Noble blue: taivaansininen tapetti

Siniset sävyt sopivat rauhoittamiseen, itsetutkisteluun ja ajatuksia herättävään. Siniset sävyt rauhoittavat, edistävät itsetutkiskelua ja herättävät ajatuksia. Sininen väri on pitkäaikainen asukas sisätiloissa, myös renessanssin ja valistuksen aikana. Tämä klassikko, joka ajoittain nousee suosion huipulle, muoti motiiveistaan ​​hiipuu hieman ja syttyy uudelleen. Sininen taustakuva on melko vaikea valinta, koska se vaatii erityisen kehyksen. Ei erityinen hinnalla, mutta maulla. Kaikki huoneet eivät saa sinistä väriä, eikä kaikissa asetuksissa ole sinistä taustaa..

Sininen tapetti sisätilojen seinille

Sininen on aatelista, hienostuneisuutta, aristokratiaa ja kiireettömyyttä. Ei ole nopeaa sinistä, jännittävää, hauskaa. Tämä on väri, joka sopeutuu henkiseen toimintaan, mietiskelyyn, filosofointiin, rauhallisuuteen. Samaan aikaan hän ei ole huijari, vaan pakottaa hänet laittamaan itsensä ja ajatuksensa järjestykseen..

Kylmä sininen sisustus vaatii laimennusta lämpimillä sävyillä Kylmä sininen sisustus vaatii laimennusta lämpimillä sävyillä

Seinän sininen taustakuva voidaan laimentaa:

 1. Huonekalut lämpimissä ruskeissa sävyissä;
 2. Lämmin hiekan väri;
 3. Aurinkoinen keltainen;
 4. Pieniä lämpimän vihreän roiskeita.

Mutta on huoneita, joissa lämpimiä sävyjä ei tarvita, ja usein nämä ovat sinivalkoisia huoneita. Toisin sanoen vain sininen ja vain valkoinen hallitsevat, ja joskus huoneessa on yksin. Siniset taustakuvat on kehystetty täydellisesti valkoisella, mutta valkoista pitäisi aina olla hieman vähemmän kuin sinistä.

Keltainen-sininen tapetti sisätiloissa

Keltainen plus sininen ovat dynamiikkaa, aktiivisuutta, energiaa. Kaikki sisätilat eivät tarvitse tällaista harppausta, joten kelta-sinisten seinien tulisi olla huoneissa, joita ei ole suunniteltu hiljaiseen työhön. Tämä voi olla leikkihuone tai tietty alue lastentarhassa, pieni keittiö, jonka kokoa on kirkastettava, sama pieni eteinen.

Jos päätät sisustaa olohuoneen kelta-siniseksi, jätä yksi väri taustakuvaksi. Esimerkiksi tumma kohokuvioitu pehmeä, hieman mykistetty harmaa väri – tumman siniset seinät, joissa on pehmeä rakenne, sopivat hyvin sitruunan sohvaan.

Matto, jossa on sininen ja harmaa aksentti, vaalea lattia ja ihanteellisesti neutraalit valkoiset verhot Matto, jossa on sininen ja harmaa aksentti, vaalea lattia ja ihanteellisesti neutraalit valkoiset verhot

Monipuolisin kelta-sininen tapetti on pystysuora raita, jossa vaaleankeltaiset raidat vuorottelevat haalistuneen sinisen kanssa. Tämä ei ole kirkkaus, joka murskaa toiminnallaan, vaan täysin neutraali tausta, esimerkiksi tämä on raikas, elvyttävä kevät.

Sininen taustakuva sisätiloissa (video)

Sininen ja kultainen tapetti sisätiloissa

Sinisen ja kullan yhdistelmä on ylellisyyttä, syvyyttä, sisustuksen suuria vaatimuksia tyylikkääksi. Kaikki asunnot eivät “vedä” tällaisia ​​värejä. Mutta voit kokeilla esimerkiksi makuuhuoneessa..

Sininen taustakuva kullalla:

 • Yleensä se on sininen tausta, kiiltävä, syvä ja kultainen keskikokoinen kuvio tai kultainen taustakuva..
 • Sinisten taustakuvien suosio kultaisilla tai vastaavilla sävyillä on myös korkea tänään – tällaiset seinät jalostavat sisustusta.
 • Kultainen tausta ja siniset kukat. Vaihtoehto ei ole niin yleinen, se näyttää hyvältä tilavissa huoneissa, joissa on sopiva aristokraattinen asetus.

Seinien sininen ja kultainen taustakuva liittyy aristokratiaan, ylellisyyteen ja kunnioitukseen Seinien sininen ja kultainen taustakuva liittyy aristokratiaan, ylellisyyteen ja kunnioitukseen

Mutta on myös mahdotonta sanoa, että kullan motiivit ovat nykyään hyväksi. Nyt huoneiden tyylillistä yhtenäisyyttä arvostetaan, ja jos olet “jakanut” kultaa yhteen huoneeseen, muiden on vastattava tätä ylellistä.

Nykyään painotetaan hillitsemistä, leikkimistä vaatimattomilla sisätiloilla hyvällä maulla valittujen pienien asioiden kustannuksella.

Muut muunnelmat sinisestä taustakuvasta

Jos palaat edelleen muotiin, voit tarkastella yksityiskohtaisemmin sinisen taustakuvan suosituimpia muunnelmia..

Suosittujen sinisten taustakuvien sisustusominaisuudet:

 1. Sininen-sininen. Viileät värit, mutta vilkkaampi kuin vain siniset seinät. Joskus lämpimän laimentamisen rooli tällaisessa sisustuksessa ei ole väri, vaan tekstiilit, joiden runsaus riistää huoneelta liian kodikkaan kylmyyden.
 2. Sinivihreä. Ja tämä on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, samalla jalo, pehmeä ja erittäin kodikas. Valitse tällaisille taustakuville saman sarjan huonekalut, vain kevyempi ja tietysti rauhallinen valkoinen.
 3. Sininen vaaleanpunaisella. Mielenkiintoinen yhdistelmä, vain vaaleanpunainen tällaisissa taustakuvissa pitäisi olla pieni. Tai jopa tehdä seinät ja huonekalut sinisiksi samalla alueella, ja tyynyt ja matto voivat olla vaaleanpunaisia. Lisäksi hieman vaaleanpunaista verhokuviota – erittäin muodikas sisustus tulee.

Harmaa ja sininen ovat melko karkeita alueita. Yleensä se laimennetaan valkoisella, mutta huone näyttää silti kylmältä. Harmaa ja sininen ovat melko karkeita alueita. Yleensä se laimennetaan valkoisella, mutta huone näyttää silti kylmältä.

Jos haluat päästä eroon tummansinisestä pimeydestä ja syvyydestä, vaihda elävään, eloisaan siniseen. Tämän värin kauneus on, että se tekee pienestä huoneesta mielenkiintoisemman ja kirkkaamman..

Sinisen psykologia

Sinisen käsitys monissa kulttuureissa johtuu yhdestä asiasta – se on ikuisuuden väri, pysyvyys, uskollisuus, ikuisen taivaan väri, rauhallisuus.

Psykologit sanovat, että sinisellä on vakauden, ajatuksen syvyyden, rauhallisuuden merkitys. Psykologit sanovat, että sinisellä on vakauden, ajatuksen syvyyden, rauhallisuuden merkitys.

Ja psykologit sanovat myös sinisestä, että se:

 • Innostaa vakavaan työhön;
 • Se on hyödyllistä pitkäaikaisessa masennuksessa olevalle henkilölle;
 • Sopeutuu vastaanottamaan tietoa, koulutusta;
 • Luo rauhallinen ympäristö.

Jos puhumme sinisen värin kielteisestä vaikutuksesta, joissakin sen muunnelmissa se johtaa todellisuuden tunteen menettämiseen, illuusioiden ja pakkomielteisten tilojen syntymiseen. Mutta puhumme enemmän hyvin syvästä sinisestä, jonka koko huone on yksinkertaisesti kyllästynyt..

Sininen väri sisätiloissa (video)

Kun valitset sinisen taustakuvan, etsi pehmeitä vaihtoehtoja, jotka eivät hukkaa muita värejä sisätiloissa. Anna sinisen sävyttää jotain, esitä se suotuisasti, äläkä täytä koko tilaa itselläsi.

Oikea valinta!

Sininen tapetti sisätiloissa (kuva)