Mikä tapetti valita makuuhuoneessa: värin ja materiaalin valinta

Makuuhuoneen taustakuvan valintaan tulisi suhtautua vastuullisimmin. Makuuhuoneen taustakuvan valintaan tulisi suhtautua vastuullisimmin. Kun tulemme kotiin työpäivien jälkeen, haluamme pitää tauon kaikesta päivän aikana kertyneestä. Ja mielialamme riippuu siitä, millainen makuuhuoneemme on. Siksi hyvin harkitun suunnittelun ja hyvin suunnitellun sisätilan pitäisi luoda ilmapiiri, johon haluaisimme palata..

Mitä taustakuvia makuuhuoneeseen valita: tapetit

Mikä makuuhuoneen taustakuva valita tänään, ei ole ongelma, koska markkinoita edustaa kaikkein tyylikkäin ja monipuolisin valikoima sekä katto- että seinätaustakuvia. Mikä on parempi ja käytännöllisempi, kuitukangas tai vinyyli tai ehkä tekstiilitaustakuva? Vastauksen antaminen on äärimmäisen vaikeaa, koska kaikki opitaan vertaamalla..

Erilaisia ​​tapetteja seinille:

 1. Paperi tapetti täysin turvallinen ihmisille. Tämä tyyppi on hyväksyttävä kaikille sen alhaisen hinnan vuoksi. Mutta sinun ei pitäisi luottaa laatuun ja kestävyyteen..
 2. Vinyyli taustakuvat. Tämän tyyppisiä taustakuvia on kahta tyyppiä: kuitukangas ja silkkipaino. Fleece -vinyyleillä on riittävä lujuus ja lisääntynyt kosteudenkestävyys, ne on helppo liimata ja niillä on tasoituskyky. Silkkipainanta loistaa kirkkaimmin, ja seinien koristelu alkuperäisellä kuviolla tuo sisustukseen hienostuneisuutta..
 3. Kuitukankaat tapetti. Tällaiset kankaat ovat täysin turvallisia. Suuren paksuutensa vuoksi kuitukangastapetti auttaa piilottamaan pienet viat seinissä. Käyttöikä on yli seitsemän vuotta. Makuuhuoneen seinät ovat suorassa kulmassa auringonvalolle. On myös toisenlaista kuitukangastappia – maalaustausta, jonka voit maalata uudelleen useammin kuin kerran. Niiden etuna on, että ne pestään hyvin ja ne palvelevat huonontamatta ulkonäköään..
 4. Lasikuitu. Tällaiset taustakuvat on valmistettu lasikuidusta, joilla on tulenkestäviä ominaisuuksia. Lasikuitulevyt kestävät noin 30 vuotta. Värien osalta heillä on monipuolinen valinta, johon kuuluu sekä yksinkertaisia ​​että monimutkaisia ​​geometrisia muotoja..
 5. Luonnollinen tapetti ympäristöystävällinen ihmisten terveydelle. Kuvioitu sisustus voi olla ruoko, bambu, juutti, langat, ja jokainen ottaa kannattavasti paikkansa makuuhuoneessa. Tapetin rakenne koostuu paperikerroksesta ja luonnonkuiduista.

Nykyään voit valita lähes minkä tahansa värin ja tekstuurin taustakuvia. Nykyään voit valita lähes minkä tahansa värin ja tekstuurin taustakuvia.

Siellä on myös tekstiilitaustakuvia – yksi kalleimmista ja ylellisimmistä tyypeistä. Tällaisen materiaalin kerrokset sisältävät kangas- ja paperikerroksen, jotka ovat vastakkain. Kangas voi olla sekä luonnollista että keinotekoista.

Tekstiilitaustakuvien edut:

 • Puhtaus;
 • Lämpöeristys;
 • Lisääntynyt kulutuskestävyys;
 • Lämpöeristys.

Mikä tapetti sopii parhaiten makuuhuoneeseesi, riippuu vain toiveistasi ja ominaisuuksistasi. Kaikenlaiset tapetit koristavat täydellisesti sisustuksesi. Ja itsesuunnittelu lisää huoneeseen vain raikkautta..

Taustakuvan tulee olla sopusoinnussa huoneen yleisen tyylin kanssa. Taustakuvan tulee olla sopusoinnussa huoneen yleisen tyylin kanssa.

Taustakuvavaihtoehdot makuuhuoneessa (video)

Kuinka valita taustakuva makuuhuoneessa: värimaailman valinta

Taustakuvan valitseminen makuuhuoneeseen ei ole helppo tehtävä niille, jotka eivät ymmärrä tätä asiaa ollenkaan. Valikoima tapettien värejä ja kuvioita vaatii erityistä huomiota tulevaisuuden mukavuuteen ja viihtyisyyteen.

Taustakuvan värin vaikutus ihmiseen:

 1. punainen väri aktivoi seksuaalisuuden, aggressiivisuuden ja lisää ruokahalua. On suositeltavaa käyttää sitä täydentävänä värinä. Tai on mahdollista, että punaisilla sävyillä sisustetussa makuuhuoneessa on vaikea saada voimaa..
 2. Keltainen stimuloi luovuutta ja tasoittaa hermoston prosesseja. Se sopii hyvin sellaisten värien kanssa kuin sininen, ruskea, harmaa.
 3. Sininen väri rauhoittaa, edistää rentoutumista ja vähentää ruokahalua. Tämä väri symboloi rauhaa, mutta ei rakkauden iloja..
 4. oranssi väri otti parhaat punaiset ja keltaiset sävyt. Makuuhuoneeseen sen lempeät sävyt ovat täydellisiä – mango, persikka tai aprikoosi.
 5. Vihreä väri auttaa rentoutumaan, lievittää lihasjännitystä, vaikuttaa positiivisesti ihmisen hermostoon. Ihanteellinen vaihtoehto vihreän taustakuvan liittämiseen sopii niille, jotka kärsivät sydän-, hengitys- ja ruoansulatusjärjestelmän ongelmista.
 6. Neutraali väri beige, vaaleanvihreä, kermanvärinen tapetti vaikuttaa positiivisesti ihmisen hermostoon ja vaikuttaa suuresti levon laatuun.
 7. Alkuperäiset kuviot voi vaikuttaa ihmisen emotionaaliseen tilaan. Terävät kuvat aiheuttavat alitajuisesti ahdistusta, kun taas aaltoilevat viivat päinvastoin rauhoittavat. Geometriset muodot tekevät sisätilasta vakaan ja siinä olevan henkilön itsevarman. Kukkien ja puiden kuvioilla on rentouttava vaikutus, ja tapetin eläimet tekevät ihmisestä ystävällisemmän. Genrepiirustukset muuttuvat nopeasti tylsiksi ja tylsiksi. Yksinkertaiset mallit herättävät positiivisia tunteita ajan myötä..

Käyttämällä taustakuvan yhdistelmää voit saavuttaa hyviä tuloksia. Käyttämällä taustakuvan yhdistelmää voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Yhdistämällä tapetit makuuhuoneessa vältyt värin ylikuormitukselta ja hyödyt siitä. Yleisimmät vaihtoehdot ovat yhden paletin tai herkullisen ja yhden rauhoittavan värin yhdistelmät..     

Mikä tapetti valita makuuhuoneessa turvalliseksi ja vaarattomaksi terveydelle

Mikä tapetti on parempi valita makuuhuoneessa terveydelle, valitettavasti kaikki eivät tiedä. Mutta hyvä uutinen on, että viimeistelymateriaaleja valittaessa monet kiinnittävät huomiota kankaiden ympäristöystävällisyyteen varmistaakseen, etteivät ne voi vaikuttaa kielteisesti ihmisten terveyteen..

Nykyään lähes kaikki tapetit valmistetaan nykyaikaisella tekniikalla ja ovat täysin turvallisia. Nykyään lähes kaikki tapetit valmistetaan nykyaikaisella tekniikalla ja ovat täysin turvallisia.

Eko-taustakuvien lajikkeet:

 • Paperi tapetti. Turvallisin taustakuva lastenhuoneisiin, makuuhuoneisiin ja muihin tiloihin. Ne eivät ole vain edulliseen hintaluokkaan, vaan niillä on tärkeä indikaattori – kyky “hengittää”, joten ne ovat tällä hetkellä eniten kysyttyjä. Valmistajat tarjoavat sekä klassisia taustakuvia että monikerroksisia kankaita, joissa on kohokuvioitu ulkonema. Ja on huomattava, että jälkimmäiset ovat vakaampia käytön aikana ja voivat piilottaa pienet seinäviat..
 • Tekstiilitaustakuva. Kankailla, joiden valmistuksessa käytetään viskoosia, silkkiä ja puuvillaa, on korkein turvallisuusindeksi. On muistettava, että kangastaustakuva on haalistunut, mikä tarkoittaa, että se vaatii erityistä suojaa auringolta..
 • Kasvis tapetti. Luonnollisella tapetilla on seuraavat edut – sillä on erinomainen ulkonäkö ja korkeampi lujuusluokka, se pystyy “hengittämään” ja sillä on korkea ääni- ja lämmöneristys. Puutteista voidaan erottaa korkeat kustannukset ja ei -toivotut liimaukset huoneen aurinkoisella puolella..
 • Korkki ja muut pinnoitteet. Tällaisilla tuotteilla on paperipohja ja ne ovat erittäin antistaattisia. Verrattuna muihin tapettityyppeihin, ne eivät altistu UV -säteille ja säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä pitkään. Lasikuitu ja aidot nahkapäällysteet antavat huoneelle erityisen omaperäisyyden.

Kaikki edellä mainitut tapetit ovat täydellisiä minkä tahansa makuuhuoneen sisustamiseen. Kaikki viimeistelymateriaalit eivät ainoastaan ​​tee sisätiloista ainutlaatuisia, vaan myös suojaavat sieniltä, ​​homeelta ja allergioilta..

Turvallisen taustakuvan valitseminen makuuhuoneessa (video)

Kuinka valita verhot makuuhuoneen taustakuvaksi

Kuinka valita verhot makuuhuoneen taustakuvaksi, neuvoja kokeneilta suunnittelijoilta. Täällä sinun on otettava huomioon paitsi makuasetuksesi, myös koko sisustus..

On toivottavaa, että verhojen väri on sopusoinnussa taustakuvan värin kanssa. On toivottavaa, että verhojen väri on sopusoinnussa taustakuvan värin kanssa.

Suosituksia verhojen valitsemiseksi tapetiksi makuuhuoneessa:

 1. Kun valitset verhoja, yritä yhdistää ne huonekaluihin, mutta sisätilojen taustakuvaan;
 2. Verhojen värin on vastattava taustakuvan pääväriä. Tätä vaihtoehtoa käytetään useammin pienissä huoneissa korostamalla niiden yksittäisiä komponentteja. Jos pidät mieluummin samanvärisistä taustakuvista ja verhoista, käytä niitä samassa värimaailmassa, mutta eri tavalla selkeyden vuoksi..
 3. Kirkkaiden värien verhot voivat suurentaa visuaalisesti ja tuoda tarvitsemasi ikkunan lähemmäksi;
 4. Jos ikkuna -aukko on koristeltu kaksinkertaisilla verhoilla, yhden niistä pitäisi olla väriltään tai rakenteeltaan samanlainen kuin huoneen päätaustakuva..

Yksinkertaiset ja mutkettomat vinkit auttavat sinua päivittämään asuntosi sisustuksen vaarantamatta värimaailmaa. Ja nykyaikaisten lamppujen ja valaistuksen käyttö korostaa sopivaa asetusta..

Mikä taustakuva valita makuuhuoneessa (video)

Kun valitset makuuhuoneen taustakuvan, ohjaa ensin henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi, unohtamatta kuunnella suunnittelijoiden neuvoja. Muista: oikea väriyhdistelmä voi muuttaa minkä tahansa huoneen..

Mikä taustakuva valita makuuhuoneessa: esimerkkejä (kuva)