Proiectare tapet lichid: desene pe pereții din interior

Tapetul lichid vă va face casa deosebit de atractivă Tapetul lichid va face casa dvs. deosebit de atractivă Tapetul lichid a devenit foarte popular în ultimii ani. Mulți se tem că un astfel de material este o masă lichidă, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Se vând uscate și devin lichide numai în timpul aplicării. Procedura seamănă cu dizolvarea lipiciului, motiv pentru care materialul a fost denumit.

Caracteristici ale desenelor cu tapet lichid pe perete

Desenele cu tapet lichid pe pereți sunt mult mai bune decât tapetul de hârtie. Umple perfect golurile și ascund fisurile prezente la suprafață, nu se micșorează și au o elasticitate excelentă..

Avantajele tapetului lichid:

 • Usor de aplicat si reparat;
 • Au efect de respingere a prafului;
 • Rezistent la decolorare;
 • Nu aveți cusături de conectare;
 • Au o izolare termică și fonică excelentă;
 • Nu absorbi mirosurile.

Tapetul lichid este netoxic și ignifug, nu absoarbe mirosurile, nu se estompează sub soare și nu se crapă când casa se micșorează Tapetul lichid este netoxic și ignifug, nu absoarbe mirosurile, nu se estompează sub soare și nu se fisurează când casa se micșorează

Tapetul lichid are, de asemenea, un dezavantaj, și anume, poate fi ușor îndepărtat cu apă. În utilizarea de zi cu zi, aceasta este o problemă sălbatică în casă..

Schema de culori a acestor imagini de fundal este destul de diversă, există o alegere de la alb ca zăpada la nuanțe bogate și puteți alege, de asemenea, tonuri stricte. Prin aplicarea diferiților aditivi, puteți transforma interiorul camerei dvs. dincolo de recunoaștere..

Care sunt șabloanele pentru tapet lichid

Șabloanele pentru tapet lichid vor ajuta la rezolvarea problemei autoaplicării acestor acoperiri. Datorită lor, camera își va dobândi propriul stil și personalitate unică..

Puteți face singur un model de șablon, economisind mulți bani. Puteți face singur un model de șablon, economisind mulți bani.

Soiuri de șabloane:

 1. Culoare solida. Cel mai simplu și cel mai comun tipar. O singură vopsea este implicată în proces. Rezultatul este rapid, precis, dar frumos..
 2. Șablon multicolor. Este folosit pentru a crea o imagine cu drepturi depline, în care sunt prezente simultan mai multe culori. Pentru proces, veți avea nevoie de mai multe bucăți de șabloane, iar acoperirea va fi efectuată în mai multe etape, astfel încât o culoare să o acopere pe cealaltă..
 3. Șablon 3D. Pentru acest soi, este nevoie de un chit, care să iasă în evidență cu doi până la trei mm deasupra suprafeței. O astfel de structură nu va funcționa pentru tapet..
 4. Anti-stencil. Utilizarea unui astfel de șablon necesită pictarea nu în interiorul figurii, ci în afara acesteia. Rezultatul este un efect de iluminare de fundal perfect pentru estomparea culorilor și culorilor.

Modelele de tapet selectate corect vor sublinia stilul camerei și se vor accentua în locul potrivit Modelele de tapet selectate corect vor sublinia stilul camerei și se vor accentua în locul potrivit

Un șablon pentru pictura pe tapet vă permite să evidențiați o zonă cu un ornament și, în același timp, fără a supraîncărca alți pereți.

Tapet lichid: caracteristici și compoziție

Tapetul lichid este un înveliș de perete format din tencuială decorativă pe bază de fibre textile, diverse detalii decorative și o componentă adezivă.. 

Tapetul lichid este format din:

 • Fibre textile. Acest material este sigur și are o înaltă calitate a consumatorului. Principala este mătasea artificială.
 • CMC. Această componentă este un adeziv. Folosit în domeniul alimentar și cosmetic.

Trebuie remarcat faptul că, atunci când este înmuiat și aplicat în continuare, tapetul lichid nu are mirosuri. Trebuie remarcat faptul că, atunci când este înmuiat și aplicat în continuare, tapetul lichid nu are mirosuri.

Caracteristici ale tapetului lichid:

 1. Respectarea și siguranța mediului. Componentele care alcătuiesc aceste imagini de fundal sunt absolut sigure și ecologice. În plus, dacă intră în contact cu pielea umană sub formă umedă, nu va provoca reacții alergice și iritații..
 2. Siguranța privind incendiile. Conform indicatorilor examenului de protecție împotriva incendiilor, materialele noastre au fost atribuite drept clasa de construcție a siguranței la incendiu KM3. Aceasta înseamnă că tapetul de acest tip poate fi folosit pentru decorarea încăperilor cu o densitate ridicată a prezenței oamenilor..
 3. Estetică. O varietate de elemente decorative pe suprafața utilizată, formează un joc de tonuri și texturi. Datorită calităților sale, tapetul oferă un aspect rece, dar în același timp o textură a țesăturii, moale și caldă la atingere, pe care doriți să o atingeți în mod constant..

Tapetul lichid are o elasticitate excelentă și poate fi utilizat pentru orice suprafață Tapetul lichid are o elasticitate excelentă și poate fi utilizat pentru orice suprafață

Oricare dintre noi poate decora casa cu tapet lichid. Acestea satisfac toate nevoile fiecărei persoane în confort și confort. Iar varietatea paletei de culori va satisface cu siguranță gustul celor mai pretențioși cunoscători..

Desen cu tapet lichid (video)

Tapet lichid cu un model în interiorul apartamentului și livingului

Cu tapet lichid cu un model în interior, este posibil să creați orice design în stil și direcție. Acesta va fi cel mai bun mod de a vă arăta personalitatea. Puteți comanda un proiect unic sau puteți face toată munca singur.

Tapet lichid în interior:

 • Camere. Această opțiune de design cu tapet lichid va arăta bine dacă le adăugați fire subțiri de culori auriu și argintiu. Astfel, vom oferi camerei o anumită rafinament și rafinament. Dar astfel de imagini de fundal nu sunt potrivite pentru fiecare stil, de exemplu, în clasic, ornamentele nestandardizate vor fi inadecvate.
 • Sufragerie. Unele dintre pânze sunt realizate din mătase naturală, ceea ce dă impresia că pereții sunt decorați cu tapet textil. Imaginea unei astfel de imagini este foarte eficientă – totul este plin de bogăție și lux ca în palatele orientale.
 • Apartamente. Va fi frumos decorat într-un stil tematic. De exemplu, într-o cameră pentru copii, unde puteți înfățișa un peisaj marin cu nave sau, dimpotrivă, puteți decora pereții cu flori drăguțe, soarele și o căsuță. Decorarea cu vederi mai serioase este, de asemenea, posibilă și va fi potrivită în dormitor sub forma unei imagini de apus sau a unei scheme de culori blânde și liniștitoare, unde va fi minunat să vă relaxați după o zi grea..

Tapetul lichid poate fi folosit ca zonare a camerei Tapetul lichid poate fi folosit ca zonare a camerei

Designurile exclusive din interiorul dvs. cu tapet lichid cu modele vă vor oferi conținut unic care vă va încânta și vă va inspira zi de zi..

Cum să aplicați corect tapet lichid cu un model pe pereți

Cum să faci sau să aplici corect tapet lichid cu un model și să nu strici întregul aspect? Nu vă faceți griji degeaba, deoarece acest proces poate fi realizat independent, fără ajutorul specialiștilor..

Tapetul lichid există sub formă uscată sau lichidă. Primul tip este cel mai utilizat în reparații. Tapetul lichid într-o versiune uscată este un amestec de fulgi mici care trebuie amestecați în apă conform instrucțiunilor din pachet. Compoziția omogenă rezultată trebuie să fie în picioare și apoi utilizată în scopul propus..

Purtați întotdeauna mănuși de protecție atunci când manipulați materiale lichide. Purtați întotdeauna mănuși de protecție atunci când manipulați materiale lichide.

Înainte de a le aplica pe perete, trebuie să pregătiți suprafața: trebuie să îndepărtați acoperirea și să uscați peretele. Dacă aveți un perete de gips-carton, atunci ar trebui să-l tratați cu un grund.

Când aplicați un model cu tapet lichid, pentru comoditate, închideți marginile sale exterioare cu bandă de mascare.

Este mai bine să aplicați tapet lichid cu o spatulă, după care, treceți peste ele cu o rolă și atingeți o grosime de doi până la trei mm Este mai bine să aplicați tapet lichid cu o spatulă, după care, treceți peste ele cu o rolă și atingeți o grosime de doi până la trei mm

Vindecarea tapetului lichid se realizează în 13-72 de ore. Depinde mult de umiditate, temperatură și grosimea stratului. După ce întărirea este completă, puteți aplica un strat de lac special pe ele, acest lucru le va proteja de factorii externi.

Cum se aplică desene cu tapet lichid (video)

Faceți casa dvs. unică cu materialul de finisare actual de astăzi – aplicarea imaginilor cu tapet lichid. Și decorarea independentă a pereților vă va aduce o mare plăcere și o invidie liniștită a oaspeților dvs..

Tapet lichid: desene în interior (foto)