Kuitukankaat maalausta varten: täydelliset ohjeet

Yksi maalattavan taustakuvan eduista on ylimääräinen äänieristys. Yksi maalattavan taustakuvan eduista on lisäääneneristys Äskettäin markkinoille ilmestyi maalaukseen tarkoitettu kuitukangas, mutta niillä on kadehdittava määrä faneja. On taustakuvia, joiden yläkerroksen pohja on vain kuitukangasta, ne ovat yleensä ohuita ja näyttävät melko yksinkertaisilta. Tapetteja on vaahdotetulla vinyylillä, ne ovat paksumpia kuin kuitukankaat ja niiden rakenne näyttää edullisemmalta.

Kuitukankaat maalaukseen: ominaisuudet

Tiukat tekniset ominaisuudet sinänsä sanovat vähän taustakuvan laadusta, niiden ominaisuudet ja ominaisuudet kertovat enemmän..

Kuitukankaiden ominaisuudet:

 • Seinien päälle on helpompi liittää tällaisia ​​tapetteja kuin esimerkiksi paperilla, jos vain siksi, että liimaa levitetään vain seinälle;
 • Nämä taustakuvat tasoittavat seinän viat paremmin;
 • Tämän seurauksena huoneen viimeistely vie vähemmän aikaa;
 • Kuitukangaspohja on joka tapauksessa vahvempi kuin paperi.

Niin sanottu puhdas kuitukangas on monikerroksinen, rakenteellinen, voit ostaa sekä sileitä että kohokuvioituja. Viimeisellä vaihtoehdolla on enemmän ihailijoita Niin sanottu puhdas kuitukangas on monikerroksinen, rakenteellinen, voit ostaa sekä sileitä että kohokuvioituja. Viimeisellä vaihtoehdolla on enemmän ihailijoita

Kun ostat taustakuvia, varmista, että myyjällä on todistukset. Kun olet tuonut sen kotiin, avaa rulla, katso, onko avioliitto. Niin kauan kuin taustakuvaa ei leikata, se voidaan vaihtaa.

Kriteerit maalaustaustan valitsemiseksi (video)

Kuinka maalata kuitukankaat

Voit ostaa maalaamiseen ehdottomasti kuitukangastapetin, mutta periaatteessa kaikki kuitukangastaustakuvat saa maalata. Onko sen arvoista, jos esimerkiksi tapetti on sileä ja itse asiassa värin lisäksi mikään sisätiloissa ei muutu.

Maalaus on viisaampaa, kun kuitukankaalla on mielenkiintoinen helpotus, ja juuri tämä voidaan voittaa värin avulla.

Jotta taustakuva ei pilaannu omin käsin, on tärkeää tietää, mitä maalia ja miten maalata kuitukangas.

Värjäyksen jälkeen maalattavasta kuitukankaasta tulee kestävämpi Värjäyksen jälkeen maalattavasta kuitukankaasta tulee kestävämpi

Onko mahdollista maalata kuitukankaita ei maalausta varten?

Ehdottomasti voit! Jos rakenne ja helpotus ovat mielenkiintoisia, voit muuttaa taustakuvan väriä. Ei ole suositeltavaa levittää vaaleaa maalia aluksi tummille taustakuville, kyllä, monissa tapauksissa maalaus onnistuu, mutta myös epäonnistumisten prosenttiosuus on ilmeinen.

Voit myös maalata taustakuvan yläkerroksella vinyyliä, vaikka monet jostain syystä pelkäävät sotkea tällaisia ​​tapetteja ei maalausta varten. Tärkein edellytys tässä on tapettien korkealaatuinen liimaus, jotta ne eivät ala pudota uuden koristekerroksen levittämisen jälkeen.

Maali kuitukankaiden maalaukseen

Mikä väriaine valita? Muuten, sinulla ei ole paljon valinnanvaraa. Maalin päävaatimus on, että sen on oltava tarkasti vesipohjainen..

Voit lopulta päättää maalin värin vasta, kun tapetti on jo liimattu seinään. Voit lopulta päättää maalin värin vasta, kun tapetti on jo liimattu seinään.

Mitkä maalit sopivat:

 • Akryyli;
 • Vesipohjainen;
 • Lateksi.

Lateksiseokset olisivat ihanteellisia, mutta ne ovat kalliita. Paras analogia heille on akryylimaalit..

Kuinka maalata taustakuva maalausta varten (video)

Kuitukankaat vinyyli tapetti maali

Ja tässä vastaus ei ole erilainen – sinun on otettava kaikki samat vesipohjaiset maalit. On mahdollista, hanki lateksi. Mikä tekee lateksiseoksesta niin kätevän, on sen nopea käyttövalmius. Viisi, enintään kuusi tuntia tämän maalin levittämisen jälkeen seinä on jo valmis palvelemaan sinua – eli se todella kuivuu..

On syytä muistaa vielä kerran: älä usko tyhjästä peräisin olevaa myyttiä, jonka mukaan et voi maalata vinyyliä maaleilla vesidispersiopohjaisesti. Vain he voivat!

Kuitukankaiden maalaus: arvostelut

Jos analysoit arvosteluja, suurin osa positiivisista.

Kuitukankaita pidetään ympäristöystävällisenä ja hypoallergeenisena viimeistelymateriaalina Kuitukankaita pidetään ympäristöystävällisenä ja hypoallergeenisena viimeistelymateriaalina

Useimmiten näet tällaisia ​​kommentteja erikoisfoorumeilla:

 • Mielenkiintoisin ja hyvä asia on, että tällaiset taustakuvat voidaan usein maalata uudelleen – minkä alueen haluat, valitset kyseisen värin ja voit maalata jopa kymmenen kertaa;
 • Maalaa vasta täydellisen kuivumisen jälkeen, sinun on odotettava pari päivää, ja tulos miellyttää;
 • Hyvät maalit akrylaatille – ei hajua, ei haittaa, se on kätevää työskennellä;
 • Rullat ovat leveitä, liimaa nopeasti, maali on myös helppoa.

Negatiivisten arvostelujen joukosta näet usein, missä ihmiset valittavat huonosta maalauksesta. Mutta usein tämä johtuu väärästä maalivalinnasta ja liian ohuesta maalikerroksesta..

Onko mahdollista liimata kuitukangastapetta maaliin?

Tässä on tärkeä seikka, tiedätkö mitä maalia levitetään seinälle.

Kuitukankaita on saatavana neutraaleina. Mutta tekstuurit - valtava valikoima Kuitukankaita on saatavana neutraaleina. Mutta tekstuurit – valtava valikoima

Maalityypit ja mahdollisuus liimata kuitukankaita:

 • Akrylaattimaali. Pinta on valmisteltava – käsittele seinä pohjamaalin ja liuottimen seoksella, tällainen koostumus luo seinälle pieniä syvennyksiä, joita tarvitaan liiman korkealaatuiseen kiinnittämiseen.
 • Öljyvärimaalaus. Ilman seinän käsittelyä siitä ei myöskään tule mitään. Hiero pinnan päälle karkealla hiekkapaperilla kuoppia ja viimeistele pohjamaalilla.
 • Vesipohjainen maali. Hio pinta uudelleen, pohjaa seinä. Käytä tätä tehdessäsi pohjamaalia, jossa on home- ja sienilääkkeitä..

Kuten näette, tapetin liimaaminen on mahdotonta käsittelemättä seiniä. Käytä aikaa seinän valmisteluun, hyvä alustava työ varmistaa hyvän tarttuvuuden liima -aineeseen.

Kuitukankaiden maalaus vesipohjaisella maalilla

Riippumatta siitä, mitä maalausmenetelmää käytät, vesipohjaisella maalilla maalaamisen ominaisuudet ovat samat.

Maali levitetään telalla. Ota aikaa ottaaksesi paljon maaleja - se on täynnä tahroja, ja erittäin paksu maali tuskin täyttää piirustuksen Maali levitetään telalla. Ota aikaa ottaaksesi paljon maaleja – se on täynnä tahroja, ja erittäin paksu maali tuskin täyttää piirustuksen

Maalaus vesipohjaisella maalilla:

 • Ei tarvitse alustavaa pohjamaalia;
 • Taustakuva on puhdistettava pölystä ja kuivattava;
 • Peitä kaikki vierekkäiset pinnat leveällä teipillä, jotta maali ei pääse niihin;
 • Suojaa katto vahingossa tapahtuvalta maalin naarmuuntumiselta.

Älä paina liikaa telaa, sillä se voi vahingoittaa kuitukankaan pintaa. Rullan suunnan koko pinnan yli on oltava sama.

Kuitukankaiden maalaus (video)

Kuinka liimata kuitukankaat maalausta varten

Taustakuvan liimaaminen kuitukankaalle on erittäin helppoa paperia nopeammin. Eikä sillä ole niin väliä, onko ne tarkoitettu maalaamiseen vai ei..

Kuitukankaat maalaamiseen on liimattu hieman paperia helpommin, koska liimaa levitetään vain seinille Kuitukankaat maalaamiseen on liimattu hieman paperia helpommin, koska liimaa levitetään vain seinille

Vinkkejä kuitukankaiden liimaamiseen:

 • Käytä tämän tyyppisille taustakuville tarkoitettua liimaa;
 • Älä levitä liimaa koko seinälle kerralla, vain alueelle, joka liitetään juuri nyt;
 • Itse nauhoja ei tarvitse kyllästää liimalla;
 • Aloita liimaus “valosta”, eli ikkunasta;
 • Ensimmäisen kankaan pystysuunta, jonka pitäisi olla ihanteellinen, tarkistetaan tasolla.

Muilta osin liimausmenetelmä on samanlainen kuin perinteinen..

Taustakuvan liimaus maalausta varten (video)

Kuitukankaat maalaamiseen on fiksu investointi. Voit värjätä ne uudelleen vähintään kuusi kertaa ja muuttaa siten huoneen kuvaa. Valitse hyvälaatuinen kaunis kohokuvioitu taustakuva ja luo huoneen väritunnelma itse.

Hyvää korjausta!

Kuitukangastaustakuva sisätilojen maalaamiseen (kuva)