Hienot kuvat keittiön seinälle, suosittu sisustuselementti

Maalaus keittiössä on hieno lisä hänen sisustukseensa. Maalaus keittiössä on hieno lisä sisustukseen Upea sisustus on tärkeä osa tyylikästä keittiötä. Tekstiilit, keittiömatkat ja tietysti maalaukset harmonisoivat tiloja ja luovat visuaalisesti sujuvia siirtymiä. Oikealla valinnalla seinien tyhjyys koristetaan tehokkaasti alkuperäisillä piirustuksilla, ilmeikkäillä kehyksillä tai tyylikkäillä modulaarisilla koostumuksilla.

Kuvia keittiön seinälle: väri ja temaattinen valinta

Voit korostaa keittiötä hienovaraisesti ja hienosti seinillä olevien maalausten avulla. Samalla sisätiloista tulee eläviä ja viihtyisiä, jos maalausten värisävy ja koko on valittu oikein. Kuvan kuvan tulee olla sopusoinnussa keittiön tyylin kanssa ja kankaan koon tulee olla sopusoinnussa mittojen kanssa.

Sinun ei tarvitse pyrkiä koristamaan keittiötä kalliilla ja ylellisillä maalauksilla. Tämäntyyppinen huone on yksi yleisimmistä, joten se vaatii korkeaa suorituskykyä..

Voit luoda alkuperäisiä halpoja kuvia omin käsin käyttämällä mielikuvitusta ja suunnittelijoiden neuvoja.

Oikein valitut keittiön maalaukset tekevät siitä tyylikkään, modernin ja kodikkaan Oikein valitut keittiön maalaukset tekevät siitä tyylikkään, modernin ja kodikkaan

Maalauksen valitseminen eri huonetyyleihin:

 • Provencen keittiötyylinen keittiö voidaan erottaa keltaisten sävyjen maalauksista;
 • Jos keittiön sisätiloissa vallitsee metallisia ja kylmiä sävyjä, koristele keittiö mustavalkoisilla kankailla;
 • Kun keittiö on luonut avantgarde-sisustuksen, keittiö voidaan koristaa maalauksilla pastellilla tai akvarellilla;
 • Jos koko keittiössä on minimalismia, keittiö korostuu kirkkailla ja viehättävillä maalauksilla;
 • Keittiön nykyaikaisuutta korostaen keittiötä täydentävät abstraktien motiivien kankaat ja futuristiset maalaukset;
 • Jos etusija annetaan keittiön klassiselle tyylille, keittiö on koristeltu asetelmalla ja maisemamaalauksella;
 • Jos olet luonut skandinaavisen keittiön sisustuksen, koristele keittiö vapaasti pop -taidemaalauksilla..

Voit yhdistää sisustukseen erilaisia ​​tyylejä käyttämällä eklektismin piirteitä, mutta tässä tapauksessa on parempi käyttää suunnittelijoiden tai taidekoristeiden palveluita.

On tarpeen päättää maalausten määrästä keittiön alueen perusteella On tarpeen päättää maalausten määrästä keittiön alueen perusteella

Oikean maalausten sävyn valitsemiseksi sinun on analysoitava huoneen värivalikoima. Joissakin tapauksissa on tarpeen luoda kirkas aksentti maalauksilla, toisissa – rauhallinen ilmapiiri täytetyn maalauksen avulla. Jos kuvan ja seinän välissä on sävyjä, kuvat on korostettava kontrastisella kehyksellä.

Keittiön kuvat vastaavat useimmiten makuaiheita. Se voi olla hedelmiä, vihanneksia, assosiatiivisia juomia. Makrokuvia kirkkaista ja mehukkaista limen hedelmistä, vaaleanvihreistä, vaaleanpunaisista kukista ovat tyypillisiä jugendtyylille. Kauniin maiseman omaavat kuvat sopivat ruokailutilaan, joka latautuu positiivisella energialla, ja työskentelyalueen seinälle voit ripustaa turvallisesti kuvia, jotka kuvaavat kulinaarisia herkkuja tai kiinteää ruoanlaittohetkeä. Kaikkea rajoittaa vain fantasia ja tavoiteltu tulos..

Tärkeintä on, että keittiön seiniä koristettaessa maalausten tulisi herättää positiivisia tunteita, olla sopivia ja sopia huoneen ilmapiiriin..

Kauniita maalauksia keittiöön (video)

Keittiön seinien koristelu maalauksilla: suositukset sijoittamisesta

Jos sijoitat kuvat oikein keittiön sisätiloihin, keittiö voidaan laajentaa visuaalisesti, piilottaa korkeiden kattojen vaikutus, muuttaa koko huoneen mittasuhteita ja aksenttia..

Ominaisuudet maalausten sijoittamiseen keittiön sisätiloihin:

 1. Suunnittelijat neuvovat sijoittamaan maalauksia keittiöön hieman alempana kuin muissa huoneissa, nimittäin keskelle ihmisen silmien tasoa, kun hän seisoo ja istuu;
 2. Pystysuorat kankaat venyttävät visuaalisesti tilaa, joten niitä käytetään keittiöissä, joissa on matala katto;
 3. Kapeat seinät laajenevat visuaalisesti vaakasuuntaisella maalauksella;
 4. Ei ole suositeltavaa koristella kaikkia keittiön seiniä maalauksilla;
 5. Älä ripusta kuvaa seinälle, jossa on jo muita koriste -elementtejä: kellot, kukat, kalenterit;
 6. Piirustuksen laadun säilyttämiseksi ja sävyjen muutosten estämiseksi kuva on ripustettava paikkaan, johon suora auringonvalo ei pääse..

Keittiön maalausten suosituimmat paikat ovat pöydän yläpuolella kulmasohvan leveydellä Keittiön maalausten suosituimmat paikat ovat pöydän yläpuolella kulmasohvan leveydellä

Seinien, joilla maalaukset näyttävät sopivimmilta, on myös täytettävä tietyt kriteerit. Taustakuva luo taustan kankaalle, joten seinien tulisi maalauksiin verrattuna olla neutraalimpia..

Ei ole suositeltavaa ripustaa kuvia seinälle, jos:

 • Taustakuva itse seinälle luo suuren kuvion, esimerkiksi valokuvataustakuvan;
 • Seinän taustakuvassa on monia pieniä yksityiskohtia, jotka herättävät huomiota, esimerkiksi sanomalehtikoristeilla varustettu taustakuva.

Kuvat seinillä, joissa on kuvioitu tapetti maalausta varten, joissa on samanlainen koriste tai yksitoikkoinen kuvio, näyttävät parhaalta..

Kuvan rooli keittiön seinällä voidaan vähentää koristeellisen lisäyksen lisäksi myös tärkeimmäksi aksenttielementiksi, joka piilottaa visuaalisesti huoneen mittasuhteiden puutteet..

Modulaariset maalaukset keittiön sisätiloissa

Siellä on valtava valikoima sisustusta, jota voidaan käyttää turvallisesti keittiön sisätilojen kuvana, mikä tekee keittiöstä ainutlaatuisen ja viihtyisän.

Voit lopettaa valintasi taidekankaiden lisäksi myös:

 • Jäljennökset,
 • Kuvat,
 • Kuvakudokset,
 • Tulostaminen julisteiden muodossa,
 • Tulostaa.

Ei ole välttämätöntä koristella keittiötä oikein maalauksilla, ymmärtää maalausta tai olla luovaa lahjakkuutta, sinun on vain noudatettava taiteellisia suosituksia.

Modulaariset maalaukset edustavat kokonaisvaltaista koostumusta, ne voidaan tehdä eri tekniikoilla Modulaariset maalaukset edustavat kokonaisvaltaista koostumusta, ne voidaan suorittaa eri tekniikoilla

Yksi seinä voidaan koristaa useilla maalauksilla kerralla. Modulaariset koostumukset näyttävät voittavilta ja muodikkailta – kun kuva on jaettu useisiin elementteihin, jotka on valittu itsenäisiksi maalauksiksi.

Seinien koristelu tällaisilla kankailla suoritetaan ottaen huomioon modulaaristen maalausten mahdollisuudet:

 1. Koostumus voidaan jakaa useisiin elementteihin – kahdesta äärettömyyteen;
 2. Koostumuksen segmentit voivat olla kaikki samankokoisia, erilaisia ​​ja yksi korostuselementti korostettuna;
 3. Kuvat sijaitsevat tiukasti samalla tasolla tai kaoottisesti.

Keittiössä kauniit modulaariset maalaukset näyttävät upeilta ruokailutilan seinällä..

Tällaiset koostumukset herättävät välittömästi huomiota, joten älä ylikuormita seinää muulla sisustuksella..

On syytä korostaa, että on mahdollista yhdistää useita maalauksia yhteen sävellystilaan vain tiukalla teemojen yhdistelmällä, jota yhdistää yhteinen käsite. Tällaisissa tapauksissa modulaariset paneelit ovat paras vaihtoehto..

DIY -maalauksia keittiöön

Emäntä voi turvallisesti paljastaa luovuutensa keittiössä ja paitsi kulinaarisessa prosessissa myös sisustuksessa. Voit luoda maalauksia itse käyttämällä monenlaisia ​​improvisoituja keinoja.

Jotta keittiö olisi viihtyisä ja mukava, sinun ei tarvitse ostaa maalauksia kaupasta, voit tehdä ne itse Jotta keittiö olisi viihtyisä ja mukava, sinun ei tarvitse ostaa maalauksia kaupasta, voit tehdä ne itse

Suosituimmat seinäkoristeideat:

 • Käytä mahdollisia taustakuvan jäänteitä;
 • Tulosta suosikkikuvasi;
 • Luo sävellyksiä viljoista, kahvipavuista, siemenistä;
 • Kirjota viehättävimmät asetelmat lankojen, helmien, nauhojen avulla;
 • Ota lasten piirustuksia ja luo niistä upeita ikimuistoisia maalauksia;
 • Poimi kankaan leikkaukset haluamillasi elementeillä.

Kuvan luomiseksi tarvitset tiheän pohjan, esimerkiksi pahvin tai lastulevyn, johon koko koostumus on kiinnitetty liimalla tai nastoilla..

Modulaarisia maalauksia voidaan helposti luoda sijoittamalla malleja vaahtotukille, mikä luo kolmiulotteisen vaikutelman.

On syytä kiinnittää huomiota keittiön maalausten hoitoon. Keittiö eroaa muista huoneista äärilämpötiloissa ja korkeassa kosteudessa. Kaikkien keittiöelementtien perusvaatimus on puhtaus. Siksi on tärkeää, että maalausten hoito on miellyttävää ja piirustus on vakaa eikä menetä ominaisuuksiaan niin pitkään kuin mahdollista. Laadukas lakka, jolla kuva peitetään, voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Mutta jos sinulla on vaihtoehtoja, on parempi pysyä kuvissa lasin alla, keittiössä tämä on paras vaihtoehto.

DIY -maalaus keittiöön (video)

Kun sisustat keittiötä elementteillä, sinun on noudatettava yksinkertaista sääntöä: vähemmän, mutta parempi. Maalaus on luova prosessi, jossa voit kokeilla vapaasti. Mutta keittiön sisätiloissa suhteellisuudentaju auttaa välttämään ylikuormitusta, joten sinun ei pitäisi pyrkiä täyttämään koko seinätilaa maalauksilla.

Suunnittelu maalauksia keittiöön seinälle (kuva)