Tapet natural modern în interior: criterii de selecție

Utilizarea materialelor naturale este o tendință destul de obișnuită în designul interior astăzi. Utilizarea materialelor naturale este o tendință destul de obișnuită în designul interior astăzi. Conform cerințelor de mediu, acesta este cel mai bun tip de tapet și, în ceea ce privește posibilitățile decorative, este o mare de opțiuni originale..

Tapet realizat din materiale vegetale naturale

Imaginile de fundal naturale au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar dacă vă amintiți istoria, cele mai bune case ale nobililor europeni și asiatici au fost decorate cu astfel de acoperiri naturale din sisal, iută și mătase. Baza vegetală a tapetului este, de asemenea, potrivită într-un interior modern și există multe motive pentru aceasta..

Tapetul natural este un înveliș decorativ, frumos, realizat din fibre vegetale lipite de o bază de hârtie sau pânză.

Stilul etnic a intrat în modă, care spune că nu există o naturalețe mai bună în interior. Stilul etnic a intrat în modă, care spune că nu există o naturalețe mai bună în interior.

Caracteristicile tapetului natural:

 • Sunt fabricate din material ecologic, care vă permite să mențineți umiditatea necesară în casă;
 • Materialele sunt tratate cu impregnări speciale, prin urmare tapetul natural este rezistent la vapori și, important, este rezistent la foc.
 • Chiar dacă astfel de imagini de fundal se estompează în condiții de expunere prelungită la radiații ultraviolete, aspectul lor nu suferă de el – ca tot ceea ce arde în mod natural, chiar capătă un fel de atractivitate..

Dacă aveți grijă de astfel de imagini de fundal, acestea nu își vor pierde aspectul original pentru o perioadă foarte lungă de timp. Dacă aveți grijă de astfel de imagini de fundal, acestea nu își vor pierde aspectul original pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Ar fi nedrept să nu menționăm neajunsurile tapetului natural. Primul și cel mai evident este prețul ridicat. Anumite tipuri de tapet nu sunt, de asemenea, ușor de tăiat, iar fixarea lor pe perete este problematică, deci nu veți putea să le lipiți singure..

Tapet natural: stil country (recenzie video)

Tapet natural în interior

Unul dintre primele tipuri de tapet natural, care a devenit foarte popular, a fost bambusul. În interior, arată perfect, dar numai dacă nu ai exagerat. Designerii recomandă utilizarea unei pânze realizate numai din lamele de bambus numai în spații mici..

Dacă doriți să lipiți întreaga cameră, luați tapet natural din bambus și, de exemplu, stuf, papirus, fibre de sesal etc..

Tapetul natural combinat cântărește mai puțin, este mai ușor să le lipiți și vor fi armonioase în interiorul camerei de zi, dormitor, hol Tapetul natural combinat cântărește mai puțin, este mai ușor să le lipiți și vor fi armonioase în interiorul camerei de zi, dormitor, hol

Cum altfel poți transforma tapetul vegetal într-un interior:

 • Tapet-frunze Este o inovație care a cucerit rapid o mare de fani. Frunzele naturale ale unei varietăți largi de plante sunt lipite pe o bază de hârtie. Lățimea unui astfel de tapet este de 91 cm, iar lungimea este de până la 10 m.
 • Tapet pentru furnir – altfel se numesc tapet din lemn. Într-un interior ecologic, ele arată minunat, au și o bază de hârtie, pe care se află un strat de furnir de plută. Există o versiune autoadezivă foarte convenabilă a unui astfel de tapet..

Stilul ecologic, desigur, este primul „indicator” al faptului că trebuie să achiziționați tapet natural. Dar arată destul de organic într-un interior clasic și într-o grădiniță luminoasă și spațioasă și în interiorul holului..

Proiectarea camerelor cu tapet natural (video)

Cum să lipiți tapetul natural cosca

Dacă ați achiziționat tapet cosca, atunci lipiți, de preferință aceeași marcă. Atunci garanția unei aderențe bune și a rezultatelor excelente va fi în buzunar. Faceți același lucru și pentru alte imagini de fundal de marcă, de exemplu, Marsilia.

Tapetul natural Cosca este ecologic și ușor de utilizat. Texturile naturale native contribuie la zborul imaginației, fără a vă împovăra cu dificultăți tehnice de lipire Tapetul natural Cosca este ecologic și ușor de utilizat. Texturile naturale native contribuie la zborul imaginației, fără a vă împovăra cu dificultăți tehnice de lipire

Sfaturi pentru lipirea tapetului cosca:

 • Imprimați rolele și lăsați-le să se „întindă” timp de 24 de ore;
 • Examinați tapetul pentru defecte – dacă îl găsiți după tăiere, nu veți putea returna produsul;
 • Suprafața pereților trebuie să fie plană, uscată și curată;
 • Tăiați benzile în funcție de înălțimea camerei + 10 cm;
 • Turnati rapid lipiciul in apa rece si amestecati cu miscari viguroase;
 • Pentru 2 litri de apă, există un pachet de două sute de grame de lipici;
 • Adezivul se aplică cu o rolă pe partea interioară a rolei;
 • Niciun adeziv nu trebuie să intre pe cusături sau pe partea din față a tapetului;
 • Dacă tapetul este greu, lipiciul se aplică și pe suprafața de lipit;
 • Dacă lipiciul este aplicat pe perete, trebuie să lipiți banda după câteva minute;
 • Tapetul este lipit de fereastră, prima bandă ar trebui să fie fixată exclusiv pe verticală, pentru aceasta este deja luat un nivel sau o linie plumbă.

În toate celelalte privințe, tapetul natural este lipit în același mod ca și celelalte tipuri.

Tapet natural cosca în interior (video)

Tapet din piatră naturală

Tapetul din piatră naturală este un compromis între dorințe și posibilități. Nu trebuie să-i ascultați pe cei care susțin că orice imitație pare ieftină și neconvingătoare. Imaginile de fundal de înaltă calitate nu uimesc doar cu modelul, textura, textura lor, dar oferă și imitație ca reguli ale jocului. Adică, o astfel de imitație cu o întorsătură poate părea mai interesantă decât originalul..

Este mai bine să cumpărați tapet pentru o piatră realizată pe o bază de vinil. Acesta este un material cu o textură densă care repetă perfect toate umflăturile, neregulile și cusăturile care sunt caracteristice zidăriei naturale..

Tapetele pe hârtie obișnuită sunt mai ieftine, nu sunt atât de texturate, dar, de exemplu, în bucătărie pot părea foarte interesante. Tapetele pe hârtie obișnuită sunt mai ieftine, nu sunt atât de texturate, dar, de exemplu, în bucătărie pot părea foarte interesante.

Tapetul arată minunat sub o piatră într-o casă la țară, într-o companie cu mobilier din lemn natural. Acest tandem este foarte organic și este greu să te sături de o astfel de combinație..

Tapet natural din bambus (video)

Tapetul natural este o întoarcere la origini, este frumusețea creată de natură, care curge în interioare moderne. Și dacă fondurile nu permit încă, imitația tapetului va ajuta, selectarea corectă, iar casa ta dobândește farmecul naturaleții, motivelor naturale.

Ai o alegere bună!

Design de tapet natural (foto)