Keittiön esiliina -seinäpaneelit: oikea valinta

Etkö ole varma, miten sisustaa keittiösi kauniisti ja edullisesti? Käytä seinäpaneelia tai backsplashia Etkö ole varma, miten sisustaa keittiösi kauniisti ja edullisesti? Käytä seinäpaneelia tai backsplashia Jos haluat peittää keittiön seinät ja olla edelleen alkuperäinen, kaikki mahdollisuudet luodaan tänään. Valtava valikoima materiaaleja mihin tahansa hintaluokkaan, design jokaiseen makuun – sanoen, etsi vain oma versio. Yksi parhaista vaihtoehdoista keittiön esiliinan koristeluun on seinäpaneelit..

Paneelit keittiöön, esiliina: mitä ovat

Keittiöpaneelien päävaatimukset ovat ulkonäöltään näyttävät ja kestävät hyvin kosteutta. Jos pari vuosikymmentä sitten olisit valinnut laatan, tänään sen suosio on laskussa.

Ja tämä on ymmärrettävää, koska sen kauneudesta, helposta hoidosta huolimatta laatta ei ole niin helppo asentaa, ja se maksaa paljon nykypäivän standardien mukaan. Ja paneeleista tuli laattojen tärkein kilpailija..

Poikkeuksellisia kuvioita voidaan soveltaa esiliinoihin: lasipaneelin ainoa haitta on hauraus Poikkeuksellisia kuvioita voidaan soveltaa esiliinoihin: lasilevyn ainoa haitta on hauraus

Ja ne voidaan jo yksityiskohtaisesti puhua ja valmistaa tai koristella millä tahansa, alkaen samasta laatasta ja päättyen kalvoon tai lasiin.

Esiliinan paneelityypit:

 1. Elokuva. Hintaansa nähden tämä on kaikkein demokraattisin koristepaneelien koristustyyppi. Se voi olla tehokas ulkoisesti, kalvon kiinnittäminen on erittäin helppoa, mutta tässä on merkittävä miinus – huono kestävyys korkeille lämpötiloille. Lisäksi kalvoa käytetään hyvin lyhyen aikaa, ja lisäksi se on palavaa materiaalia, eli se on palovaarallista..
 2. Teräslevy. Tällainen vaihtoehto on, mutta keittiössä ei ole sille paikkaa. Ja ulkoisesti tämä ei ole kannattavin materiaali, ja hintaan nähden se maksaa sinulle paljon. Lisäksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua paneelia ei puhdisteta kovin hyvin.
 3. Lasi. Ja voit löytää puutteita tästä materiaalista, mutta kuitenkin sitä käytetään hyvin usein, mikä voidaan helposti selittää. Lasi ei pelkää kosteutta ja lämpötilan muutoksia, se on helppo asentaa, mikä tahansa malli sopii täydellisesti, se on houkutteleva kustannuksiltaan. Ja taustavalaistu lasi näyttää aivan upealta! Miinus on materiaalin hauraus, lasin vahingoittaminen on valitettavasti erittäin helppoa.

On muitakin paneeleja, joita voidaan tarkastella erikseen..

PVC -esiliina: mitä sanoa tästä materiaalista

PVC -paneelit ovat erittäin suosittu sisustusmateriaali, jota käytetään myös keittiössä..

Kemiallisesti PVC on etyleenin, kloorin sekä vedyn ja hiilen seos. Materiaalin laadun parantamiseksi siihen lisätään stabilointiaineita ja väriaineita tuotannon aikana sekä erityisiä lisäaineita, jotka vaikuttavat sen kestävyyteen ultraviolettivaloa vastaan..

PVC -esiliinat kestävät auringonvaloa ja kosteutta PVC -esiliinat kestävät auringonvaloa ja kosteutta

PVC -paneeleja on useita tyyppejä:

 • Teline kapea (vuori);
 • Levyt;
 • Neliönmuotoiset laatat;
 • Sandwich -paneelit;
 • Yksivärinen;
 • Lämpöpainatus;
 • Offset -painatus;
 • Metalloitu;
 • Laminoitu;
 • Lakattu;
 • Friisin kanssa;
 • 3D -paneelit.

Tällä materiaalilla – PVC: llä tai muovilla – on hyvät ja huonot puolensa..

Muoviset seinäpaneelit esiliinalle: edut ja haitat

Ensinnäkin on syytä harkita muovipaneelien selviä etuja..

Tällä hetkellä mosaiikin alle tehdyt pehmeästä muovista valmistetut esiliinat ovat varsin suosittuja. Tällä hetkellä mosaiikin alle tehdyt pehmeästä muovista valmistetut esiliinat ovat varsin suosittuja.

PVC -paneelien edut:

 1. Kestävä, jos uskot valmistajaan, joka vakuuttaa, että niiden käyttöikä on vähintään 10 vuotta;
 2. Korkean lämpötilan kestävyys;
 3. Korkea kosteudenkestävyys;
 4. Korkeat äänieristysominaisuudet;
 5. Paneelien pieni paino;
 6. Kyky valita erilaisia ​​piirustuksia, kuvioita, jäljitelmiä;
 7. Alhainen hinta.

On selvää, että nämä edut riittävät jo kiinnittämään huomiota tähän materiaaliin..

Miinukset PVC -paneeleista:

 • Kuumennettaessa ja poltettaessa niistä vapautuu ihmiskeholle vaarallisia aineita;
 • Jyrkässä lämpötilan laskussa ne ovat alttiita muodonmuutoksille;
 • He “pelkäävät” mekaanisia iskuja;
 • Tuholaiset voivat kasvaa seinän ja paneelien välisessä raossa;
 • Ei aina vakuuttava ulkonäöltään, voi näyttää väärennetyltä, halvalta.

Tietenkin on syytä mainita, kuinka tällaiset paneelit korjataan. On olemassa kolme suosittua kiinnitysvaihtoehtoa: sorvaus, kiinnityspidikkeet ja kiinnityslevyt, nestemäiset kynsiliimat.

PVC -paneelien oikea asennus (video)

Koristeelliset MDF -paneelit

Esiliinan MDF -seinäpaneeleja käytetään melko usein, ja on sanottava, että tämä on kohtuullinen valinta..

MDF -paneelissa on puukuvio, joka sopii epäilemättä moniin tyyleihin: esimerkiksi maalaistyyliin tai parvelle MDF -paneelissa on puukuvio, joka sopii epäilemättä moniin tyyleihin: esimerkiksi maalaistyyliin tai parvelle

Arvioi itse MDF -paneelit:

 1. Erittäin tiheä, kova, kestävä;
 2. Se on turvallinen, ympäristöystävällinen materiaali, jota ei voida sanoa samoista muovipaneeleista;
 3. Nämä seinäpaneelit eivät vaadi erityistä hoitoa;
 4. Ne kestävät hyvin kosteutta;
 5. Tämä on tulenkestävä materiaali, joka on erittäin tärkeä keittiössä;
 6. Sitä käsitellään, minkä ansiosta voit koristella sen erilaisilla piirustuksilla ja kuvilla;
 7. Edullinen;
 8. Ei pelkää sieniä ja hometta;
 9. Helppo asentaa.

MDF -seinäpaneeleja ei tarvitse asentaa täysin tasaiselle pinnalle..

Seinäpaneelit irrotettiin keittiössä

Skinali – näin kutsutaan moderneja lasiseinäpaneeleja, jotka erottuvat erikoislaitteilla tehdyllä valokuvatulostuksella.

Erilaisten kuvioiden lisäksi luonnon kuvat voivat myös aiheuttaa ruokahalua kenelle tahansa. Erilaisten kuvioiden lisäksi luonnon kuvat voivat myös aiheuttaa ruokahalua kenelle tahansa.

Karkaistu lasi on valmistettu valokuvien painatuksella, jonka avulla voit luoda erilaisia ​​piirustuksia, kuvia klassisesta surrealistiseen.

Epäselvä abstraktio on muodissa tänään, mutta jos olet konservatiivinen, asetelma, kukkakuvat ovat hyvä valinta..

Voit asentaa tällaisia ​​paneeleja mihin tahansa keittiöön – ne voivat värin ja kuvion ansiosta luoda erilaisia ​​vaikutuksia. Voit esimerkiksi laajentaa tilaa, tehdä aksentteja ja leikkiä sisätilojen hallitsevien värien kanssa.

Vedenpitävät seinäpaneelit keittiössä (video)

Seinäpaneelit eivät ole vain yksityiskohta, vaan ne ovat omavarainen sisustuselementti, jota voidaan käyttää mihin tahansa koristekuormaan. Kun valitset tällaisia ​​paneeleja, keskity materiaalin laatuun, sen lujuuteen, nykyaikaisuuteen ja siihen, sopiiko se keittiötilaasi.

Esimerkkejä esiliinan keittiön seinäpaneeleista (kuva)