DIY -keittiön sisustus: parhaat suunnitteluideat

Keittiön uuden ilmeen luomiseksi ei ole ollenkaan tarpeen turvautua radikaaleihin toimenpiteisiin suuren uudistuksen muodossa. Sinun ei tarvitse tehdä suuria uudistuksia keittiön sisustamiseksi. Riittää, kun lisäät kotisi sisustukseen muutamia uusia yksityiskohtia, jotta keittiön omilla käsillä sisustaminen luo huoneeseen täysin uuden tunnelman. Moderni sisustus tarjoaa mahdollisuuden käyttää muutamia pieniä temppuja, jotka auttavat sinua muuttamaan huoneen suunnittelun helposti, kauniisti ja edullisesti..

Seinät asettavat keittiölle sävyn

Tyylikäs keittiö edellyttää oikeaa taustaa seinille. Siksi on tarpeen aloittaa sisustuksen sisustaminen talon seinien suunnittelulla..

Kauniisti sisustetut keittiön seinät ovat hyvä tausta sisustukseen. Kauniisti sisustetut keittiön seinät ovat hyvä tausta sisustukseen.

Yleisimmät ja helposti seurattavat koristeelliset vivahteet keittiön seinille:

 • värin muutos,
 • koristelu,
 • teema -tarrojen käyttö,
 • maalaus.

Seinien maalaaminen kokonaan tai liimaaminen ei ole tarpeen. Useat koriste -elementit tuovat uuden ulottuvuuden vanhaan muotoiluun. Nämä voivat olla teemoitettuja tarroja, jotka kuvaavat keittiövälineitä, astioita, vihanneksia ja hedelmiä..

Eriväriset tasaiset seinät auttavat vyöhykkeen sisätiloissa. Jotta tila voitaisiin jakaa visuaalisesti työalueeksi ja ruuanottoalueeksi, tarvittava alue voidaan koristaa kaavaimella koristeen levittämiseksi. Luomasi kuvio tarjoaa ainutlaatuisen sisustuksen ja saa kotitalouden jäsenet katsomaan keittiöön useammin. Se on helppo tehdä itse.

Tavalliset hyllyt kauniilla keittiövälineillä voivat olla eräänlainen seinäkoriste. Tavalliset hyllyt kauniilla keittiövälineillä voivat olla eräänlainen seinäkoriste. Seinien ja katon koriste -elementit voivat muuttaa radikaalisti keittiön ulkoasua Seinien ja katon koriste -elementit voivat muuttaa radikaalisti keittiön ulkoasua

Tätä varten:

 1. Valmista piirtopaperi, pahvi, lyijykynä ja sakset.
 2. Valitse kuvio ja siirrä se mittakaavaan grafiikkapaperille.
 3. Leikkaa kaavain pois ja kiinnitä se seinään riippumatta siitä, onko se samankokoinen kuin tarvitsemasi alue.
 4. Jos sovitus meni hyvin, kopioi ääriviivat pahville.
 5. Leikkaa kaavain pahvista ja aloita seinän koristelu maalilla.

Jos koristamme ruokailutilan maalauksella, tämä antaa runsaasti mahdollisuuksia laajentaa kotisi tilaa visuaalisesti..

Sisustus auttaa visuaalisesti lisäämään keittiön pinta -alaa, jonka yksi seinä on koristeltu laajamittaisella perspektiivimaalauksella – mäntymetsä, meren rannikko, viihtyisä italialainen katu.

Kiinteä tausta on hyvä, koska sen avulla voit tehdä muutoksia talon sisätiloihin ilman suuria ponnisteluja. Jopa kaikkein hillitty sisustus keittiön paneelin tai seinän koristeellisen levyn muodossa virkistää huonetta. Haluttaessa ne voidaan helposti korvata valokuvalla tai maalauksella. Tämä vaihtoehto sopii sekä tasaisille pinnoille että kuvioiduille taustakuville..

Keittiön seinäkoriste (video)

Huonekalujen ulkonäön muuttaminen

Talon sisustus sisältää oikein sijoitetut sopivat huonekalut. Usein keittiössämme on erilaisia ​​huonekaluryhmiä, joten muotoilu ei näytä kokonaisvaltaiselta..

Luodaksesi harmonian huoneeseen, käytä sisustusta, joka auttaa löytämään keittiön suunnittelun yhtenäisyyden.:

 • huonekalujen maalaus,
 • julkisivujen vaihto pöydän ja tuolien mukaan,
 • keinotekoinen ikääntyminen,
 • decoupage -pinnat,
 • kaappien ja pöytien koristelu mosaiikeilla.

Samalla maalilla käsitellyt tuolit ja kaapit muuttavat hajallaan olevien kuulokkeiden elementit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Yhdessä värimaailmassa valmistetut keittiökalusteet tekevät sisustuksesta täydellisemmän ja täydellisemmän Yhdessä värimaailmassa valmistetut keittiökalusteet tekevät sisustuksesta täydellisemmän ja täydellisemmän Keittiökalusteiden maalaamiseen voi kuulua antiikkikoristeita Keittiökalusteiden maalaamiseen voi kuulua antiikkikoristeita Alkuperäinen idea on keittiökoneiden talvikoriste samaan tyyliin. Alkuperäinen idea on keittiökoneiden talvikoriste samaan tyyliin.

Jotta ideaasi kruunaisi menestys, sinun pitäisi tietää se:

 1. Tämä menetelmä on hyvä puukalusteille..
 2. Ennen päätyötä poista vanha maalikerros ja hio pinnat.
 3. Korjaa tarvittaessa.
 4. Vasta näiden valmistelutöiden jälkeen he aloittavat maalaamisen.
 5. Huonekalujen suojaamiseksi keittiön korkealta kosteudelta on suositeltavaa peittää ne useilla lakkakerroksilla..

Tiiviisti suljetut kaapit vievät tilaa jo pienissä keittiöissä. Avoimet hyllyt tai julkisivujen korvaaminen ovilla läpinäkyvällä lasilla auttavat korjaamaan tilanteen. Nämä luovat suuremman huoneen vaikutelman..

Jos talon sisustus on tehty maalaismaiseen tyyliin ja seinät on verhoiltu puulla, kotitekoiset chintz -verhot sopivat täydellisesti tähän muotoiluun kaappiovien sijasta. Ne on koristeltu applikoinnilla, kirjonta, röyhelöt ja flounces on ommeltu..

Kuinka päivittää vanhat huonekalut (video)

Ruokailutilan koristelu

Voit antaa pöydälle ja tuoleille tai ulosteille täysin erilaisen ilmeen maalaamatta huonekaluja voimakkaasti. Kaunis pöytäliina auttaa piilottamaan pöydän puutteet. Voit ommella tuolinpäälliset tai jakkaratyynyt vastaamaan sitä..

Tällaiset viitat eivät ole vain koristeellinen vaan myös hyödyllinen suoja lialta. Samaa mieltä, päällisen pestä on helpompaa kuin koko tuolin purkaminen ja puhdistaminen.

Tyynyjen tai peitteiden ompeluun on parempi valita synteettinen kangas. Luonnonkuidut imevät helposti rasvan ja ruoka tahrat, ja niitä on vaikeampi pestä liasta. Ja synteettiset materiaalit ovat helpommin hoidettavia, kuivuvat nopeammin pesun jälkeen ja maksavat vähemmän..

Tekstiilit sisätiloissa

Tekstiilisisustus tekee keittiöstäsi paljon mukavamman Tekstiilisisustus tekee keittiöstäsi paljon mukavamman

Viime aikoina on tullut muodikasta asentaa kaihtimet ikkunoihin. Kuitenkin edelleen on todellista sisustaa sisustus tyllillä, verhoilla, verhoilla:

 • läpinäkyvä kevyt tylli luo tilavuuden tunteen, täynnä ilmaa ja huoneen valoa;
 • raskaita verhojen kankaita käytetään tilavan keittiön tai studion sisustamiseen kaavoitustilaa varten;
 • pienille alueille japanilaiset verhot ovat hyvä valinta.

Pyyhkeet ovat välttämättömiä missä tahansa keittiössä. Jos ostat sarjan, tee kaksi potholders tai esiliina. Ja silloin ne eivät enää ole satunnainen sisustuselementti, vaan osa yhtä kokonaisuutta..

Jos kirjonta kuuluu emännän harrastuksiin, ei ole vaikeaa koristella tavallisesta valkoisesta kankaasta valmistetun pöytäliinan kulmia yksinkertaisella kuviolla. Koristele samat, mutta pienemmässä mittakaavassa kotitekoiset lautasliinat, ja ruokailuryhmä saa täydellisen ja juhlallisen ilmeen.

Koristamme valkoisen keittiön (video)

Hieman vaivaa – ja keittiöstäsi tulee paikka, jossa ei ole vain kätevää valmistaa ruokaa, vaan myös mukava kokoontua yhteen pöytään keskustelemaan perheasioista teekupin ääressä. Sinun tarvitsee vain katsoa ympäri huonetta, arvioida sisustuksesi vahvuudet ja heikkoudet ja aloittaa suunnittelun parantaminen. Kuten näette, jopa yksinkertaisimmat asiat voivat muuttaa huonetta merkittävästi..

Alkuperäisiä ideoita keittiön sisustamiseen omin käsin (kuva)