Ympäristöystävällinen korkkitaustakuva: sovellusideoita

Korkkitaustakuva on paitsi kodikas ekologinen sisustus, myös hyvä suoja melua vastaan. Korkki-taustakuva ei ole vain kodikas sisustus ekotyyliin, vaan myös hyvä suoja melua vastaan. Korkkitaustakuvassa on ainutlaatuista, että se on 100% luonnollinen. Ne on valmistettu korkkitammen kuoresta, ja tämä kuori poistetaan vain kerran kymmenen vuoden välein. Poistamisen jälkeen kuori murskataan ja levitetään sopivalle pohjalle – yleensä kuitukangasta, mutta käytetään myös vain paksua paperia.

Korkki tapetti sisätiloissa

Ekotyylin ystäville korkkitaustakuva on vain todellinen löytö. Ecostyle edustaa sisätilojen luonnollisia värejä ja materiaaleja, ja korkkitaustakuvat ovat kaksi yhdessä. Jos katsot valokuvaa, näet kuinka uskomattomilta ne näyttävät..

Suunnittelijat uskovat, että tällaiset taustakuvat luovat rauhan ja hiljaisuuden ilmapiirin, ja he neuvovat metropolissa asuvia valitsemaan nämä taustakuvat. Se on kuin rentouttava vaikutus, jota kaupunkien asukkaat tarvitsevat kiihkeästi..

Korkkitaustakuvat ovat erittäin lämpimiä, kulutusta kestäviä eivätkä pelkää kosteutta. Monet positiiviset ominaisuudet mahdollistavat niiden käytön missä tahansa huoneessa Korkkitaustakuvat ovat erittäin lämpimiä, kulutusta kestäviä eivätkä pelkää kosteutta. Monet positiiviset ominaisuudet mahdollistavat niiden käytön missä tahansa huoneessa

Huoneet, joissa voit käyttää korkkitaustakuvia:

 • Korkki -taustakuva keittiön sisätiloissa. Jos käytät luonnonvärisiä huonekaluja, nämä taustakuvat ovat erittäin harmonisia. Jos keittiösi on pieni, voit ottaa tapetin laattojen muodossa seinien liittämiseksi, istuvuus on optimaalinen. Jos tapetit eivät ole kyllästetty vahalla, ne eivät myöskään sovellu keittiöön – öljyn ja ruoan hajut imeytyvät.
 • Korkki tapetti salin sisätiloissa. Aulan tai eteisen seinät on viimeistelty vain materiaaleilla, jotka voidaan helposti pestä ja puhdistaa. Koska korkkitaustakuva on antistaattinen, pöly ei tartu siihen. Tämä tarkoittaa, että tällainen taustakuva voidaan pestä.
 • Korkki tapetti olohuoneen sisustuksessa. Yleensä suunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että keskiseinä voidaan liittää kontrastisella tapetilla ja muut kolme – korkilla. Korkki ei aina sovi kaikkiin neljään seinään, mutta tässä yhdistelmässä se näyttää hyvältä. Kontrastiseinien väri voi olla esimerkiksi suklaa.
 • Tapetti korkista kylpyhuoneessa. Niille, jotka ovat kyllästyneet kylmiin laattoihin. Korkki luo lämmön illuusion, joka usein puuttuu kylpyhuoneesta. Voit olla varma, että korkki kestää hometta, hometta ja muita korkean kosteuden sivuvaikutuksia.

Sisätilojen korkkia voidaan käyttää koristepaneelina tai täysin toimivina seinäpaneeleina Sisätilojen korkkia voidaan käyttää koristepaneelina tai täysin toimivina seinäpaneeleina

Yleisesti voidaan todeta, että korkki on melko monipuolinen materiaali, joka näyttää luonnollisuutensa vuoksi hyvältä missä tahansa huoneessa. Millä tahansa seinillä ne voivat olla orgaanisia muihin sisustuselementteihin..

Korkkiseinäpinnoilla varustettujen huoneiden suunnittelu (video)

Onko mahdollista liimata korkkitaustakuva tapetille

Tärkeää ei ole se, että tapetti liitetään, vaan seinien ihanteellinen valmius liimaamiseen. Ei ole väliä, ostitko taustakuvan rullina vai laattoina, ne on silti kiinnitettävä tasaiselle seinälle.

Kuinka liimata korkkitaustakuva – tekniset ohjeet:

 • Kävele seinää pitkin majakan aloittavalla kitillä tai kipsillä;
 • Seuraavaksi pinta on pohjustettava ja kaikki seinien puutteet on korjattava;
 • Tapettia on mahdotonta taivuttaa korkista ja liimata ne päällekkäin, vain päästä päähän;
 • Sinun on leikattava taustakuva vahvoilla saksilla;
 • Ennen liimaamista tapetti leikataan nauhoiksi, sinun on annettava niiden maata ennen seinien liimaamista;
 • Merkinnät seinälle ovat pakollisia – piirrä pystysuora viiva, liimaa siitä molempiin suuntiin niin, että leikkaus on sama kaikilla puolilla.

Tällaisen kankaan valmistukseen ei käytetä liimaa, koska korkki itse vapauttaa liimoja puristushetkellä Tällaisen kankaan valmistukseen ei käytetä liimaa, koska korkki itse vapauttaa liimoja puristushetkellä

Jos katsot arvosteluja, käy selväksi, että liiman valinta on erittäin tärkeää..

Korkki Tapetti Liima

Tässä on myös joitain vivahteita. Voit ostaa kalliita akryyliliimoja, se on helppokäyttöinen, ja korjauksessa kokematon henkilö selvittää sen. Mutta asiantuntijat neuvovat ostamaan yksinkertaisen kosketusliiman, sinun on hoidettava sitä, mutta siihen kiinnitetty taustakuva ei varmasti koskaan jää jälkeen.

Älä vain ota mitään kosketusliimaa. Pakkauksessa pitäisi olla teksti “raskaille taustakuville”.

Kontaktiliima kestää paremmin, jos tapetti painetaan seinää vasten pidempään. Kontaktiliima kestää paremmin, jos tapetti painetaan seinää vasten pidempään.

Älä käytä PVA -liimaa tai muita liimoja, jotka sisältävät vettä. Nitroclaya ei myöskään suositella, se on vaarallista ihmisten terveydelle..

Korkkipäällysteiden käyttö sisätiloissa (videoarvio)

Korkki taustakuvaksi

Mikä on taustakuvan tausta – kangas, jota käytetään keskikerroksena. Keskikerros on materiaali, jonka tehtävänä on tasoittaa ja lisätä tartuntaa (tarttuvuutta) seinäpinnan ja viimeistelypinnoitteen välillä..

Mikä on tällainen kerros:

 • Se kompensoi täydellisesti kaikki pohjan viat;
 • Toimii materiaalina lisää tarttuvuutta varten;
 • Auttaa seinän nopeaan valmisteluun liimausta varten.

Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi korkkitausta on myös erinomainen eristys ja äänieristys Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi korkkitausta on myös erinomainen eristys ja äänieristys

Korkkitausta ei käytetä vain, jos seinämän kohokuvio ulottuu voimakkaasti eteenpäin.

Jos katsot korkkialustan valokuvaa, näet, että se näyttää erittäin hyvältä ulkoisesti, sitä käytetään usein omavaraisena viimeistelymateriaalina.

On olemassa tavallisia alustoja ilman lisäominaisuuksia. Mutta on myös alustoja, jotka “kykenevät” vaimentamaan tärinää ja ovat äänieristimiä..

Korkki tausta (video)

Itsekiinnittyvä korkkitaustakuva

Itsekiinnittyvä korkkitaustakuva on innovaatio remontissa. Mikä on niiden viehätys – ne on kiinnitetty seinään kuin itseliimautuva kalvo, joka on tutumpi kaikille.

Kuvittele: seinät liimaamista varten ovat sileitä, puhtaita ja tasaisia. Olet mitannut ne ja aloitat arkkien leikkaamisen. Tapetin leveydelle on erotettava kolmen senttimetrin suojakerros. Tapetin avoin osa liimataan seinään ja suojakalvo poistetaan koko kankaalta, arkki liimataan kokonaan.

Jos tällaisen tapetin alle on muodostunut kuplia, tämä kotelo voidaan poistaa kostealla liinalla. Jos ilmaa ei vieläkään tule ulos, voit tehdä pienen piston neulalla ja silittää tapetin uudelleen liinalla.

Itsekiinnittyvällä korkkitaustakuvalla on erityisen ohut rakenne, mikä tekee siitä monipuolisemman: sitä voidaan käyttää seinien, ovien, huonekalujen, paneelien jne. Itsekiinnittyvällä korkkitaustakuvalla on erityisen ohut rakenne, mikä tekee siitä monipuolisemman: sitä voidaan käyttää seinien, ovien, huonekalujen, paneelien jne..

Suosittuja korkkitaustakuvia

On olemassa useita merkkejä, jotka keräävät parhaat arvostelut. Yksi näistä on Ibercork. Yleensä tällaisissa taustakuvissa on vaaleat värit – beige, keltainen ja niiden sävyt..

Korkkiseinäpäällyste parhailta valmistajilta löytyy Leroy Merlin -rakennushypermarkettiketjusta.

Joskus nämä taustakuvat on päällystetty värillisellä tai neutraalilla lakalla. Joskus nämä taustakuvat on päällystetty värillisellä tai neutraalilla lakalla.

Taustakuva korkista Leroy Merlinissä:

 • Niitä markkinoidaan sekä korkkilaattojen että rullien muodossa..
 • Korkkilaatat painavat yleensä 3,3 kg. Mutta vain suurta painoa voidaan pitää ehdollisena haittana, laatan suorituskykyominaisuudet ovat erinomaiset..
 • Leroy Merlinin korkkirullia ei sähköistetä, mikä tarkoittaa, että pöly, bakteerit ja mikrobit eivät pelkää sitä.

Leroy tarjoaa monia värejä ja sävyjä maailmanmarkkinoiden johtavilta valmistajilta, mikä tietysti tekee tällaisesta pinnoitteesta houkuttelevamman valita..

Kuinka liimata korkkitaustakuva (video)

Jos luonnonvaraisten taustakuvien ostamiseen ei ole taloudellista mahdollisuutta, voit ostaa korkkitaustakuvia. Niillä ei tietenkään ole niin kadehdittavia ominaisuuksia, mutta ulkoisesti ne muistuttavat alkuperäistä. Jos huone on muuttunut, on järkevää kaivaa luonnollisen korkin alle.

Ole hyvä valinta!

Korkki tapetti sisätiloissa (kuva)