Kuinka valita tapetti eteiseen: kodikkaan sisustuksen suunnittelu

Yleensä mielipide olohuoneesta muodostaa mielipiteen koko talosta: siksi on tärkeää valita oikea taustakuva tähän huoneeseen. Yleensä mielipide olohuoneesta muodostaa mielipiteen koko talosta: siksi on tärkeää valita oikea taustakuva tähän huoneeseen Eteistä tai olohuonetta pidetään talon päähuoneena. Täällä järjestetään useimmiten vastaanottoja, juhlia tai vain perhejuhlia television edessä. Sali on myös omistajien ns. Käyntikortti. Siksi sali -taustakuvan valinta tehdään erittäin huolellisesti. Vieraiden tuleva vaikutelma riippuu siitä, miten lähestytte salin suunnittelua..

Oikean taustakuvan valitseminen eteiseen

Ensinnäkin sinun on päätettävä väristä. Värillä on tärkeä rooli, koska se vaikuttaa suoraan huoneen ulkonäköön ja, kuten edellä mainittiin, vaikuttaa sen valaistukseen. Siellä on tavallisia taustakuvia sekä piirustuksia. Aulaan voivat sopia sekä yksi että toinen. On monia tapoja tehdä oikea valinta. Voit noutaa taustakuvia suoraan kaupasta, voit käyttää erityisiä luetteloita tai avaamalla Internetin – löydä itsellesi sopiva vaihtoehto ja lue siten hyödyllistä tietoa. Värin valintaan on suhtauduttava erittäin vakavasti..

Paras taustakuva kriteerin mukaan Paras taustakuva kriteerin mukaan "hinnan laatu" – kuitukangastapetti

Tässä on joitain värinvalinnan ominaisuuksia:

 • Pienikin ero taustakuvan sävyissä näkyy selvästi. Värillisten taustakuvien valikoima on tietysti monipuolinen, mutta klassikot eivät koskaan lakkaa ilahduttamasta. Esimerkiksi kultainen väri sopii melkein mihin tahansa sisustukseen..
 • Myös mielenkiintoinen vaihtoehto olisi laventeli tai helmiäisväri. Barokkityyliä käytetään usein. Mutta älä unohda huonekaluja. Koska tässä tapauksessa huonekalut on yhdistettävä sisustukseen. Sen ei pitäisi olla yksinkertaista, mutta erityisen kaunista, hienostunutta..
 • Jos ihmiset haluavat minimalismia, on toinen vaihtoehto – kylmät sävyt. Näitä ovat: sininen, hopeanharmaa tai valkoiset sävyt. No, kuten olet jo ymmärtänyt, huonekalut voivat tältä osin olla metallia, jolla on ergonomiset ominaisuudet..
 • Kuvioitu taustakuva oli ja on aina muodikas. Niiden avulla voit tehdä salista erittäin omaperäisen ja upean sisustuksen. Loppujen lopuksi koristeet tarkoittavat jotain omaa, jokainen vieraista ei jää välinpitämättömäksi tätä tyyliä kohtaan..

Kun olet valinnut viimeistelymateriaalin värin, jatka tekstuurin valintaa. Hyvin usein käytetään luonnonmateriaaleja, jotka on valmistettu kangaspohjalta.

Sinulle voidaan tarjota yksinoikeus, nimittäin taustakuvia, jotka on tehty omin käsin. Tämä tuote on erittäin suosittu, koska se on ympäristöystävällinen..

Kuinka valita tapetti salissa: suunnittelutemppuja

Kun valitset taustakuvan, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin tekijöihin: valaistus, huoneen tarkoitus (taustakuvan väri riippuu tästä), seinien ominaisuudet (paksuus, pituus, materiaali) ja mieltymyksesi. Ennen kuin valitset taustakuvan, sinun on mitattava huoneen pinta -ala. Tämä auttaa sinua määrittämään tapetin kuvion koon ja laskemaan tarvittavan materiaalimäärän..

Jos varustat työhuoneen, sinun on kiinnitettävä huomiota rauhoittaviin väreihin..

Vinyylitapetti on täysin vedenpitävä Vinyylitapetti on täysin vedenpitävä

Tällaisen taustakuvan edut:

 1. Tämä yhdistelmä tekee työstäsi tuottavampaa. Vinyylitapetti on helppo puhdistaa eikä se eroa laadultaan kuitukankaasta.
 2. Jos valitset asunnon taustakuvan, kangastaustakuvat antavat sinulle todellista viihtyisyyttä ja koristavat eteisesi. Niitä ei ole helppo hoitaa, toisin kuin vinyyli, mutta ohittavat ne laadultaan.
 3. Kun valitset kuvan taustakuvaksi, ota huomioon myös salisi tarkoitus. Voit lisätä salin korkeutta raidallisella tapetilla.
 4. Aseta tilavuuskuvioita vain yhdelle seinälle, koska taustaseinien tulisi olla. Myös väri on valittava ottaen huomioon salin koko ja sijainti..

Pienet huoneet on sisustettava vaalealla tapetilla, jossa on pieni kuvio, ja tilaviin huoneisiin sopii suuri kuvio, jossa on kylmiä sävyjä..

Monet suunnittelijat neuvovat yhdistämään useita erilaisia ​​taustakuvia olohuoneessa. Monet suunnittelijat neuvovat yhdistämään useat tapetit olohuoneessa.

Kokeile yhdistämällä erityyppisiä taustakuvia luodaksesi oman ainutlaatuisen tyylin.

Kun olet päättänyt värin ja kuvion, sinun on laskettava, kuinka monta rullaa tarvitset. Ota aina enemmän rullaa, koska jos liimat jonkin tapetin huonosti, sinulla on tarvikkeita.

Hallin tunnelma riippuu tapetin valinnasta. Et voi sivuuttaa yksinkertaisia ​​sääntöjä, koska mukavuus riippuu siitä. Kuinka valita tapetti eteiseen? Kaikki on hyvin yksinkertaista, sinun on vain noudatettava joitain sääntöjä ja lisättävä jotain omaa.

Mistä tiedät, oletko valinnut oikean taustakuvan? Jos viihdyt kuntosalillasi, olet tullut tuottavammaksi, mielialasi on muuttunut ja muut ihmiset alkoivat kysyä sinulta salin sisustuksesta, olet tehnyt oikean valinnan..

Hallin taustakuvan valinta riippuu:

 • Huoneen tarkoitus,
 • Kokonaismitat,
 • Valaistus,
 • Isännän asetukset,
 • Huonekalujen sijainnit.

Oikean taustakuvan valinta ei ole vaikea tehtävä, jos otat sen vakavasti..

Kuinka valita tapetti eteiseen (video)

Valikoima tapetteja eteiseen: kohokohtia

Tapettia on pidetty suosituimpana materiaalina salin seinien koristeluun yli vuoden ajan. Niiden monipuolisuuden ansiosta voit luoda yksilöllisen hahmon mihin tahansa huoneeseen, mutta ihmiset, joilla ei ole kokemusta suunnittelusta, tarvitsevat apua. Yritetään selvittää, mikä tapetti valita eteiseen.

Viimeistelymateriaalien päätyypit

Nykyaikaiset rakennusmateriaalimarkkinat tarjoavat asiakkailleen monenlaisia ​​tapetteja, joita ei aina ole helppo valita..

XXI -luvun hitti on nestemäinen tapetti: se voidaan levittää lähes mille tahansa pinnalle XXI -luvun hitti on nestemäinen tapetti: se voidaan levittää lähes mille tahansa pinnalle

On olemassa tämän tyyppisiä taustakuvia:

 1. Paperi. Kaikki muistavat hyvin viime vuosisadan lopun, jolloin oli mahdollista ostaa vain paperisia taustakuvia. Nykyään ne eivät ole kovin suosittuja ja hyötyvät vain alhaisista kustannuksista..
 2. Kuitukangas. Täydellinen saliin. Voidaan käyttää maalaamiseen.
 3. Vinyyli. Niiden ilmatiiviys ja pieni valikoima tekivät tämäntyyppisestä vähän vaadittua hallille, on parempi liimata ne käytävään.
 4. Akryyli. Hieman vahvemmat kuin paperiset, ne ovat samassa hintaluokassa.
 5. Tekstiili. Erittäin kaunis tapetti, joka luo lisää kodikkuutta ja lämpöä huoneeseen.
 6. Taustakuva. Ne pystyvät antamaan sisustukselle yksilöllisyyttä ja laajentamaan visuaalisesti tilaa. Erityisen suosittuja ovat 3D -taustakuvat..
 7. Nestemäinen tapetti. Niitä pidetään ansaitusti tulevaisuuden taustakuvana. Ne ovat käytännöllisiä, helppoja levittää, piilottaa seinien epätasaisuudet hyvin, voit poistaa käytön aikana syntyneet pienet viat.

Kuinka valita oikea taustakuva ottaen huomioon olemassa olevat huonekalut? Olemassa olevien huonekalujen taustakuvan valinta vaatii erityistä huomiota. Niinpä tummia paneeleja ei yhdistetä räikeisiin väreihin, suuriin, kirkkaisiin kuvioihin. Vaaleiden huonekalujen avulla voit antaa mielikuvituksellesi vapauden keskittyä sekä värin että tekstuurin yhdistelmään..

Kun salin sisustus on täynnä kirkkaita kyllästettyjä huonekaluja, on parempi liimata tapetti mykistetyillä väreillä. Kaksiväriset seinät ja sohvat näyttävät parhaiten neutraalia taustaa vasten, koska ne itse ovat sisustuksen aksentteja..

Tapettivaihtoehdot hallille tyylillisen suunnan mukaisesti

Jos olohuoneesi sisustus kestää tietyn tyylin, seinäkoriste on valittava asianmukaisesti.

Jos haluat antaa olohuoneellesi enemmän mukavuutta, Provence-tyylinen tapetti sopii sinulle. Jos haluat antaa olohuoneellesi enemmän mukavuutta, Provence-tyylinen tapetti sopii sinulle.

Jokaisella sisustuslajilla on omat piirteensä ja värit:

 • Klassikoille on ominaista kirkkaat värit, epätavalliset kuviot: kukkakoriste, damaski, monogrammi, kuninkaalliset liljat.
 • Modern tarjoaa valikoiman pastellivärisiä taustakuvia, joissa on siro koristelu. Yhteisiä teemoja ovat aallot, tuuli, kasvit, linnut.
 • Provence-tyyli vaatii vaatimattomuutta ja yksinkertaisuutta; kukkakuviot, jotka näyttävät vanhanaikaiselta chintzilta, sopivat.
 • Japanilaistyylistä on tullut viime aikoina varsin suosittu. Sille on ominaista silkistä tai riisipaperista tehdyt tapetit. Niillä on erikoinen rakenne, jota muut materiaalit eivät pysty kopioimaan..

Kuinka liimata tapetti seinälle (video)

Se, mikä tapetti valita eteiseen, riippuu myös sen sijainnista. Joten on parempi sisustaa eteläiset huoneet kylmillä väreillä, suosimalla materiaaleja, jotka eivät ole alttiina auringon säteille. Pohjoiset vaativat päinvastaista valintaa. Tässä ovat sopivia lämpimiä sävyjä, jotka voivat visuaalisesti laajentaa tilaa täyttäen sen pehmeydellä ja mukavuudella..

Valinta on aina sinun!

Esimerkkejä salin taustakuvista (kuva)