Viihtyisät taustakuvat olohuoneessa: sisustuskuvia eri tyyleissä

Olohuoneen eri taustakuvien yhdistelmä voi yllättää miellyttävästi kotisi vieraat ja vierailijat. Olohuoneessa olevien erilaisten taustakuvien yhdistelmä voi yllättää miellyttävästi kotisi vieraat ja vierailijat. Olohuone ilman liioittelua on talon päähuone. Hänen suunnittelunsa pitäisi mieluiten olla täydellinen. Sekä tilavassa uudessa rakennuksessa että Hruštšovin rakennuksessa voit tehdä kauniin olohuoneen käyttämällä pieniä ja suuria sisätemppuja. Riittää, kun käydään läpi johtavat sisustustyylit ja taustakuvat, jotka sopivat täydellisesti näihin tyyleihin..

Olohuoneen taustakuva: skandinaavinen muotoilu

Koska skandinaavisella sisustustyylillä on paljon faneja, on järkevää aloittaa siitä..

Vaikka skandinaavisen tyylin taustakuva näyttää melko minimalistiselta, se on valmistettu käyttäen uusinta ja korkealaatuista tekniikkaa. Vaikka skandinaavisen tyylin taustakuva näyttää melko minimalistiselta, se on valmistettu käyttäen uusinta ja korkealaatuista tekniikkaa.

Skandinaavinen sisustus on:

 • Rauhallinen valkoinen, jossa on kirkkaita aksentteja. Muut rauhalliset värit ovat tervetulleita, mutta valkoisella on moitteeton johtajuus..
 • Suunnittelun ulkoinen yksinkertaisuus. Kalusteet ja otsatukka ovat toisesta oopperasta. Tässä tyylissä yksinkertaisuus on täydellinen.
 • Luonnolliset materiaalit. Ei muovi -ikkunat, mutta ikkunat, joissa on kiinteät puukehykset jne..
 • Paljon valoa. Huonekalut, tapetit, valo, koko värivalikoima ja mahdollisuudet, jotka laajentavat tilaa visuaalisesti, käytetään epäonnistumatta.

Ja kaikki nämä kohdat leikkaavat tavalla tai toisella tapettia. Skandinaaviseen tyyliin voit ottaa maalattavan taustakuvan. Aloita maidolla ja kokeile sitten tulevaisuudessa värejä ja sävyjä.

Taustakuvan suunnittelu voi olla ulkoisesti yksinkertainen, mutta kasvojen on oltava laadukkaita ja yhteensopivia muiden sisustuselementtien kanssa. Kauniit kuviot eivät tarkoita värikkäitä ja koristeellisia, vaan lakonisia, muodikkaita, erilaisilla suunnitteluideoilla.

Kuinka valita taustakuva olohuoneessa (video)

Tapettikaverit olohuoneen sisustukseen klassiseen tyyliin

Yhdistelmätaustakuva on kahden tyyppinen, harvemmin kolmen tyyppinen taustakuva, mutta yksi tekstuuri. Heidän tehtävänsä on täydentää toisiaan, on hyödyllistä esittää toistensa vivahteet.

Tapetin värin on ehdottomasti vastattava klassisia huonekaluja. Toisin kuin monet modernit trendit, perinteiseen tyyliin kokeilua ei kannusteta niin voimakkaasti. Tapetin värin on ehdottomasti vastattava klassisia huonekaluja. Toisin kuin monet modernit trendit, perinteiseen tyyliin kokeilua ei kannusteta niin voimakkaasti.

Kun valitset pari taustakuvaa, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat:

 1. Osta aina materiaaleja, joissa pistorasia on varustettu esitelineillä – näin tiedät paremmin, miltä ne näyttävät huoneen seinillä;
 2. Tämän taustakuvan sävyt on välttämättä arvattava huonekaluissa, tekstiileissä, asusteissa ja muissa huoneen sisustuksen yksityiskohdissa;
 3. Jos valitset taustakuvan, jolla on erilainen rakenne, värin tai kuvion, kuvion, jotain pitäisi olla yhteistä näissä kahdessa tyypissä;
 4. Yhden taustakuvan tulisi olla yksivärinen (kontrastiväristen taustakuvien osalta), liian kirkkaat seinät olohuoneessa ovat harvoin onnistuneita;
 5. Harkitse huoneen kokoa – pienessä huoneessa et voi “kävellä” kirkkaalla ja mehukkaalla taustakuvalla, joten kontrastinen yhdistelmä voi olla julma vitsi.

Jos et halua poiketa klassisen tyylin kaanoneista, vältä liian kirkkaita, happamia värejä. Jos et halua poiketa klassisen tyylin kaanoneista, vältä liian kirkkaita, happamia värejä.

Asiantuntijat neuvovat: vaalea taustakuva on parempi virkistysalueella, jossa ei ole kuviota tai jossa on melko haalistunut kuvio. Lähes mikä tahansa tavallinen taustakuva, jossa on valokuvatausta, on yhdistetty hyvin – tämä muotoilu ei mene pois muodista ja näyttää aina tuoreelta.

Älä yhdistä kahta täysin vastakkaista tekstuuria – esimerkiksi silkkipainoa ja paperipäällysteitä ei voi ystävystyä.

Olohuoneen taustakuvan valinta Provencen tyyliin

Provencen tyyli on mukavuus, hyvä maku, tulisija ja rakkaus perinteisiin. Tämän tyylin taustakuvat ja verhot valitaan erityisellä levottomuudella, koska tekstiilit ja tausta (eli seinien ulkonäkö) ovat erittäin tärkeitä.

Haluatko enemmän valoa huoneeseesi? Provence-tyylinen taustakuva sopii sinulle Haluatko enemmän valoa huoneeseesi? Provence-tyylinen taustakuva sopii sinulle

Valikoima provencelaistyylisiä taustakuvia sisältää:

 • Valoisten ja lämpimien värien etusija;
 • Taipumus luonnollisiin sävyihin – oliivi, keltainen, sininen, vihreä, beige;
 • Bias vaaleassa vintage- tai tarkoituksella vanhennetussa taustakuvassa;
 • Kukka -aksentti – Italialaiset tapetit voivat auttaa löytämään tällaisen vaihtoehdon, ja kotimaiset valmistajat ovat ottaneet huomioon provencelaisen muodin.

Mutta Marburg -tuotemerkin tapetit ovat hieman erilainen muotoilu, ja jugendtyylin kannattajille kannattaa katsoa juuri tällaista vaihtoehtoa..

Pohjimmiltaan uusi muotoilu – parvi – tänään suosionsa huipulla.

Loft-tyylinen taustakuva: mitä ominaisuuksia on?

Jäljitelmätapetilla on eniten mahdollisuuksia koristella parvi-tyylistä olohuonetta. Loft on teollinen tyyli, joka vastustaa mennyttä glamourin aikakautta, raakaa, “älykästä”, hieman askeettista, mutta ei vailla taidetta. Tällaisessa huoneessa tapettia ei periaatteessa käytetä, mieluiten se on tiilimuuraus. Mutta kaikilla ei ole varaa tällaiseen, sanotaan, paljastamiseen, koska liimaus on täysin mahdollista.

Tiilimuurausta jäljittelevä tapetti on varsin suosittu loft -tyylillä. Tiilimuurausta jäljittelevä tapetti on varsin suosittu loft -tyylillä.

Tämän tyyppisellä tapetilla, kuten jäljitelmällä, on enemmän etuja – voit ostaa esimerkiksi raskaita kohokuvioituja tapetteja, jotka jäljittelevät samaa tiilimuurausta. Ja maalaa se haluamallasi värillä, ja voit maalata sen myöhemmin uudelleen. Tämä ei ole nestemäinen taustakuva (ei pidä sekoittaa), vaan maalausmateriaali.

Myös loft-tyylisille taustakuville on ominaista seuraavat jäljitelmävaihtoehdot:

 1. Betoni;
 2. Kipsi;
 3. Vanhat levyt;
 4. Tai vain taustakuva, jossa on kuva joistakin teknisistä prosesseista.

Kaikki olohuoneet eivät ole valmiita tällaisiin saavutuksiin, joten voit valita pehmeän parvi -vaihtoehdon. Tässä tapauksessa olohuoneesi ei muistuta vuorattua ullakkoa tai varastotilaa, vaan ottaa vastaan ​​tämän raakuuden parhaat muistiinpanot. Joten yksi tiiliseinä ja monogrammien puuttuminen, monimutkaiset mallit ja herkät kuviomallit ovat jo lähellä tätä ajatusta..

Samaan aikaan parvi on erinomaisia ​​”ystäviä” nykyaikaisen tekniikan kanssa, ja vanha tiilimuuraus tai kulunut kipsi on hyvin yhteensopiva suuren plasmatelevision kanssa. Tällaisista odottamattomista yhdistelmistä tulee jopa stereotyyppisiä, joten sinun ei pitäisi pelätä tätä, ensi silmäyksellä, kontrastia..

Loft-tyylinen olohuoneen suunnittelu (video)

Olohuone on esitys asunnostasi, paikka, jossa kaikkien pitäisi olla hyviä. Siksi kaikki siinä on tärkeää, ja älä kiirehdi taustakuvan valinnalla, katso useita vaihtoehtoja, mieti, kumpi todennäköisesti kyllästyttää sinua nopeammin. Ja muista, että tänään ei arvosteta merkkejä, ei tiettyjä aksentteja ja kuvioita, värejä ja kuvioita, vaan kyky luoda yksilöllisyyttä ja säilyttää huoneen tyylinen yhtenäisyys..

Ole hyvä valinta!

Esimerkkejä olohuoneen taustakuvista (kuva)