Tapettivaihtoehdot keittiössä: muotoilu, valokuvat ja valintasäännöt

Tapetti on win-win keittiön suunnittelussa Tapetti on turvallinen veto keittiön suunnittelussa Keittiö on suosituin paikka useimmissa asunnoissa ja taloissa. Täällä voit paitsi valmistaa ruokaa myös syödä sitä, ja voit myös kutsua ystäviä juhlaillalliselle tai työskennellä mukavasti. Siksi, kun sisustat keittiön sisustusta, sinun on otettava huomioon sekä miellyttävä harrastus että ruokahalun paraneminen ja vain hyvä mieliala niille, jotka ovat tässä huoneessa. Ja taustakuva voi vain auttaa sinua tässä, tärkeintä on tehdä oikea valinta..

Keittiön taustakuva: värillinen muotoilu

Useimmat asunnon omistajat valitsevat keittiön taustakuvan klassisen tyylin sävyillä, mutta myöntävät muiden värien esiintymisen mitatussa versiossa. Millainen värimaailma sopii keittiöösi, kerromme sinulle lisää.

Värisuunnittelu keittiön sisätiloissa:

 1. Klassinen valkoinen. Keittiö on perinteisellä värillään minimalismin klassikko. Vaaleat värit tekevät huoneesta kevyemmän ja tilavamman. Kun lisäät kirkkaita aksentteja sisustukseen, esimerkiksi yhdistelmän valkoisesta tapetista oranssin tai vihreän kanssa, saat huoneeseen pirteän tunnelman..
 2. Taivaansininen. Jos olet aktiivinen ja energinen henkilö, tämä väri on sinun! Rauhallisella valikoimalla lempeitä sävyjä on rauhoittava vaikutus, ja se auttaa myös rentoutumaan ja rentoutumaan raskaan työpäivän jälkeen. Sininen tapetti puolestaan ​​luo romantiikan ja rauhallisen rentoutumisen ilmapiirin..
 3. Rauhoittava vihreä. Vihreät taustakuvat näyttävät erittäin vaikuttavilta yhdessä harmaan, oranssin, ruskean ja beige -sarjan kanssa. Vihreän taustan ansiosta voit päivittää sisustuksen ja luoda rauhallisen ja harmonisen ympäristön..
 4. Siro harmaa. Harmaasävyinen taustakuva antaa huoneelle aristokratian ja tyylin. Harmaan kanssa on erittäin helppo työskennellä, nimittäin yhdistää se muihin väreihin. Ja harmaa sävy ei koskaan näytä tylsältä, päinvastoin, se sopii täydellisesti mihin tahansa värimaailmaan..
 5. Eksoottinen oranssi. Sitrushedelmien muotoilu auttaa piristämään sinua ja lisää ruokahalua sekä luo ystävällisen keittiöympäristön. Oranssit taustakuvat sopivat parhaiten vihreiden, sinisten ja mustien lämpimiin sävyihin..

Huomaamaton harmaa tekee huoneesta kylmemmän, eksoottinen oranssi lisää lämpöä ja viihtyisyyttä Huomaamaton harmaa tekee huoneesta kylmemmän, eksoottinen oranssi lisää lämpöä ja viihtyisyyttä

Jokainen väri on ainutlaatuinen ja epätavallinen omalla tavallaan. Valitsemasi taustakuvan sävy on sinun. Voit tehdä kaiken yksivärisessä muodossa, vaikka tämä tuskin sopii keittiötilaan, voit yrittää liimata yhdistetyn taustakuvan, joka muuttaa sisustuksen toiselta puolelta.

Taustakuva keittiössä (video)

Vaihtoehdot tapettien liimaamiseen keittiössä

Keittiön tapetointi on helpoin tapa muuttaa kotisi. Kotitaloudet viettävät suurimman osan ajastaan ​​siellä, joten mukavuuden ja viihtyisyyden luominen on erittäin hyödyllistä.

Kaikkien tapetointiohjeiden noudattaminen takaa hyvän tuloksen. Kaikkien tapetointiohjeiden noudattaminen takaa hyvän tuloksen.

Tapetin levittäminen seinälle ei ole ollenkaan vaikeaa, pääkysymys on, miten se tehdään alkuperäisellä tavalla. Suunnittelutekniikat auttavat sinua, minkä ansiosta voit luoda oman ainutlaatuisen tyylin..

Muutamia vinkkejä tapetointiin:

 • Vaaleat sävyt tekevät huoneesta suuremman, tummat sävyt pienentävät sitä;
 • Pienet kuvat lisäävät tilavuutta ja tilaa, suuret piirustukset tiivistävät sen;
 • Vaakasuorat viivat venyttävät kehää piirustuksen suuntaan, pystysuorat viivat muuttavat visuaalisesti korkeutta;
 • Pysty- ja vaakapintojen pinoaminen voi luoda erilaisia ​​vaikutuksia. Se riippuu valituista väreistä, kuvioista, niiden sijainneista ja muusta..

Oikein valittu taustakuva voi visuaalisesti laajentaa keittiön tilaa. Oikein valittu taustakuva voi visuaalisesti laajentaa keittiön tilaa.

Optisten illuusioiden avulla huoneessa voidaan korjata paljon. Tee pienestä huoneesta iso, pitkä huone – voit lyhentää sitä ja korkeita kattoja voidaan pienentää.

Tekniikka tapettien yhdistämiseen eri kuviin on suosittu. Voit yhdistää sen eri tavoilla: vuorottelevat värilliset raidat seinien varrella sekä pinnan vaakasuora murskaus koristeellisilla nauhoilla.

Myös tilkkutekniikka seinien liittämiseen on suosittu. Se poistaa sinut täydellisesti jäljellä olevasta taustakuvasta ja muuttaa niiden määrän patchworkiksi. Tämä tyyli antaa sisustukselle raikkautta ja uutuutta ja säästää samalla materiaalikustannuksilta. On myös toinen tapa muuttaa huoneesi muotoilua – nämä ovat tarroja tai seinätarroja. Ilman huonekalujen siirtämistä ja märkiä prosesseja voit tehdä hämmästyttäviä muutoksia huoneeseesi välittömästi..

Keittiön koristelu tapetilla lisää kodikkuutta sisustukseesi Keittiön koristelu tapetilla lisää kodikkuutta sisustukseesi

Nykyaikaiset tapetointiuudistukset antavat huoneelle epätavallisen ja unohtumattoman ilmeen, joka voidaan toteuttaa muutamassa tunnissa. Se on erittäin kätevä ja mukava. Tärkeintä on, älä pelkää kokeilla ja luoda omia vaalia mestariteoksia..

Taustakuvan valinta keittiöön

Kun valitset tapettia keittiöön, muista, että tämä on alue, jossa on korkea kosteus, eikä niiden pitäisi imeä erilaisia ​​hajuja. On suositeltavaa jättää tiskialtaan ja liesi yläpuolella olevat pinnat liimatta, vaan laittaa ne laattoihin.

Erilaisten taustakuvien rakenne ja ominaisuudet:

 1. Pestävä tapetin rakenne. Tämäntyyppinen tapetti sietää täydellisesti kosteutta, on helppo puhdistaa ja kestää täydellisesti lämpötilan muutoksia. Ne eivät rypisty, repeydy tai muodosta ryppyjä millään vaikutuksella.
 2. Tapetin nestemäinen rakenne. Viimeistelymateriaalit, jotka ovat puuvillakuitujen, liiman, selluloosan, väripigmenttien ja mineraalilastujen seos-jauhe. Tämä seos laimennetaan vedellä ennen käyttöä ja levitetään seinälle. Nestemäisten taustakuvien tärkein etu on niiden kyky peittää seinien epätäydellisyydet ja jättää saumat levityksen jälkeen..
 3. Vinyyli taustakuva. Tällaisilla pinnoitteilla on suuri tiheys, joten ne eivät haalistu auringossa ja palvelevat pitkään. He tekevät myös erinomaista työtä seinien epätasaisuuksien ja epätasaisuuksien käsittelemiseksi. On jopa lajikkeita, joilla on bakterisidisiä ominaisuuksia, jotka ovat täydellisiä keittiöön..
 4. Kuitukankaiden tapettirakenne. Erinomainen valinta keittiöympäristöön. Kuitukangaspäällysteillä on pääasiassa vain positiivisia ominaisuuksia, kuten: ne eivät rypisty, eivät repeydy, eivät kutistu, piilottavat siististi kaikki pinnan halkeamat ja kolot sekä ovat myös helposti puhdistettavia, kosteutta kestäviä ja kestäviä.
 5. Akryylitaustakuvio. Tällaiset taustakuvat on valmistettu kaksikerroksisista materiaaleista, jotka koostuvat paksusta paperista ja akryylistä ja levitetään ohuella kerroksella. Pinnoitteet tarjoavat ilmaisen ilmanvaihdon eivätkä sisällä haitallisia aineita. Pehmeä kohokuvio, joka ei salli kovan kankaan käyttöä pesun aikana, on taustakuvan ainoa haitta.
 6. Lasikuitu. Ihanteellinen niille, jotka pitävät usein korjauksista. Lasikuitu voidaan maalata jopa kymmenen kertaa muilla väreillä, mutta niiden rakenne pysyy samana. Myös tällaiset pinnoitteet on valmistettu vain ympäristöystävällisistä materiaaleista, ne eivät repeydy eivätkä päästä kosteutta läpi, mikä estää sienien kehittymisen.
 7. Taustakuva. Tehokkain tapa sisustaa keittiötilasi. Useimmiten valokuvataustakuvia käytetään tilavissa huoneissa, mikä luo uskomattoman visuaalisen vaikutelman. Mutta ne soveltuvat myös pienen keittiön suunnitteluun, tärkeintä valittaessa on ottaa huomioon huoneen koko, jotta ei luoda sopimatonta sisustusta.

Niiden laatu ja pitkäikäisyys riippuvat taustakuvan rakenteesta. Niiden laatu ja pitkäikäisyys riippuvat taustakuvan rakenteesta.

Tällä hetkellä tapettivalikoima on niin monipuolinen ja laaja, että voit luoda minkä tahansa sisustuksen toiveidesi mukaan. Tärkeintä on verrata haluttua mahdolliseen ja tietää, että onnistut joka tapauksessa, koska voit aina kääntyä asiantuntijoiden puoleen saadaksesi apua. Ja kun teet kaiken halulla ja omin käsin, se osoittautuu vielä luovammaksi ja mukavammaksi.

Taustakuva pieneen keittiötilaan

Kaikki taustakuvat eivät sovellu pieneen keittiötilaan. Kun valitset pienen huoneen, sinun on otettava huomioon kaikki sen elementit..

Mikä taustakuva valita pieneen keittiöön:

 • Pienessä huoneessa paras vaihtoehto olisi taustakuvan vaaleat värit, nimittäin mitä kylmempi vaalean sävy, sitä suurempi huone näyttää. Parempi käyttää neutraaleja värejä: vaaleansininen, vaaleanpunainen, keltainen, kerma.
 • Taustakuvan koristeilla on sama visuaalinen vaikutus, joten valitse pienen keittiön suunnittelussa tavallinen tai lievä sisustus. Ja jos haluat huoneen olevan päinvastoin pieni, tapetin kuvion tulisi olla suurempi.
 • Jos pienessä keittiössä on korkeat katot, olisi tarkoituksenmukaista ostaa päällysteitä, joissa on vaakasuuntaisia ​​kuvioita tai viivoja. Siten seinät näyttävät visuaalisesti leveämmiltä ja katot – matalammilta. Jos päinvastoin pienessä ympäristössä, matalat katot, valitse sitten pystysuuntaisia ​​kuvia tai raitoja, jotka saavat omasi näyttämään korkeammilta.

Viileä taustakuva korostaa visuaalisesti huoneesi Viileä taustakuva korostaa visuaalisesti huoneesi

Oikein valitut seinäpäällysteet pieneen keittiötilaan eivät ainoastaan ​​korosta tyyliratkaisua, vaan myös lisäävät sitä visuaalisesti ja edistävät tunnelman harmonisointia. Valitse oikea, kun valitset taustakuvan pieniin tiloihin.

Keittiön suunnittelu tapetilla (video)

Nyt voit valita minkä tahansa taustakuvan mihin tahansa tarkoitukseen, koska värien, tyylien ja tekstuurien valinta on erittäin rikas. Kaikki tyypit ovat erittäin käytännöllisiä ja kestävät aktiivisen käytön. Voit käyttää paitsi kalliita vaihtoehtoja myös yksinkertaisia, edullisia taustakuvanäytteitä, jotka auttavat sinua piristämään ja huolehtimaan kodikkaasta ilmapiiristä..

Tapettien suunnittelu keittiössä (sisäkuva)