Kuinka liimata kuitukankaat: oikea lähestymistapa

Huolimatta siitä, että jokaisella ammattilaisella on oma tapansa liimata tapetteja, kannattaa kuitenkin noudattaa yleisiä vinkkejä ja temppuja. Huolimatta siitä, että jokaisella ammattilaisella on oma tapansa liimata tapetteja, kannattaa kuitenkin noudattaa yleisiä vinkkejä ja temppuja.Tapetin liimaaminen on kokonaistaidetta, ja monille tämä ammatti aiheuttaa paniikkia. Koska ennen liimaamista käy ilmi, että kukaan ei tiedä, miten se tehdään oikein, tai päinvastoin, kaikki tietävät, miten liimataan omalla tavallaan, ja tekniikka sen suorittamisessa on kaikkein oikea. Näyttää siltä, ​​että nykyaikainen korkean teknologian taustakuva kuitukangaspohjalle on yleensä helppo liimata, mutta myös täällä herää paljon kysymyksiä..

Kuitukankaat: mitä se on?

Nämä taustakuvat ovat paras kompromissi hinnan ja laadun välillä. Kuitukankaat ovat tiheitä ja kestäviä. Kuitukangasrakenne ei melkein pelkää muodonmuutoksia, materiaali on valmistettu ympäristöystävällisistä raaka-aineista.

Kuitukankaat ovat melko monipuolisia: ne pesevät hyvin ja sopivat melkein mihin tahansa huoneeseen. Kuitukankaat ovat melko monipuolisia: ne pesevät hyvin ja sopivat melkein mihin tahansa huoneeseen.

Kuitukankaan taustakuvissa ensimmäinen kerros on tausta ja yläkerros joko vinyyli tai sama kuitukangas. Jos kuitukangas yhdistetään vinyyliin ja jopa kuumakohokuvioitu, tapetti osoittautuu erittäin tehokkaaksi-kohokuvioitu, rakenteellinen, ne keräävät erinomaisia ​​arvosteluja.

Kaiken tämän kanssa saman tapetin hinta ei ole transsendenttinen, mutta melko edullinen, koska se kestää pitkään.

Ei-kudotut tapetit

Ennen kuin liimaat ja yleensä ostat liimaa, lue taustakuvan symbolit. Et ehkä pidä näiden taustakuvien ominaisuuksista ollenkaan..

Merkinnät kuitukankaalla varustetulle taustakuvalle:

 • Vaakasuora harja tarkoittaa, että liima levitetään oikein kankaalle;
 • Pystysuora harja tarkoittaa, että liima levitetään suoraan seinälle;
 • Kaksi rinnakkaista nuolta ja pystysuora viiva sanoa, että piirustus olettaa suoran päällekkäisyyden;
 • Kaksi nuolta eri korkeuksilla ja pystysuora viiva sanoa, että kuvan peittokuva on siirtynyt;
 • Nuoli ja ontto soikea ehdottaa peittokuvioita;
 • Ontto aurinkoympyrä puhuu hyvästä valonkestävyydestä;
 • Auringon puoliympyrä tarkoittaa keskimääräistä valonkestävyyttä;
 • Harja ja kolme aaltoviivaa puhua erityisestä puhdistuksenkestävyydestä.

Merkinnän ansiosta tiettyjen taustakuvien monet tärkeät vivahteet määritetään. Jos haluat tietää, millä tavalla sinun täytyy liimata taustakuva, sinun on tarkasteltava merkintöjä Merkinnän ansiosta tiettyjen taustakuvien monet tärkeät vivahteet määritetään. Jos haluat tietää, millä tavalla sinun täytyy liimata taustakuva, sinun on tarkasteltava merkintöjä

Tämä ei tietenkään ole kaikki nimitykset, mutta vaikka tiedätkin nämä, sinun ei ole vaikea tulkita loput oikein. Taustakuvan merkinnät kuitukankaalle ja myös paperipohjalle voivat olla osuvia. Mutta liimaus on erilainen.

Kuitukangastapetti: kuinka liimata

Sinun on aina aloitettava seinien alustavasta valmistelusta. Seinät on pestävä, puhdistettava pölystä vanhasta pinnoitteesta (jos tapetti loistaa vanhan läpi tai oletat sen olevan niin), esitäytä seinä.

Ennen pohjustus- ja kittausvaihetta sinun on päästävä eroon kaikesta, mikä voi häiritä seinän valmistelua ja tapettien liimaamista: ulkonevat naulat, pultit tai muut esineet Ennen pohjustus- ja kittausvaihetta sinun on päästävä eroon kaikesta, mikä voi häiritä seinän valmistelua ja tapettien liimaamista: ulkonevat naulat, pultit tai muut esineet

Seinien kohdistaminen on välttämätöntä. Erityisen leveät taustakuvat eivät siedä epätasaisia ​​seiniä. Pistorasiat voidaan myös irrottaa, liimaaminen niiden kanssa on monimutkaista. On parempi eristää myös johdot..

On erittäin tärkeää valita oikea liima.

Kuitukangastapettiliima: mikä on parempi

Kuitukankaiden tapetit on liimataan seinään, mutta itse kankaille ei kiinnitetä liimaa. Tuotemerkkejä on monia, ja on vaikea antaa suoraa vastausta siitä, mikä liima on parempi, mutta sillä on oltava tiettyjä ominaisuuksia..

Sinun on liimata tällaiset taustakuvat hyvällä liimakoostumuksella:

 1. Se on suunniteltu erityisesti tämän tyyppisen pinnoitteen liimaamiseen (ja tämä on ilmoitettava pakkauksessa);
 2. He valmistavat liimaa muunneltujen tärkkelysten perusteella; sitä myydään kuivana;
 3. Se liukenee kylmään veteen ja liukenee kolmesta kymmeneen minuuttiin;
 4. Sekoita liimaa säännöllisesti niin, ettei siinä ole paakkuja;
 5. Jos haluat yksinkertaistaa työtä, voit liimata koostumuksella, jossa on väri (vaaleanpunainen).

Metylan- ja Quelyd -liimat ovat liimaseosten markkinoiden johtajia: ne ovat tietysti myös kalleimpia. Metylan- ja Quelyd -liimat ovat liimaseosten markkinoiden johtajia: ne ovat tietysti myös kalleimpia.

Mikä liima on parempi – Methylane tai Cleo, Moment tai jokin muu korkean profiilin brändi? Usein tietyn koostumuksen, ei kaikkein imartelevimman, arvostelut liittyvät liimaustekniikan rikkomiseen. Ja tämä on prosessin tärkein kohta. Siksi se ei ole tärkeintä, saksa, venäjä tai mitä muita materiaaleja käytät, älä tee kohtalokkaita virheitä.

Miksi tapetti ei-kudotulle pohjalle kupla?

Tällainen hetki tapahtuu usein, jos päätät tehdä taloudellisen liimauksen. Sinun ei pitäisi säästää liimaa – sen pitäisi kyllästää kangas tasaisesti.

Älä kuitenkaan levitä seosta kerralla koko seinälle..

Kuplien välttämiseksi tarvitset:

 • Suorita korjaukset, kun ilman lämpötila ei ole yli +23 astetta;
 • Vältä luonnoksia;
 • Peitä kangas tasaisesti liimalla;
 • Valmista seinä liimaamista varten hyvässä uskossa;
 • Aloita oikein – muista, mistä liimaus aloitetaan, vain ikkunasta;
 • Rulla levitetään ylhäältä alas seinälle.

Jos et sulje ikkunaa tapetoinnin aikana, taustakuvassa voi näkyä myös kuplia. Jos et sulje ikkunaa tapetoinnin aikana, taustakuvassa voi näkyä myös kuplia.

Kuplia voi esiintyä sekä paperilla että kuitukankaalla. Ne voidaan tasoittaa telalla, lävistää ruiskulla tai terällä ja täyttää liimalla sisäpuolelta samasta ruiskusta..

Kuinka liimata kulmat kuitukankaalla

Vaikeissa paikoissa on aina vaikeaa liimata tapetteja, sekä tapettia kuitukankaalle että tavalliselle paperille.

Kulmien liimaus kehittyy oikein näin:

 1. Päällystä seinä ja kulma perusteellisesti telalla;
 2. Voitele sisäkulma mukavalla pyöreällä harjalla;
 3. Voitele hyvin perusteellisesti, mutta ei tahroja;
 4. liimaa kokonaisina paloina – sinun on vielä tehtävä laskelma ja leikattava taustakuva;
 5. Liitä kulma itse paloiksi;
 6. Pelkästään liittämällä tapetin seinään selviää, miten se leikataan oikein..

Vedä pystysuora viiva ennen tapetin liimaamista vaikeisiin paikkoihin: tämä auttaa myöhemmin tapetoinnin aikana Vedä pystysuora viiva ennen tapetin liimaamista vaikeisiin paikkoihin: tämä auttaa myöhemmin tapetoinnin aikana

Sen suhteen, kuinka kauan tapetti kuivuu tietyssä paikassa, aika eroaa hieman muista, yksinkertaisemmista alueista..

Kuinka leikata taustakuva kulmiin (video)

Kuinka poistaa kuitukankaat tapetista seinältä

Kuitukankaat voidaan helposti poistaa useilla tavoilla. Valitse sopivin ja noudata ohjeita.

Voit poistaa taustakuvan seuraavasti:

 • Yläkerros voidaan kostuttaa ja poistaa sitten leveällä lastalla;
 • Tapettitiikeri selviytyy myös hyvin tästä tehtävästä;
 • Jos pelkäät kokeilla, osta erityinen pinnoitteenpoistojauhe kaupasta;
 • Kuuma vesi ja kaavin eivät ole tapa poistaa taustakuvia?

Voit selvittää tarkemman taustakuvan poistamisalgoritmin käyttämällä itse taustakuvan merkintöjä. Voit selvittää tarkemman taustakuvan poistamisalgoritmin käyttämällä itse taustakuvan merkintöjä.

Kestävää kuitukangasta on vaikea poistaa ilman reikiä ja leikkauksia, joten tapettiikeri ja sen lävistykset ovat paras vaihtoehto..

Onko mahdollista liimata paperipohjainen tapetti kuitukangasliimalla?

Kysymys on kiistanalainen, vaikka vastaus on melkein aina yksiselitteinen – voit liimata! Mutta kannattaako tämä tehdä ottaen huomioon, että tämä liima on kalliimpaa kuin tavallinen liima. Se tarjoaa paremman tarttuvuuden, ja ehkä paperitaustakuva tarttuu seinään niin, että sen poistaminen on vaikeampaa..

On mahdollista liimata paperitaustakuvia kuitukangastappiliimalla ilman ongelmia. Ja samaan aikaan ei ole mitään järkeä ostaa kuitukangasliimaa paperitapettien liimaamiseen: se on vain rahan tuhlausta. On mahdollista liimata paperitaustakuvia kuitukangastappiliimalla ilman ongelmia. Ja samaan aikaan ei ole mitään järkeä ostaa kuitukangasliimaa paperitaustakuvien liimaamiseen: se on vain rahan tuhlausta.

Sanalla sanoen, se on teknisesti mahdollista, mutta onko oikein käyttää materiaaleja eri tarkoituksiin? Vaikka joissakin arvosteluissa näet näkemyksen, että paperitaustakuva on kiinnitetty täydellisesti tällaisella liimalla, vain koostumus voidaan laimentaa hieman.

Kuinka liimata kuitukangastaustapaperi paperipohjalle

Paperipohjaiset vinyylitapetit ovat melko yleinen vaihtoehto, mutta kuitukangas paperilla on useimmiten vinyyli. Katso huolellisesti taustakuvan koostumusta ja varmista, että mikään ei ole sekaisin.

Kuitukangas voi olla joko toinen, koristeellinen kerros tai tausta. Mutta koristekerros sijaitsee kuitukankaalla.

Kuitukankaat ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin paperi: samalla ne ovat laadultaan ja ominaisuuksiltaan paljon parempia kuin paperitapetit. Kuitukankaat ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin paperi: samalla ne ovat laadultaan ja ominaisuuksiltaan paljon parempia kuin paperitapetit.

Jos tarkoitamme taustapaperiin perustuvia taustakuvia, puhumme ehdottomasti vinyylistä. Ja ne liimataan samalla tavalla kuin tavalliset paperitaustakuvat (eli sekä seinä että kangas).

Kuitukangastapettitarra (video)

Kuitukangastaustakuva on esteettisiltä ominaisuuksiltaan kestävin pinnoite, johon ei voida verrata tavallista paperitaustakuvaa. Liimaa se sääntöjen mukaisesti, erityisellä liimalla, käyttämällä teloja ja kaikkia tarvittavia harjoja, oikeassa lämpötilassa..

Hyvää työtä!