Muodikas tapetti asunnon käytävällä: kuva 2019, uusia kohteita

Vuonna 2018 omaperäisyys ja käytännöllisyys ovat muodissa Vuonna 2018 omaperäisyys ja käytännöllisyys ovat muodissa Yleisesti ottaen vuonna 2019 tyyli, omaperäisyys, hyvä maku ovat eturintamassa, mutta ei tuotemerkkejä. Tietenkin, jos on mahdollisuus, miksi et täydennä sisustustasi uusilla tuotteilla, joilla on suuri nimi, mutta kaikki muotisuunnittelijat eivät kirjoita blogeissaan ja aikakauslehdissään..

Jokainen talo, jokainen asunto on pieni maailma. Sen suunnittelun ei tarvitse olla täydellinen, mutta se on linnoituksesi, mukavuusalueesi. Ja kaikki, mikä on mahdollista tehdä asunnosta sellainen, on otettava käyttöön. Tämän asunnon ensimmäisestä metristä, mikä tarkoittaa käytävältä. Käytävän sisustus määräytyy suurelta osin taustakuvan perusteella..

Taustakuva asunnon käytävälle 2019: mikä on muodissa

On syytä mainita heti, että käytävä ja käytävä eivät ole täsmälleen sama asia. Ja erilaisia ​​ideoita voidaan toteuttaa täällä. Käytävä on huoneiden välinen tila, ja eteinen avautuu silmille astuessaan sisään..

Oletetaan, että nämä käsitteet yhdistetään.

Tärkeintä nyt on luonnollisuus ja luonnollisuus sisätiloissa. Tärkeintä nyt on luonnollisuus ja luonnollisuus sisätiloissa.

Millaiset taustakuvat sopivat tähän tilaan:

 1. Taustakuva, jossa on tarkka ja tiivis kuvio. Tämä on erittäin vaikuttunut vuoden 2019 trendeistä, koska monet sisustusmuodin trendintekijät asettavat vaatimaton muotoilu eturintamaan, hyvin hillittynä, ilman ripaus teeskentelyä. Tämä muotoilu on tarkoitettu osoittamaan makuasi, ei taloudellista tilannetta..
 2. Ilmavuutta tapetissa. Ajat ovat menneet, kun sinun on näytettävä, mitä sisätiloissa on runsaasti, ja tilaa on tullut. Ja muodikkaat seinäpeitteet näyttävät tuovan ilmaa huoneeseen..
 3. Kontrasti. Aksentit ovat edelleen muodissa. Jos haluat häiritä käytävän vaatimatonta aluetta – tee kirkas seinä (vain ilman ylikuormitusta sisustuksella) ja muut seinät neutraalit. Yhdistetyt ratkaisut eivät tietenkään ole uusia, mutta ne ovat suosion huipulla..
 4. Käyttämällä luonnonmateriaaleja. Vuonna 2019 luonnolliset taustakuvat saavat vain enemmän faneja – pellava, bambu, juutti, puu. Tällaisten taustakuvien suunnittelu on yksinkertaista, ymmärrettävää ja luonnollista, vaikka ne maksavat paljon.
 5. Ekletika. Käytävän moderni sisustus voi myös hyödyntää eklektismin teemaa, mutta se on sopiva vain melko tilavassa käytävässä, muuten se on täynnä ja korostaa joitain järkeviä ideoita tässä tyylien sekoituksessa..

Myös epätyypilliset sävyt ovat tervetulleita, joten ei ole mitään yllättävää, jos vuoden 2019 suosituimmat käytävät valmistetaan kultaisilla, mintun ja kirkkailla oliiviväreillä..

Kuinka valita oikea taustakuva (video)

Tapetti asunnon käytävällä: uusia esineitä

Yksi suosituimmista uusista tuotteista (vaikka tämä ratkaisu ei tietenkään ole uusi) vuonna 2019 on kahden tyyppisten taustakuvien yhdistelmä. Kaksi kolmasosaa yläosassa on kauniita, kalliita, tyylikkäitä, kuvioituja. Jäljelle jäävä kolmas alareunassa on tumma pestävä tapetti. Tällä ajatuksella on paljon kannattajia, koska se on käytännöllinen. Se on tapettien alaosa, joka “saa” ja ne huononevat nopeasti.

Nestemäiset tapetit ovat toinen suhteellisen uusi ratkaisu. Mutta pointti tässä on tämä, nestemäisten taustakuvien valmistus omilla käsillä tulee esiin.

Käytävän taustakuva likaantuu usein: siksi sinun on valittava tapetti, joka voidaan pestä Käytävän taustakuva likaantuu usein: siksi sinun on valittava tapetti, joka voidaan pestä

Mitä ideoita ei käytetä:

 • Villalankojen lisääminen;
 • Kimalteiden lisääminen;
 • Paperin lisääminen;
 • Viljan tyyppisten pienten elementtien lisääminen;
 • Lisää koristehiekkaa.

Mutta jotta tällainen pinnoite olisi käytännöllinen, sinun on peitettävä seinä jollakin, joka suojaa sitä kosteudelta, esimerkiksi lakalla.

Muodikas tapetti eteiseen 2019: skandinaavinen tyyli

Tätä pohjoismaista tyyliä, hillittyä, vaatimatonta, mutta erittäin kodikasta ja tyylikästä, käytetään yhä enemmän slaavilaisten asunnoissa. Ja käytävällä, käytävällä, löydät skandinaavisen tyylin motiiveja.

Skandinaavisen tyylin taustakuvavalikoima 2019:

 1. Valkoinen ja harmaa – vanhat ideat ylhäällä, leikki sävyillä;
 2. Taustakuva koristeella – leikkiä koristeella jossain muussa esineessä tai huoneen esineessä;
 3. Kuviollinen taustakuva tavallisella taustalla – näin voit muuttaa huoneen visuaalisesti, esimerkiksi laajentaa eteistä;
 4. Jäljitelmä tapetti luonnollisista materiaaleista – ja tämä idea saa vain faneja.

Skandinaavisen tyylin tunnuslause on minimalismi Skandinaavisen tyylin tunnuslause on minimalismi

Skandinaavinen sisustus pyrkii aina korostamaan tilaa suotuisasti. Nykyaikaisista huoneistoista on tullut tilavampia, mikä hyödyttää vain tätä ajatusta. Sinun tehtäväsi on tehdä muotoilusta mahdollisimman kevyt, ilman tarpeettomia elementtejä. Ja jos sisustus, niin vain “maukas”, kierre.

Mitä tapettia liittää eteisen päälle: suunnitteluvaihtoehtoja

Yksi käytävä ei ole kuin toinen. On kapeita, ahtaita, on neliöitä ja on epätyypillisiä. Tästä ja sinun täytyy “tanssia”. Esimerkiksi tilaviin, valoisiin huoneisiin sopiva ei aina sovi harmonisesti pimeän pienen huoneen sisustukseen ja päinvastoin..

Taustakuva pienessä eteisessä: muotoilu ja vivahteet

Vaaleat tapetit sopivat ehdottomasti tällaiseen tilaan. Ei välttämättä valkoinen, tässä on vähän käytännöllisyyttä. Anna etusija kohokuvioiduille rakenteellisille taustakuville – modernit päällysteet ovat myös käytännöllisiä ja helposti puhdistettavia.

Voit suurentaa huonetta visuaalisesti paitsi banaalin valkoisen taustakuvan avulla: sinisellä värillä on myös laajenevia ominaisuuksia. Voit suurentaa huonetta visuaalisesti paitsi banaalin valkoisen taustakuvan avulla: sinisellä värillä on myös laajenevia ominaisuuksia.

Myös pieni eteinen ottaa vastaan ​​tällaisia ​​ideoita:

 • Vaaleat tapetit, joissa on yksinkertainen mutta tyylikäs harmaa, harmaa-vihreä, harmaansininen painatus;
 • Tapettityypit, joissa on selkeä reliefi, jonka vuoksi yksinkertaiset neutraalit värit toistetaan;
 • Päällysteet haalistuneessa häkissä – erittäin virtaviivainen tila.

Mutta joillekin ongelma ei ole pieni käytävä, vaan kapea. Mitkä ideat soveltuvat tähän?

Tapettien suunnittelu kapeassa käytävässä

On loogista, että tällaisen tilan seinät on laajennettava visuaalisesti. Ja vasta sen jälkeen ajattele koko suunnittelua. Laajentaa seinät tässä tapauksessa väriä ja valoa.

Kapean käytävän ongelma voidaan tehdä kiiltävällä peilitaustakuvalla. Kapean käytävän ongelma voidaan tehdä kiiltävällä peilitaustakuvalla.

Vaaleat kiiltävät tapetit ja kohdevalot ovat paras muotoilu tällaiseen käytävään..

Taustakuvan valinta laajaan käytävään

Täällä on enemmän vaihtoehtoja. Mitä tulee muotitrendeihin 2019, keskity vaaleisiin väreihin, helpotukseen ja mielenkiintoiseen huomaamattomaan sisustukseen..

Leveässä huoneessa et voi pelätä tummien sävyjen käyttöä: ne näyttävät tyylikkäiltä ja todella tyylikkäiltä Leveässä huoneessa et voi pelätä tummien sävyjen käyttöä: ne näyttävät tyylikkäiltä ja todella tyylikkäiltä

Esimerkki tällaisen käytävän suunnittelusta:

 1. Vaaleat seinät, joissa on sokkelit, ovat pari sävyä tummempia;
 2. Vaalea lattia luonnollisella viimeistelyllä;
 3. Yksinkertaiset mutta värikkäät matot;
 4. Maalaus seinälle tai maljakko lipastoon, joka vastaa maton väriä;
 5. Kirkas sisustus on koristeltu parilla kirkkaalla lisävarusteella – tyyny pussi, kirkkaat kukkaruukut jne..

Ja tietysti nykyaikaisia ​​käytäviä ei voi kuvitella ilman korkealaatuista valaistusta..

Käytävä: millä taustakuvalla sisustus todella muuttuu

Taustakuvaan siirretty liikeenergia voi tehdä huoneesta visuaalisesti isomman. Myös käytävää voidaan suurentaa tällä tavalla. Ja koko sisustus herää heti henkiin. Peitä esimerkiksi yksi seinä tapetilla joella kelluvalla purjeveneellä tai yksinkertaisesti joen virtauksella. Kaikki liikkuva, jopa kuvassa, siirtää tämän liikeenergian..

Puupinnan jäljitelmä sopii jopa pieneen huoneeseen: sen kanssa tällainen huone näyttää todella viihtyisältä Puupinnan jäljitelmä sopii jopa pieneen huoneeseen: sen kanssa tällainen huone näyttää todella viihtyisältä

Jäljitelmä muuttaa todella sisustuksen ja taustakuvan. Tiili, puu, bambu, kivi – nykyään valmistetaan niin korkealaatuisia materiaaleja, kohokuvioitu, kestävä ja kirkas, ettei ole järkevää jättää suuria summia luonnonmateriaaleihin.

Kuinka tehdä kivitaustakuva käytävällä itse (video)

Mikä tapetti liitetään eteisen päälle, asetat tämän tunnelman tähän huoneeseen. On sinun valintasi, annatko valon mennä sinne, haluatko muuttaa visuaalisesti huoneen muotoilua, tehdäänkö se tiettyyn sisustustyyliin.

Onnea korjaukseen!

Tapetti asunnon eteisessä 2019 (kuva)