Taustakuva orkideoilla seinille: valokuva sisätiloissa

Kukka -aihe on aina ollut tärkeä seinäkoristeessa: orkideat ansaitsevat erityistä huomiota Kukka -aihe on aina ollut ajankohtainen seinäkoristeissa: orkideat ansaitsevat erityistä huomiota. Vaaleat sävyt, joita löytyy aina monista sisätiloista, puhuvat puolestaan. Ja myös erilaisten valintojen avulla voit valita kuvion, joka sopii huoneesi sisustustyyliisi..

Taustakuva Elysium “orkideat” sisätiloissa: lajikkeet

Tapetti Elysium “orkideat” sopii minkä tahansa tilan, kuten makuuhuoneen, keittiön, kylpyhuoneen, koristeluun. Ne näyttävät myös hyvältä työhuoneen tai toimiston seinillä. Tällaisten taustakuvien ansiosta on mahdollista korostaa huoneesi muotoilua..

Elysium -taustakuva sopii parhaiten olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen Elysium -taustakuva sopii parhaiten olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen

Elysium -taustakuvien lajikkeet:

 • Silkkipaino. Vinyyli -seinäpäällysteiden valmistuksessa käytetään kuumaleimaustekniikkaa, minkä vuoksi ne ovat niin kevyitä. Silkkiefekti lisää tapettiin ohuen PVC -kerroksen. Tätä taustakuvaryhmää pidetään suurimpana ja se on kuuluisa erilaisista malleistaan..
 • Silkkipainatus.Tässä tekniikassa vinyylimassa levitetään taustapaperipohjalle ja lähetetään käsiteltäväksi erityiseen uuniin. Uunissa kaasu haihtuu, mikä on osa vinyylimassaa, ja sillä välin pinnoitteeseen muodostuu vinyylivaahtoja ja huokosia.
 • Kompakti vinyyli. Tämän tyyppisellä tapetilla on suurempi tiheys verrattuna silkkipainatukseen. Niitä on saatavana kankaan, kiven tai kipsin jäljitelmänä.
 • Raskas vinyyli. Tämä menetelmä sisältää paksun vinyylikerroksen levittämisen paperin taustalevylle. Tämä edistää niiden suurta voimaa ja helpotuksen ilmenemistä heille. Tällainen tapetti voi tasoittaa seinien epätasaisuuksia ja piilottaa epätäydellisyydet..
 • Esto. Tuotantotekniikka tekee tapetista kosteutta kestävän ja kestävän. Tapetin pinta on kiiltävä ja sileä, joten se on helppo puhdistaa ja pestä.

Yksi nykyaikaisimmista Elysium -taustakuvista - stensiili Yksi nykyaikaisimmista Elysium -taustakuvista – stensiili

Elysium -taustakuva seinille on valmistettu korkealaatuisista eurooppalaisista laitteista. Työssä käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja, minkä vuoksi nämä taustakuvat ovat ansainneet erinomaiset ominaisuudet Venäjän, Aasian ja Euroopan asiantuntijoilta..

Kuinka valita kukkia taustakuvaksi (video)

Tapetti, jossa on orkideoita keittiössä – suunnittelusuosituksia

Tapetti, jossa on orkideoita keittiössä, tuo siihen hienostuneisuutta ja antaa sille poikkeuksellisen viehätyksen. Mutta ennen kuin liimaat taustakuvan orkideamallilla, sinun on harkittava huolellisesti kaikkea ja tutustu asiantuntijoiden neuvoihin.

Keittiössä voit käyttää orkideoita esiliinan koristeluun. Keittiössä voit käyttää orkideoita esiliinan koristeluun.

Suosituksia tapettien valitsemiseksi orkideoilla keittiössä:

 1. Valitse kuvia, joissa on suuria kukkia, sillä pienet kukat yksinkertaisesti ylikyllästtävät tilan..
 2. Pienessä huoneessa on parempi tapettia ei koko seinää, vaan tehdä pinnoitteesta valopaneeli, joka on koristeltu koristeellisella kehyksellä.
 3. Orkideoilla varustettu taustakuva sopii täydellisesti kaavoitustilaan. Esimerkiksi studiohuoneiston suunnittelussa on parempi liittää keittiön julkisivu ja yksi seinistä samalla tapetilla..
 4. Orkideatapetit sopivat melkein mihin tahansa tyyliin. Eksoottisten kukkien kuvat sopivat uusklassismiin, minimalismiin ja art decoon. Mutta maa-, pop-, punk- ja ekotyylisissä tyyleissä tällainen sisustus ei näytä hyvältä..
 5. Realistiset kuvat lisäävät tilaa visuaalisesti.
 6. Kun valitset taustakuvan, etsi tarina, joka varmasti ilahduttaa ja inspiroi sinua päivästä toiseen. Kuvat avaamattomista silmukoista lisäävät sisustukseen erityisen aistillisuuden, ja yksittäisten sävyjen makrovalokuvat tuovat raikkautta ja ilmavuutta..
 7. Laajan orkideakukkivalikoiman avulla voit kokeilla huoneesi suunnittelua..

Pienelle huoneelle kannattaa valita taustakuva, jossa on pieniä kuvia: liian suuret kuvat taustakuvassa näyttävät naurettavalta Pienelle huoneelle kannattaa valita taustakuva, jossa on pieniä kuvia: liian suuret kuvat taustakuvassa näyttävät naurettavalta

Tapetista, jossa on orkideoita seinille, tuo tyyliä ja omaperäisyyttä, tulee todellinen yllätys kotiisi. Tuoreet ja kukoistavat tarinat leikkivät aina seinillä, mikä tuottaa sinulle päivittäistä iloa.

Suosittu orkideat 3d -taustakuva seinälle

Orkideat 3D -taustakuva seinällä on hämmästyttävän realistinen ja todella henkeäsalpaava. Visuaalisesti näyttää siltä, ​​että seinän pinta ei ole tasainen, vaan ikään kuin tila menisi kauas syvyyksiin.

3D -taustakuvan edut:

 • Valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista;
 • Myrkyttömien ominaisuuksien hallussapito;
 • Korkea kulutuskestävyys ja kestävyys;
 • Helppo hoitaa tapetti;
 • Materiaali on palamatonta, koska se on käsitelty pohjamaalilla.

Realismin vaikutuksen tehostamiseksi on tarpeen asentaa ultraviolettisäteilyssä toimivat BLB -lamput. Ne myydään yhdessä taustakuvan kanssa..

3D -taustakuvan vaikutus voidaan saavuttaa vain tietyssä valossa: tämän vuoksi on tärkeää luoda oikea valaistus huoneeseesi. 3D -taustakuvan vaikutus voidaan saavuttaa vain tietyssä valossa: tämän vuoksi on tärkeää luoda oikea valaistus huoneeseesi.

Ei ole järkevää ostaa 3D -taustakuvia orkideoilla seinille pieneen huoneeseen. Tämäntyyppiset taustakuvat sopivat suuriin huoneistoihin. Pienessä huoneessa 3D-taustakuva menettää kolmiulotteisen vaikutuksensa ja muuttuu tavalliseksi valokuvataustakuvaksi.

Fluoresoiva tapetti on tämän materiaalin mielenkiintoisin lajike. Päivällä voit nauttia kolmiulotteisista kohtauksista, ja yöllä nämä taustakuvat alkavat säteillä lempeää valoa, ikään kuin hehkuisivat sisältä..

Vinkkejä 3D -taustakuvan liittämiseen:

 1. Liimattavan pinnan tulee olla täysin tasainen ja sileä, ilman kuoppia, lastuja ja pullistumia.
 2. Käytä 2 tai 3 avustajaa, koska prosessin aikana kaikki on tehtävä huolellisesti, muuten lupaava vaikutus menetetään.
 3. Käytä erityistä liimaa raskaille tapetille, joka puolestaan ​​levitetään vain seinille.
 4.  Varo huoneen lämpötilan muutoksia. Sen pitäisi olla 20-250 astetta. Poista vedot ja lämpötilan laskut.

Tapettilevyjen välissä ei saa olla niveliä: muuten 3D -tehostetta ei saavuteta Tapettilevyjen välissä ei saa olla niveliä: muuten 3D -tehostetta ei saavuteta

3D-vaikutuspinnoitteet tarjoavat valtavia luovia mahdollisuuksia, varsinkin jos niiden pinnalla on kuvia orkideakukista. Tietenkin jokainen huone vaatii oman 3D -taustakuvansa, joten valitse ne huoneen tarkoituksen perusteella..

Tapetit kuitukankaat orkideoita seinille eri huoneisiin

Kuitukankaat, joissa on orkideat, ovat yksi ensimmäisistä suosioista eri tilojen suunnittelussa. Lisääntynyt kysyntä kertoo niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja esteettisistä toiminnoista, jotka tarjoavat heille lisää käytännöllisyyttä..

Pöly kerääntyy usein kuitukankaaseen, joten se on puhdistettava säännöllisesti Pöly kerääntyy usein kuitukankaaseen, joten se on puhdistettava säännöllisesti

Kuitukankaiden edut:

 • Ympäristöystävällisyys;
 • Kestää kosteutta;
 • Materiaalin parempi lujuus ja sitkeys;
 • Ei muodonmuutoksia;
 • Piilota täydellisesti seinän viat.

Kuitukankaat ovat omalla tavallaan monipuolisia ja näyttävät missä tahansa huoneessa. Kohokuvioidulla pinnallaan tapetti luo epätavallisen ja näyttävän sisustustyylin. Ja epätavallisen tekstuurin ansiosta kuitukankaat voivat luoda jäljitelmän mistä tahansa pinnasta.

Jos harkitsemme keittiön suunnittelua orkideoilla varustetulla kuitukankaalla, harkitse paitsi tyyliratkaisua myös koko huoneen mittoja. Pienissä keittiöissä vaalean sävyisten orkideoiden kuvat sopivat paremmin, mikä antaa huoneelle raikkauden eikä visuaalisesti vähennä tilaa.

Kuitukankaiden taustakuva riippuu suoraan valaistuksesta, koska se voi saada eri sävyn, joten sinun pitäisi aloittaa keittiön valaisimien kirkkaudesta.

Kuinka liimata tapetti kukilla seinälle (video)

Tapetit, joissa on orkideoita seinille, näyttävät sekä olohuoneista, makuuhuoneista että tyttöjen huoneista. Nykyaikaisiin tyyleihin he valitsevat yleensä kirkkaan orkideakukkien värimaailman, mutta vaniljan tai kerman sävyt sopivat makuuhuoneeseen. Nämä kukat eivät koskaan haalistu ja ilahduttavat sinua loputtomasti kotona..

Tapetti orkideoilla seinille (kuva)