Tapet în bucătărie pentru apartamentul Hrușciov: fotografii și opțiuni de lipire

Măriți orice bucătărie cu tapetul potrivit Puteți mări orice bucătărie cu ajutorul tapetului potrivit. Una dintre caracteristicile acestor case este suprafața lor mică. Cea mai mare cameră din apartamentele lui Hrușciov este holul: rareori depășește marja de 17 m2. Cea mai mică parte a apartamentului este bucătăria. Comparativ cu multe bucătării moderne, pare foarte mic în Hrușciov. Și dacă puteți suporta cumva dimensiunile sufrageriei, atunci bucătăria ar trebui să fie ușor mărită, cel puțin vizual. Dacă alegeți tapetul potrivit, atunci această problemă poate fi rezolvată de la sine, deoarece tapetul joacă un rol important în formarea spațiului din apartament..

Tapet pentru bucătărie, extinzând spațiul din interior

După cum știți, culorile albe și deschise extind întotdeauna spațiul. În plus față de faptul că puteți cumpăra imagini de fundal de culoare deschisă, puteți apela la un mic truc: în loc de ferestre standard, puteți pune ferestre metal-plastic: mai multă lumină va intra în bucătărie și, prin urmare, camera în sine va părea mai mare decât este cu adevărat.

Problema unei mici bucătării poate fi rezolvată cu tapet cu linii verticale. Problema unei mici bucătării poate fi rezolvată cu tapet cu linii verticale.

Să ne întoarcem la tapet. Cu siguranță, mulți au auzit de iluzia, care se realizează folosind dungi verticale sau orizontale. De exemplu, o persoană mică poate achiziționa haine cu dungi verticale: va părea mai înaltă, deși acest lucru, desigur, nu este așa. Adică, a existat o creștere iluzorie a creșterii. Să transferăm acum acest exemplu renovării apartamentelor. Dacă bucătăria are tavane joase, atunci ar trebui să cumpărați tapet cu dungi verticale doar. După cum știți, în casele de tip „Hrușciov”, totul este în ordine cu înălțimea plafoanelor, dar au existat întotdeauna probleme cu dimensiunile globale ale camerelor. Puteți face opusul: lipirea tapetului cu o bandă orizontală este ideală pentru un apartament mic, deoarece un astfel de tapet crește vizual dimensiunea camerei. Va apărea mai larg și mai spațios. Pentru a face liniile să iasă mai mult în evidență, puteți lipi tapetul cu un fundal deschis, dar cu linii orizontale întunecate: atunci efectul va fi mai vizibil.

S-a menționat mai devreme că albul este, de asemenea, capabil să mărească vizual dimensiunile reale ale diferitelor obiecte. De ce nu combinați cele două metode descrise anterior într-una singură?

Adică, cumpărați tapet ușor cu linii orizontale. O soluție excelentă: acesta este tapetul perfect pentru o bucătărie mică. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ieftine, pot adăuga încă câțiva metri pătrați în bucătăria ta. Această metodă poate fi aplicată oricărei alte camere, nu neapărat doar bucătăriei..

Este adecvat tapetul albastru: bucătărie mică de la 180 la 200

Pe lângă alb, albastru poate fi remarcat: are și proprietăți de expansiune. În plus, această culoare calmează sistemul nervos și ameliorează stresul. Este cel mai potrivit pentru dormitor. Cu toate acestea, poate fi folosit și pentru bucătărie. Tapetul de culoarea cerului va arăta destul de neobișnuit în bucătărie: puteți adăuga o notă de originalitate apartamentului dvs..

Tapetul albastru este ideal pentru o bucătărie mică: extinde camera și are un efect pozitiv asupra psihicului uman. Tapetul albastru este ideal pentru o bucătărie mică: extinde camera și are un efect pozitiv asupra psihicului uman.

Tapetul albastru este o alegere bună pentru acei oameni care doresc să mărească spațiul și, în același timp, să aibă o bucătărie originală. Pe lângă albastru, puteți alege roșu: ajută la îmbunătățirea digestiei. Singurul său dezavantaj este că stimulează sistemul nervos uman, făcându-l mai agitat și mai agresiv. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți tapetul potrivit pentru dvs..

Repararea bucătăriei din Hrușciov (video)

Tapet pentru o bucătărie mică: sfaturi și trucuri

Tapetul pentru o bucătărie mică trebuie să îndeplinească în mod necesar anumite criterii: în caz contrar, camera poate părea și mai mică.

Merită să renunțați la culori prea luminoase în bucătărie, acestea vor atrage atenția asupra pereților și asupra dimensiunii bucătăriei. Mai bine să folosiți culori neutre Merită să renunțați la culori prea luminoase în bucătărie, acestea vor atrage atenția asupra pereților și asupra dimensiunii bucătăriei. Mai bine să folosiți culori neutre

Sfaturi de bază și criterii de selecție:

  • Încercați să evitați desenele mari de pe tapet: în interiorul Hrușciov vor arăta ridicol și vor reduce doar vizual bucătăria.
  • Nici culorile închise nu vor funcționa. Este recomandabil să faceți bucătăria cât mai ușoară, iar tapetul întunecat poate împiedica acest lucru..
  • Nu ar trebui să economisiți pe tapet: pentru a scăpa de multe dintre dezavantajele Hrușciov, va trebui să cumpărați tapet cu adevărat de înaltă calitate.

Dacă urmați aceste sfaturi, atunci puteți alege tapetul potrivit pentru bucătărie. În plus, în magazin în sine, vă puteți consulta cu vânzătorul, care va putea să vă sfătuiască ce tapet specific este potrivit pentru dvs. Nu ar trebui să cumpărați imediat imaginea de fundal pe care o spune vânzătorul: există posibilitatea ca acesta să dorească pur și simplu să vândă imaginea de fundal cea mai scumpă, indiferent de cererea dvs..

Tapet pentru Hrușciov: cum să vă faceți bucătăria mai confortabilă

Într-un spațiu mic închis, orice defect va fi vizibil. Dacă într-o cameră imensă toate greșelile din timpul reparației nu sunt atât de vizibile, atunci într-o bucătărie mică, chiar și cea mai mică denivelare va fi vizibilă.

Tapetul lavabil ar trebui achiziționat pentru bucătărie. Tapetul lavabil trebuie achiziționat pentru bucătărie.

Prin urmare, este important să vă asigurați că aceste neajunsuri nu există: adică trebuie să pregătiți corespunzător peretele pentru tapetare și, în timpul lipirii directe, trebuie să urmați toate recomandările și sfaturile.

Proiectare bucătărie mică: Hrușciov (video)

Dacă o persoană are o dorință, atunci chiar și din cel mai obișnuit apartament, poate face un adevărat conac, spre invidia vecinilor și a prietenilor. Încercați – și veți reuși!

Exemple de tapet în bucătărie pentru apartamentul Hrușciov (foto)