Tapet pentru copii la modă pentru fete: decorați interiorul

În camera copiilor pentru fete, tapetele roz sunt cel mai des folosite. În camera copiilor pentru fete, tapetele roz sunt cel mai des folosite. Acoperirea cu pereți în grădiniță ar trebui, în primul rând, să fie sigură și ecologică. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de tapet cel puțin respirabil. Și, desigur, cu cât copilul este mai mic, cu atât ar trebui să fie mai practic tapetul pentru camera copiilor..

Tapet în grădiniță pentru o fată: ce tip să alegeți

Nu doar designul este important, ci și respectarea mediului a tapetului. Utilizați indicii simple pentru a naviga în selecția largă.

Siguranța diferitelor tipuri de tapet:

 • Hârtie. Sunt considerate respirabile, nu emit substanțe nocive. Desigur, durabilitatea unui astfel de tapet poate fi pusă la îndoială, dar dacă luați două straturi, atunci acest lucru va rezolva problema..
 • Tapet netesut. De asemenea, în condiții de siguranță, dar cu costuri inferioare față de hârtie.
 • Imagini de fundal din vinil. Mitul potrivit căruia sunt dăunătoare sănătății este atât de înrădăcinat în mintea potențialilor cumpărători încât este dificil să-l risipim. Cu toate acestea, învelișurile de pereți din vinil emit substanțe nocive numai atunci când sunt arse. Desigur, când vine vorba de tapet de vinil de calitate și nu de un fals chinezesc ieftin.
 • Tapet natural. De exemplu, tapetul din bambus sau ratan, sunt, desigur, foarte scumpe, dar cele mai ecologice. Mai mult, acestea sunt acoperite cu compuși speciali care fac materialul necombustibil și nu se tem de mucegai sau mucegai.
 • Tapet textil. În ceea ce privește substanțele nocive, acestea nu le emit, dar se va acumula mult praf pe suprafața unor astfel de pereți, pe care copilul le va respira..

Imaginile de fundal din hârtie nu conțin impurități dăunătoare, deci sunt excelente pentru camerele copiilor Imaginile de fundal din hârtie nu conțin impurități dăunătoare, deci sunt excelente pentru camerele copiilor

Pe scurt, există o alegere, dar trebuie să alegeți foarte atent. De exemplu, tapet modern în relief pentru o creșă. S-ar părea de ce nu le alegeți, dar acestea sunt sol fertil pentru acumularea de praf și va trebui să le ștergeți, sau chiar să le aspirați prea des, ceea ce nu este foarte convenabil.

Opțiuni pentru tapetul copiilor pentru fete (video)

Tapet în cameră pentru o adolescentă

Luminozitatea și strălucirea sunt primele lucruri care îți vin în minte atunci când alegi un tapet pentru o grădiniță. Dar există diferite legi în camera adolescenților..

Astfel de imagini de fundal nu ar trebui să fie cu o imprimare exclusiv infantilă, încercați să evitați soluțiile banale, cum ar fi pereții roz sau amprentele florale.

Într-o cameră pentru o adolescentă, este mai bine să alegeți tapet în culori blânde. Într-o cameră pentru o adolescentă, este mai bine să alegeți tapet în culori blânde.

Următoarele soluții sunt posibile în decorarea pereților unei camere pentru adolescenți:

 1. Fată de 12 ani în cameră pot urmări în continuare motive exclusiv fete, tandre, dar ar trebui să indice cu precizie o vârstă fragedă și nu o preferință pentru temele copiilor. Tapetul ușor neted cu un imprimeu floral de designer, atunci când toate florile sunt diferite, sunt foarte populare astăzi.
 2. Fată de 14 ani în cameră puteți utiliza, de asemenea, tapet cu un complot și lipiți peste ele un singur perete. De exemplu, trei pereți sunt acoperiți cu tapet neutru ușor, iar al patrulea perete cu tapet cu un singur model pe toată suprafața – de exemplu, imaginea Turnului Eiffel.
 3. Tapet cu fragmente strălucitoare va fi totuși convingător în creșă, doar că aceste fragmente nu ar trebui să fie intruzive.

Decorul pereților camerei pentru adolescenți este important, este fundalul în care copilul în creștere petrece mult timp. Tapetul luminos și colorat îl va obosi. Pereții albi fără decor sau cu decor nesemnificativ pot deprima și un copil, provocând un sentiment de singurătate.

Tapet în camera copiilor pentru un băiat și o fată

Dacă există copii de sex diferite, unul lângă altul în cameră, este necesar un compromis. Pentru copiii care încă percep lumea printr-un basm și magie, puteți lua tapet cu un model amuzant. De exemplu, tapet alb neted cu miei. Arată drăguț și vor atrage atât o fată, cât și un băiat..

Pereții dintr-o astfel de grădiniță pot fi împărțiți: partea de fecioară intercalată cu culori de fecioară și partea de băieți cu atributele invariabile ale tinereții – albastru, albastru deschis, aqua. Dar este de dorit să lăsați mediul general la fel..

Există culori și modele care sunt la fel de potrivite pentru copii, unde locuiește băiatul și pentru camerele fetelor.

Dacă atât un băiat, cât și o fată locuiesc în cameră, atunci imaginea de fundal poate fi aleasă cu imagini ale personajelor de desene animate, pe care amândoi le place să le urmărească. Dacă atât un băiat, cât și o fată locuiesc în cameră, atunci imaginea de fundal poate fi aleasă cu imagini ale personajelor de desene animate, pe care amândoi le place să le urmărească.

Culori neutre pentru creșă:

 • Măsline delicate. Aceasta este o culoare calmă, care va arăta grozav în camera unui copil de 7 ani și în camera unui copil de 10 ani..
 • Galben, lămâie deschisă. Tapetul însorit într-o cameră spațioasă va arăta adecvat, principalul lucru este că nu forțați o astfel de cameră pentru copii cu o mulțime de mobilier..
 • Nuante pastelate. Aici ele arată întotdeauna convingătoare, în orice cameră și în orice filmare, dar pentru o grădiniță pot fi plictisitoare, va fi necesar un decor suplimentar de perete, de exemplu, autocolante de vinil.
 • Albastru moale. Nu ar trebui să percepeți această culoare ca doar una de băiat. Astăzi, designerii oferă mai multe opțiuni pentru modul în care este interesant să o învingă, inclusiv afectarea camerei copiilor.

Dar principalul lucru nu este nici măcar culoarea, ci imprimarea, desenul, modelul. Acesta este un moment decisiv pentru pereți, când s-ar putea să nu fie necesar un decor suplimentar..

Tapet pentru fete: imprimeu de modă

Astăzi, dezvoltările autorului, desenele sunt incluse în proiectarea tapetului. Într-o cameră de dormitor pentru fete, puteți alege, de exemplu, tapet sub formă de pădure cu bufnițe așezate pe ramuri. Mai mult, pădurea în sine este grafică, nu strălucitoare, ci de fundal, dar bufnițele și casele lor sunt luminoase și amuzante.

Tapetul pentru copii cu buline va adăuga dinamică oricărui interior, făcând camera copiilor energică, suculentă și solemnă Tapetul pentru copii cu buline va adăuga dinamică oricărui interior, făcând camera copiilor energică, suculentă și solemnă

Banda a fost și este la modă. Pentru camera unei fete, puteți lua tapet cu o dungă în tonuri violet. Banda verticală este bună pentru pereții joși. Este adevărat, puteți decora doar unul sau doi pereți cu astfel de tapet, dar dacă doriți să lipiți întreaga cameră, banda ar trebui să fie palidă.

După cum sa menționat mai sus, există o anumită temă în modă – de exemplu, stilul parizian. Poate fi tapet colorat pentru camera unei fete sau decor de perete monocrom. O opțiune interesantă este, de asemenea, cu tapet alb-negru și detalii violete pe ele. Această combinație de trei culori este la modă.

Sfaturi pentru alegerea tapetului pentru creșă (video)

Atunci când alegeți tapet pentru pereți într-un spațiu pentru fete, evitați soluțiile simple care și-au pierdut deja relevanța. Există opțiuni interesante cu comploturi, motive, romantice și imbatabile, care vor sublinia interesant spațiul fetei.

Ai o alegere bună!

Imagini de fundal pentru bebeluși pentru fete (foto)