Hyggeligt sommerkøkken på stedet: arrangement og dekoration

Et hyggeligt sommerkøkken hjælper ikke kun med at samle alle dine slægtninge og venner, men dekorerer også dit websted perfekt. Et hyggeligt sommerkøkken hjælper ikke kun med at samle alle slægtninge og venner, men også perfekt dekorere dit websted Sommerkøkken er skabt i et landsted for at tilbringe tid med gæster i den friske luft, grille grill, nyde naturen og socialisere sig i en hyggelig atmosfære. Du kan implementere ideen med dine egne hænder på en grund af ethvert område, selv på en standard 6 hektar kan du bygge et smukt sommerkøkken.

De bedste sommerkøkkener til en lille grund

Et vigtigt aspekt, som hele projektets succes afhænger af, er placering af sommerkøkkenet..

Hvilke steder er ikke egnede til et hyggeligt ophold:

 1. Tæt på vejen;
 2. Tæt på en bås, skraldespande, hønsegårde, kostald eller svinestald;
 3. I lavlandet, i et lavt sumpet område;
 4. I nærheden af ​​myretuen, hornet reden.

Hvis der planlægges et sommerkøkken lige ved siden af ​​en dam, skal du tage højde for mygbestanden. Enhver hvile kan blive forkælet af disse omhyggelige blodsugere. Det er bedst at tage køkkenet ud til et solrigt og forhøjet område, hvor der er meget frisk luft, ingen fugt og insekter..

Det er ekstremt vigtigt at vælge det rigtige sted, hvor sommerkøkkenet skal placeres. Det er ekstremt vigtigt at vælge det rigtige sted, hvor sommerkøkkenet skal placeres.

Et sommerkøkkenprojekt sørger normalt for flere funktionelle områder.:

 • Stedet, hvor mad tilberedes;
 • Værelset, hvor måltidet finder sted;
 • Plads til afslapning, dans, åbent område.

Mad tilberedes på ildstedet eller på grillen. Efter madlavning overføres retterne til lysthuset eller til hallen, hvor borde og stole placeres. Store og rummelige sommerkøkkener med havepavillon foreslår mange borde, små køkkener er begrænset til ét bord. Alle disse zoner kan kombineres i ét rum, eller de kan placeres adskilt fra hinanden og forbundet med passager, stier, stier.

Sommer køkken projekt, kan rummet være:

 1. Lukket, har 4 vægge og tag;
 2. Halvåbne, har 2 eller 3 vægge og baldakin eller tag;
 3. Åben, har ingen vægge.

Sidstnævnte mulighed kan ikke bruges i regntiden. I et lukket køkken er det ikke praktisk at grille eller tilberede andre retter på grillen. Ildstedet i et lukket køkken føres ud til et separat område uden for lokalerne. Det halvåbne køkken kaldes pavillonen. Dette design giver en baldakin eller et tag, der beskytter mod vind, regn og sne..

Ildstedet er installeret direkte i pavillonen, ved siden af ​​er der udstyret med en spiseplads.

Hvis sommerkøkkenet ikke kun vil blive brugt i den varme, men også i den kolde årstid, skal du vælge en pavillon eller en lukket version. For et lille område skal køkkenplanen være så tankevækkende som muligt. Tegninger skal oprettes på forhånd for nøjagtigt at kunne beregne mængden af ​​materialer og økonomiske omkostninger.

Når du vælger et sommerkøkkenprojekt, bør du tage udgangspunkt i, om det vil blive brugt året rundt eller kun i den varme årstid. Når du vælger et sommerkøkkenprojekt, bør du tage udgangspunkt i, om det vil blive brugt året rundt eller kun i den varme årstid.

Det selvfremstillede sommerkøkken var virkelig behageligt og moderne, hvis det blev taget indendørs:

 • Elektricitet;
 • Kloakering;
 • Vandrør.

Al kommunikation udføres enten i hånden eller ved hjælp af inviterede specialister. Elektriske ledninger gør det muligt at belyse køkkenet om aftenen og om natten. VVS gør madlavningsprocessen mere bekvem, hjælper med at holde køkkenet rent og sparer husmoderens tid.

Det er bydende nødvendigt at sørge for muligheden for at lukke for vandet om vinteren og frakoble køkkenet fra lysnettet under fraværet.

Husprojekt med sommerkøkken: nærhed til kommunikation

At lægge ledninger og rør, hvis sommerkøkkenet er placeret i den anden ende af stedet, er dyrt og ubelejligt. Derfor laver mange mennesker et køkken med egne hænder lige ved siden af ​​deres hjem. Pavillonen med lysthuset har en fælles væg med opholdsområdet; dette er et praktisk layout. Tegninger skal give mulighed for at forlade huset direkte til sommerkøkkenet.

Et køkken med et lysthus kan indrettes med flotte tilføjelser:

 • Gryder med friske urter;
 • En hæk af klatreplanter;
 • Et lille vandfald eller kunstigt reservoir;
 • Dekorative paneler;
 • Åbne hylder til blomster.

Sommerkøkkenet kan have et fælles fundament med huset, være på samme niveau. Det er bydende nødvendigt at tænke over projektet om sommerkøkkenet og fundamentets enhed, da det uden et solidt fundament er umuligt at skabe en stærk tagkonstruktion og installere understøtninger.

Klatreplanter og dekorative paneler vil perfekt supplere det indre af køkkenet og gøre det endnu mere behageligt. Klatreplanter og dekorative paneler vil perfekt supplere det indre af køkkenet og gøre det endnu mere behageligt.

Et sommerkøkken med en lys eller lille baldakin er en god mulighed i klart vejr og ikke en passende mulighed i vind, regn eller sne..

Hvis dacha bruges hele året rundt, er det bydende nødvendigt at lave et fundament til et køkken med et lysthus. At hælde et cementfundament med egne hænder er ikke så svært, selvom der kan være behov for professionel rådgivning for at præcisere detaljerne.

Vigtigste arbejdsområde:

 1. Grav en grube;
 2. Installer forskallingen;
 3. Hæld beton;
 4. Lad tørre;
 5. Styrk de bærende understøtninger og saml taget på dem.

Der bør være en stigning i taget, hvis taget skal repareres. VVS- og kloakrør skal dekoreres, men kan renoveres. Det er ganske muligt at indsamle vandforsyning og kloakering med egne hænder..

Det meste af arbejdet, især udlægning af vandforsyning og kloakering, kan udføres i hånden. Det meste af arbejdet, især udlægning af vandforsyning og kloakering, kan udføres i hånden.

Hvad skal man kigge efter ved montering:

 • Ventilen, der lukkede for vandtilførslen til køkkenet, skal være i huset;
 • Det er mere bekvemt og sikrere, når kontakten til at slukke for strømforsyningen også er i huset og ikke udenfor;
 • Spildevandsanlægget kan dog installeres i gulvet, så rørene ikke fryser og ikke brister om vinteren.

Et sommerkøkken med pejs, elektrisk lys og rindende vand er et godt sted at fejre nytår, fejre et jubilæum eller en særlig dato.

Garage projekt med sommer køkken

Sommerkøkkenet er forenet af en væg med garagen, hvis det er umuligt at bruge stedet på siden eller foran husets facade. Denne mulighed har fordele og ulemper. Ulempen ved dette arrangement er tilstedeværelsen af ​​ubehagelige lugte. Garagen er ofte placeret som en port til vejen, støj og udstødningsgasser fra forbipasserende biler vil gøre det umuligt at hvile godt..

Fordelen ved denne placering er, at du let kan udføre kommunikation, hvis de udføres til garagen..

Hvis der foran garagen er en parkeringsplads, der allerede er fyldt med beton, kan du tage dette område som et fundament og dermed spare tid, energi og penge. Grillområdet er normalt placeret, hvor der ikke er udstødning.

I det tilfælde, hvor der ikke er nok ledig plads på stedet, kan sommerkøkkenet kombineres med en garage I det tilfælde, hvor der ikke er nok ledig plads på stedet, kan sommerkøkkenet kombineres med en garage

I nærheden af ​​ilden kan udstyres:

 1. Lagring af træbunker eller kul;
 2. En bænk eller en stol, hvor den person, der griller grillen, kan sidde og se på bålet;
 3. Skab til inventar, spyd, grill.

Ildstedet er lavet med egne hænder af ikke-brændbart materiale, oftest på grund af dets praktiske og skønhed det er lavet:

 • Mursten;
 • Lavet af sten;
 • Beton dekoreret med fliser, mosaikker eller stuk.

Ildstedet kan let laves uafhængigt af ethvert ubrændbart materiale, det være sig sten eller mursten Ildstedet kan let laves uafhængigt af ethvert ubrændbart materiale, det være sig sten eller mursten

Ud over det indbyggede ildsted i ét stykke er der bærbare og lettere muligheder. Med dine egne hænder kan du lave en metal brazier eller en pit til en brand med forstærkede spydstativer. Det er værd at overveje den typiske vindretning, så sommerkøkkenet ikke er placeret, hvor røgen går.

Hvis huset ikke har et almindeligt køkken, kan man om sommeren udstyre et sted til en elektrisk eller gaskomfur.

Sommerkøkkener med lysthus: valg af materialer

Hovedstadens sommerkøkken, der holder sig hyggeligt året rundt, er lavet af slidstærke materialer.

For eksempel:

 1. Fra en bar;
 2. Fra logfiler;
 3. Mursten;
 4. Af sten.

I tilfælde af at der er påtænkt brug af sommerkøkkenet året rundt, bør det udføres af stærke og holdbare materialer. I tilfælde af at der er påtænkt brug af sommerkøkkenet året rundt, bør det udføres af stærke og holdbare materialer.

Hvis sommerkøkkenet er designet som en halvåben pavillon, kan du skjule det for nysgerrige øjne ved hjælp af:

 • Levende hæk;
 • Skårne træskærme
 • Et vævet gardin, som i et telt;
 • Metal åbent gitter.

Hvis køkkenet kun serverer i den varme årstid, kan du bruge muligheden, når vævet telt sættes på en ramme af metal eller træ. Med begyndelsen af ​​koldt vejr foldes teltet op, og rammen holder vinteren uden skader. Denne mulighed kan udføres i hånden ved hjælp af materialer ved hånden.

Sommer køkkenprojekt med isolering

For at holde sommerkøkkenet varmt i dårligt vejr skal du sørge for en varmeforsyning. Hvis datteren har en gas- eller vandkedel, kan du gøre det selv med et rørsystem fra det. Hvis dachaen ikke opvarmes, skal ildstedet placeres direkte i køkkenet..

Det skal du være opmærksom på, når du isolerer et køkken:

 • Vinduer skal være lufttætte, PVC er bedst;
 • Gulvets og væggenes samlinger skal lukkes med en sokkel;
 • Til gulvet skal du vælge en belægning med ekstra isolering, hvis økonomiske muligheder tillader det, kan du udføre et varmt gulv;
 • Isoler vægge med ekspanderet polystyren eller lignende materiale.

Med dine egne hænder kan du omdanne en ubrugt veranda til et sommerkøkken, kommunikere der. I dette tilfælde vil ilden blive taget ud af den tidligere veranda. I et lukket køkken kan vægdekoration udføres med nøjagtig de samme materialer, der bruges til hjemmet. I et åbent køkken bør der kun bruges fadesikre, holdbare og vandtætte materialer..

Hvis du vil lave et virkelig all-weather sommerkøkken, bør du tænke på ekstra varme. Hvis du vil lave et virkelig sommervejr i alt vejr, bør du tænke på ekstra varme.

Gulvbelægning egnet til et sommerkøkken:

 • Tavler;
 • Keramiske eller stenfliser;
 • Linoleum oven på et isoleret betongulv.

Det er bedre ikke at bruge belægninger så skrøbelige og ustabile over for fugtændringer som parket. Plankegulv er ganske enkelt at lave. Denne type gulvbelægning er slidstærk og kræver ikke særlige gulvfærdigheder. For at brædderne skal se smukke ud, skal de imprægneres med linolie og dækkes med lak, der ikke slides med tiden..

Sommerkøkken (video)

Et sommerkøkken, skabt med kærlighed med egne hænder, i henhold til forfatterens projekt og koncept, bliver en dekoration af sommerhuset og et yndet feriested for venner og familiemedlemmer.

Sommer køkken design (foto)