelamper fuldender det dekorative fundament i det italienske klassiske interiør.
 • Træskærerarbejde, dekorative messingbeslag, smedet metal, undertiden patina eller kunstigt lagret maleri bruges som møbelindretning..

Funktionaliteten og alsidigheden i det klassiske soveværelsessæt fra Italien giver dig mulighed for at skabe en ø med familielykke i huset uden meget besvær. Funktionaliteten og alsidigheden i det klassiske soveværelsessæt fra Italien giver dig mulighed for at skabe en ø med familielykke i huset uden meget besvær.

Ofte vælger unge mennesker, der er trætte af nyskabende stilarter, klassikerne. Dette er logisk, fordi det er denne stil, der har omringet livet for de mest sofistikerede kendere til indvendig skønhed i århundreder.

Italienske bordlamper til soveværelset

Belysning er en slags indretning, der findes i ethvert interiør. I Italien er en lampe mere end bare en alternativ lyskilde. Bordlampen er et kunstværk, ligesom alle elementer i det italienske interiør.

Typer af bordlamper til soveværelset fremstillet i Italien:

 1. klassisk lampe med dekoreret trapezformet lampeskærm;
 2. en lampe med en lige skærm i en moderne stil;
 3. lampe med flere lamper og skærme i art deco -stil;
 4. bordlamper i en futuristisk stil med usædvanlige former;
 5. børns bordlamper; nattelys;
 6. lamper med en lampeskærm lavet af perler eller kvaster i klassisk stil.

Elegance og unikt design kombineret med perfektion i udførelsen - det er de største fordele ved bordlamper til soveværelset, fremstillet i Italien. Elegance og unikt design kombineret med perfektion i udførelsen – det er de største fordele ved bordlamper til soveværelset, fremstillet i Italien.

Denne liste vil være nok til at forstå, at italienske lamper kan have forskellige former og formål..

Italienske bordlamper findes i mange former og stilarter..

Italienske garderober til soveværelset

Traditionelt er den italienske garderobe en monumental bulk, udført i klassisk stil med udskårne håndtag og udsøgte finish. Men i dag udvikler produktionen af ​​italienske møbler sig på en sådan måde, at du kan finde et klædeskab på en sådan måde, at det passer dig i alle henseender..

Typer af italienske garderober:

 • klassiske garderober;
 • Italienske garderober;
 • hjørneskabe;
 • opbevaringssystemer til omklædningsrum.

Garderobeskabet til soveværelset, på trods af sin imponerende størrelse, passer perfekt ind i interiøret. I et klassisk design med udskårne håndtag og unikke finish vil det se meget imponerende ud Garderobeskabet til soveværelset, på trods af sin imponerende størrelse, passer perfekt ind i interiøret. I et klassisk design med udskårne håndtag og unikke finish vil det se meget imponerende ud

En italiensk garderobe er først og fremmest rummelighed, bekvemmelighed og uforanderlig stil..

Sengetæpper til soveværelset: Italien til hjemmet

Sengetæppet er sengens “ansigt”, og sengen repræsenterer til gengæld hele soveværelset. Derfor er det så vigtigt at vælge et sengetæppe, så soveværelsets udseende ikke forvrænger, men tværtimod ser understreget og yndefuldt ud..

Elite italienske sengetæpper har følgende egenskaber:

 1. tekstiler af højeste kvalitet;
 2. behagelige og behagelige farver, der let passer ind i ethvert italiensk interiør;
 3. kvaliteten af ​​efterbehandling;
 4. miljøvenlighed;
 5. ekstern appel.

Elite italienske sengetæpper pryder i høj grad interiøret på grund af deres enestående kvaliteter: holdbarhed, styrke, høj kvalitet, upåklagelig udførelse. Elite italienske sengetæpper pryder i høj grad interiøret på grund af deres enestående kvaliteter: holdbarhed, styrke, høj kvalitet, upåklagelig udførelse.

Vælg et sengetæppe til dit soveværelse, så helhedsindtrykket af soveværelset bliver endnu mere charmerende og attraktivt..

Italienske soveværelser i hvidt

hvid er grundlaget for både klassiske og moderne stilarter. Dette er alsidigheden i denne smukke skygge. Fra kølige blå til lyse valnød nuancer – alle disse nuancer skaber en atmosfære af lethed og komfort.

I øvrigt ændrer hvid nuancer dramatisk fornemmelsen af ​​mennesker i rummet:

 • Kold blålig hvid er typisk for moderne tendenser.
 • Varm gullig hvid er en traditionel klassiker.

Det skal bemærkes, at italienske soveværelser, helt udført i hvidt, vil skabe en vidunderlig svensk stil, hvis du placerer et sådant sæt i et lyst værelse, fremstillet af naturlige materialer..

Et hvidt italiensk soveværelse er en let måde at skabe en trendy og charmerende svensk stil på..

Vi udstyrer et italiensk soveværelse (video)

Når du vælger et soveværelse, skal du passe på forfalskning. Kontakt firmaer, der leverer direkte fra producenten. Beslut dig for købsstedet i overensstemmelse med butikkens anmeldelser og omdømme. Du vil blive glad for dit valg, hvis du finder det italienske soveværelse, der passer til dig!

Italiensk soveværelse design (interiørfoto)