Kaikenlaiset taustakuviot: 5 ideaa sisustukseen

Siinä on otettava huomioon paitsi väri ja materiaali, josta tapetti on tehty, myös niiden rakenne. On otettava huomioon paitsi väri ja materiaali, josta tapetti on tehty, myös niiden rakenne.Kunnostustöiden aikana seinien koristeluun kiinnitetään paljon huomiota. Tätä varten he yrittävät käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja ja huomiota kiinnitetään valitun taustakuvan tekstuuriin..

Tapettien tekstuurit seinille: merkitys ja tarkoitus

Pakollisten ominaisuuksien lisäksi, jotka on tärkeää ottaa huomioon valittaessa parasta vaihtoehtoa (materiaalin laatu ja piirustusten läsnäolo), sinun on määritettävä sen rakenne. Nykyään kuvioiduille taustakuville on suuri kysyntä niiden koostumuksen erilaisten alustojen vuoksi. Tällainen pinnoite on paras ratkaisu huoneiden sisustamiseen, joissa on korkea kosteus. Ja sen monipuolisuuden ansiosta jokainen voi helposti valita tarvittavan peiton.

Kuvioidut taustakuvat ovat käytännöllisiä käyttää ja niillä on monia etuja. Niiden materiaali on korkealaatuista ja voi säilyttää alkuperäisen värinsä pitkään..

Tämäntyyppinen pinnoite kestää hyvin huoneen lämpötilan muutoksia, ja jotkut tekstuurit voidaan märkäkäsitellä..

Kuvioitu tapetti voidaan pestä helposti Kuvioitu tapetti voidaan pestä helposti

Nykyään kuvioituja tapetteja käytetään yhä enemmän seinien koristeluun. Tämä auttaa luomaan sisustukseen pinnoitteen, joka jäljittelee puuta, kiveä tai muita mielenkiintoisia koostumuksia..

Kuvioitu taustakuva ja niiden ominaisuudet

Kohokuvioitu taustakuva luo erityisen kuvan, joka sopii täydellisesti koko sisustukseen ja jäljittelee visuaalisesti erilaisia ​​materiaaleja ja tasoittaa epätasaisuudet.

Nämä taustakuvat on valmistettu luonnollisista tai synteettisistä materiaaleista..

Relief -tekstuurin luomiseksi tällaiset taustakuvat luodaan useissa kerroksissa. Relief -tekstuurin luomiseksi tällaiset taustakuvat luodaan useissa kerroksissa.

He ovat:

  1. Paperi. Vaikka ne ovat erittäin kestäviä, ne eivät sovellu huoneisiin, joissa on korkea kosteus. Maalaamiseen käytetään kaksikerroksista valkoista (duplex). Niiden helpotus luodaan kohokuvioimalla tai erikoispainatuksella..
  2. Kuitukangas. Selluloosapohjansa ansiosta ne soveltuvat seinien maalaamiseen eivätkä kulu pitkään aikaan. Ne ovat suosittuja kuluttajien keskuudessa ja niissä on monia erilaisia ​​tekstuureja..
  3. Vinyyli. Tässä pääkomponentti on polyvinyylikloridi, joka levitetään paperille tai kuitukankaalle. Sopii hyvin keittiön tai kylpyhuoneen sisustamiseen, koska sen mikrohuokoset antavat seinien hengittää.
  4. Erikoispinnoitteet, valmistettu luonnollisista materiaaleista.
  5. Lasikuitu. Niitä käytetään seinien maalaamisen perustana. Tällaisia ​​taustakuvia käytetään usein käytävien ja muiden usein vierailtavien tilojen sisustamiseen..

Kohokuvioitu taustakuva seinille ja niiden ominaisuuksiin

Kohokuvioiduilla taustakuvilla on nykyään suuri kysyntä kuluttajien keskuudessa käytännöllisyydestään ja hypoallergeenisuudestaan..

Näiden pinnoitteiden moninaisuuden vuoksi voit sisustaa minkä tahansa huoneen, mutta sinun on kiinnitettävä huomiota niiden helpotukseen.

Loppujen lopuksi liian suuri helpotus voi visuaalisesti vähentää tilaa, joten tällainen seinäkoriste ei sovellu pieniin huoneisiin..

On pidettävä mielessä, että on mahdotonta kiinnittää muita materiaaleja tällaiselle pinnalle: ne eivät yksinkertaisesti tartu On pidettävä mielessä, että on mahdotonta kiinnittää muita materiaaleja tällaiselle pinnalle: ne eivät yksinkertaisesti tartu

Lähes kaikissa kuvioiduissa taustakuvissa on useita kerroksia. Tällainen rakenne auttaa saavuttamaan vaaditun helpotuksen vaarantamatta materiaalin lujuutta ja laatua. Näiden taustakuvien valmistuksessa käytetään puristusta, ja tähän tarkoitukseen käytetään erityisiä luonnonmateriaaleja, joiden ansiosta kohokuvioiduista taustakuvista tuli niin suosittuja tänään..

Kuvioitu taustakuva (video)

Klassiset taustakuvat: tekstuurit ja lajikkeet

Klassisen tyylin ystävät sisätiloissa, seinien koristeluun, pitävät parempana myös tästä teemasta valmistettuja tapetteja. Klassikot ovat aina muodikkaita ja kysyttyjä, joten kaikkien suunnittelun yksityiskohtien on vastattava toisiaan. Kun valitset tämän tyylin pinnoitteen, he pitävät parempana harmaita tai pehmeitä pastellivärejä sekä hienovaraisia ​​kuvioita kolmiulotteisella kankaalla. Saumaton taustakuva toimii hyvin tähän..

Klassiseen tyyliin parhaiten sopivat kuitukangaskuvioidut taustakuvat: ne erottuvat erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä. Klassiseen tyyliin parhaiten sopivat kuitukangaskuvioidut taustakuvat: ne erottuvat erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä.

Klassisten taustakuvien tekstuurit voivat olla mitä tahansa – sileitä tai päinvastoin eroavat helpotuksestaan, kuluneet tai samettiset.

Mutta useimmiten kuitukangasta, paperia käytetään niiden valmistukseen, ja kalliimpi vaihtoehto on valmistettu tekstiileistä..

Koska olemassa on monia erilaisia ​​tekstuureja ja tekstuureja (lueteltu edellä), paitsi klassinen taustakuva, myös mikä tahansa muu sisustusteema tulee kodin sisustukseksi.

Saumaton tapetin rakenne: käyttö sisustuksessa

Nykyään he valitsevat seinäpäällysteitä yhä enemmän saumattomia tapetteja. Kangas sai tämän nimen epätyypillisten kokojensa vuoksi. Eli rullan koko on paljon tavallista suurempi.

Saumaton tapetti on liimattu huoneen koko kehälle, ja niissä on yksi sauma, jonka he yrittävät piilottaa huonekalujen taakse. Tällaisen pinnoitteen kiinnittämiseen käytetään liimaa tai erikoispuristimia..

Ennen saumattoman tapetin levittämistä seinä on pohjustettava tapettiliimalla. Ennen saumattoman tapetin levittämistä seinä on pohjustettava tapettiliimalla.

Saumaton taustakuva voi olla erilainen. Esimerkiksi kangaspohja on erittäin suosittu. Mutta usein tällaisten kankaiden luomiseen tarvitaan erityinen tiheä kangas (jacquard). Epätavallisen tekstuurinsa ansiosta sen avulla voit luoda erinomaisen visuaalisen vaikutelman. Saumaton tapetti sopii erinomaisesti seinien sisustamiseen klassiseen tyyliin..

Volumetrinen taustakuva seinille: uusi todellisuus

Nykyään tekniikan jatkuvan kehityksen olosuhteissa on luotu taustakuvia, joiden avulla voit saavuttaa kolmiulotteisia kuvia. Tällaista viimeistelymateriaalia kutsutaan taustakuvaksi 3d.

Näille kankaille on ominaista laaja muoto ja tilavuuskoko. Niiden pääominaisuus on kyky toistaa 3D -tehoste – katsottaessa seinää näyttää siltä, ​​että se ei ole tasainen, vaan menee syvälle sisälle.

Bulk -taustakuvat eroavat muista tyypeistä korkealla kulutuskestävyydellä, joten ne eivät muuta alkuperäistä ulkonäköään pitkään aikaan. Tällaisten kankaiden valmistukseen käytettäviä materiaaleja käytetään vain luonnollisina, mikä tarkoittaa, että niiden käyttöön ei ole vasta -aiheita ihmisille, jotka kärsivät allergisista reaktioista. Toinen tällaisen seinäpeitteen tärkeä etu on sen palontorjuntaominaisuus, joka auttaa saavuttamaan pintojen erityisen pohjustuksen.

3D -taustakuvat on valmistettu uusimman tekniikan mukaisesti: siksi ne eivät pelkää tulta ja niillä on erinomainen äänieristys 3D -taustakuvat on valmistettu uusimman tekniikan mukaisesti: siksi ne eivät pelkää tulta ja niillä on erinomainen äänieristys

Volumetrisiä taustakuvia on useita lajikkeita.:

  • Vakio.
  • Yksinäinen.
  • Panoraama.
  • Fluoresoiva.
  • LED.

Tällaisen seinäkoristeen avulla on mahdollista saavuttaa ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu huoneessa..

Kohokuvioidun taustakuvan liimaaminen (video)

Joten ennen kuin aloitat pintojen viimeistelyn, sinun on kiinnitettävä huomiota taustakuvan tekstuuriin ja tekstuuriin. On tärkeää, että ne sopivat koko sisustukseen ja täyttävät kaikki omistajan vaatimukset..

Taustakuviot (kuva)