IKEA -keittiöt: valokuva sisätiloissa ja viittaus ostajalle

Jos olet edelleen epävarma, ymmärrämme edut ja haitat

Plussat: Ihmisarvoinen laatu vastaa kohtuuhintaisia ​​hintoja, mukava muotoilu eri tyyleissä ja väreissä, kätevä palvelu, ilmainen 25 vuoden takuu, suhteellisen helppo itse kasata. Ikean huonekalujen etuja ovat myös: kyky luoda keittiösarja pienelle keittiölle, mahdollisuus ostaa kaapin kanssa yhteensopivia kodinkoneita, kaikki komponentit ja keittiötarvikkeet työtasosta taustavaloon yhdessä kaupassa, mahdollisuus ostaa varaosia ja vaihda osia, jos korjausta tarvitaan.

 • Ikean pieni keittiö
 • Ikean pieni keittiö
 • Ikean pieni keittiö

Miinukset: Yhdenmukaisuus, rajoitettu muotoilun valinta, huonekalujen väri ja koko. Modulaarinen järjestelmä voi olla sekä etu että haitta, koska valmiit ratkaisut eivät aina sovi epätyypillisiin tiloihin. Lisäksi suurin osa moduulien ja kaappien julkisivujen kehyksistä on valmistettu kuitulevystä tai lastulevystä ja peitetty melamiinikalvolla tai maalilla, mikä tarkoittaa, että he pelkäävät korkeita lämpötiloja, korkeaa kosteutta, mekaanisia vaurioita, pesua hioma -aineilla..

Valikoiman muutoksesta vuosina 2015-2016: Method- ja Factum-järjestelmien vertailu

1. huhtikuuta 2015 lähtien Ikea -yhtiö on lopettanut Faktum -nimisen keittiön runkojärjestelmän tuotannon, jota on valmistettu yli 20 vuotta, ja aloittanut perustavanlaatuisen uuden modulaarisen järjestelmän standardoitujen vakiokokoisten menetelmien myynnin. Keittiön hinnalla, tyylillä ja väriratkaisuilla menetelmä ei käytännössä eroa Factum -kuulokkeista. Seuraavassa valokuvavalikoimassa voit verrata suosituimpia valkoisia Factum -keittiömalleja niiden “korvikkeisiin” menetelmässä.

Suosituin Lidingo -sarja, joka on valmistettu klassiseen tyyliin paneeleilla ja lasilla, korvattiin yhtä kauniilla Budbin -sarjalla.

Tässä on kuva Lidingo -sarjan Ikean Factum -keittiöstä sisätiloissa, vieritä oikealle (kahvat eivät ole Ikea).

 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa

Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa Provencen tyyliin

Ikean keittiö Factum Lidingo

 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa
 • Valkoinen keittiö Lidingo sisätiloissa

Ja tässä on kuva Budbin -keittiöstä, sama valkoinen väri, ovissa paneelit ja lasilevyt (Hisguld -sarjan kahvat).

Ikean keittiö Budbin -menetelmä

Ja tässä on Budbinin nurkkakeittiö.

Ikean keittiö Budbin -menetelmä

Toinen erityisen suosittu Ramshe -keittiösarja on korvattu Laxarbi -sarjalla.

 • Keittiö Factum Ramshe Kirjaintyyppi Factum Ramshe
 • Keittiö Factum RamsheKirjaintyyppi Factum Ramshe

Keittiö Factum Ramshe

Kirjaintyyppi Factum Ramshe

Keittiö Factum Ramshe

Kirjaintyyppi Factum Ramshe

Alla olevassa kuvassa on Laxarbi Method -keittiösarja sisätiloissa.

 • Ikean keittiö Laxarbi valkoinen menetelmä
 • Ikean keittiö Laxarbi valkoinen menetelmä
 • Ikean keittiö Laxarbi valkoinen menetelmä

Stot -keittiö, joka sopi parhaiten Provencen ja maalaistyyliin, korvattiin yhtä “provencelaisella” Crockthorpeella, mutta Venäjällä tämä sarja ei valitettavasti ole myynnissä, mutta samanlainen Hitarp -sarja on myynnissä..

Crockthorpe -keittiömenetelmä

Tältä näyttää Provence -tyylinen Crockthorpe, johon maassamme ei pääse

 • Keittiön Hitarp Ikea -menetelmäJa tältä näyttää vaihtoehto Stotille Venäjän markkinoilla, Hitarp -sarja
 • Keittiön Hitarp Ikea -menetelmä Ja tältä näyttää vaihtoehto Stotille Venäjän markkinoilla, Hitarp -sarja
 • Ikean Factum Stot -keittiö keittiön sisätiloissaStot -keittiöt Factum -sarjasta klassiseen keittiöön
 • Ikea Factum Stot -keittiö maalaistyylisen keittiön sisustuksessa Stot-keittiöt Factum-sarjasta maalaistyylisen keittiön sisustukseen
 • Ikea Factum Stot -keittiö Provence -tyylisessä keittiön sisustuksessa Stot -keittiöt Factum -sarjasta Provence -tyylisten keittiöiden sisustukseen
 • Ikea Factum Stot -keittiö Provence -tyylisessä keittiön sisustuksessaStot -keittiöt Factum -sarjasta Provence -tyylisten keittiöiden sisustukseen
 • Ikea Factum Stot -keittiö Provence -tyylisessä keittiön sisustuksessaStot -keittiöt Factum -sarjasta Provence -tyylisten keittiöiden sisustukseen
 • Ikean Factum Stot -keittiö keittiön sisätiloissaStot -keittiöt Factum -sarjasta klassiseen keittiöön

Miten menetelmä eroaa pohjimmiltaan Factumista? Uuden moduulin mitoitusjärjestelmän ansiosta voit koota keittiön rakentajana, luoda enemmän kaappien, etu- ja laatikoiden yhdistelmiä ja käyttää tehokkaammin käytettävissä olevaa tilaa..

 • Voit valita yhden 20 julkisivutyypistä ja valita niille 30 kahvatyyppiä. Kaapin kehyksiä on kuitenkin vain 2 versiota – valkoisina ja tummanruskeina versioina ja vain lastulevystä, viimeistelty melamiinikalvolla. Nämä kehykset voidaan asentaa alkuperäisessä muodossaan, ja tämä päätös on varsin perusteltu, koska kehykset eivät vieläkään näy, mutta voit halutessasi koristaa ne lisäksi yläpaneeleilla.
 • Menetelmässä on 2 korkeutta lattiamoduuleja – 60 ja 80 cm, ja voit asentaa ne eri korkeuksille.

Värit ja tyylit

Kun puhumme keittiön suunnittelun valinnasta, useimmiten ostajat tarkoittavat julkisivujen valintaa, koska talon pääpaikan sisätilojen tyyli ja väri riippuu niistä..

Julkisivujen värit ovat enimmäkseen vain perus-, neutraaleja ja hillittyjä: valkoinen, harmaa, ruskea (beigestä tummanruskeaan) ja musta, mutta on myös punaisia, keltaisia ​​ja vihreitä ovia.

 • Pienessä keittiössä on parempi valita vaaleiden sävyjen julkisivut (valkoinen, harmaa, puumainen). Älä pelkää likaantumista, kevyiden kuulokkeiden epäkäytännöllisyys on usein yliarvioitu;
 • Jos haluat jotain, joka ei ole liian tumma, mutta käytännöllisempi ja omaperäisempi kuin tavallinen valkoinen keittiö, kiinnitä sitten huomiota harmaaseen väriin. Se on erittäin helppohoitoinen ja sopii mihin tahansa sisustukseen provence ennen Amerikan klassikoita. Alla olevassa kuvassa harmaa Budbin.

Harmaa keittiö Ikea Budbin Method

Harmaa keittiö Ikea Budbin Method

Ja tämä on nykyaikaisempi harmaa häät.

Harmaa keittiö Weddinge Ikean menetelmä

Harmaa keittiö Weddinge Ikean menetelmä

Perinteisesti Ikean huonekalutyylit voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Klassikkosarja: Budbin, Hitarp, voit sisällyttää myös hieman lakonisemman Sevedalin, Laksarbin, Edserunin, Yutisin ja Filipstadin. Näissä julkisivuissa on paneelit tai lasilevyt, ja siksi ne sopivat Provence -tyyliseen keittiöön., nuhjuinen tyylikäs, maa, klassinen;
 2. Nykyaikaiset sarjat: Brockhult, Weddinge, Ringult, Ersta, Grevsta, Garrestad, Rosdal, Tingsrid, Ekestad, Fleedi. Samat julkisivut ovat sileitä, ilman paneeleja ja niissä voi olla kiiltäviä pintoja, kun taas Grevstassa on metallia. Sopii skandinaaviseen keittiöön lakonisminsa vuoksi, korkeateknologia, minimalismia, moderni.

Kuvassa Broilhultin julkisivut, jotka korvasivat Sofilundin.

Ikean keittiö Brockhult -menetelmä

Ja tämä on häät valkoisena.

 • Valkoinen keittiö Ikean häämenetelmä
 • Valkoinen keittiö Ikean häämenetelmä

Seuraavissa kuvissa Nodstin minimalistinen keittiö.

 • Keittiö Nodsta Ikea -menetelmä
 • Keittiö Nodsta Ikea -menetelmä

Keittiö Nodsta Ikea -menetelmä

Kuinka valita Ikean keittiö?

Ikean keittiön valinta on suositeltavaa seuraavasti:

 1. Ensinnäkin sinun on valmisteltava ja suunniteltava pääkohdat – mihin kaappi asennetaan, mitä laitteita tarvitset, minkä värin pidät parhaiten jne. Käy myös näyttelytilassa nähdäksesi Ikean näyttelytilat sisätiloillasi , kiinnittäen huomiota: kaappien, laatikoiden, julkisivujen, sisustuselementtien, varusteiden, väriyhdistelmien, lisävarusteiden ja tietysti hintojen yhdistelmät. Yritä kaupassa ottaa nykyinen luettelo ja etsi kotona Internetistä todellisia arvosteluja haluamistasi vaihtoehdoista sekä niiden todellisista, ei luettelokuvista sisätilojen keittiöistä.

Keittiötavat Ikean näyttelytilassa

 1. Teemme mittauksia (voit tehdä ne itse, soittaa Ikean tai muun yrityksen mittaajalle).
 2. Lataa ilmainen suunnittelija venäjänkieliseltä sivustolta Ikea.com, muista rekisteröityä ja muistaa käyttäjätunnus ja salasana, jotta konsultti voi nähdä projektisi kaupassa. Sitten annamme keittiön mitat ottamalla huomioon pistorasiat, putket, ulkonemat ja muodostamalla erilaisia ​​keittiön yhdistelmiä. Tärkeintä tässä on sijoittaa pesuallas, jääkaappi ja liesi kohtuullisen lähelle toisiaan (työkolmion sääntö), ohjelmassa voit myös valita laitteita, sisustuslaitteita ja lisävarusteita. Tämän seurauksena saat kolmiulotteisen projektin, lasketun hinnan ja tavaraluettelon..

Ikean ajastimen käyttöliittymä

 1. Menemme kauppaan tilaamaan painetun piirustuksen ja mikä tärkeintä – tallennetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ennen tilauksen hyväksymistä asiantuntija tutkii projektisi virheiden välttämiseksi ja tarjoaa kokoonpano- ja toimituspalveluja.
 • Huomaa, että ammattimaisen poimijan eri toiminnoista maksetaan eri tavalla, joten tarkista hinnat etukäteen välttääksesi epämiellyttäviä yllätyksiä.
 1. Jää vain koota kaikki yhteen itsenäisesti tai yrityksen kokoonpanijoiden avulla. Jos keittiö on pieni, voit helposti koota ja asentaa laadukkaita moduuleja. Methodin seinäkaapit ripustetaan erityiseen palkkiin alla olevan kuvan mukaisesti.

Ikean keittiön kokoamismenetelmä

Ikean keittiön kokoamismenetelmä

Jälkikirjoitus: Suurin osa Ikean keittiöitä koskevista arvosteluista on positiivisia, mutta jotkut kuluttajat ovat edelleen tyytymättömiä huonekalujen tai palvelun laatuun. Tässä videossa kirjoittaja puhuu ei -täysin onnistuneesta kokemuksestaan ​​Stot -kuulokkeiden ostamisesta ja kokoamisesta.