Jääkaapin sisustus: miten se korostaa keittiön sisustusta

Kaikki jääkaapit soveltuvat koristeluun. Kaikki jääkaapit poikkeuksetta soveltuvat koristeluun, tällä hetkellä ei voida sanoa, että myymälöissä olisi pula laitteista. Mutta kaikki se on enimmäkseen yksitoikkoista eikä näytä kovin mielenkiintoiselta. Siksi jääkaapin sisustus omilla käsilläsi on ajankohtaisempi kuin koskaan..

Harkitse vaihtoehtoja …

Kehykset ja magneetit

Tällaiset epätavalliset jääkaappimagneetit hämmästyttävät vieraasi varmasti uudestaan ​​ja uudestaan. Nämä hienot jääkaappimagneetit hämmästyttävät vieraasi yhä uudelleen ja uudelleen. Kauniit magneetit tai valokuvakehykset, joissa on magnetoitu pohja, korostavat sen yksilöllisyyttä..

Magneetteja voi ostaa mistä tahansa paperitavarakaupasta! Mutta jos mahdollista, on parempi tehdä ne itse..

Voit käyttää suolattua taikinaa magneettien tekemiseen. Figuureja voidaan tehdä hedelmien, kukkien, eläinten, geometristen muotojen muodossa. Sitten tulevat magneetit maalataan ja niihin liimataan magneettilevy superliimalla..

Airbrushing

Tällainen alkuperäinen ratkaisu on erittäin sopiva tyyleissä, kuten englanniksi ja parvella Tällainen alkuperäinen ratkaisu on erittäin sopiva tyyleissä, kuten englanniksi ja parvella Jos keittiö on tehty modernilla tyylillä, jääkaapin piirustuksessa ei saa olla pieniä yksityiskohtia, koska tämä tekee sisätilasta vähemmän täydellisen Jos keittiö on tehty modernilla tyylillä, jääkaapin piirustuksessa ei saa olla pieniä yksityiskohtia, koska tämä tekee sisätilasta vähemmän täydellisen

Kuinka sisustaa jääkaappi näyttämään upealta? Käytä airbrushia! Sen avulla voit saada monimutkaisia ​​piirustuksia..

Jokainen valitsee aiheen itsenäisesti. Jos et ole varma kyvyistäsi, ota yhteyttä suunnittelijoihin!

Tarrojen käyttö

Halvin tapa koristella vanha jääkaappi on liimata siihen valmiit vinyylitarrat tai itseliimautuva kalvo. Toisessa tapauksessa laitteen rakenne muuttuu kokonaan. Jääkaapista voi tulla “kivi”, “leopardi” ja jopa “puinen”. Tarrat tekevät tuotteesta houkuttelevamman.

Nykyään valittavana on valtava määrä valmiita ratkaisuja, ja kaiken lisäksi voit tilata valokuvasi tulostamalla oman suunnittelusi Nykyään valittavana on valtava määrä valmiita ratkaisuja, ja kaiken lisäksi voit tilata valokuvasi tulostamalla oman suunnittelusi

Suosituimmat kuvat:

 • Meren elämää;
 • kukat;
 • kissat;
 • linnut;
 • perhosia.

Tarrojen lisäksi voit kiinnittää jääkaappiin glitteriä, tekojalokiviä tai nauhoja. Voit piirtää piirustuksen maaleilla tai tussilla..

2 in 1: Jääkaappi ja järjestäjä

Jääkaapin videonauhuri - kätevä ja toimiva Jääkaapin videonauhuri – kätevä ja toimiva Tämä vaihtoehto on täydellinen liikemiehille. Riittää, kun ostat videonauhurin ja asennat sen jääkaappiin. Gadget ei vain näytä kauniilta, vaan sopii myös tallennusten tallentamiseen videomuodossa, mikä muistuttaa sinua siitä, että on aika maksaa laskut tai käydä ostoksilla..

Videomagnet on elektroninen järjestäjä: siihen voit tallentaa muistiinpanoja tehtävistä, seurata ruoanlaittoaikaa ja saada ilmoituksen, kun ne ovat valmiita.

Laitteessa on kaiutin, mikrofoni, videokamera ja LCD -näyttö. Sanoman olemassaolosta ilmoittaa erityinen ilmaisin.

Decoupage -tekniikka

Decoupage on sisustustekniikka, joka sisältää erilaisten kuvien leikkaamisen paperista. Nämä kuvat liitetään suoraan jääkaappiin..

Decoupage mahdollistaa ainutlaatuisen kuvan luomisen tekniikasta, joka sopii sisustukseesi!

Jääkaapin decoupage on loistava tapa kokeilla itseäsi taiteilijana tai suunnittelijana Decoupage -jääkaappi on loistava tapa kokeilla itseäsi taiteilijana tai suunnittelijana, ja myös tekniikoita, kuten kultausta tai ikääntymistä, voidaan käyttää. Volumetrinen decoupage sisältää mallimassan käytön.

Mistä saa kuvia? Ensimmäinen vaihtoehto on ostaa kauniita monikerroksisia lautasliinoja. Tässä tapauksessa sinun on erotettava ensimmäinen kerros kuvalla, leikattava se ja kiinnitettävä se jääkaapille PVA: lla. Kun liima on kuivunut, lakka levitetään kuvaan useissa kerroksissa..

Toinen vaihtoehto on tulostaa haluamasi kuva tulostimella. Tavallinen toimistopaperi riittää. Sitten suoritetaan seuraavat vaiheet:

 1. Lakkaa tuloste useita kertoja.
 2. Odota, että se kuivuu.
 3. Kasta lehti kulhoon vettä.
 4. Aseta pyyhe pöydälle ja aseta sille märkä kuva, kuvan pitäisi näyttää alaspäin.
 5. Rullaa paperipohjat käsin.
 6. Kuvan kanssa pitäisi jäädä ohut akryylikalvo – se on liimattu jääkaappiin.

Taustapaperin kuoriminen on monimutkainen prosessi. Siksi on suositeltavaa valmistaa kaksi tulosta. Yhdessä niistä voit harjoitella.

Decoupage jääkaapissa “Rypäleet”

Ei ole mikään salaisuus, että vihreä väri voi merkittävästi monipuolistaa sisustusta, ja piirretyt viinirypäleet vain vahvistavat tätä vaikutusta. Ei ole mikään salaisuus, että vihreä väri voi merkittävästi monipuolistaa sisustusta, ja piirretyt viinirypäleet vain parantavat tätä vaikutusta..

Ohjeet:

 1. Leikkaa piirustus pois. Tärkeä! Jotta rypäleet eivät näytä yksitoikkoisilta, poista pari rypäleitä tai lehtiä useilta oksilta..
 2. Mieti kaikkien elementtien piirustusta ja järjestelyä. Jatka sitten liimaamista.
 3. Kun decoupage on valmis ja kaikki niput on liimattu, piirrä viini ja viiniköynnökset, jotka yhdistävät rypäleet.
 4. Älä unohda levittää häikäisyä valkoisella maalilla.

Decoupage on ohi. Kun työ on kuiva, jääkaappi peitetään lakalla 2 kertaa.

Magneettinen kirjoitustaulu

Magneettilevy saa keittiön näyttämään hieman italialaisilta ravintoloilta. Miksi ei? Magneettilevy saa keittiön näyttämään hieman italialaisilta ravintoloilta. Taulu on loistava tapa sisustaa jääkaappisi. Se maksaa vain 400-800 ruplaa. Lisäksi kuka tahansa voi tehdä tällaisen levyn itse. Tarvitset vain magneettimaalin ja MDF -levyn. Levy leikataan suoraan MDF -levystä.

Sitten sinun on käsiteltävä reunat ja levitettävä magneettimaali tuotteeseen useissa kerroksissa. Sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes levy on kuiva ja käyttövalmis.!

Voit myös ostaa valmiita tuotteita. Magneettitaulu voi olla merkki tai liuskekivi (liidulla piirtämiseen).

Liuskekivilevy erottuu mustasta kankaasta. Liitupiirustukset poistetaan kostealla sienellä. Sieni ja väriliidun pidike on myös magneettisesti kiinnitetty jääkaappiin.

Valkotaulu on nykyaikaisempi vaihtoehto. Sen mukana tulee erityinen sieni ja tussit.

Myymälöiden tarjoama uutuus on monivärinen valkotaulu. Hän tekee mistä tahansa jääkaapista kirkkaan ja houkuttelevan.

Jääkaapin maalaus

Jääkaapin maalaaminen on ehkä vaikein tapa, koska se ei vaadi pelkästään mielikuvitusta, vaan myös siveltimen ja maalien käsittelytaitoja Jääkaapin maalaaminen on ehkä vaikein tapa, koska se ei vaadi pelkästään mielikuvitusta, vaan myös siveltimen ja maalien käsittelyn ensimmäiset taidot.Voit koristella jääkaapin maalauksella. Tätä varten käytetään erilaisia ​​maaleja:

 • värjätty lasi;
 • öljy;
 • akryyli-.

Verrattuna tekniikkaan, kuten decoupage, maalaus vaatii tietyn taidon. Jos et ole varma kyvyistäsi, käytä malleja. Suosittu kuvina abstraktista aiheesta – abstraktio, kopiot kuuluisista maalauksista ja kuvat keittiövälineistä.

Joten on monia tapoja tehdä todellinen taideteos epämääräisestä yksivärisestä jääkaapista. Samaan aikaan useimmat sisustustekniikat voidaan oppia itsenäisesti..